Tartışma:Çita

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Afrika (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Afrika maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Afrika kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kedi (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kedi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kedi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hayvanlar (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hayvanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hayvanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türkiye' de çitaların varlığı[kaynağı değiştir]

Arkadaşımız Türkiye' de 19. yüzyıl ortalarında çita var diye yazmamı uygun görmeiş. Kaynak yok demiş, onu yazarsak burası milli ansiklopedi olur demiş.Türkiye faunası maddesinde bu ifadeler geçiyor. Türkiye' de yaşayan memeliler, kuşlar yazılmakta, bitki türleri de yazılmakta. Bunları yazıncada mı milli ansiklopediye çeviriyoruz wikipediayı? Türkçe wikipedi ada Türkiye de yaşayanların okuduğu bu sitede bu bilginin yer alması çok normal diye düşünüyorum.--Muratero 06:28, 2 Ekim 2015 (UTC)

Kaynak?--RapsarEfendim? 07:56, 2 Ekim 2015 (UTC)
Tek sorun kaynak mı Rapsar?Türkiye Türler Listesi/Soyu Tehlikede ve Tükenmiş Türler, Türkiye faunası faunası sayfasında zaten bu bilgi mevcuttu. Ama kaynak ekleyeyim. --Muratero 08:04, 2 Ekim 2015 (UTC)