TBMM 20. dönem milletvekilleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

TBMM 20. dönem milletvekilleri listesi, 8 Ocak 1996 - 18 Nisan 1999 tarihleri arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yapmış milletvekillerinin listesidir.

Günce[değiştir | kaynağı değiştir]

Anayasa Mahkemesi Esas Sayısı, 1997/1 (Siyasî Parti Kapatma); Karar Sayısı, 1998/1; Karar Günü, 16 Ocak 1998 olan kararı ile Refah Partisi'ni kapatmıştır. Beyan ve eylemleri ile Parti’nin kapatılmasına neden olan, Konya Milletvekili Necmettin Erbakan, Kocaeli Milletvekili Şevket Kazan, Ankara Milletvekili Ahmet Tekdal, Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Ankara Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Çelik’in milletvekilliklerinin Anayasa’nın 84. maddesinin son fıkrası hükmü gereğince, gerekçeli kararın Resmî Gazete’de yayımlandığı 22 Şubat 1998 tarihinde sona ermiştir.

Seçim Bölgesi Milletvekili Siyasi parti
Adana Cevdet Akçalı Refah Partisi
Uğur Aksöz Anavatan Partisi
İmren Aykut Anavatan Partisi
İbrahim Yavuz Bildik Demokratik Sol Parti
Mehmet Ali Bilici Anavatan Partisi
Yakup Budak Refah Partisi
Mehmet Büyükyılmaz Demokratik Sol Parti
Sıtkı Cengil Refah Partisi
İbrahim Cevher Cevheri Doğru Yol Partisi
Erol Çevikçe Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Halit Dağlı Doğru Yol Partisi
Veli Andaç Durak Doğru Yol Partisi
Tuncay Karaytuğ Demokratik Sol Parti
Orhan Kavuncu Anavatan Partisi
Mustafa Küpeli Doğru Yol Partisi
Arif Sezer Demokratik Sol Parti
İbrahim Ertan Yülek Refah Partisi
Adıyaman Mahmut Nedim Bilgiç Doğru Yol Partisi
Mahmut Bozkurt Anavatan Partisi
Ahmet Çelik Refah Partisi
Ahmet Doğan Refah Partisi
Celal Topkan Cumhuriyet Halk Partisi
Afyonkarahisar Sait Açba Refah Partisi
İsmet Attila Doğru Yol Partisi
Osman Hazer Refah Partisi
Halil İbrahim Özsoy Anavatan Partisi
Yaman Törüner Doğru Yol Partisi
Kubilay Uygun Demokratik Sol Parti
Nuri Yabuz Doğru Yol Partisi
Ağrı Sıddık Altay Refah Partisi
Cemil Erhan Doğru Yol Partisi
Yaşar Eryılmaz Anavatan Partisi
Celal Esin Refah Partisi
Mehmet Ziyattin Tokar Refah Partisi
Aksaray Mehmet Altınsoy Refah Partisi
Nevzat Köse Doğru Yol Partisi
Murtaza Özkanlı Refah Partisi
Sadi Somuncuoğlu Anavatan Partisi
Amasya Aslan Ali Hatipoğlu Anavatan Partisi
Ahmet İyimaya Doğru Yol Partisi
Cemalettin Lafçı Refah Partisi
Haydar Oymak Cumhuriyet Halk Partisi
Ankara İlhan Aküzüm Doğru Yol Partisi
Nejat Arseven Anavatan Partisi
Yılmaz Ateş Cumhuriyet Halk Partisi
Saffet Arıkan Bedük Doğru Yol Partisi
Ahmet Bilge Refah Partisi
Hasan Hüseyin Ceylan Refah Partisi
Gökhan Çapoğlu Demokratik Sol Parti
Cemil Çiçek Anavatan Partisi
Ali Dinçer Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Ekici Anavatan Partisi
Ömer Faruk Ekinci Refah Partisi
Eşref Erdem Cumhuriyet Halk Partisi
Ünal Erkan Doğru Yol Partisi
