Simpsonlar bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Simpsonlar'a, Hollywood Bulvarı'nda bir yıldız verildi.

Simpsonlar ya da The Simpsons, Matt Groening tarafından Fox Broadcasting Company için yaratılan animasyon televizyon durum komedisidir. Dizi, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisidir. Şov, Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçmekte ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hâllerini hicvetmektedir.

Aile, Groening tarafından prodüktör James L. Brooks ile önce bir dakikalık kısa animasyon serisi olarak tasarlandı. Groening, disfonksiyonel bir aile oluşturdu ve ailedeki karakterlere kendi ailesindeki üyelerin adını verirken, kendi adının yerine ise Bart adını kullandı. Kısa gösteriler, 19 Nisan 1987'de The Tracey Ullman Show'un bir parçası oldu. Üç sezon yayımlandıktan sonra skeç yarım saatlik prime time şovu olarak geliştirildi ve bir sezonda (1989-1990) İlk 30 reyting listesinde yer alan ilk Fox dizisi olarak kanalın ilk hitlerinden oldu.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu liste bütün 21 sezonu gösterir.

Sezon Bölümler Orijinal yayın tarihi Yapım hattı DVD yayınlanma tarihi
Bölge 1 Bölge 2 Bölge 4
1 13 1989 - 1990 7Gxx 25 Eylül 2001 24 Eylül 2001 24 Eylül 2001
2 22 1990 - 1991 7Fxx 6 Ağustos 2002 8 Haziran 2002 8 Haziran 2002
3 24 1991 - 1992 8Fxx 26 Ağustos 2003 6 Ekim 2003 22 Ekim 2003
4 22 1992 - 1993 9Fxx 15 Haziran 2004 2 Ağustos 2004 25 Ağustos 2004
5 22 1993 - 1994 1Fxx 21 Aralık 2004 21 Mart 2005 23 Mart 2005
6 25 1994 - 1995 2Fxx 16 Ağustos 2005 17 Ekim 2005 28 Eylül 2005
7 25 1995 - 1996 3Fxx 13 Aralık 2005 27-30 Ocak 2006 29 Mart 2006
8 25 1996 - 1997 4Fxx 15 Ağustos 2006 2 Ekim 2006 27 Eylül 2006
9 25 1997 - 1998 5Fxx 19 Aralık 2006 29 Ocak 2007 21 Mart 2007
10 23 1998 - 1999 AABFxx 7 Ağustos 2007 10 Eylül 2007 26 Eylül 2007
11 22 1999 - 2000 BABFxx 7 Ekim 2008 6 Ekim 2008 5 Kasım 2008
12 21 2000 - 2001 CABFxx 18 Ağustos 2009[1] 28 Eylül 2009[2] 2 Eylül 2009[3]
13 22 2001 - 2002 DABFxx - - -
14 22 2002 - 2003 EABFxx - - -
15 22 2003 - 2004 FABFxx - - -
16 21 2004 - 2005 GABFxx - - -
17 22 2005 - 2006 HABFxx - - -
18 22 2006 - 2007 JABFxx - - -
19 20 2007 - 2008 KABFxx - - -
20 20 2008 - 2009 KABFxx 12 Ocak 2010[4] - 20 Ocak 2010[5]
21 - 2009 - 2010 MABFxx - - -

1. Sezon: 1989-1990[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
1 - 101 17 Aralık 1989 7G08 "Simpsons Roasting on an Open Fire"
2 - 102 14 Ocak 1990 7G02 "Bart the Genius"
3 - 103 21 Ocak 1990 7G03 "Homer's Odyssey"
4 - 104 28 Ocak 1990 7G04 "There's No Disgrace Like Home"
5 - 105 4 Şubat 1990 7G05 "Bart the General"
6 - 106 11 Şubat 1990 7G06 "Moaning Lisa"
7 - 107 18 Şubat 1990 7G09 "The Call of the Simpsons"
8 - 108 25 Şubat 1990 7G07 "The Telltale Head"
9 - 109 18 Mart 1990 7G11 "Life on the Fast Lane"
10 - 110 25 Mart 1990 7G10 "Homer's Night Out"
11 - 111 15 Nisan 1990 7G13 "The Crepes of Wrath"
12 - 112 29 Nisan 1990 7G12 "Krusty Gets Busted"
13 - 113 13 Mayıs 1990 7G01 "Some Enchanted Evening"


