TBMM 18. dönem milletvekilleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(TBMM 18. Dönem Milletvekilleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Türkiye Büyük Millet Meclisi 18. Dönem'de (14 Aralık 1987 - 20 Ekim 1991) görev yapmış milletvekillerinin listesi;

Adana[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Akgün Albayrak Anavatan Partisi
Ledin Barlas Anavatan Partisi
Mehmet Ali Bilici Anavatan Partisi
Mehmet Can Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İbrahim Cüneyt Canver Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Halit Dağlı Doğru Yol Partisi
Abdullah Sedat Doğan Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Yılmaz Hocaoğlu Anavatan Partisi
Mahmut Keçeli Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Selahattin Kılıç Doğru Yol Partisi
Ersin Koçak Anavatan Partisi
İbrahim Öztürk Anavatan Partisi
Mehmet Perçin Anavatan Partisi
Orhan Şendağ Doğru Yol Partisi

Adıyaman[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Arif Ağaoğlu Anavatan Partisi
Zeynel Aslan Anavatan Partisi
Mehmet Deliceoğlu Anavatan Partisi
Abdurrahman Karaman Anavatan Partisi

Afyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Metin Balıbey Anavatan Partisi
Baki Durmaz Doğru Yol Partisi
Mustafa Kızıloğlu Anavatan Partisi
Hamdi Özsoy Anavatan Partisi
Nihat Türker Anavatan Partisi
Abdullah Ulutürk Doğru Yol Partisi

Ağrı[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hasan Fecri Alpaslan Anavatan Partisi
Cezmi Erat Anavatan Partisi
Yaşar Eryılmaz Anavatan Partisi
Mehmet Yaşar Anavatan Partisi

Amasya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Tahir Köse Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İsmet Özarslan Anavatan Partisi
Hasan Adnan Tutkun Anavatan Partisi
Kazım Ulusoy Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Ankara[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Erol Ağagil Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Kamil Ateşoğulları Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Muzaffer Atılgan Anavatan Partisi
Beşer Baydar Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Onural Şeref Bozkurt Anavatan Partisi
Kamil Tuğrul Coşkunoğlu Anavatan Partisi
Mehmet Çevik Anavatan Partisi
Ömer Çiftçi Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Rıfat Diker Anavatan Partisi
Hüseyin Barlas Doğu Anavatan Partisi
Eşref Erdem Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Tevfik Ertürk Anavatan Partisi
Göksel Kalaycıoğlu Anavatan Partisi
Tevfik Koçak Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Hazım Kutay Anavatan Partisi
Alpaslan Pehlivanlı Anavatan Partisi
Mehmet Sezai Pekuslu Anavatan Partisi
Arif Sağ Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Sağdıç Anavatan Partisi
Halil Şıvgın Anavatan Partisi
Mustafa Rüştü Taşar Anavatan Partisi
İbrahim Tez Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Ercan Vuralhan Anavatan Partisi
Zeki Yavuztürk Anavatan Partisi
Rıza Yılmaz Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Yaşar Yılmaz Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Antalya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Adil Aydın Doğru Yol Partisi
Zekeriya Bahçeci Doğru Yol Partisi
Deniz Baykal Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Hasan Çakır Anavatan Partisi
Abdullah Cengiz Dağyar Anavatan Partisi
İbrahim Demir Doğru Yol Partisi
Hasan Namal Doğru Yol Partisi
Cengiz Tuncer Anavatan Partisi

Artvin[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ayhan Arifağaoğlu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Bahattin Çaloğlu Anavatan Partisi
Hasan Ekinci Doğru Yol Partisi

Aydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cengiz Altınkaya Anavatan Partisi
Mustafa Bozkurt Anavatan Partisi
Ömer Okan Çağlar Anavatan Partisi
Mehmet Özalp Anavatan Partisi
Hilmi Ziya Postacı Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Nabi Sabuncu Anavatan Partisi
Mehmet Yüzügüler Anavatan Partisi

Balıkesir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Edip Uğur Anavatan Partisi
Ali Sami Akkaş Anavatan Partisi
İsmail Dayı Anavatan Partisi
Kudret Bölükoğlu Anavatan Partisi
Mehmet Fenni İslimyeli Anavatan Partisi
Necat Tunçsiper Anavatan Partisi
Mustafa Tosun Çorapçıoğlu Anavatan Partisi
İsmet Önder Kırlı Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Bilecik[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Seven Anavatan Partisi
Tayfur Ün Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Bingöl[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Ali Doğuşlu Anavatan Partisi
İlhami Binici Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Haydar Baylaz Doğru Yol Partisi

