Türkiye'deki futbol stadyumları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Türkiye'deki futbol stadyumları listesi kapasitelerine göre Türkiye'deki stadyumların yer aldığı liste. Listede, amatör kulüpler italik yazıyla belirtilmiştir.

# Stadyum Kapasite Şehir Kulüp
1 Atatürk Olimpiyat Stadyumu 76.092[1] İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyespor
2 Türk Telekom Arena 52.652 İstanbul Galatasaray
3 İzmir Atatürk Stadyumu 51.295[2] İzmir Karşıyaka Spor Kulübü / Göztepe A.Ş.
4 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 50.509[3] İstanbul Fenerbahçe
5 Cebeci İnönü Stadyumu 37.000[4] Ankara Hacettepespor / Ankara Demirspor
6 Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu 32.864[5] Kayseri Kayserispor / Kayseri Erciyesspor
7 BJK İnönü Stadyumu 32.086[6] İstanbul Beşiktaş
8 Şanlıurfa GAP Stadyumu 28.965[7] Şanlıurfa Şanlıurfaspor
9 Hüseyin Avni Aker Stadyumu 27.749[8] Trabzon Trabzonspor
10 Yeni Mersin Stadı 25.534 Mersin Mersin İdman Yurdu / Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
11 Yeni Erzurum Stadyumu 22.500[9] Erzurum Erzurumspor / Erzurum Büyükşehir Belediyespor
12 Konya Atatürk Stadyumu 22.459[10] Konya Konyaspor
13 Bağlum Belediye Stadyumu 22.200[11] Ankara
14 Yenikent ASAŞ Stadyumu 22.000[12] Ankara Ankaraspor
15 Ankara 19 Mayıs Stadyumu 21.990[13] Ankara Ankaragücü / Gençlerbirliği / Hacettepespor
16 Bursa Atatürk Stadyumu 20.587[14] Bursa Bursaspor
17 Samsun 19 Mayıs Stadyumu 19.720[15] Samsun Samsunspor
18 Kamil Ocak Stadyumu 16.981[16] Gaziantep Gaziantepspor / Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
19 Balıkesir Atatürk Stadyumu 16.000[17] Balıkesir Balıkesirspor
20 Zeytinburnu Stadyumu 16.000[18] İstanbul Zeytinburnuspor
21 Yeni Rize Şehir Stadyumu 15.485[19] Rize Çaykur Rizespor
22 Denizli Atatürk Stadyumu 15.427[20] Denizli Denizlispor
23 Altay Alsancak Stadyumu 15.358[21] İzmir Karşıyaka Spor Kulübü / Altay / Göztepe A.Ş.
24 12 Şubat Stadyumu 15.050[22] Kahramanmaraş Kahramanmaraşspor
25 Alanya Oba Stadyumu 15.000[23] Alanya Alanyaspor
26 4 Eylül Stadyumu 14.998[24] Sivas Sivasspor
27 Manisa 19 Mayıs Stadyumu 14.965[25] Manisa Manisaspor
28 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu 23.000[26] Adana Adanaspor / Adana Demirspor
29 Elazığ Atatürk Stadyumu 13.923[27] Elazığ Elazığspor
30 Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu 13.795[28] Zonguldak Zonguldakspor
31 Eskişehir Atatürk Stadyumu 13.520[29] Eskişehir Eskişehirspor
32 Sakarya Atatürk Stadyumu 13.216[30] Sakarya Sakaryaspor
33 Diyarbakır Atatürk Stadyumu 12.963[31] Diyarbakır Diyarbakırspor
34 18 Mart Stadyumu 12.900[32] Çanakkale Çanakkale Dardanelspor
35 İsmetpaşa Stadyumu 12.710[33] Kocaeli Kocaelispor
36 Giresun Atatürk Stadyumu 12.191[34] Giresun Giresunspor
37 Dumlupınar Stadyumu 12.000[35] Kütahya Kütahyaspor