2. Sezon: 1990-1991[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
14 - 201 11 Ekim 1990 7F03 "Bart Gets an F"
15 - 202 18 Ekim 1990 7F02 "Simpson and Delilah"
16 - 203 25 Ekim 1990 7F04 "Treehouse of Horror"
17 - 204 1 Kasım 1990 7F01 "Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish"
18 - 205 8 Kasım 1990 7F05 "Dancin' Homer"
19 - 206 15 Kasım 1990 7F08 "Dead Putting Society"
20 - 207 22 Kasım 1990 7F07 "Bart vs. Thanksgiving"
21 - 208 6 Aralık 1990 7F06 "Bart the Daredevil"
22 - 209 20 Aralık 1990 7F09 "Itchy & Scratchy & Marge"
23 - 210 10 Ocak 1991 7F10 "Bart Gets Hit by a Car"
24 - 211 24 Ocak 1991 7F11 "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish"
25 - 212 31 Ocak 1991 7F12 "The Way We Was"
26 - 213 7 Şubat 1991 7F13 "Homer vs. Lisa and the 8th Commandment"
27 - 214 14 Şubat 1991 7F15 "Principal Charming"
28 - 215 21 Şubat 1991 7F16 "Oh Brother, Where Art Thou?"
29 - 216 7 Mart 1991 7F14 "Bart's Dog Gets an F"
30 - 217 28 Mart 1991 7F17 "Old Money"
31 - 218 11 Nisan 1991 7F18 "Brush with Greatness"
32 - 219 25 Nisan 1991 7F19 "Lisa's Substitute"
33 - 220 2 Mayıs 1991 7F20 "The War of the Simpsons"
34 - 221 9 Mayıs 1991 7F21 "Three Men and a Comic Book"
35 - 222 11 Haziran 1991 7F22 "Blood Feud"


3. Sezon: 1991-1992[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
36 - 301 19 Eylül 1991 7F24 Stark Raving Dad"
37 - 302 26 Eylül 1991 8F01 Mr. Lisa Goes to Washington"
38 - 303 3 Ekim 1991 7F23 When Flanders Failed"
39 - 304 10 Ekim 1991 8F03 Bart the Murderer"
40 - 305 17 Ekim 1991 8F04 Homer Defined"
41 - 306 24 Ekim 1991 8F05 Like Father, Like Clown"
42 - 307 31 Ekim 1991 8F02 Treehouse of Horror II"
43 - 308 7 Kasım 1991 8F06 Lisa's Pony"
44 - 309 14 Kasım 1991 8F07 Saturdays of Thunder"
45 - 310 21 Kasım 1991 8F08 Flaming Moe's"
46 - 311 5 Aralık 1991 8F09 Burns Verkaufen der Kraftwerk"
47 - 312 26 Aralık 1991 8F10 I Married Marge"
48 - 313 9 Ocak 1992 8F11 Radio Bart"
49 - 314 23 Ocak 1992 8F12 Lisa the Greek"
50 - 315 6 Şubat 1992 8F14 Homer Alone"
51 - 316 13 Şubat 1992 8F16 Bart the Lover"
52 - 317 20 Şubat 1992 8F13 Homer at the Bat"
53 - 318 27 Şubat 1992 8F15 Separate Vocations"
54 - 319 12 Mart 1992 8F17 Dog of Death"
55 - 320 26 Mart 1992 8F19 Colonel Homer"
56 - 321 9 Nisan 1992 8F20 Black Widower"
57 - 322 23 Nisan 1992 8F21 The Otto Show"
58 - 323 7 Mayıs 1992 8F22 Bart's Friend Falls in Love"
59 - 324 27 Ağustos 1992 8F23 Brother Can You Spare Two Dimes?"