Mehmet Gölhan Doğru Yol Partisi
Agah Oktay Güner Anavatan Partisi
Uluç Gürkan Demokratik Sol Parti
Şaban Karataş Refah Partisi
İrfan Köksalan Anavatan Partisi
Seyfi Oktay Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Sağdıç Anavatan Partisi
Önder Sav Cumhuriyet Halk Partisi
Yücel Seçkiner Anavatan Partisi
Ahmet Tekdal Refah Partisi
İlker Tuncay Anavatan Partisi
Aydın Tümen Demokratik Sol Parti
Rıza Ulucak Refah Partisi
Hikmet Uluğbay Demokratik Sol Parti
Ersönmez Yarbay Refah Partisi
Antalya Arif Ahmet Denizolgun Refah Partisi
İbrahim Gürdal Anavatan Partisi
Sami Küçükbaşkan Anavatan Partisi
Osman Berberoğlu Doğru Yol Partisi
Hayri Doğan Doğru Yol Partisi
Emre Gönensay Doğru Yol Partisi
Metin Şahin Demokratik Sol Parti
Deniz Baykal Cumhuriyet Halk Partisi
Bekir Kumbul Cumhuriyet Halk Partisi
Yusuf Öztop Cumhuriyet Halk Partisi
Ardahan Saffet Kaya Doğru Yol Partisi
İsmet Atalay Cumhuriyet Halk Partisi
Artvin Süleyman Hatinoğlu Anavatan Partisi
Hasan Ekinci Doğru Yol Partisi
Metin Arifağaoğlu Cumhuriyet Halk Partisi
Aydın Muhammet Polat Refah Partisi
Cengiz Altınkaya Anavatan Partisi
Yüksel Yalova Anavatan Partisi
Ali Rıza Gönül Doğru Yol Partisi
Nahit Menteşe Doğru Yol Partisi
İsmet Sezgin Doğru Yol Partisi
Sema Pişkinsüt Demokratik Sol Parti
Fatih Atay Cumhuriyet Halk Partisi
Balıkesir İsmail Özgün Refah Partisi
Safa Giray Anavatan Partisi
Hüsnü Sıvalıoğlu Anavatan Partisi
Abdülbaki Ataç Doğru Yol Partisi
Ahmet Bilgiç Doğru Yol Partisi
İlyas Yılmazyıldız Doğru Yol Partisi
Tamer Kanber Demokratik Sol Parti
Mustafa Güven Karahan Demokratik Sol Parti
İsmet Önder Kırlı Cumhuriyet Halk Partisi
Bartın Zeki Çakan Anavatan Partisi
Köksal Toptan Doğru Yol Partisi
Cafer Tufan Yazıcıoğlu Demokratik Sol Parti
Batman Alaattin Sever Aydın Refah Partisi
Musa Okcu Refah Partisi
Ataullah Hamidi Anavatan Partisi
Faris Özdemir Doğru Yol Partisi
Bayburt Suat Pamukçu Refah Partisi
Ülkü Gökalp Güney Anavatan Partisi
Bilecik Şerif Çim Demokratik Sol Parti
Bahattin Şeker Doğru Yol Partisi
Bingöl Kazım Ataoğlu Refah Partisi
Hüsamettin Korkutata Refah Partisi
Mahmut Sönmez Refah Partisi
Bitlis Zeki Ergezen Refah Partisi
Edip Safder Gaydalı Doğru Yol Partisi
Kamran İnan Anavatan Partisi
Abdulhaluk Mutlu Refah Partisi
Bolu Avni Akyol Anavatan Partisi
Feti Görür Refah Partisi
Necmi Hoşver Doğru Yol Partisi
Abbas İnceayan Anavatan Partisi
Mustafa Karslıoğlu Demokratik Sol Parti
Mustafa Yünlüoğlu Refah Partisi
Burdur Mustafa Çiloğlu Doğru Yol Partisi
Yusuf Ekinci Anavatan Partisi
Kazım Üstüner Demokratik Sol Parti
Bursa Yüksel Aksu Demokratik Sol Parti
Ali Rahmi Beyreli Demokratik Sol Parti
Abdülkadir Cenkçiler Doğru Yol Partisi
Cavit Çağlar Doğru Yol Partisi
Mehmet Altan Karapaşaoğlu Refah Partisi
İlhan Kesici Anavatan Partisi
Hayati Korkmaz Demokratik Sol Parti
