Sonny'nin Yıldızı bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Disney Channel dizisi Sonny'nin Yıldızı bölümleri ile ilgili.

Diziyi gözden geçir[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler İlk Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
1 21 8 Şubat 2009 22 Kasım 2009
2 26 14 Mart 2010 2 Ocak 2011

1. sezon: 2009[değiştir | kaynağı değiştir]

# İsim (Türkçe) Yönetmen Yazar Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
1 Baştan Salma Başlangıcı David Trainer Michael Feldman
Steve Marmel
8 Şubat 2009 5 Eylül 2009
Sonny Munroe sete girer; ama Tawni Hart'la kötü zaman geçireceğinin farkında olmadan. Sonny, Tawni'nin "Queen Bee" adlı skecini kendi yaptığı skeçle değiştirince, Tawni iyice kıskançlaşır. Bu durumu Sonny ile Tawni'nin aynı odayı paylaşması bile ortadan kaldırmaz. Sonny'nin annesi ondan Tawni ile konuşmasını ister; ama bu, durumu iyice zorlaştırır, Sonny Tawni'nin oyuncak ayısını parçalar. Halbuki Sonny ilk başta Tawni ile iyi arkadaşlar olmaya çalışmıştır, ona yardım etmeyi denemiştir. Ama Tawni Sonny'nin ondan daha iyi olabileceğini düşündüğünden onu hep kıskanır, ona kötü davranır. Tawni Sonny'nin her şeyi mahvettiğini söylemek için Marshall'la konuşur. Sonny artık Tawni'ye iyi davranmaktan bıkar ve One Bad Bee adlı skeci yaratır. O skeçte Tawni yoktur ve Sonny'nin So Random'daki ilk programında Tawni oynamaz.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeçleri:

  • "Dolphin Boy"
  • "One Bad Bee"
  • "Bumbling Bee"
  • "Queen Bee"
  • "Barf Sketch"
  • "Mother and Baby sketch"
  • "Chicken Sketch"

Özel Konuk: Nancy McKeon (Rolüyle Connie)

Konuk Oyuncular: Michael Kostroff (Rolüyle Marshall)

ABD izleyicileri: 4.1 milyon kişi

Not: Bu bölümde Sterling Knight (rolüyle Chad Dylan Cooper) oynamamaktadır.

2 Batı Sahili Hikayesi David Trainer Michael Feldman
Steve Marmel
8 Şubat 2009 6 Eylül 2009
Sonny, Mckenzie Şelalesi'nin yıldızı Chad Dylan Cooper ile tanışır ve ona hayran kalır; ta ki Mackenzie Şelalesi ile So Random!'ın rakip olduklarını öğrenene dek. Sonny birbirine düşman olan bu iki grubu barıştırmak için bir barış pikniği düzenler. Ama Mackenzieler onları piknik sandalyelerine yapıştırır, Grady sandalyeden kalkmaya çalışırken pantolonu yırtılır, Mackenzieler bunun fotoğrafını çeker. Masadaki salataları Sonny'nin suratına atarlar ve bu anın da fotoğrafını çekerler ve fotoğrafları internete koyarlar. Sonny onlara meydan okumak ister. Onları sandalye kapmaca oynamaya davet eder. Eğer So Random! kazanırsa Mackenzie So Random hakkında iyi bir şey söyleyecek; eğer Mackenzie kazanırsa So Random Mackenzie hakkında iyi bir şey söyleyecek. Oyunu Sonny kazanır ve Chad kamera karşısında So Random'ın en sevdiği dizi olduğunu söyler.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeçleri:

  • "Fasty's Really Fast Food"
  • "Madge the Waitress"

Konuk Oyuncular: Jillian Murray (Rolüyle Portlyn)

İsim Referansı: West Side Story adlı müzikal.