4. Sezon: 1992-1993[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
60 - 401 24 Eylül 1992 8F24 Kamp Krusty"
61 - 402 1 Ekim 1992 8F18 A Streetcar Named Marge"
62 - 403 8 Ekim 1992 9F01 Homer the Heretic"
63 - 404 15 Ekim 1992 9F02 Lisa the Beauty Queen"
64 - 405 29 Ekim 1992 9F04 Treehouse of Horror III"
65 - 406 3 Kasım 1992 9F03 Itchy & Scratchy: The Movie"
66 - 407 5 Kasım 1992 9F05 Marge Gets a Job"
67 - 408 12 Kasım 1992 9F06 New Kid on the Block"
68 - 409 19 Kasım 1992 9F07 Mr. Plow"
69 - 410 3 Aralık 1992 9F08 Lisa's First Word"
70 - 411 17 Aralık 1992 9F09 Homer's Triple Bypass"
71 - 412 14 Ocak 1993 9F10 Marge vs. the Monorail"
72 - 413 21 Ocak 1993 9F11 Selma's Choice"
73 - 414 4 Şubat 1993 9F12 Brother from the Same Planet"
74 - 415 11 Şubat 1993 9F13 I Love Lisa"
75 - 416 18 Şubat 1993 9F14 Duffless"
76 - 417 11 Mart 1993 9F15 Last Exit to Springfield"
77 - 418 1 Nisan 1993 9F17 So It's Come to This: A Simpsons Clip Show"
78 - 419 15 Nisan 1993 9F16 The Front"
79 - 420 29 Nisan 1993 9F18 Whacking Day"
80 - 421 6 Mayıs 1993 9F20 Marge in Chains"
81 - 422 13 Mayıs 1993 9F19 Krusty Gets Kancelled"


5. Sezon: 1993-1994[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
82 - 501 30 Eylül 1993 9F21 Homer's Barbershop Quartet"
83 - 502 7 Ekim 1993 9F22 Cape Feare"
84 - 503 14 Ekim 1993 1F02 Homer Goes to College"
85 - 504 21 Ekim 1993 1F01 Rosebud"
86 - 505 28 Ekim 1993 1F04 Treehouse of Horror IV"
87 - 506 4 Kasım 1993 1F03 Marge on the Lam"
88 - 507 11 Kasım 1993 1F05 Bart's Inner Child"
89 - 508 18 Kasım 1993 1F06 Boy-Scoutz N the Hood"
90 - 509 9 Aralık 1993 1F07 The Last Temptation of Homer"
91 - 510 16 Aralık 1993 1F08 $pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying
and Love Legalized Gambling)
"
92 - 511 6 Ocak 1994 1F09 Homer the Vigilante"
93 - 512 3 Şubat 1994 1F11 Bart Gets Famous"
94 - 513 10 Şubat 1994 1F10 Homer and Apu"
95 - 514 17 Şubat 1994 1F12 Lisa vs. Malibu Stacy"
96 - 515 24 Şubat 1994 1F13 Deep Space Homer"
97 - 516 17 Mart 1994 1F14 Homer Loves Flanders"
98 - 517 31 Mart 1994 1F15 Bart Gets an Elephant"
99 - 518 14 Nisan 1994 1F16 Burns' Heir"
100 - 519 28 Nisan 1994 1F18 Sweet Seymour Skinner's Baadasssss Song"
101 - 520 5 Mayıs 1994 1F19 The Boy Who Knew Too Much"
102 - 521 12 Mayıs 1994 1F21 Lady Bouvier's Lover"
103 - 522 19 Mayıs 1994 1F20 Secrets of a Successful Marriage"