Cemal Külahlı Refah Partisi
Feridun Pehlevan Anavatan Partisi
Ali Osman Sönmez Doğru Yol Partisi
Yahya Şimşek Cumhuriyet Halk Partisi
Turhan Tayan Doğru Yol Partisi
Ertuğrul Yalçınbayır Refah Partisi
İbrahim Yazıcı Anavatan Partisi
Çanakkale Hikmet Aydın Demokratik Sol Parti
Mustafa Cumhur Ersümer Anavatan Partisi
Ahmet Küçük Cumhuriyet Halk Partisi
Nevfel Şahin Doğru Yol Partisi
Ahmet Hamdi Üçpınarlar Doğru Yol Partisi
Çankırı Mete Bülgün Anavatan Partisi
Ahmet Uyanık Doğru Yol Partisi
İsmail Coşar Refah Partisi
Çorum Bekir Aksoy Doğru Yol Partisi
Mehmet Aykaç Refah Partisi
Hasan Çağlayan Anavatan Partisi
Zülfikar Gazi Refah Partisi
Yasin Hatiboğlu Refah Partisi
Ali Haydar Şahin Cumhuriyet Halk Partisi
Denizli Mustafa Kemal Aykurt Doğru Yol Partisi
Hilmi Develi Demokratik Sol Parti
Mehmet Gözlükaya Doğru Yol Partisi
Adnan Keskin Cumhuriyet Halk Partisi
Hasan Korkmazcan Anavatan Partisi
Mustafa Haluk Müftüler Doğru Yol Partisi
Ramazan Yenidede Refah Partisi
Diyarbakır Abdülkadir Aksu Anavatan Partisi
Muzaffer Arslan Anavatan Partisi
Ferit Bora Refah Partisi
Mehmet Selim Ensarioğlu Doğru Yol Partisi
Sacit Günbey Refah Partisi
Seyyit Haşim Haşimi Refah Partisi
Ömer Vehbi Hatipoğlu Refah Partisi
Yakup Hatipoğlu Refah Partisi
Sebğatullah Seydaoğlu Anavatan Partisi
Salih Sümer Doğru Yol Partisi
Edirne Ümran Akkan Doğru Yol Partisi
Evren Bulut Doğru Yol Partisi
Mustafa İlimen Demokratik Sol Parti
Erdal Kesebir Demokratik Sol Parti
Elazığ Mehmet Kemal Ağar Doğru Yol Partisi
Ömer Naimi Barım Refah Partisi
Hasan Belhan Refah Partisi
Mustafa Cihan Paçacı Doğru Yol Partisi
Ahmet Cemil Tunç Refah Partisi
Erzincan Tevhit Karakaya Refah Partisi
Mustafa Kul Cumhuriyet Halk Partisi
Naci Terzi Refah Partisi
Mustafa Yıldız Cumhuriyet Halk Partisi
Erzurum Zeki Ertugay Doğru Yol Partisi
Lütfü Esengün Refah Partisi
Abdulilah Fırat Refah Partisi
Necati Güllülü Anavatan Partisi
İsmail Köse Doğru Yol Partisi
Ömer Özyılmaz Refah Partisi
Aslan Polat Refah Partisi
Şinasi Yavuz Refah Partisi
Eskişehir Necati Albay Demokratik Sol Parti
Mustafa Balcılar Anavatan Partisi
Demir Berberoğlu Doğru Yol Partisi
İbrahim Yaşar Dedelek Doğru Yol Partisi
Hanifi Demirkol Refah Partisi
Mahmut Erdir Demokratik Sol Parti
Gaziantep Nurettin Aktaş Refah Partisi
Mehmet Batallı Doğru Yol Partisi
Hikmet Çetin Cumhuriyet Halk Partisi
Kahraman Emmioğlu Refah Partisi
Ali Ilıksoy Demokratik Sol Parti
Mehmet Bedri İncetahtacı Refah Partisi
Mustafa Rüştü Taşar Anavatan Partisi
Ünal Yaşar Anavatan Partisi
Mustafa Yılmaz Demokratik Sol Parti
Giresun Turhan Alçelik Refah Partisi
Burhan Kara Anavatan Partisi
Yavuz Köymen Anavatan Partisi
Ergun Özdemir Doğru Yol Partisi
Rasim Zaimoğlu Anavatan Partisi
Gümüşhane Lütfi Doğan Refah Partisi
Mahmut Oltan Sungurlu Anavatan Partisi
Hakkâri Naim Geylani Anavatan Partisi