Bitlis[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Faik Tarımcıoğlu Anavatan Partisi
Kamran İnan Anavatan Partisi
Muhyettin Mutlu Anavatan Partisi

Bolu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Şamil Kazokoğlu Anavatan Partisi
Kazım Oksay Anavatan Partisi
Nevzat Durukan Anavatan Partisi
Seçkin Fırat Anavatan Partisi
Turgut Yaşar Gülez Doğru Yol Partisi

Burdur[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Fethi Çelikbaş Anavatan Partisi
İbrahim Özel Anavatan Partisi
Sait Ekinci Anavatan Partisi

Bursa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Kurtcebe Alptemoçin Anavatan Partisi
Fahir Sabuniş Anavatan Partisi
Hüsamettin Örüç Anavatan Partisi
İlhan Aşkın Anavatan Partisi
İsmet Tavgaç Anavatan Partisi
Mehmet Gedik Anavatan Partisi
Mustafa Ertuğrul Ünlü Anavatan Partisi
Ahmet Fehmi Işıklar Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Cavit Çağlar Doğru Yol Partisi
Abdülkadir Cenkçiler Doğru Yol Partisi
Beytullah Mehmet Gazioğlu Doğru Yol Partisi

Çanakkale[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ayhan Uysal Anavatan Partisi
İlker Genlik Anavatan Partisi
Mustafa Cumhur Ersümer Anavatan Partisi
Mümin Kahraman Anavatan Partisi

Çankırı[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Çiftçi Anavatan Partisi
Ali Necmettin Şeyhoğlu Anavatan Partisi
İlker Tuncay Anavatan Partisi

Çorum[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mithat Balak Anavatan Partisi
Mustafa Namlı Anavatan Partisi
Nevzat Aksu Anavatan Partisi
Ünal Akkaya Anavatan Partisi
Cemal Şahin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Rıza Ilıman Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Denizli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Aycan Çakıroğulları Anavatan Partisi
İsmail Şengün Anavatan Partisi
Muzaffer Arıcı Anavatan Partisi
Esat Yıldırım Avcı Doğru Yol Partisi
Adnan Keskin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Arif Hüdai Oral Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Diyarbakır[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdülkadir Aksu Anavatan Partisi
Mahmut Kepoğlu Anavatan Partisi
Nurettin Dilek Anavatan Partisi
Sait Ensarioğlu Doğru Yol Partisi
Fuat Atalay Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Hikmet Çetin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Kahraman Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Salih Sümer Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Edirne[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
İsmail Üğdül Anavatan Partisi
Şener İşleten Anavatan Partisi
Erdal Kalkan Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Fuat Erçetin Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Elazığ[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hüseyin Cahit Aral Anavatan Partisi
Nizamettin Özdoğan Anavatan Partisi
Ahmet Küçükel Doğru Yol Partisi
Ali Rıza Septioğlu Doğru Yol Partisi
Mehmet Tahir Şaşmaz Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Erzincan[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Metin Yaman Anavatan Partisi
Yıldırım Akbulut Anavatan Partisi
Mustafa Kul Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Erzurum[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Kahraman Anavatan Partisi
Mustafa Rıfkı Yaylalı Anavatan Partisi
Nihat Kitapçı Anavatan Partisi
Rıza Şimşek Anavatan Partisi
Sabahattin Aras Anavatan Partisi
Togay Gemalmaz Anavatan Partisi
İsmail Köse Doğru Yol Partisi

Eskişehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Erol Zeytinoğlu Anavatan Partisi
İsmet Oktay Anavatan Partisi
Mustafa Balcılar Anavatan Partisi
Mehmet Cevdet Selvi Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Zeki Ünal Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Gaziantep[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Günebakan Anavatan Partisi
Hasan Celal Güzel Anavatan Partisi
Hasan Tanrıöver Anavatan Partisi
Mehmet Akdemir Anavatan Partisi
Mustafa Hikmet Çelebi Anavatan Partisi
Ünal Yaşar Anavatan Partisi
Abdülkadir Ateş Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa Yılmaz Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Giresun[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Burhan Kara Anavatan Partisi
Mehmet Ali Karadeniz Anavatan Partisi
Yavuz Köymen Anavatan Partisi
Mustafa Çakır Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Rüştü Kurt Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Gümüşhane[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mahmut Oltan Sungurlu Anavatan Partisi
Muhittin Karaman Anavatan Partisi
Ülkü Gökalp Güney Anavatan Partisi

