Tartışma:Çankaya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Çankaya, Ankara sayfasından yönlendirildi)
Eski kaliteli madde adayları Çankaya, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
28 Haziran 2009 Kaliteli madde adayı Başarısız
Vikiproje Ankara (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ankara maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ankara kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Maddeye sanayi ve ticaret alt başlığı eklenmesi yerine olur. Atakule de bu başlıkta ele alınabilir.--Abuk SABUK♫ ♫ 19:47, 28 Mayıs 2009 (UTC)

Atakule başlığını ekledim; ancak sanayi ve ticaret başlıkları açarsam ne yazacağım, nereden kaynak göstereceğim inanın bilmiyorum.--Veritas 13:41, 29 Mayıs 2009 (UTC)
  • İngilizce vikiden şu kısmı çevirebilirsek madde için oldukça faydalı olur.--Reality 22:10, 13 Temmuz 2010 (UTC)

İlçenin konumu[kaynağı değiştir]

Mevcut haritanın İngilizce açıklamasında Çankaya, Türkçesinde ise Keçiören olduğu belirtiliyor??? --E4024 (mesaj) 08:48, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Keçiören biraz daha kuzeyde. Doğrusu Çankaya, açıklamayı düzelttim. --taysin (mesaj) 18:54, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Notasyon meselesi...[kaynağı değiştir]

Türkçede sayılar yazılırken binlik kısım (.) ile, ondalıklı kısım (,) ile ayrılır. Şablonlarda gerekli düzenleme yapılmalı. Hardaliyem (mesaj) 18.18, 29 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]