Mustafa Zeydan Doğru Yol Partisi
Hatay Abdulkadir Akgöl Doğru Yol Partisi
Fuat Çay Cumhuriyet Halk Partisi
Ali Günay Demokratik Sol Parti
Süleyman Metin Kalkan Refah Partisi
Nihad Matkap Cumhuriyet Halk Partisi
Levent Mıstıkoğlu Anavatan Partisi
Ömer Atilla Sav Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Sılay Refah Partisi
Ali Uyar Bağımsız
Hüseyin Yayla Anavatan Partisi
Iğdır Adil Aşırım Demokratik Sol Parti
Şamil Ayrım Doğru Yol Partisi
Isparta Ömer Bilgin Doğru Yol Partisi
Abdullah Aykon Doğan Doğru Yol Partisi
Mustafa Köylü Refah Partisi
Erkan Mumcu Anavatan Partisi
Halil Yıldız Doğru Yol Partisi
İstanbul Azmi Ateş Refah Partisi
Mustafa Baş Refah Partisi
Mukadder Başeğmez Refah Partisi
Gürcan Dağdaş Refah Partisi
Süleyman Arif Emre Refah Partisi
Ekrem Erdem Refah Partisi
Mehmet Fuat Fırat Refah Partisi
Metin Işık Refah Partisi
İsmail Kahraman Refah Partisi
Hüseyin Kansu Refah Partisi
Göksal Küçükali Refah Partisi
Aydın Menderes Refah Partisi
Ali Oğuz Refah Partisi
Mehmet Ali Şahin Refah Partisi
Osman Yumakoğulları Refah Partisi
Bahri Zengin Refah Partisi
Bülent Akarcalı Anavatan Partisi
Abdul Ahat Andican Anavatan Partisi
Refik Aras Anavatan Partisi
Ali Coşkun Anavatan Partisi
Hüseyin Hüsnü Doğan Anavatan Partisi
Halit Dumankaya Anavatan Partisi
Yılmaz Karakoyunlu Anavatan Partisi
Mehmet Cavit Kavak Anavatan Partisi
Emin Kul Anavatan Partisi
Yusuf Namoğlu Anavatan Partisi
Korkut Özal Anavatan Partisi
Ali Talip Özdemir Anavatan Partisi
Yusuf Pamuk Anavatan Partisi
Güneş Taner Anavatan Partisi
Şadan Tuzcu Anavatan Partisi
Meral Akşener Doğru Yol Partisi
Yıldırım Aktuna Doğru Yol Partisi
Sedat Aloğlu Doğru Yol Partisi
Tayyar Altıkulaç Doğru Yol Partisi
Tansu Çiller Doğru Yol Partisi
Hasan Tekin Enerem Doğru Yol Partisi
Cefi Kamhi Doğru Yol Partisi
Hayri Kozakçıoğlu Doğru Yol Partisi
Necdet Menzir Doğru Yol Partisi
Bahattin Yücel Doğru Yol Partisi
Namık Kemal Zeybek Doğru Yol Partisi
Ahmet Ziya Aktaş Demokratik Sol Parti
Mehmet Aydın Demokratik Sol Parti
Nami Çağan Demokratik Sol Parti
Bülent Ecevit Demokratik Sol Parti
Osman Kılıç Demokratik Sol Parti
Tahir Köse Demokratik Sol Parti
Cevdet Selvi Demokratik Sol Parti
Ahmet Tan Demokratik Sol Parti
Bülent Tanla Demokratik Sol Parti
Zekeriya Temizel Demokratik Sol Parti
Erdoğan Toprak Demokratik Sol Parti
Hüsamettin Özkan Demokratik Sol Parti
Algan Hacaloğlu Cumhuriyet Halk Partisi
Ercan Karakaş Cumhuriyet Halk Partisi
Ahmet Güryüz Ketenci Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Moğultay Cumhuriyet Halk Partisi
Altan Öymen Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Sevigen Cumhuriyet Halk Partisi
Ali Topuz Cumhuriyet Halk Partisi
İzmir Sabri Tekir Refah Partisi
İsmail Yılmaz Refah Partisi
Işın Çelebi Anavatan Partisi
Kaya Erdem Anavatan Partisi
Rüşdü Saraçoğlu Anavatan Partisi