38 Antalya Atatürk Stadyumu 11.548[36] Antalya -
39 Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu 11.263[37] Çorum Çorumspor
40 19 Eylül Stadyumu 11.024[38] Ordu Orduspor
41 5 Temmuz Stadyumu 10.500[39] Hatay İskenderun Demir Çelikspor / Kırıkhanspor
42 Mukan Perinçek Stadyumu 10.500[40] Aydın Aydınspor
43 Van Atatürk Stadyumu 10.500[41] Van Belediye Vanspor
44 Buca Arena 10.500[42] İzmir Bucaspor
45 Malatya İnönü Stadyumu 10.411[43] Malatya Malatyaspor / Malatya Belediyespor
46 Ünye İlçe Stadyumu 10.340[44] Ordu Ünyespor
47 Tevfik Sırrı Gür Stadyumu 10.128[45] Mersin Mersin İdmanyurdu
48 Afyon Atatürk Stadyumu 10.000[46] Afyonkarahisar Afyonkarahisarspor
49 Artvin Şehir Stadyumu 10.000[47] Artvin Artvin Murgulspor
50 Isparta Atatürk Şehir Stadyumu 10.000[48] Isparta Ispartaspor
51 Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu 10.000[49] Ağrı Ağrıspor
52 Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu 9.576[50] İstanbul Kasımpaşaspor
53 Hanefi Mahçiçek Stadyumu 9.169[51] Kahramanmaraş Kahramanmaraş Belediyespor
54 Yalova Atatürk Stadyumu 8.980[52] Yalova Yalovaspor
55 Bolu Atatürk Stadyumu 8.881[53] Bolu Boluspor
56 Adıyaman Atatürk Stadyumu 8.596[54] Adıyaman Adıyamanspor
57 Fethiye Şehir Stadyumu 8.372[55] Muğla Fethiyespor
58 Bozok Stadyumu 8.260[56] Yozgat Yimpaş Yozgatspor
59 Gebze İlçe Stadyumu 8.000[57] Kocaeli Gebzespor
60 Şenlikköy Stadyumu 8.000[58] İstanbul Bakırköyspor
61 Yavuz Selim Stadyumu 7.916[59] Trabzon Trabzon Yalıspor
62 12 Haziran Stadyumu 7.810[60] Amasya Amasyaspor
63 Muğla Atatürk Stadyumu 7.755[61] Muğla Muğlaspor
64 Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu 7.593[62] Karabük Kardemir Karabükspor
65 Mimar Yahya Baş Stadyumu 7.589[63] İstanbul İstanbul Güngörenspor
66 Ahi Stadyumu 7.500[64] Kırşehir Yeni Kırşehirspor
67 Kartal Stadyumu 7.195[65] İstanbul Kartalspor
68 Akdeniz Üniversitesi Stadyumu 7.083 Antalya Antalyaspor
69 7 Ocak Stadyumu 6.635[66] Osmaniye Osmaniyespor
70 Darıca Stadyumu 6.500[67] Kocaeli Darıca Gençlerbirliği
71 Vefa Stadyumu 6.500[68] İstanbul Anadolu Üsküdar 1908 / Fatih Karagümrük
72 Akçaabat Fatih Stadyumu 6.238[69] Trabzon Akçaabat Sebatspor
73 1 Eylül Stadyumu 6.094[70] Uşak Uşakspor
74 Hatay Atatürk Stadyumu 6.015[71] Hatay Hatayspor
75 13 Şubat Stadı 6.000[72] Erzincan Erzincanspor
76 Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu 5.762[73] Tokat Tokatspor
77 21 Kasım Stadyumu 5.700[74] Mardin Mardinspor
78 Siirt Atatürk Stadyumu 5.650[75] Siirt Siirtspor
79 Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu 5.500[76] İstanbul Beylerbeyispor
80 Merzifon Stadyumu 5.450[77] Amasya Merzifonspor
81 Fikret Karabudak Stadyumu 5.402[78] Kırıkkale Kırıkkalespor
82 17 Eylül Stadyumu 5.400[79] Balıkesir Bandırmaspor
83 General Basri Saran Stadyumu 5.300[80] Tekirdağ Çerkezköy Belediyespor / Çorluspor