6. Sezon: 1994-1995[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
104 - 601 4 Eylül 1994 1F22 Bart of Darkness"
105 - 602 11 Eylül 1994 1F17 Lisa's Rival"
106 - 603 25 Eylül 1994 2F33 Another Simpsons Clip Show"
107 - 604 2 Ekim 1994 2F01 Itchy & Scratchy Land"
108 - 605 9 Ekim 1994 2F02 Sideshow Bob Roberts"
109 - 606 30 Ekim 1994 2F03 Treehouse of Horror V"
110 - 607 6 Kasım 1994 2F04 Bart's Girlfriend"
111 - 608 13 Kasım 1994 2F05 Lisa on Ice"
112 - 609 27 Kasım 1994 2F06 Homer: Bad Man"
113 - 610 4 Aralık 1994 2F07 Grampa vs. Sexual Inadequacy"
114 - 611 18 Aralık 1994 2F08 Fear of Flying"
115 - 612 8 Ocak 1995 2F09 Homer the Great"
116 - 613 22 Ocak 1995 2F10 And Maggie Makes Three"
117 - 614 5 Şubat 1995 2F11 Bart's Comet"
118 - 615 12 Şubat 1995 2F12 Homie the Clown"
119 - 616 19 Şubat 1995 2F13 Bart vs. Australia"
120 - 617 26 Şubat 1995 2F14 Homer vs. Patty & Selma"
121 - 618 5 Mart 1995 2F31 A Star Is Burns"
122 - 619 19 Mart 1995 2F15 Lisa's Wedding"
123 - 620 9 Nisan 1995 2F18 Two Dozen and One Greyhounds"
124 - 621 16 Nisan 1995 2F19 The PTA Disbands!"
125 - 622 30 Nisan 1995 2F32 'Round Springfield"
126 - 623 7 Mayıs 1995 2F21 The Springfield Connection"
127 - 624 14 Mayıs 1995 2F22 Lemon of Troy"
128 - 625 21 Mayıs 1995 2F16 Who Shot Mr. Burns? Part I"


7. Sezon: 1995-1996[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
129 - 701 17 Eylül 1995 2F20 Who Shot Mr. Burns? Part II"
130 - 702 24 Eylül 1995 2F17 Radioactive Man"
131 - 703 1 Ekim 1995 3F01 Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily"
132 - 704 8 Ekim 1995 3F02 Bart Sells His Soul"
133 - 705 15 Ekim 1995 3F03 Lisa the Vegetarian"
134 - 706 29 Ekim 1995 3F04 Treehouse of Horror VI"
135 - 707 5 Kasım 1995 3F05 King-Size Homer"
136 - 708 19 Kasım 1995 3F06 Mother Simpson"
137 - 709 26 Kasım 1995 3F08 Sideshow Bob's Last Gleaming"
138 - 710 3 Aralık 1995 3F31 The Simpsons 138th Episode Spectacular"
139 - 711 17 Aralık 1995 3F07 Marge Be Not Proud"
140 - 712 7 Ocak 1996 3F10 Team Homer"
141 - 713 14 Ocak 1996 3F09 Two Bad Neighbors"
142 - 714 4 Şubat 1996 3F11 Scenes from the Class Struggle in Springfield"
143 - 715 11 Şubat 1996 3F12 Bart the Fink"
144 - 716 18 Şubat 1996 3F13 Lisa the Iconoclast"
145 - 717 25 Şubat 1996 3F14 Homer the Smithers"
146 - 718 17 Mart 1996 3F16 The Day the Violence Died"
147 - 719 24 Mart 1996 3F15 A Fish Called Selma"
148 - 720 31 Mart 1996 3F17 Bart on the Road"
149 - 721 14 Nisan 1996 3F18 22 Short Films About Springfield"
150 - 722 28 Nisan 1996 3F19 Raging Abe Simpson and His Grumbling Grandson
in "The Curse of the Flying Hellfish"
"
151 - 723 5 Mayıs 1996 3F20 Much Apu About Nothing"
152 - 724 12 Mayıs 1996 3F21 Homerpalooza"
153 - 725 19 Mayıs 1996 3F22 Summer of 4 Ft. 2"