ABD izleyicileri: 4 milyon kişi

3 Sonny Düşüyor Eric Dean Seaton Phil Baker
Drew Vaupen
15 Şubat 2009 12 Eylül 2009
Sonny bir skeç hazırlamıştır, ama ekip arkadaşları skeci beğenmez ve onun yanından ayrılırlar. Bu sırada Chad, Sonny'nin yanına gelir. Ondan Mackenzie oyuncuları arasına katılmasını ister. Böyle demesinin nedeni Sonny'nin So Random!a katılmasından sonra So Random!ın Mackenzie Şelalesi'nden daha popüler olmasıdır. Chad, Sonny'yi onların arasından ayırıp kendi tarafına çekerek kendilerinin tekrar popüler hale gelmesini sağlamak istemektedir. Sonny'ye Mackenzielerin birbirine sadık olduklarını ve daha lüks yaşadıklarını söyler. Sonny ilk başta bu teklifi kabul etmez, arkadaşlarıyla konuşmaya gider ama onlar Sonny'yi kovarlar. Sonny Mackenzielerin arasına katılır. Ama daha sonra So Random! arkadaşları pişman olur ve başta kabul etmedikleri skecin giysilerini giyerek Sonny'den özür dilerler. Chad'in planı da ortaya çıkınca Sonny tekrar So Random! ekibine katılır.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeci:

  • "Loser Force Four"

Konuk Oyuncular: Jillian Murray (rolüyle Portlyn) ve Wendy Worthington (rolüyle Brenda)

ABD izleyicileri: 3,5 milyon kişi

4 Eğer Hayran Mesajın Varsa Philip Charles MacKenzie Phil Baker
Drew Vaupen
22 Şubat 2009 26 Eylül 2009
Sonny sette hiç hayran mektubu almamış tek kişidir. Tawni her fırsatta bunu Sonny'nin yüzüne vurur. Sonny rahattır, Tawni'ye umursamadığını söyler. Ama bir gün Tawni'nin hava atmasından sıkılan Sonny, "Eric" adında birinin ağzından kendine hayran mektubu yazar. Marshall Eric'i sete davet edince Sonny ne yapacağını şaşırır. Eric gibi giyinir ve sesini kalınlaştırır. Tawni Eric'i kendi odasına alır ve o sırada, postacı çocuk Josh Sonny için birkaç tane hayran postası getirir. Tawni postaları alır ve koltuğuna saklar. Sonny Eric kostümlerinden çıkar ve Tawni'yi suç üstü yakalar. Sonra Sonny koltuğun yastığının içini açınca içinden tonlarca Sonny için yazılmış hayran mektubu çıkar. Tawni Sonny'den intikam almak için Marshall'dan Eric'in skeçlerden sonra programın bitiminde oyuncular sahneye veda ederken televizyona çıkmasını ister. Bu fikir Marshall'ın çok hoşuna gider. Chad de Eric'in Sonny olduğunu anlar. Sonny'yi önemsediğini göstermek için Eric kılığına girer ve televizyona o çıkar. Böylece Tawni ona sinir olur ve aynı zamanda Sonny'nin tüm ülke önünde rezil olması gerekmez.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeçleri:

  • "So You Think You Can PP Dance?"
  • "Baby Waa Waa"

Konuk Oyuncular: Michael Kostroff (rolüyle Marshall) ve Brent Tarnol (rolüyle Josh)

İsim Referansı:You've Got Mail adlı romantik komedi filmi.

Not: Bu bölümde Sonny'nin yeni bir telefon aldığı söyleniyor, ama bir önceki bölümde Sonny aynı telefonla görünüyor. Bunun nedeni bu bölümün "Sonny at the Falls" bölümünden daha önce çekilmesidir.

5 Kopyacı Kızlar Eric Dean Seaton Dava Savel 1 Mart 2009 3 Ekim 2009
Sonny ve Tawni yeni skeçleri "Check It Out Girls" üzerinde çalışmaktadır ve bu konuda çok heyecanlılardır. Ama Sonny'nin annesi kızının geometri dersindeki notlarının çok düşük olduğunu öğrenince onun notları yükselene dek onun So Random! dizisine çıkmasını yasaklar. Tawni Sonny'nin sınavı geçmesi için ona kopya çekmesini söyler. Sonny bütün bilgileri eline yazar. Ama sonra Sonny dayanamaz ve kopya çektiğini itiraf eder. Marshall da Sonny ve Tawni'nin kopyasız yüksek not alana dek onların "Check It Out Girls" skecine çıkmasını engeller.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeci:

  • "Check It Out Girls"

Konuk Oyuncular: Michael Kostroff (Marshall rolüyle), Vicki Lewis (Bayan Bitterman rolüyle)

İsim Referansı: The Cheetah Girls adlı müzik grubu.