84 Şeyh Edebali Stadyumu 5.150[81] Bilecik Bilecikspor
85 Kızılcahamam İlçe Stadyumu 5.124[82] Ankara Kızılcahamamspor
86 İhsaniye Stadyumu 5.000[83] Kocaeli Gölcükspor
87 Aliağa Petkim Stadyumu 5.000[84] İzmir Petkimspor
88 Hüsnü Uğural Stadyumu 5.000[85] Balıkesir Ayvalıkgücü Belediyespor
89 Bayburt Genç Osman Stadyumu 5.000[86] Bayburt Bayburtspor
90 18 Temmuz Stadyumu 5.000[87] Düzce Düzcespor
91 Kars Şehir Stadyumu 5.000[88] Kars Karsspor
92 Kilimli İlçe Stadyumu 5.000[89] Zonguldak Kilimli Belediyespor
93 Maltepe Hasan Polat Stadyumu 5.000[90] İstanbul Maltepespor
94 Niğde 5 Şubat Stadyumu 5.000[91] Niğde Niğdespor
95 Sapanca Atatürk Stadyumu 5.000[92] Sakarya Sapanca Gençlikspor
96 İnegöl İlçe Stadyumu 4.975[93] Bursa İnegölspor
97 Batman 16 Mayıs Stadyumu 4.900[94] Batman Batman Belediyespor
98 Aktepe Stadyumu 4.883[95] Ankara Keçiören Belediyespor
99 Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu 4.559[96] Şanlıurfa Şanlıurfa Belediyespor
100 Nazilli İlçe Stadyumu 4.500[97] Aydın Nazilli Belediyespor
101 Çankırı Atatürk Stadyumu 4.410[98] Çankırı Çankırı Belediyespor
102 Bahçelievler Stadyumu 4.350[99] İstanbul İstanbulspor
103 Ostim Stadyumu 4.271[100] Ankara Etimesgut Şekerspor / Bugsaş Spor
104 Burhanettin Kocamaz Stadyumu 4.201[101] Mersin Tarsus İdman Yurdu
105 7 Eylül Stadyumu 4.100[102] Manisa Turgutluspor
106 Gazi Stadyumu 4.033[103] Kastamonu Kastamonuspor
107 Gümüşhane Yenişehir Stadyumu 4.000[104] Gümüşhane Gümüşhanespor
108 Millî Egemenlik Stadyumu 3.750[105] Antalya Alanyaspor
109 Iğdır Şehir Stadyumu 3.530[106] Iğdır Iğdırspor
110 Beykoz Stadyumu 3.500[107] İstanbul Beykozspor
111 Alibeyköy Stadyumu 3.000[108] İstanbul Alibeyköyspor
112 Tepecik Stadyumu 3.000[109] İstanbul Tepecikspor
113 Akhisar İlçe Stadyumu 2.918[110] Manisa Akhisar Belediyespor
114 İstanbul Gaziosmanpaşa Stadyumu 2.850[111] İstanbul Gaziosmanpaşaspor
115 Bafra Şehir Stadyumu 2.800[112] Samsun Bafra Belediyespor
116 Pendik Stadyumu 2.500[113] İstanbul Pendikspor
117 Buca Stadyumu 2.500[114] İzmir Altınordu / İzmirspor
118 Eyüp Stadyumu 2.500[115] İstanbul Eyüpspor
119 8 Kasım Stadyumu 2.500[116] Kırklareli Lüleburgazspor
120 Bingöl Şehir Stadyumu 2.500[117] Bingöl Bingöl Belediyespor
121 Derebahçe Stadyumu 2.500[118] Samsun İlkadım Belediyespor
122 Of İlçe Stadyumu 2.303[119] Trabzon Ofspor
123 Recep Konuk Spor Tesisleri 2.128[120] Konya Konya Şekerspor
124 Küçükköy Stadyumu 2.000[121] İstanbul Küçükköyspor
125 Menemen Şehir Stadyumu 2.000[122] İzmir Yeni Menemen Belediyespor
126 Doğan Seyfi Atlı Stadyumu 2.000[123] Denizli Denizli Belediyespor
127 Alparslan Türkeş Stadyumu 1.790[124] Kocaeli Körfez Belediyespor
128 Türk Telekom Macunköy Stadyumu 1.603[125] Ankara Türk Telekomspor
129 Seyrantepe Diski Stadyumu 1.540[126] Diyarbakır Diskispor
130 İlkadım Stadyumu 1.500[127] Samsun -