8. Sezon: 1996-1997[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
154 - 801 27 Ekim 1996 4F02 Treehouse of Horror VII"
155 - 802 3 Kasım 1996 3F23 You Only Move Twice"
156 - 803 10 Kasım 1996 4F03 The Homer They Fall"
157 - 804 17 Kasım 1996 4F05 Burns, Baby Burns"
158 - 805 24 Kasım 1996 4F06 Bart After Dark"
159 - 806 1 Aralık 1996 4F04 A Milhouse Divided"
160 - 807 15 Aralık 1996 4F01 Lisa's Date with Density"
161 - 808 29 Aralık 1996 4F07 Hurricane Neddy"
162 - 809 5 Ocak 1997 3F24 El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer
(The Mysterious Voyage of Homer)
"
163 - 810 12 Ocak 1997 3G01 The Springfield Files"
164 - 811 19 Ocak 1997 4F08 The Twisted World of Marge Simpson"
165 - 812 2 Şubat 1997 4F10 Mountain of Madness"
166 - 813 7 Şubat 1997 3G03 Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)cious"
167 - 814 9 Şubat 1997 4F12 The Itchy & Scratchy & Poochie Show"
168 - 815 16 Şubat 1997 4F11 Homer's Phobia"
169 - 816 23 Şubat 1997 4F14 Brother from Another Series"
170 - 817 2 Mart 1997 4F13 My Sister, My Sitter"
171 - 818 16 Mart 1997 4F15 Homer vs. The Eighteenth Amendment"
172 - 819 6 Nisan 1997 4F09 Grade School Confidential"
173 - 820 13 Nisan 1997 4F16 The Canine Mutiny"
174 - 821 20 Nisan 1997 4F17 The Old Man and the Lisa"
175 - 822 27 Nisan 1997 4F18 In Marge We Trust"
176 - 823 4 Mayıs 1997 4F19 Homer's Enemy"
177 - 824 11 Mayıs 1997 4F20 The Simpsons Spin-Off Showcase"
178 - 825 18 Mayıs 1997 4F21 The Secret War of Lisa Simpson"


9. Sezon: 1997-1998[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
179 - 901 21 Eylül 1997 4F22 The City of New York vs. Homer Simpson"
180 - 902 28 Eylül 1997 4F23 The Principal and the Pauper"
181 - 903 19 Ekim 1997 3G02 Lisa's Sax"
182 - 904 26 Ekim 1997 5F02 Treehouse of Horror VIII"
183 - 905 2 Kasım 1997 5F01 The Cartridge Family"
184 - 906 9 Kasım 1997 5F03 Bart Star"
185 - 907 16 Kasım 1997 5F04 The Two Mrs. Nahasapeemapetilons"
186 - 908 23 Kasım 1997 5F05 Lisa the Skeptic"
187 - 909 7 Aralık 1997 5F06 Realty Bites"
188 - 910 21 Aralık 1997 5F07 Miracle on Evergreen Terrace"
189 - 911 4 Ocak 1998 5F24 All Singing, All Dancing"
190 - 912 11 Ocak 1998 5F08 Bart Carny"
191 - 913 8 Şubat 1998 5F23 The Joy of Sect"
192 - 914 15 Şubat 1998 5F11 Das Bus"
193 - 915 22 Şubat 1998 5F10 The Last Temptation of Krust"
194 - 916 1 Mart 1998 5F12 Dumbbell Indemnity"
195 - 917 8 Mart 1998 4F24 Lisa the Simpson"
196 - 918 22 Mart 1998 5F13 This Little Wiggy"
197 - 919 29 Mart 1998 3G04 Simpson Tide"
198 - 920 5 Nisan 1998 5F14 The Trouble With Trillions"
199 - 921 19 Nisan 1998 5F15 Girly Edition"
200 - 922 26 Nisan 1998 5F09 Trash of the Titans"
201 - 923 3 Mayıs 1998 5F16 King of the Hill"
202 - 924 10 Mayıs 1998 5F17 Lost Our Lisa"
203 - 925 17 Mayıs 1998 5F18 Natural Born Kissers"