ABD izleyicileri: 3.07 milyon kişi

Not: Bu bölümde Sterling Knight (Chad Dylan Cooper rolüyle) oynamamaktadır.

6 Üç Şirket Değil Eric Dean Seaton Amy Engelberg & Wendy Engelberg 8 Mart 2009 10 Ekim 2009
Sonny'nin Wisconsin'deki en iyi arkadaşı Lucy onu ziyarete gelir ama Lucy Tawni'yle takılmayı daha çok sevince Sonny kıskançlaşır. Lucy Chad'in doğum günü partisine gitmek ister ama Sonny onunla daha fazla vakit geçirmek için partiye davet edilmediğini söyler. Lucy Tawni'den Sonny'nin partiye davet edildiğini öğrenince ona darılır.--- Nico ve Grady pizzalarını her diliminden ısırık alarak getiren güvenlik görevlisi Murphy'den intikam almak amacıyla Murphy'nin pizzasına dünyanın en acı biberini koyarlar ve Murphy hastaneye kaldırılır. Suçluluk hisseden çocuklar onun ziyaretine giderler ve Murphy onlara karşılıklarını verir.

Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeçleri:

  • "The Bully-Proof Backpack"
  • "The Hair Salon"

Konuk Oyuncular: Eden Sher (Lucy rolüyle), Steve Hytner (Murphy rolüyle)

İsim Referansı: "Three's Company" adlı Amerikan sitkomu.

Not: Bu bölümde Allisyn Ashley Arm (Zora Lancaster rolüyle) oynamamaktadır.

7 Ayrı Havuz David Trainer Amy Engelberg & Wendy Engelberg 15 Mart 2009 31 Ekim 2009
Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeci:
  • "The Wicked Witch of the Web"

Konuk Oyuncular: Elisa Donovan (Sharona rolüyle), Lily Holleman (Sharona'nın asistanı rolüyle)

8 Hızlı Arkadaşlar David Trainer Michael Feldman & Steve Marmel 29 Mart 2009 29 Aralık 2009
Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeci:
  • "Granny Slam!"

Not: Bu bölümde Allisyn Ashley Arm (Zora Lancaster rolüyle) oynamamaktadır.

9 Sonny'nin Yıldızı Tarihi Eric Dean Seaton Cindy Caponera 12 Nisan 2009 19 Aralık 2009
Bu bölümdeki Ne Tesadüf! skeçleri:
  • "Sally Jenson: Kid Lawyer"
  • "Life of the Boston Tea Party"

Bu bölümdeki Mackenzie Falls bölümü:

  • "Christmas Episode"

Konuk Oyuncular: Kelly Blatz (James Conroy rolüyle) ve Steve Hytner (Murphy rolüyle)

10 Sonny ve Stüdyo Çocuğu
Eric Dean Seaton
Amy Engelberg
Wendy Engelberg
26 Nisan 2009
25 Aralık 2009
11 Sözünü Yerine Getirmek
David Trainer
Dava Savel
3 Mayıs 2009
6 Şubat 2010
12 Kalp Kırıklığı Çocukları
Eric Dean Seaton
Cindy Caponera
17 Mayıs 2009
25 Aralık 2009
13 Yıldızlar Mücadelesi
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
7 Haziran 2009
27 Şubat 2010
14 Kötü Şaka
Carl Lauten
Kevin Kopelow
Heath Seifert
5 Temmuz 2009
20 Şubat 2010
15 Pervane Ev Hikayesi
Eric Dean Seaton
Dava Savel
2 Ağustos 2009
30 Nisan 2010
16 Sonny'nin Mutfaktaki Akşam Yemeği
Linda Mendoza
Danny Warren
16 Ağustos 2009
15 Mayıs 2010
17 Hangi Konuk Oyuncu
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
27 Eylül 2009
28 Mart 2010
18 Kalp için Kalp
Eric Dean Seaton
Josh Silverstein
Lanny Horn
1 Kasım 2009
24 Temmuz 2010
19 Sonny Ortada Kaldı
Eric Dean Seaton
Josh Silverstein
Lanny Horn
8 Kasım 2009
13 Haziran 2010
20 Kurabiye Canavarları
Eric Dean Seaton
Kevin Kopelow
Heath Seifert
Cindy Caponera
15 Kasım 2009
17 Nisan 2010
21 Sonny çok Uzakta
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
22 Kasım 2009
24 Temmuz 2010
Sonny ve Tawni ilk Talk Şovu'na Çıkmak için heyecanlanmıştır, fakat bu şov istedikleri gibi gitmez

2. sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Yönetmen Yazar Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
22 Walk a Mile in My Pants
Eric Dean Seaton
Amy Engelberg
Wendy Engelberg
14 Mart 2010
1 Mayıs 2010
23 Sonny Get Your Goat
Eric Dean Seaton
Dava Savel
21 Mart 2010
1 Mayıs 2010
24 Gassie Passes
Eric Dean Seaton
Dava Savel
28 Mart 2010
29 Mayıs 2010
25 Sonny with a Song
John Fortenberry
Michael Feldman
Steve Marmel
11 Nisan 2010
26 Ağustos 2010
26 High School Miserable
Carl Lauten
Michael Feldman
Steve Marmel
18 Nisan 2010
18 Ağustos 2010
27 Legend of Candy Face
Eric Dean Seaton
Dan Cohen
F.J. Pratt
2 Mayıs 2010
7 Eylül 2010
28 Gummy with a Chance
Carl Lauten
Josh Herman
Adam Schwartz
9 Mayıs 2010
21 Eylül 2010
29 Random Acts of Disrespect
Leslie Kolins Small
Dan Cohen
F.J. Pratt
16 Mayıs 2010
28 Eylül 2010
30 Grady with a Chance of Sonny
Eric Dean Seaton
Lanny Horn
Josh Silverstein
23 Mayıs2010
26 Mart 2011
31-32 Falling for the Falls
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Dava Savel
13 Haziran 2010 (1)
20 Haziran 2010 (2)
1 Eylül 2010 (1)
24 Aralık 2010 (2)
33-34 Sonny with a Secret
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
18 Temmuz 2010
9 Nisan 2011
35 The Problem with Pauly
Shelley Jensen
Josh Herman
Adam Schwartz
8 Ağustos 2010
15 Ekim 2010
36 That's So Sonny
Eric Dean Seaton
Dava Savel
29 Ağustos 2010
19 Mart 2011
37 Chad Without a Chance
Eric Dean Seaton
Amy Engelberg
Wendy Engelberg
19 Eylül 2010
8 Ocak 2011
38 My Two Chads
Eric Dean Seaton
Dan Cohen
F.J. Pratt
26 Eylül 2010
4 Kasım 2011
39 A So Random! Halloween Special
Eric Dean Seaton
Josh Herman
Adam Schwartz
17 Ekim 2010
30 Ekim 2010
40 Sonny with a 100% Chance of Meddling
Ron Mosely
Lanny Horn
Josh Silverstein
24 Ekim 2010
30 Haziran 2011
41 Dakota's Revenge
Eric Dean Seaton
Dava Savel
14 Kasım 2010
30 Haziran 2011
42 Sonny with a Kiss
Eric Dean Seaton
Ellen Byron
Lissa Kapstrom
21 Kasım 2010
14 Kasım 2011
43 A So Random! Holiday Special
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
28 Kasım 2010
7 Mayıs 2011
44 Sonny with a Grant
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
5 Aralık 2010
14 Mayıs 2011
45 Marshall with a Chance
Shannon Flynn
Carla Banks Waddle
12 Aralık 2010
21 Mayıs 2011
46 Sonny with a Choice
Eric Dean Seaton
Dan Cohen
F.J. Pratt
19 Aralık 2010
18 Haziran 2011
47 New Girl
Sean McNamara
Michael Feldman
Steve Marmel
2 Ocak 2011
27 Nisan 2012

Yayınlanmayan Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Yönetmen Yazar Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
Bilinmiyor Sonny Think A Surprise (Yayınlanmadı)
Eric Dean Seaton
Michael Feldman
Steve Marmel
Yayınlanmadı