Tartışma:İzzet Baysal

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bir ansiklopedi maddesi "Mekanı Cennet Olsun." cümlesiyle biter mi? Breh, breh, breh! Ansiklopedi yazma anlayışı değişti de, ben mi geride kaldım yoksa? 85.98.228.67 17:46, 24 Nisan 2006 (UTC)

Alıntıydı[kaynağı değiştir]

Haklısınız. Cümlenin sonuna dikkat etmemiştim. izzet Baysal Vakfının sitesinden alıntı yaptığım için olacak.

BU NASIL BİLGİLENDİRME ANLAYIŞI??[kaynağı değiştir]

sizce siteniz en iyi bilgilendirme kaynağımı? tamam herşeyi bulma imkanınız yuksek ama verilen bilgilerin uzerınde herkesin kolaylıkla değiştirme yapması ne kadar doğru birşey soruyom size? İzzet Baysal gibi önemli bir ınsanın hayatının anlatıldığı bölüme herkesin girip istediği şeyi değiştirme gibi bi lüksü olması cok saçma . Sizden rica ediyorum koyduğunuz bilgileri ara sıra kontrol edin bakın ne gibi büyük hatalara yol acabiliyorsunuz. İzzet Baysal /Eserleri/Eğitim Tesisleri/ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesisalak....BU NE DEMEK SORARIM SIZE=?????????Bu imzasız yazı Dilekkeskin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bahsettiğiniz şey bir anonim kullanıcı tarafından yapılmış. Gözlemlediğim kadarıyla bu tür olaylar oluyor ama, Vikipedi'ye güzel ve yapıcı katkılar yapan anonim kullanıcılar da var. Bu yüzden anonim kullanıcıların erişimini engellemek saçma bence. Vikipedi maddelerine erişim ancak o maddeye yoğun Vandalizm olduğunda engellenir. VP:KP'ye bakabilirsiniz. Maddeler büroktarlar, hizmetliler ve diğer kullanıcılar tarafından kontrol ediliyor. Ama farkedilmemiş olması veya gözden kaçması çok doğal. Çünkü Vikipedi çok hızlı işleyen bir ortam. Saygılar...
burak ileti 13:45, 8 Mart 2008 (UTC)