Türk filmlerinin hasılat listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu liste Türk filmlerinin Avrupa'daki hasılatlarını göstermektedir:

Film Almanya Almanya Avusturya Avusturya Belçika Belçika Birleşik Krallık Büyük Britanya Hollanda Hollanda Dağıtım
Fetih 1453 $31,052,991 Tiglon
Recep İvedik 2 $3,724,631 $408,203 $ $145,812 $624,391 Kinostar
Recep İvedik $3,143,369 $374,426 $397,446 $ $ Kinostar
G.O.R.A $2,256,323 $247,104 $ $ $ Solo
Beyaz Melek $2,223,824 $206,246 $165,489 $168,896 $ Maxximum
Muro $1,865,148 $267,058 $ $ $413,901 Kinowelt
Vizontele Tuuba $1,771,856 $157,583 $ $ $ Belirsiz
A.R.O.G $1,725,890 $234,784 $201,835 $82,753 $240,130 Maxximum
Kabadayı $1,689,941 $198,650 $169,753 $108,512 $ Maxximum
Organize İşler $1,275,853 $ $ $ $218,103 Tobis
Maskeli Beşler Kıbrıs $1,018,171 $139,804 $221,158 $72,517 $ Maxximum
Maskeli Beşler: Irak $865,048 $140,042 $148,970 $ $ Maxximum
Osmanlı Cumhuriyeti $702,119 $57,107 $84,829 $10,787 $109,430 Maxximum
Sınav $295,018 $55,265 $ $59,303 $ Maxximum
Musallat $288,552 $45,769 $33,363 $ $ Maxximum
120 $249,860 $33,225 $47,791 $54,243 $ Kinostar
Süper Ajan K9 $227,665 $35,937 $57,249 $10,405 $ Maxximum
Kutsal Damacana $223,177 $29,819 $ $ $ Kinostar
Aşk Tutulması $196,304 $14,155 $ $ $34,054 Maxximum
Avanak Kuzenler $188,350 $40,073 $42,003 $ $20,250 Kinostar
Çılgın Dersane Kampta $140,115 $32,727 $36,645 $ $ Kinostar
Çılgın Dersane $116,915 $26,840 $ $ $ Maxximum
Ulak $114,426 $13,175 $ $ $ Maxximum
Şeytanın Pabucu $106,224 $10,735 $ $ $ Maxximum
K.G.Y.G. $94,972 $12,354 $ $8,645 $ Maxximum
Üç Maymun $ $ $ $103,498 $ Arsenal
Vali $12,503 $2,292 $ $1,279 $ Maxximum
Umut $ $ $ $ $ Kinostar
Issız Adam $ $9,369 $ $8,017 $ Kinostar
Ayakta Kal $5,143 $4,137 $ $ $ Kinostar

Bu liste Türkiye'de 1 milyon dolar barajını aşamayan filmleri göstermektedir:

Film Almanya Almanya Avusturya Avusturya Brezilya Brezilya Birleşik Krallık Büyük Britanya Fransa Fransa Hollanda Hollanda İtalya İtalya Norveç Norveç Portekiz Portekiz Çin Cumhuriyeti Tayvan Türkiye Türkiye Yunanistan Yunanistan
Üç maymun (Three Monkeys) $ $ $10,405 $103,498 $366,495 $ $180,593 $4,844 $4,141 $17,414 $758,612 $253,478
Deliyurek (Wild Heart) $482,926 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Hayat var $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $2,628
Dondurmam gaymak (Ice Cream, I Scream) $ $ $ $23,507 $ $ $ $ $ $ $ $
Hokkabaz $ $ $ $89,341 $ $120,744 $ $ $ $ $ $
Komser Sekspir $411,676 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Rus gelin $159,598 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Neredesin Firuze? $255,109 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
O simdi asker $981,677 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Vizontele $900,592 $ $ $ $ $67,726 $ $ $ $ $ $
Hababam Sinifi Askerde $1,745,393 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Hababam sinifi 3,5 $1,127,165 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Asmali konak: Hayat $1,143,232 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Kurtlar vadisi - Irak $2,797,789 $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $
Beş Vakit $ $ $ $126,281 $183,105 $2,929 $ $ $ $ $ $

Diğer Filmler:

Film Almanya Almanya Avusturya Avusturya Belçika Belçika Birleşik Krallık Büyük Britanya Hollanda Hollanda Dağıtım
The Elephant King $34,161 $ $ $ $ Maxximum
Fighter (Aicha) $158,123 $16,390 $ $ $ Maxximum
Jump! $10,949 $ $ $ $ Kinostar
Little Paris $32,679 $ $ $ $ Kinostar
1968 Tunnel Rates $35,402 $ $ $ $ Kinostar
The Fifth Commandment $50,581 $ $ $ $ Kinostar
Tau ming chong (The Warlords) $121,689 $10,239 $ $ $ Kinostar
Factory Girl $151,800 $5,732 $ $ $ Kinostar

Kaynak[değiştir | kaynağı değiştir]