131 Torbalı 7 Eylül Stadyumu 1.457[128] İzmir Torbalıspor
132 Bulancak İlçe Stadyumu 1.425[129] Giresun Bulancakspor
133 Marmaris İlçe Stadyumu 1.400[130] Muğla Marmaris Belediyespor
134 Araklı İlçe Stadyumu 1.364[131] Trabzon Araklıspor
135 Arsin İlçe Stadyumu 1.300[132] Trabzon Arsinspor
136 İsmet Gürbüz Civelek Stadyumu 1.165[133] Trabzon Sürmenespor
137 Seyrantepe 1 Nolu Saha 1100[134] Diyarbakır Diyarbakır Kayapınar Belediyespor
138 Veledrom Stadyumu 1900[135] Bursa Oyak Renault / Bursa Nilüferspor
139 Orhangazi İlçe Stadyumu 1800[136] Bursa Orhangazispor
140 Kartal Bulvar Stadyumu 1700 İstanbul Kartal Belediyespor
141 Bozüyük Şehir Stadyumu 1600 Bilecik Bozüyükspor
142 Tavşanlı Şehir Stadyumu 1500 Kütahya TKİ Tavşanlı Linyitspor
143 Gerger İlçe Stadyumu 1250 Adıyaman Gergerspor
144 Yusuf Ziya Öniş Stadyumu 10.000 İstanbul Sarıyerspor
145 Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu  ? Trabzon Trabzon Karadenizspor
146 Dr. Fehmi Öncel Stadyumu 2000 Antalya Tekirova Belediyespor
147 Nevşehir Gazi Stadyumu 7503 Nevşehir Nevşehirspor
148 Mardan Spor Kompleksi 7.722[137] Antalya -
149 Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu 2150 Sivas Sivas Dört Eylül Belediyespor

Yeni stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

İnşa halindeki stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Stadyum Kapasite Şehir Kulüp Açılış
Timsah Arena 43,877[138] Bursa Bursaspor 2014
Vodafone Arena 42,400 Istanbul Beşiktaş 2015
Yeni Konya Stadyumu 42,051[139] Konya Konyaspor 2014
Yeni Trabzonspor Stadyumu 41,513[140] Trabzon Trabzonspor 2016
Yeni Eskişehir Stadyumu 34,930[141] Eskişehir Eskişehirspor 2015
Stadyum Samsun 33,919 [142] Samsun Samsunspor 2015
Yeni Gaziantep Stadyumu 33,200[143] Gaziantep Gaziantepspor 2016
Yeni Antalya Stadyumu 33,000 Antalya Antalyaspor 2016
Yeni Sakarya Stadyumu 28,710[144] Adapazarı Sakaryaspor 2016
Malatya Arena 25,000 Malatya Malatyaspor 2015
Yeni Sivas Stadyumu 25,000 Sivas Sivasspor 2015
Ay-Yıldız Stadyumu 25,000[145] Karabük Karabük University 2014
Başakşehir Stadı 22,626[146] Istanbul İstanbul B.B. 2014
Afyonkarahisar Stadı 15,000 Afyonkarahisar Afyonkarahisarspor 2014
Yeni Turgutlu Stadyumu 12,000[147] Turgutlu Turgutluspor 2014
Akhisar Stadyumu 11,431[148] Akhisar Akhisar BGS 2015

Düşünce aşamasında[değiştir | kaynağı değiştir]

Stadyum Kapasite Şehir Kulüp
Yeni Ankara Stadyumu 41,923[149] Ankara Ankaragücü, Gençlerbirliği
Yeni Adana Stadyumu 33,000 Adana Adanaspor, Adana Demirspor
Yeni Kocaeli Stadyumu 33,000 Izmit Kocaelispor
Yeni Diyarbakır Stadyumu 33,000[150] Diyarbakır Diyarbakırspor
Yeni Hatay Stadyumu 25,000 Antakya Hatayspor
Yeni Elazığ Stadyumu 20,000[151] Elazığ Elazığspor
Yeni Karşıyaka Stadyumu 15,000[152] Izmir Karşıyaka SK
Yeni Göztepe Stadyumu 15,000[153] Izmir Göztepe SK
Yeni Batman Stadyumu 15,000[154] Batman Batman B.S.
