Tartışma:İnebolu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Lütfen kurtuluş savaşı sırasında denizyoluyla gelen cephanenin indirildiği koy / lima / körfezin mümkünse o günlere yoksa şimdiki halini gösterir bir fotografa İNEBOLU sayfasında yer verir misiniz.

Hay hay da. Fotoyu nerden bulacağız? --Dbl2010 22:27, 2 Ocak 2006 (UTC)

Kurtuluş savaşı sırasında denizyoluyla gelen cephanenin indirildiği koyun o günlere ait iki adet fotografı: http://www.boyran.com/inebolu/bilder/img/zsb03.jpg ve http://www.boyran.com/inebolu/bilder/img/zsb02.jpg Son olarak o koya yapılan limanın güncel hali.(Günümüzde inşaatı devam ediyor): http://www.boyran.com/inebolu/bilder/img/liman.jpg Saygılar, Hasan Ergün

Gelin, yazımızın bu ilk bölümüne bir soruyla başlayalım. Daha önceleri adı sanı duyulmamış bir sahil kasabası nasıl oldu da önemli bir ticaret merkezi halini aldı? ansiklopediye uygun değil gibiydi çıkarıldı--~Tarkovsky~ 07:27, 24 Kasım 2006 (UTC)

sen kendi kültürsüzlüğünü burada belirtmezsen ve doğru düzgün bir katkı yaparsan sevinirim. o yazı sanırım türk tarih kurumunda yer alan ve altında ismi geçen kişi tarafndan hazırlanmıştır.--Koraman 14:30, 24 Kasım 2006 (UTC)

ayrıca sayfadaki bilgilier bir çok sitede aynen yer alan tarih bilgisidir. kimin yazdığı belirsizdir. anonim bilgidir. telif hakkı yoktur.--Koraman 14:32, 24 Kasım 2006 (UTC)
Daha önce açıkladığım gibi, dünya üzerindeki tüm eserlerin aksi belirtilmedikçe telif hakkı vardır Koraman.--Vito Genovese 14:34, 24 Kasım 2006 (UTC)

kullanım haklarını inceledikten sonra cevap vericem. ayrıca patentlerin bile hakları sınırlıdır yayınlandıktan sonra--Koraman 14:35, 24 Kasım 2006 (UTC)

düzenle etiketi[kaynağı değiştir]

  • bu her açıdan son derece karışık ve el atılması gereken bir madde. düzenleme etiketi de bu yüzden yerleştirildi. bu etiketler neden neredeyse bir hakaret gibi algılanır, anlamış değilim. aksine maddenin göz önüne gelmesi ve ilgilenilmesi için bir fırsat olarak görülmeli. neden göstermeden etiketleri çıkartmak vikipediye uygun bir davranış değil. lütfen tekrarlamayın ya da daha iyisi, maddeyi düzenlemek için çaba gösterin. --kibelemesaj 13:32, 23 Ağustos 2007 (UTC)
  • karışık olan maddeye bir örnek gösterin de bizde anlayalım. Neresi karışık? Neresi yanlış? Neresi eksik? Etiketi kaldırmak için sizi nasıl tatmin etmeliyiz?--Hasan Ergün 22:09, 9 Eylül 2007 (UTC)