Tartışma:Çveneburi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
/Arşiv1

Dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Konuya eklediğim "Dış bağlantı" neden siliniyor? Silen arkadaş bir açıklama yapabilir mi? Çveneburi başlığına "Türkiye Gürcüleri Platformu" adıyla yayın yapan www.turkgurcu.com 'un bağlantı olarak konmasında ne sakınca görülüyor anlamadım.

İlk dış bağlantı aynı adı taşıyan bir site olduğu için koyuldu. İkincisi, Grup kimliği başlığıyla ilişkili olduğu için. Sizin eklediğiniz linkin maddeyle ilişkisini açıklar mısınız. Açıklamanızdan sonra ekleyelim. --Kilimanjaro 20:19, 14 Mart 2008 (UTC)
Konu başlığı olan "Çveneburi" kelimesi, bu maddede "Türkiye’nin çeşitli yerlerine göç eden Müslüman Gürcülerin kendilerine verdiği ad" olarak tanımlanmış. Yani Çveneburi ifadesi Türkiye'deki Gürcüleri ifade ediyor. Benim eklediğim web adresi de Türkiye'deki Gürcülere yönelik yayın yapmaktadır. Adından da bu anlaşılacaktır zaten: "Türkiye Gürcüleri Platformu" turkgurcu.com 22:00, 16 Mart 2008
Sizin sitenize atfettiğiniz ad değil web adı yazılıyor bu ortamda. Ğördüğünüz gibi diğer sitenin adı da benzer biçimde yazılmıştır. Lütfen web adınız olarak kalsın. --Kilimanjaro 10:30, 30 Mart 2008 (UTC)
Ben siteye isim atfetmiyorum. Sitenin adı zaten "Türkiye Gürcüleri Platformu". Bir sitenin adı başka şeydir, adresi başka birşey. Bundan niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz, anlayamadım?!? Lütfen değiştirip durmayın.

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Çveneburi‎, Türkiye'deki Gürcüler, Türkiye'deki Gürcü köyler ve mahalleleri birleştirildi. Çveneburi maddesi en eski olduğu için madde başlığı Çveneburi olarak kaldı da gerekirse tartışma açılarak değiştirilebilir, bence. Takabeg ileti 15:18, 20 Kasım 2009 (UTC)

Gördüğüm kadarıyla nüfus verilerinin hepsi Türkiye'deki Gürcülerin geneli için olduğundan Çveneburilerin nüfusu için bu kaynakların kullanılmasını doğru bulmuyorum. Ayıntaplı (mesaj) 16.11, 19 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]