Yeni Çorum Stadyumu 15,000[155] Çorum Çorumspor
Yeni Edirne Stadyumu 15,000[156] Edirne Edirnespor

İllere göre stadyumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

İl Stadyum sayısı
İstanbul 22
Ankara 8
Trabzon 8
İzmir 7
Kocaeli 5
Yozgat 5
Antalya 5
Samsun 4
Bursa 4
Balıkesir 3
Diyarbakır 3
Manisa 3
Muğla 3
Kahramanmaraş 2
Hatay 2
Konya 2
Giresun 2
Mersin 2
Ordu 2
Denizli 2
Şanlıurfa 2
Aydın 2
Amasya 2
Zonguldak 2
Bilecik 2
Sakarya 2
Kütahya 2
Adana 1
Afyon 1
Gaziantep 1
Isparta 1
Karabük 1
Kayseri 1
Malatya 1
Adıyaman 1
Batman 1
Bingöl 1
Bolu 1
Eskişehir 1
Sivas 2
Gümüşhane 1
Düzce 1
Kastamonu 1
Siirt 1
Kırıkkale 1
Kırklareli 1
Tekirdağ 1
Çanakkale 2
Rize 1
Bayburt 1
Uşak 1
Erzincan 1
Yalova 1
Ağrı 1
Çankırı 1
Artvin 1
Çorum 1
Erzurum 1
Tokat 1
Kırşehir 1
Kars 1
Elazığ 1
Mardin 1
Osmaniye 1
Van 1
Niğde 1
Iğdır 1
Nevşehir 1

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Atatürk Olimpiyat". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=110. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  2. ^ "İzmir Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=118. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  3. ^ "FB Şükrü Saracoğlu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=86. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  4. ^ "Cebeci İnönü". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=13. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  5. ^ "Büyükşehir Belediyesi Kadir Has". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=3765. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  6. ^ "Beşiktaş İnönü Kadir Has". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=85. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  7. ^ "Şanlıurfa GAP Arena". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=3869. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  8. ^ "Hüseyin Avni Aker". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=175. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  9. ^ "Cemal Gürsel". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=65. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  10. ^ "Kapasitede Olimpiyat lider". spor3.com. 8 Ağustos 2007. http://www.spor3.com/kapasitede-olimpiyat-lider-268513h.htm. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  11. ^ "Bağlum Belediye". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=21. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  12. ^ "Yenikent ASAŞ". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=20. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  13. ^ "Ankara 19 Mayıs". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=11. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  14. ^ "Bursa Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=44. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  15. ^ "Samsun 19 Mayıs". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=162. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  16. ^ "Kamil Ocak". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=69. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  17. ^ "Balıkesir Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=37. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  18. ^ "Zeytinburnu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=92. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  19. ^ "Yeni Rize Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=3809. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  20. ^ "Denizli Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=55. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  21. ^ "İzmir Alsancak". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=111. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  22. ^ |erişimtarihi=24 Nisan 2010}}
  23. ^ "Alanyaspor". wikipedia.org. http://tr.wikipedia.org/wiki/Alanyaspor. Erişim tarihi: 21 Nisan 2013. 