Suha Tanık Anavatan Partisi
Metin Öney Anavatan Partisi
Turan Arınç Doğru Yol Partisi
Hasan Denizkurdu Doğru Yol Partisi
Gencay Gürün Doğru Yol Partisi
Mehmet Köstepen Doğru Yol Partisi
Işılay Saygın Doğru Yol Partisi
Rifat Serdaroğlu Doğru Yol Partisi
Ufuk Söylemez Doğru Yol Partisi
Veli Aksoy Demokratik Sol Parti
Şükrü Sina Gürel Demokratik Sol Parti
Atilla Mutman Demokratik Sol Parti
Ahmet Piriştina Demokratik Sol Parti
Hakan Tartan Demokratik Sol Parti
Zerrin Yeniceli Demokratik Sol Parti
Ali Rıza Bodur Cumhuriyet Halk Partisi
Sabri Ergül Cumhuriyet Halk Partisi
Aydın Güven Gürkan Cumhuriyet Halk Partisi
Birgen Keleş Cumhuriyet Halk Partisi
Kahramanmaraş Esat Bütün Anavatan Partisi
Hasan Dikici Refah Partisi
Ali Doğan Anavatan Partisi
Avni Doğan Refah Partisi
Ahmet Dökülmez Refah Partisi
Mustafa Kamalak Refah Partisi
Mehmet Sağlam Doğru Yol Partisi
Ali Şahin Cumhuriyet Halk Partisi
Karabük Şinasi Altıner Doğru Yol Partisi
Hayrettin Dilekcan Refah Partisi
Erol Karan Demokratik Sol Parti
Karaman Abdullah Özbey Refah Partisi
Zeki Ünal Refah Partisi
Fikret Ünlü Demokratik Sol Parti
Kars Yusuf Selahattin Beyribey Anavatan Partisi
Çetin Bilgir Demokratik Sol Parti
Mehmet Sabri Güner Doğru Yol Partisi
Zeki Karabayır Refah Partisi
Kastamonu Fethi Acar Refah Partisi
Murat Başesgioğlu Anavatan Partisi
Muharrem Hadi Dilekci Demokratik Sol Parti
Nurhan Tekinel Doğru Yol Partisi
Haluk Yıldız Doğru Yol Partisi
Kayseri Memduh Büyükkılıç Refah Partisi
İsmail Cem Demokratik Sol Parti
Osman Çilsal Doğru Yol Partisi
Ayvaz Gökdemir Doğru Yol Partisi
Abdullah Gül Refah Partisi
Nurettin Kaldırımcı Refah Partisi
Salih Kapusuz Refah Partisi
Recep Kırış Anavatan Partisi
İbrahim Yılmaz Anavatan Partisi
Kırıkkale Kemal Albayrak Refah Partisi
Hacı Filiz Doğru Yol Partisi
Mikail Korkmaz Refah Partisi
Recep Mızrak Anavatan Partisi
Kırklareli İrfan Gürpınar Cumhuriyet Halk Partisi
Ahmet Sezal Özbek Doğru Yol Partisi
Cemal Özbilen Anavatan Partisi
Necdet Tekin Demokratik Sol Parti
Kırşehir Mehmet Ali Altın Anavatan Partisi
Ömer Demir Anavatan Partisi
Cafer Güneş Refah Partisi
Kilis Mustafa Kemal Ateş Refah Partisi
Doğan Güreş Doğru Yol Partisi
Kocaeli Necati Çelik Refah Partisi
Şevket Kazan Refah Partisi
Osman Pepe Refah Partisi
Bülent Atasayan Anavatan Partisi
Hayrettin Uzun Anavatan Partisi
İsmail Kalkandelen Doğru Yol Partisi
Halil Çalık Demokratik Sol Parti
Bekir Yurdagül Demokratik Sol Parti
Onur Kumbaracıbaşı Cumhuriyet Halk Partisi
Konya Hüseyin Arı Refah Partisi
Veysel Candan Refah Partisi
Remzi Çetin Refah Partisi
Necmettin Erbakan Refah Partisi
Abdullah Gencer Refah Partisi
Lütfi Yalman Refah Partisi
Mustafa Ünaldı Refah Partisi
Hasan Hüseyin Öz Refah Partisi
Teoman Rıza Güneri Refah Partisi
Ahmet Alkan Anavatan Partisi
Mehmet Keçeciler Anavatan Partisi
Mehmet Necati Çetinkaya Doğru Yol Partisi