10. Sezon: 1998-1999[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
204 - 1001 23 Ağustos 1998 5F20 Lard of the Dance"
205 - 1002 20 Eylül 1998 5F21 The Wizard of Evergreen Terrace"
206 - 1003 27 Eylül 1998 5F22 Bart the Mother"
207 - 1004 25 Ekim 1998 AABF01 Treehouse of Horror IX"
208 - 1005 8 Kasım 1998 5F19 When You Dish Upon a Star"
209 - 1006 15 Kasım 1998 AABF02 D'oh-in in the Wind"
210 - 1007 22 Kasım 1998 AABF03 Lisa Gets an "A""
211 - 1008 6 Aralık 1998 AABF04 Homer Simpson in: "Kidney Trouble""
212 - 1009 20 Aralık 1998 AABF05 Mayısored to the Mob"
213 - 1010 10 Ocak 1999 AABF06 Viva Ned Flanders"
214 - 1011 17 Ocak 1999 AABF07 Wild Barts Can't Be Broken"
215 - 1012 31 Ocak 1999 AABF08 Sunday, Cruddy Sunday"
216 - 1013 7 Şubat 1999 AABF09 Homer to the Max"
217 - 1014 14 Şubat 1999 AABF11 I'm With Cupid"
218 - 1015 21 Şubat 1999 AABF10 Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers""
219 - 1016 28 Şubat 1999 AABF12 Make Room for Lisa"
220 - 1017 28 Mart 1999 AABF13 Maximum Homerdrive"
221 - 1018 4 Nisan 1999 AABF14 Simpsons Bible Stories"
222 - 1019 11 Nisan 1999 AABF15 Mom and Pop Art"
223 - 1020 25 Nisan 1999 AABF16 The Old Man and The "C" Student"
224 - 1021 2 Mayıs 1999 AABF17 Monty Can't Buy Me Love"
225 - 1022 9 Mayıs 1999 AABF18 They Saved Lisa's Brain"
226 - 1023 16 Mayıs 1999 AABF20 Thirty Minutes Over Tokyo"


11. Sezon: 1999-2000[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
227 - 1101 26 Eylül 1999 AABF23 Beyond Blunderdome"
228 - 1102 3 Ekim 1999 AABF22 Brother's Little Helper"
229 - 1103 24 Ekim 1999 AABF21 Guess Who's Coming to Criticize Dinner?"
230 - 1104 31 Ekim 1999 BABF01 Treehouse of Horror X"
231 - 1105 7 Kasım 1999 AABF19 E-I-E-I-(Annoyed Grunt)"
232 - 1106 14 Kasım 1999 BABF02 Hello Gutter, Hello Fadder"
233 - 1107 21 Kasım 1999 BABF03 Eight Misbehavin'"
234 - 1108 28 Kasım 1999 BABF05 Take My Wife, Sleaze"
235 - 1109 19 Aralık 1999 BABF07 Grift of the Magi"
236 - 1110 9 Ocak 2000 BABF04 Little Big Mom"
237 - 1111 16 Ocak 2000 BABF06 Faith Off"
238 - 1112 23 Ocak 2000 BABF08 The Mansion Family"
239 - 1113 6 Şubat 2000 BABF09 Saddlesore Galactica"
240 - 1114 13 Şubat 2000 BABF10 Alone Again, Natura-Diddily"
241 - 1115 20 Şubat 2000 BABF11 Missionary: Impossible"
242 - 1116 27 Şubat 2000 BABF12 Pygmoelian"
243 - 1117 19 Mart 2000 BABF13 Bart to the Future"
244 - 1118 9 Nisan 2000 BABF14 Days of Wine and D'oh'ses"
245 - 1119 30 Nisan 2000 BABF16 Kill the Alligator and Run"
246 - 1120 7 Mayıs 2000 BABF15 Last Tap Dance in Springfield"
247 - 1121 14 Mayıs 2000 BABF18 It's A Mad, Mad, Mad, Mad Marge"
248 - 1122 21 Mayıs 2000 BABF19 Behind the Laughter"