  24. ^ "Sivas 4 Eylül". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=169. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  25. ^ "Manisa 19 Mayıs". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=137. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  26. ^ "5 Ocak". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=1. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  27. ^ "Elazığ Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=62. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  28. ^ "Karaelmas K.Köksal". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=188. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  29. ^ "Eskişehir Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=66. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  30. ^ "Sakarya Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=159. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  31. ^ "Diyarbakır Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=58. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  32. ^ "18 Mart". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=52. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  33. ^ "İsmetpaşa". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=126. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  34. ^ "Giresun Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=74. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  35. ^ "Dumlupınar". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=74. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  36. ^ "Antalya Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=24. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  37. ^ "Dr. Turhan Kılıççıoğlu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=54. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  38. ^ "19 Eylül". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=153. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  39. ^ "İskenderun 5 Temmuz". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=79. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  40. ^ "Mukan Perinçek". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=32. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  41. ^ "Van Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=184. Erişim tarihi: 24 Nisan 2010. 
  42. ^ "Buca İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=112. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  43. ^ "Malatya İnönü". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=136. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  44. ^ "Ünye İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=154. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  45. ^ "Tevfik Sırrı Gür". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=81. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  46. ^ "Afyon Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=7. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  47. ^ "Artvin Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=30. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  48. ^ "Isparta Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=80. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  49. ^ "Vali Lütfü Yiğenoğlu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=8. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  50. ^ "Recep Tayyip Erdoğan". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=103. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  51. ^ "Hanefi Mahçiçek". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=142. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  52. ^ "Yalova Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=201. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  53. ^ "Bolu Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=42. Erişim tarihi: 25 Nisan 2010. 
  54. ^ "Adıyaman Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=5. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  55. ^ "Fethiye Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=148. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  56. ^ "Yozgat Bozok". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=185. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  57. ^ "Gebze İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=130. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  58. ^ "Şenlikköy". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=99. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  59. ^ "Yavuz Selim". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=447. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  60. ^ "12 Haziran". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=9. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  61. ^ "Bolu Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=42. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  62. ^ "Dr. Necmettin Şeyhoğlu". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=202. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  63. ^ "Mimar Yahya Baş". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=95. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  64. ^ "Kırşehir Ahi". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=125. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  65. ^ "Kartal İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=89. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  66. ^ "7 Ocak". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=204. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  67. ^ "Darıca İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=127. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  68. ^ "Vefa". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=102. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  69. ^ "Akçaabat Fatih". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=176. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  70. ^ "1 Eylül". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=183. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  71. ^ "Hatay Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=78. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  72. ^ "Erzincan 13 Şubat". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=64. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  73. ^ "Gaziosmanpaşa". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=174. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  74. ^ "21 Kasım". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=144. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  75. ^ "Siirt Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=166. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  76. ^ "Beylerbeyi 75. Yıl". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=93. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  77. ^ "Merzifon İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=10. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  78. ^ "Kırıkkale Fikret Karabudak". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=193. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  79. ^ "Bolu Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=36. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  80. ^ "General Basri Saran". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=172. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  81. ^ "Edebali". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=38. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  82. ^ "Kızılcahamam İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=18. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  83. ^ "İhsaniye". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=131. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  84. ^ "Aliağa Petkim". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=115. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  85. ^ "Ayvalık Hüsnü Uğural". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=35. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  86. ^ "Bayburt Genç Osman". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=35. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  87. ^ "Düzce 18 Temmuz". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=206. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  88. ^ "Kars Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=119. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  89. ^ "Kilimli İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=187. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  90. ^ "Maltepe Hasan Polat". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=91. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  91. ^ "Niğde 5 Şubat". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=152. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  92. ^ "Sapanca Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=160. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  93. ^ "İnegöl İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=46. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  94. ^ "Batman 16 Mayıs". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=195. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  95. ^ "Ankara Aktepe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=17. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  96. ^ "Şanlıurfa 11 Nisan". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=182. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  97. ^ "Nazilli İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=33. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  98. ^ "Çankırı Atatürk". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=53. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  99. ^ "Bahçelievler İl Özel İdare". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=88. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  100. ^ "Ankara Ostim". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=12. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  101. ^ "Tarsus Burhanettin Kocamaz". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=82. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  102. ^ "Turgutlu 7 Eylül". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=138. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  103. ^ "Kastamonu Gazi". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=120. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  104. ^ "Gümüşhane Yenişehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=76. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  105. ^ "Alanya Millî Egemenlik". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=26. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  106. ^ "Iğdır". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=200. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  107. ^ "Beykoz". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=100. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  108. ^ "Alibeyköy". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=97. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  109. ^ "Tepecik Belediye". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=105. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  110. ^ "Akhisar Belediye". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=139. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  111. ^ "Gaziosmanpaşa". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=94. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  112. ^ "Bafra Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=236. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  113. ^ "Pendik". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=104. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  114. ^ "Tesisler". bucaspor.org.tr. http://www.bucaspor.org.tr/kulubumuz/tesisler.html. Erişim tarihi: 26 Nisan 2010. 
  115. ^ "Eyüp". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=101. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  116. ^ "Lüleburgaz 8 Kasım". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=124. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  117. ^ "Bingöl Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=40. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  118. ^ Koşar, Çetin (24 Ocak 2009). "Samsun - Derebahçe Stadyumu". İlkadım, Samsun: wowturkey.com/. ss. Türkçe. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=80346. Erişim tarihi: 25 Ocak 2011. 
  119. ^ "Of İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=177. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  120. ^ "Recep Konuk Spor Tesisleri". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=388. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  121. ^ "Küçükköy". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=90. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  122. ^ "Menemen Şehir". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=363. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  123. ^ "Doğan Seyfi Atlı". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=56. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  124. ^ "İzmit Alparslan Türkeş". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=128. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  125. ^ "Türk Telekom". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=14. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  126. ^ "Seyrantepe Diski Spor Tesisleri". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=59. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  127. ^ Koşar, Çetin (23 Eylül 2008). "Samsun - İlkadım Stadyumu" (Türkçe). İlkadım: wowturkey.com. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=67660. Erişim tarihi: 25 Ocak 2011. 
  128. ^ "Torbalı 7 Eylül". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=116. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  129. ^ "Bulancak İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=73. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  130. ^ "Marmaris İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=146. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  131. ^ "Araklı İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=178. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  132. ^ "Arsin İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=179. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  133. ^ "İsmet Gürbüz Civelek". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=180. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  134. ^ "Seyrantepe 1 No.lu Saha". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=60. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  135. ^ "Veledrom Dış Saha". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=51. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  136. ^ "Orhangazi İlçe". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=50. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2010. 
  137. ^ "Antalya Mardan". TFF.org. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=4421. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2011. 
  138. ^ Stadionwelt.de
  139. ^ [1]
  140. ^ [2]
  141. ^ [3]33 BİN KİŞİLİK ESKİŞEHİR STADYUMU’NUN TEMELİ ATILDI
  142. ^ [4]
  143. ^ [5]GAZİANTEP STADYUMU'NUN TEMELİNİ ÜÇ BAKAN BİRLİKTE ATTI
  144. ^ [6]
  145. ^ [7]
  146. ^ [8]
  147. ^ [9]
  148. ^ [10]
  149. ^ [11]
  150. ^ [12]
  151. ^ [13]
  152. ^ [14]
  153. ^ [15]
  154. ^ [16]
  155. ^ [17]
  156. ^ [18]