Tartışma:Nominal GSYİH değerlerine göre ülkeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Ekonomi (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ekonomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ekonomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde de en son 8 ekim ve 25 temmuzda değişiklik yapılmış, bu yüzden güncel şablonunu kaldırdım. Eğer gerçekten güncel şekilde takip edilecekse, şablon tekrar konulabilir. Cat 21:22, 16 Ekim 2007 (UTC)

İngilizce Wiki'de Türkiye her üç listede de 17.sırada görünüyor. (Almanca Wiki'de tek liste var orada da Türkiye 17.sırada) Oysa burada Türkiye 12.sırada görünüyor. Hangisine inanalım ? Nedim Ardoğa 07:53, 11 Ağustos 2009 (UTC)

Sayfada bulunan 2006 verileri gerçeği yansıtmamaktadır 2006 da Dünya Bankasının , IMF nin ve TÜİK in açıkladığı rakamlar 401.763 milyar ABD dolarıdır.Bu durumdaki sıralamamız 17 yi göstermektedir.2006 2007 ve 2008 yılları boyunca da sıralamamız 17 olarak kalmıştır. Bu imzasız yazı Burakkurt (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Ekim 2009

Ondalık ve Binlik Ayıraç[kaynağı değiştir]

Bankacılık web siteleri ve akademik yayınlar dahil pek çok yerde ondalık ve binlik ayıraç karmaşası var. Türkiyeye has standartları doğru olarak kullanan pek az kişi ve kurum var. Son olarak Türkiyede binlik ayıraç olarak (.) ondalık ayıraç olarak (,) kullanılması gerektiğini hatırlatır, herkesi daha özenli ve bilinçli olmaya davet ediyorum. 78.166.194.22 22:40, 14 Ağustos 2015 (UTC) M.Ali Özsoy