Tartışma:Şanlıurfa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Beğenmediğiniz her maddeyi silinsin sayfasına koymayın. tarihçe değişsinmiş. Öyleyse sen değiştir. Bir kaç da resim bul. Oh, gel keyfim gel. "Fena olmazmı ş". Elbette fena olmaz. Biz de biliyoruz hazıra konmayı. Lütfen her sayfayı silmeye değil, yaşatmaya çalışın. Bu ansiklopedi silerek değil, geliştirilerek büyür. (27 Mart 2006)


tarihcenin tarafsizlastirilmasi lazim, formatin degismesi, kisaltilmasi lazim ayrica birkac resim olsa fena olmaz--Akenethon 20:09, 9 Aralık 2005 (UTC)


Eğitim kısmı tamamen reklam içerikli olmuş. Ne demek Şanluurfanın en iyi okulu şudur bilmem ne koleji şunu yaptı. Burası reklam sayfası mı Ansiklopedi mi ?

Silmek niyetinde idim fakat tartışmaya sunmayı uygun buldum. Eğitim sayfasına eğitim ile ilgili şeyler yazmak lazım diye düşünüyoum. Önerilerinizi bekliyorum. --kilikya (02 Eylül 2008)


Çok az şeyler koymuşsunuz. Değiştirmeniz lazım. Mesela: Tarihini daha bilgili anlatın, Nüfusunla açıklama bulunun, Mutfağıyla ilgili bilgiler verin, daha fazla resim olsa hic fena olmaz...!!!92.75.194.202 22:15, 16 Temmuz 2009 (UTC)

Girişteki resim 2 yıl öncesine ait. Yeni bir resmin sayfaya aktarılması maddeyi zenginleştirecektir. --AliKd 11:28, 22 Ağustos 2015 (UTC)

Sayın AliKd, eğer Urfa'da yaşıyorsanız fotoğraf çekerek yükleyebilirsiniz. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:23, 22 Ağustos 2015 (UTC)