Tartışma:İzmir'in Kurtuluşu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İzmir (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İzmir maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İzmir kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İzmir'in Kurtuluşu[kaynağı değiştir]

Resim eklemek istiyorum resim ekleyebilen varsa acaba ekleyebilir mi?

VP:TBA gereği herhangi bir bölge xx işgalinden kurtulmaz, özgürleşmez, xxx tarafından fetih olmaz veya işgal edilmez. Olsa olsa en törpülenmiş ifade olarak "xx'e bağlı askeri birlikler tarafından ele geçirilir." Ya da bu örnekte olduğu gibi askeri birlikler geri çekilir. Bu sebeple madde adının taraflı olduğunu düşünüyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:37, 11 Mart 2016 (UTC)

Taraflı içerik[kaynağı değiştir]

Maddede VP:TBA kapsamında ihlal oluşturabilecek cümleler mevcut. Bir tarafın işgali ve bir tarafın kurtuluşu bu kapsamda incelenmeli ve ifadeler savaş sonrasında askeri birliklerin geri çekilmesi şekline evriltilmeli. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:37, 11 Mart 2016 (UTC)

Başlık Eleştirisine İtafen[kaynağı değiştir]

Kurtuluş, ingilizce kullanımı "liberation".

Liberation kelime anlamı : the act or process of freeing someone or something from another's control : the act of liberating someone or something.

Kaynak : http://www.merriam-webster.com/

Başlık doğrudur.

--217.131.170.177 19:27, 6 Nisan 2016 (UTC)