12. Sezon: 2000-2001[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
249 - 1201 1 Kasım 2000 BABF21 Treehouse of Horror XI"
250 - 1202 5 Kasım 2000 BABF20 A Tale of Two Springfields"
251 - 1203 12 Kasım 2000 BABF17 Insane Clown Poppy"
252 - 1204 19 Kasım 2000 CABF01 Lisa the Tree Hugger"
253 - 1205 26 Kasım 2000 CABF04 Homer vs. Dignity"
254 - 1206 3 Aralık 2000 CABF02 The Computer Wore Menace Shoes"
255 - 1207 10 Aralık 2000 CABF03 The Great Money Caper"
256 - 1208 17 Aralık 2000 CABF06 Skinner's Sense of Snow"
257 - 1209 7 Ocak 2001 BABF22 HOMЯ"
258 - 1210 14 Ocak 2001 CABF05 Pokey Mom"
259 - 1211 4 Şubat 2001 CABF08 Worst Episode Ever"
260 - 1212 11 Şubat 2001 CABF07 Tennis the Menace"
261 - 1213 18 Şubat 2001 CABF10 Day of the Jackanapes"
262 - 1214 25 Şubat 2001 CABF12 New Kids on the Blecch"
263 - 1215 4 Mart 2001 CABF09 Hungry, Hungry Homer"
264 - 1216 11 Mart 2001 CABF11 Bye Bye Nerdie"
265 - 1217 1 Nisan 2001 CABF13 Simpson Safari"
266 - 1218 29 Nisan 2001 CABF14 Trilogy of Error"
267 - 1219 6 Mayıs 2001 CABF15 I'm Goin' to Praiseland"
268 - 1220 13 Mayıs 2001 CABF16 Children of a Lesser Clod"
269 - 1221 20 Mayıs 2001 CABF17 Simpsons Tall Tales"


13. Sezon: 2001-2002[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
270 - 1301 6 Kasım 2001 CABF19 Treehouse of Horror XII"
271 - 1302 11 Kasım 2001 CABF22 The Parent Rap"
272 - 1303 18 Kasım 2001 CABF20 Homer the Moe"
273 - 1304 2 Aralık 2001 CABF18 A Hunka Hunka Burns in Love"
274 - 1305 9 Aralık 2001 CABF21 The Blunder Years"
275 - 1306 16 Aralık 2001 DABF02 She of Little Faith"
276 - 1307 6 Ocak 2002 DABF01 Brawl in the Family"
277 - 1308 20 Ocak 2002 DABF03 Sweets and Sour Marge"
278 - 1309 27 Ocak 2002 DABF05 Jaws Wired Shut"
279 - 1310 10 Şubat 2002 DABF04 Half-Decent Proposal"
280 - 1311 17 Şubat 2002 DABF06 The Bart Wants What It Wants"
281 - 1312 24 Şubat 2002 DABF07 The Lastest Gun in the West"
282 - 1313 10 Mart 2002 DABF09 The Old Man and the Key"
283 - 1314 17 Mart 2002 DABF08 Tales from the Public Domain"
284 - 1315 31 Mart 2002 DABF10 Blame it on Lisa"
285 - 1316 7 Nisan 2002 DABF11 Weekend at Burnsie's"
286 - 1317 21 Nisan 2002 DABF12 Gump Roast"
287 - 1318 28 Nisan 2002 DABF13 I am Furious Yellow"
288 - 1319 5 Mayıs 2002 DABF14 The Sweetest Apu"
289 - 1320 12 Mayıs 2002 DABF15 Little Girl in the Big Ten"
290 - 1321 19 Mayıs 2002 DABF16 The Frying Game"
291 - 1322 22 Mayıs 2002 DABF17 Papa's Got a Brand New Badge"