Hakkari[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Naim Geylani Anavatan Partisi
Cumhur Keskin Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Hatay[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Kamran Karaman Anavatan Partisi
Mehmet Pürdeloğlu Anavatan Partisi
Mehmet Vehbi Dinçerler Anavatan Partisi
Abdullah Öner Miski Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Ali Uyar Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Dönen Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa Kemal Duduoğlu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Turhan Hırfanoğlu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa Murat Sökmenoğlu Doğru Yol Partisi

Isparta[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Süleyman Sami Demirel Doğru Yol Partisi
İbrahim Gürdal Doğru Yol Partisi
Ertekin Durutürk Doğru Yol Partisi
Abdullah Aykon Doğan Doğru Yol Partisi

İçel (Mersin)[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Er Anavatan Partisi
Ali Hüsrev Bozer Anavatan Partisi
Ali Rıza Yılmaz Anavatan Partisi
Hikmet Biçentürk Anavatan Partisi
Rüştü Kazım Yücelen Anavatan Partisi
Durmuş Fikri Sağlar Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Ekin Dikmen Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Etem Cankurtaran Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa İstemihan Talay Sosyal Demokrat Halkçı Parti

İstanbul[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Behiç Sadi Abbasoğlu Anavatan Partisi
Bülent Akarcalı Anavatan Partisi
Cevdet Akçalı Anavatan Partisi
Avni Akyol Anavatan Partisi
Bedrettin Doğancan Akyürek Anavatan Partisi
Abdülbaki Albayrak Anavatan Partisi
Yaşar Albayrak Anavatan Partisi
İmren Aykut Anavatan Partisi
Abdullah Baştürk Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İsmail Cem Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Yüksel Çengel Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Orhan Demirtaş Anavatan Partisi
Mehmet Necat Eldem Anavatan Partisi
Hayrettin Elmas Anavatan Partisi
Ali Haydar Erdoğan Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Ali Eren Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Halil Orhan Ergüder Anavatan Partisi
Temel Gündoğdu Anavatan Partisi
Hasan Fehmi Güneş Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İsmail Safa Giray Anavatan Partisi
Nuri Gökalp Anavatan Partisi
Talat İçöz Anavatan Partisi
Ömer Ferruh İlter Anavatan Partisi
Adnan Kahveci Anavatan Partisi
Altan Kavak Anavatan Partisi
Mehmet Cavit Kavak Anavatan Partisi
Recep Ercüment Konukman Anavatan Partisi
Aytekin Kotil Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Leyla Yeniay Köseoğlu Anavatan Partisi
Mehmet Moğultay Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Hüsnü Okçuoğlu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İsmail Hakkı Önal Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Turgut Özal Anavatan Partisi
İbrahim Özdemir Anavatan Partisi
Mustafa Hilmi Özen Anavatan Partisi
Mustafa Sarıgül Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Yusuf Kenan Sönmez Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Güneş Taner Anavatan Partisi
Ali Tanrıyar Anavatan Partisi
Ali Topuz Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa Timisi Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Sudi Neş’e Türel Anavatan Partisi
Reşit Akif Ülker Anavatan Partisi
Adnan Yıldız Anavatan Partisi
Namık Kemal Zeybek Anavatan Partisi

İzmir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Akın Gönen Anavatan Partisi
Burhan Cahit Gündüz Anavatan Partisi
Hüsnü Doğan Anavatan Partisi
Işılay Saygın Anavatan Partisi
Işın Çelebi Anavatan Partisi
İsmet Kaya Erdem Anavatan Partisi
Kemal Karhan Anavatan Partisi
Ramiz Sevinç Anavatan Partisi
Ahmet Ersin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Birgen Keleş Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Erdal İnönü Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Erol Güngör Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Halil Çulhaoğlu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Kıvılcım Kemal Anadol Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mehmet Turan Bayazıt Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Neccar Türkcan Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Türkan Akyol Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Veli Aksoy Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Fuat Kılcı Doğru Yol Partisi

Kahramanmaraş[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Adil Erdem Bayazıt Anavatan Partisi
Ali Topçuoğlu Anavatan Partisi
Mehmet Onur Anavatan Partisi
Ülkü Söylemezoğlu Anavatan Partisi
Ahmet Uncu Doğru Yol Partisi
Atilla İmamoğlu Doğru Yol Partisi
Ali Şahin Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Kars[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
İlhan Aküzüm Anavatan Partisi
Kerem Güneş Anavatan Partisi
Sabri Aras Anavatan Partisi
Yasin Bozkurt Anavatan Partisi
Mahmut Alınak Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Vedat Altun Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Kastamonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Murat Başesgioğlu Anavatan Partisi
Hüseyin Sabri Keskin Anavatan Partisi
Nurhan Tekinel Anavatan Partisi
Sadettin Ağacık Anavatan Partisi

