Tartışma:İç Anadolu Bölgesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Datça neden açık renkli?[kaynağı değiştir]

Datça yarımadası haritada neden açık renkli gösterildi? TÜRKİYE'nin toprağı olduğunu mu unuttunuz? Bu imzasız yazı 24.133.205.219 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın anonim kullanıcı, haritada bir hata gözükmemekte. Siz haritayı büyük olarak açıp kontrol edebilir misiniz? Selamlar Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:22, 3 Ağustos 2015 (UTC)
Maddedeki harita düzeltilmiştir, diğer altı bölgenin haritasında da aynı hata bulunmaktadır ve en kısa zamanda düzeltilecektir. Gördüğünüz hataları bildirmekten çekinmeyin. -- Supermæn (mesaj) 23:05, 3 Ağustos 2015 (UTC)