Tartışma:Çetmi, Kargı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

köyün resmi adı çetmi köyüdür lütfen düzeltin ayrıca tarihi çok eskidir çet ulaşmak erişmek anlamındadır çetmi toplamda ilk yerleşilen yer anlamındadır 1290 lı yıllarda oguzhanın üçoklar koluna baglı kökhanın 4 oglu çepni soyundandır anadoludaki diger çetmi ve çepni ismini taşıyan yerleşim yerleride aynıdır detaylı bilgi wwwcetmililerwww den ulaşabilirsiniz saygılarımla salih atabey özcan istanbul

hata düzeltilmesi konusunda...[kaynağı değiştir]

siteniz öncelikle çok güzel hazırlanmış bir site ama inceledigimde ne yazık ki köyümüzün ismini yanlış yazmışınız ama inanıyorumki sizlerin yogunlugunuzdan dolayı inceleme yapamadıgınızdan eminim bu yanlışlıgı en yakın zamanda düzeltirseniz sizlere teşşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar dilerim. saygılarımla.köyümüzün resmi olan ismi çetmiköyü,dür. köyümüzün bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. WWW.ÇETMİKÖYÜ.NET --217.68.211.24 07:25, 20 Nisan 2010 (UTC)zafer çıkrıkcı.