Ali Günaydın Doğru Yol Partisi
Mehmet Ali Yavuz Doğru Yol Partisi
Abdullah Turan Bilge Demokratik Sol Parti
Nezir Büyükcengiz Cumhuriyet Halk Partisi
Kütahya Ahmet Derin Refah Partisi
Mustafa Kalemli Anavatan Partisi
Emin Karaa Demokratik Sol Parti
İsmail Karakuyu Doğru Yol Partisi
Mehmet Korkmaz Demokratik Türkiye Partisi
Metin Perli Refah Partisi
Malatya Miraç Akdoğan Anavatan Partisi
Oğuzhan Asiltürk Refah Partisi
Yaşar Canbay Refah Partisi
Metin Emiroğlu Anavatan Partisi
Ayhan Fırat Cumhuriyet Halk Partisi
Fikret Karabekmez Refah Partisi
Mehmet Recai Kutan Refah Partisi
Manisa Rıza Akçalı Doğru Yol Partisi
Bülent Arınç Refah Partisi
Tevfik Diker Doğru Yol Partisi
Hatice Ayseli Göksoy Doğru Yol Partisi
Hasan Gülay Demokratik Sol Parti
Sümer Oral Anavatan Partisi
Ekrem Pakdemirli Anavatan Partisi
Yahya Uslu Doğru Yol Partisi
Mustafa Cihan Yazar Demokratik Sol Parti
Mustafa Erdoğan Yetenç Cumhuriyet Halk Partisi
Mardin Fehim Adak Refah Partisi
Muzaffer Arıkan Doğru Yol Partisi
Süleyman Çelebi Anavatan Partisi
Mahmut Duyan Doğru Yol Partisi
Ömer Ertaş Anavatan Partisi
Hüseyin Yıldız Refah Partisi
Mersin Oya Araslı Cumhuriyet Halk Partisi
Yusuf Fevzi Arıcı Doğru Yol Partisi
Mehmet Emin Aydınbaş Refah Partisi
Saffet Benli Refah Partisi
Halil Cin Anavatan Partisi
Ali Er Anavatan Partisi
Abdulbaki Gökçel Demokratik Sol Parti
Turhan Güven Doğru Yol Partisi
Durmuş Fikri Sağlar Cumhuriyet Halk Partisi
Mustafa İstemihan Talay Demokratik Sol Parti
Ayfer Yılmaz Doğru Yol Partisi
Rüştü Kazım Yücelen Anavatan Partisi
Muğla İrfettin Akar Doğru Yol Partisi
Lale Aytaman Anavatan Partisi
Zeki Çakıroğlu Cumhuriyet Halk Partisi
Mustafa Dedeoğlu Doğru Yol Partisi
Enis Yalım Erez Doğru Yol Partisi
Fikret Uzunhasan Demokratik Sol Parti
Muş Necmettin Dede Doğru Yol Partisi
Nedim İlci Refah Partisi
Erkan Kemaloğlu Anavatan Partisi
Sabahattin Yıldız Refah Partisi
Nevşehir Abdulkadir Baş Anavatan Partisi
Mehmet Elkatmış Refah Partisi
Ahmet Esat Kıratlıoğlu Doğru Yol Partisi
Niğde Doğan Baran Doğru Yol Partisi
Akın Gönen Anavatan Partisi
Mehmet Salih Katırcıoğlu Refah Partisi
Ergun Özkan Doğru Yol Partisi
Ordu Hüseyin Olgun Akın Refah Partisi
İhsan Çabuk Demokratik Sol Parti
Mustafa Bahri Kibar Anavatan Partisi
Müjdat Koç Demokratik Sol Parti
Mustafa Hasan Öz Refah Partisi
Nabi Poyraz Anavatan Partisi
Refaiddin Şahin Doğru Yol Partisi
Şükrü Yürür Anavatan Partisi
Ordu Hüseyin Avni Kabaoğlu Anavatan Partisi
Ahmet Kabil Anavatan Partisi
Ahmet Mesut Yılmaz Anavatan Partisi
Şevki Yılmaz Refah Partisi
Sakarya Mehmet Teoman Akgür Demokratik Sol Parti
Nezir Aydın Refah Partisi
Cevat Ayhan Refah Partisi
Nevzat Ercan Doğru Yol Partisi
Ertuğrul Eryılmaz Doğru Yol Partisi
Ahmet Neidim Anavatan Partisi
Ersin Taranoğlu Anavatan Partisi
Samsun Ahmet Demircan Refah Partisi