Kayseri[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdulmecit Yağan Anavatan Partisi
Ahmet Servet Hacıpaşaoğlu Anavatan Partisi
Mehmet İrfan Başyazıcıoğlu Anavatan Partisi
Mehmet Yazar Anavatan Partisi
Mustafa Şahin Anavatan Partisi
Nuh Mehmet Kaşıkçı Anavatan Partisi
Recep Orhan Ergun Anavatan Partisi
Seyit Halil Özsoy Anavatan Partisi

Kırklareli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Cemal Özbilen Anavatan Partisi
Gürcan Erzin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
İrfan Gürpınar Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Kırşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Gökhan Maraş Anavatan Partisi
Kazım Çağlayan Anavatan Partisi
Şevki Göğüsger Anavatan Partisi

Kocaeli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdulhalim Aras Anavatan Partisi
Bülent Atasayan Anavatan Partisi
Alaettin Kurt Doğru Yol Partisi
Ali Rıza Sirmen Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Erol Köse Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Onur Kumbaracıbaşı Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Ömer Türkçakal Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Konya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdullah Tenekeci Anavatan Partisi
Abdurrahman Bozkır Anavatan Partisi
Adil Küçük Anavatan Partisi
Ali Pınarbaşı Anavatan Partisi
Ali Talip Özdemir Anavatan Partisi
Haydar Koyuncu Anavatan Partisi
Kadir Demir Anavatan Partisi
Mehmet Keçeciler Anavatan Partisi
Mehmet Şimşek Anavatan Partisi
Mustafa Dinek Anavatan Partisi
Saffet Sert Anavatan Partisi
Ziya Ercan Anavatan Partisi
Ömer Şeker Doğru Yol Partisi
Vefa Tanır Doğru Yol Partisi

Kütahya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Mehmet Rauf Ertekin Anavatan Partisi
Mustafa Kalemli Anavatan Partisi
Mustafa Uğur Ener Anavatan Partisi
Hüseyin Cahit Erdemir Doğru Yol Partisi
Mehmet Korkmaz Doğru Yol Partisi

Malatya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Galip Demirel Anavatan Partisi
Mehmet Bülent Çaparoğlu Anavatan Partisi
Metin Emiroğlu Anavatan Partisi
Talat Zengin Anavatan Partisi
Yusuf Bozkurt Özal Anavatan Partisi
İbrahim Aksoy Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Manisa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ekrem Pakdemirli Anavatan Partisi
Mehmet Gürbüz Şakranlı Anavatan Partisi
Mehmet Yenişehirlioğlu Anavatan Partisi
Münir Fuat Yazıcı Anavatan Partisi
Hasan Zengin Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mustafa Erdoğan Yetenç Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Önol Şakar Doğru Yol Partisi
Sümer Oral Doğru Yol Partisi
Ümit Canuyar Doğru Yol Partisi

Mardin[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Abdulvahap Dizdaroğlu Anavatan Partisi
Beşir Çelebioğlu Anavatan Partisi
Nurettin Yılmaz Anavatan Partisi
Selahattin Dağ Anavatan Partisi
Ahmet Türk Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Adnan Ekmen Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Süleyman Çelebi Doğru Yol Partisi

Muğla[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Altıntaş Anavatan Partisi
Süleyman Şükrü Zeybek Anavatan Partisi
Musa Gökbel Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Tufan Doğu Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Latif Sakıcı Doğru Yol Partisi

Muş[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Alaattin Fırat Anavatan Partisi
Erkan Kemaloğlu Anavatan Partisi
Mehdin Işık Anavatan Partisi
Mehmet Emin Seydagil Anavatan Partisi

Nevşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Babaoğlu Anavatan Partisi
Cemal Seymen Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Esat Kıratlıoğlu Doğru Yol Partisi

Nigde[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Birsel Sönmez Anavatan Partisi
Haydar Özalp Anavatan Partisi
Raşit Daldal Anavatan Partisi
Doğan Baran Doğru Yol Partisi
Mahmut Öztürk Doğru Yol Partisi

Ordu[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ertuğrul Özdemir Anavatan Partisi
Gürbüz Yılmaz Anavatan Partisi
İhsan Nuri Topkaya Anavatan Partisi
Mustafa Bahri Kibar Anavatan Partisi
Nabi Poyraz Anavatan Partisi
Şükrü Yürür Anavatan Partisi
Yılmaz Sanioğlu Anavatan Partisi

Rize[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Mesut Yılmaz Anavatan Partisi
Mustafa Nazikoğlu Anavatan Partisi
Mustafa Parlak Anavatan Partisi
Şadan Tuzcu Anavatan Partisi

Sakarya[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ayhan Sakallıoğlu Anavatan Partisi
Ersin Taranoğlu Anavatan Partisi
Mümtaz Özkök Anavatan Partisi
Yalçın Koçak Anavatan Partisi
Ahmet Neidim Doğru Yol Partisi
Mehmet Gölhan Doğru Yol Partisi

Samsun[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
İlyas Aktaş Anavatan Partisi
Kemal Akkaya Anavatan Partisi
Mehmet Akarca Anavatan Partisi
Mehmet Aydın Anavatan Partisi
Ali Eser Doğru Yol Partisi
Cemal Alişan Doğru Yol Partisi
Hüseyin Özalp Doğru Yol Partisi
İrfan Demiralp Doğru Yol Partisi
Nafiz Kurt Doğru Yol Partisi

Siirt[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
İdris Arıkan Anavatan Partisi
Kemal Birlik Anavatan Partisi
Kudbettin Hamidi Anavatan Partisi
Mehmet Abdurrezak Ceylan Doğru Yol Partisi
Zeki Çeliker Doğru Yol Partisi

Sinop[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hilmi Biçer Anavatan Partisi
Özer Gürbüz Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Yaşar Topçu Doğru Yol Partisi

Sivas[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Yılmaz Altuğ Anavatan Partisi
Ömer Günbulut Anavatan Partisi
Ekrem Kangal Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Mahmut Karabulut Anavatan Partisi
Kaya Opan Anavatan Partisi
Şakir Şeker Anavatan Partisi
Mehmet Mükerrem Taşçıoğlu Anavatan Partisi

Şanlıurfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Aziz Bülent Öncel Anavatan Partisi
Bahri Karakeçili Anavatan Partisi
Eyyüp Cenap Gülpınar Anavatan Partisi
Murat Batur Anavatan Partisi
Mustafa Demir Anavatan Partisi
Necati Akıncı Anavatan Partisi
Osman Doğan Anavatan Partisi

Tekirdağ[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Karaevli Anavatan Partisi
Ali Rıfkı Atasever Anavatan Partisi
Enis Tütüncü Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Güneş Gürseler Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Tokat[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Erkan Yüksel Anavatan Partisi
Mehmet Zeki Uzun Anavatan Partisi
Metin Gürdere Anavatan Partisi
Talat Sargın Anavatan Partisi
Kazım Özev Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Kenan Süzer Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Trabzon[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Avni Akkan Anavatan Partisi
Eyüp Aşık Anavatan Partisi
Fahrettin Kurt Anavatan Partisi
Hayrettin Kurbetli Anavatan Partisi
İbrahim Çebi Anavatan Partisi
Necmettin Karaduman Anavatan Partisi
Mehmet Çakıroğlu Doğru Yol Partisi

Tunceli[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Kamer Genç Sosyal Demokrat Halkçı Parti
Orhan Veli Yıldırım Sosyal Demokrat Halkçı Parti

Uşak[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ahmet Avcı Anavatan Partisi
Mehmet Topaç Anavatan Partisi
Mümtaz Güler Anavatan Partisi

Van[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hüseyin Aydın Arvasi Anavatan Partisi
İhsan Bedirhanoğlu Anavatan Partisi
Muslih Görentaş Anavatan Partisi
Reşit Çelik Anavatan Partisi
Selahattin Mumcuoğlu Anavatan Partisi

Yozgat[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Ali Şakir Ergin Anavatan Partisi
Cemil Çiçek Anavatan Partisi
Lütfullah Kayalar Anavatan Partisi
Mahmut Orhon Anavatan Partisi
Seyit Ahmet Dalkıran Anavatan Partisi

Zonguldak[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekili Seçildiği Siyasi Parti
Hasan Pertev Aşçıoğlu Anavatan Partisi
Mustafa Tınaz Titiz Anavatan Partisi
Ömer Faruk Maçun Anavatan Partisi
Veysel Atasoy Anavatan Partisi
Güneş Müftüoğlu Doğru Yol Partisi
Köksal Toptan Doğru Yol Partisi
Ömer Barutçu Doğru Yol Partisi
Şinasi Altıner Doğru Yol Partisi
Tevfik Ertüzün Doğru Yol Partisi