Latif Öztek Refah Partisi
Musa Uzunkaya Refah Partisi
Adem Yıldız Anavatan Partisi
Biltekin Özdemir Anavatan Partisi
Cemal Alişan Anavatan Partisi
İrfan Demiralp Doğru Yol Partisi
Nafiz Kurt Doğru Yol Partisi
Ayhan Gürel Demokratik Sol Parti
Yalçın Gürtan Demokratik Sol Parti
Murat Karayalçın Cumhuriyet Halk Partisi
Samsun Ahmet Nurettin Aydın Refah Partisi
Mehmet Emin Aydın Refah Partisi
Nizamettin Sevgili Anavatan Partisi
Sinop Kadir Bozkurt Doğru Yol Partisi
Yaşar Topçu Anavatan Partisi
Metin Bostancıoğlu Demokratik Sol Parti
Sivas Musa Demirci Refah Partisi
Tahsin Irmak Doğru Yol Partisi
Mahmut Işık Cumhuriyet Halk Partisi
Temel Karamollaoğlu Refah Partisi
Abdüllatif Şener Refah Partisi
Nevzat Yanmaz Anavatan Partisi
Muhsin Yazıcıoğlu Anavatan Partisi
Şanlıurfa Sedat Edip Bucak Doğru Yol Partisi
Necmettin Cevheri Doğru Yol Partisi
İbrahim Halil Çelik Refah Partisi
Seyit Eyyüpoğlu Anavatan Partisi
Eyyüp Cenap Gülpınar Anavatan Partisi
Zülfükar İzol Refah Partisi
Ahmet Karavar Refah Partisi
Abdulkadir Öncel Refah Partisi
Mehmet Fevzi Şıhanlıoğlu Doğru Yol Partisi
Şırnak Bayar Ökten Doğru Yol Partisi
Mehmet Tatar Doğru Yol Partisi
Mehmet Salih Yıldırım Anavatan Partisi
Tekirdağ Fevzi Aytekin Demokratik Sol Parti
Bayram Fırat Dayanıklı Demokratik Sol Parti
Nihan İlgün Doğru Yol Partisi
Hasan Peker Doğru Yol Partisi
Enis Sülün Anavatan Partisi
Tokat Abdullah Arslan Refah Partisi
Hanefi Çelik Anavatan Partisi
Ali Şevki Erek Doğru Yol Partisi
Metin Gürdere Anavatan Partisi
Ahmet Feyzi İnceöz Refah Partisi
Bekir Sobacı Refah Partisi
Şahin Ulusoy Cumhuriyet Halk Partisi
Trabzon Kemalettin Göktaş Refah Partisi
Şeref Malkoç Refah Partisi
İsmail İlhan Sungur Refah Partisi
Eyüp Aşık Anavatan Partisi
Ali Kemal Başaran Anavatan Partisi
İbrahim Çebi Anavatan Partisi
Yusuf Bahadır Doğru Yol Partisi
Hikmet Sami Türk Demokratik Sol Parti
Tunceli Kamer Genç Doğru Yol Partisi
Orhan Veli Yıldırım Cumhuriyet Halk Partisi
Uşak Yıldırım Aktürk Anavatan Partisi
Hasan Karakaya Doğru Yol Partisi
Mehmet Yaşar Ünal Demokratik Sol Parti
Van Maliki Ejder Arvas Refah Partisi
Fethullah Erbaş Refah Partisi
Şaban Sevli Refah Partisi
Mustafa Bayram Anavatan Partisi
Şerif Bedirhanoğlu Anavatan Partisi
Mahmut Yılbaş Doğru Yol Partisi
Yalova Yaşar Okuyan Anavatan Partisi
Cevdet Aydın Doğru Yol Partisi
Yozgat Kazım Arslan Refah Partisi
İlyas Arslan Refah Partisi
Abdullah Örnek Refah Partisi
Lütfullah Kayalar Anavatan Partisi
İsmail Durak Ünlü Anavatan Partisi
Yusuf Bacanlı Doğru Yol Partisi
Zonguldak Necmettin Aydın Refah Partisi
Veysel Atasoy Anavatan Partisi
Ömer Barutçu Doğru Yol Partisi
Tahsin Boray Baycık Demokratik Sol Parti
Hasan Gemici Demokratik Sol Parti
Mümtaz Soysal Demokratik Sol Parti

Dipnotlar[değiştir | kaynağı değiştir]


Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]