14. Sezon: 2002-2003[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
292 - 1401 3 Kasım 2002 DABF19 Treehouse of Horror XIII"
293 - 1402 10 Kasım 2002 DABF22 How I Spent My Strummer Vacation"
294 - 1403 17 Kasım 2002 DABF20 Bart vs. Lisa vs. The Third Grade"
295 - 1404 24 Kasım 2002 DABF18 Large Marge"
296 - 1405 1 Aralık 2002 DABF21 Helter Shelter"
297 - 1406 15 Aralık 2002 EABF01 The Great Louse Detective"
298 - 1407 5 Ocak 2003 EABF02 Special Edna"
299 - 1408 12 Ocak 2003 EABF03 The Dad Who Knew Too Little"
300 - 1409 2 Şubat 2003 EABF04 Strong Arms of The Ma"
301 - 1410 9 Şubat 2003 EABF06 Pray Anything"
302 - 1411 16 Şubat 2003 EABF05 Barting Over"
303 - 1412 16 Şubat 2003 EABF07 I'm Spelling as Fast as I Can"
304 - 1413 2 Mart 2003 EABF08 A Star Is Born-Again"
305 - 1414 9 Mart 2003 EABF09 Mr. Spritz Goes to Washington"
306 - 1415 16 Mart 2003 EABF10 C.E. D'oh"
307 - 1416 30 Mart 2003 EABF11 'Scuse Me While I Miss the Sky"
308 - 1417 13 Nisan 2003 EABF12 Three Gays of the Condo"
309 - 1418 27 Nisan 2003 EABF13 Dude, Where's My Ranch?"
310 - 1419 4 Mayıs 2003 EABF14 Old Yeller Belly"
311 - 1420 11 Mayıs 2003 EABF15 Brake My Wife, Please"
312 - 1421 18 Mayıs 2003 EABF16 Bart of War"
313 - 1422 18 Mayıs 2003 EABF17 Moe Baby Blues"


15. Sezon: 2003-2004[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
314 - 1501 Kasım 2 2003 EABF21 Treehouse of Horror XIV"
315 - 1502 Kasım 9 2003 EABF18 My Mother the Carjacker"
316 - 1503 Kasım 16 2003 EABF20 The President Wore Pearls"
317 - 1504 Kasım 23 2003 EABF22 The Regina Monologues"
318 - 1505 Kasım 30 2003 EABF19 The Fat and the Furriest"
319 - 1506 Aralık 7 2003 FABF01 Today I Am a Clown"
320 - 1507 Aralık 14 2003 FABF02 'Tis the Fifteenth Season"
321 - 1508 Ocak 4 2004 FABF03 Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples
and Teens, and Gays
"
322 - 1509 Ocak 11 2004 FABF04 I, (Annoyed Grunt)-Bot"
323 - 1510 Ocak 25 2004 FABF05 Diatribe of a Mad Housewife"
324 - 1511 Şubat 8 2004 FABF06 Margical History Tour"
325 - 1512 Şubat 15 2004 FABF07 Milhouse Doesn't Live Here Anymore"
326 - 1513 Şubat 22 2004 FABF09 Smart and Smarter"
327 - 1514 Mart 14 2004 FABF08 The Ziff Who Came to Dinner"
328 - 1515 Mart 21 2004 FABF10 Co-Dependent's Day"
329 - 1516 Mart 28 2004 FABF11 The Wandering Juvie"
330 - 1517 Nisan 18 2004 FABF12 My Big Fat Geek Wedding"
331 - 1518 Nisan 25 2004 FABF14 Catch 'em If You Can"
332 - 1519 Mayıs 2 2004 FABF15 Simple Simpson"
333 - 1520 Mayıs 9 2004 FABF13 The Way We Weren't"
334 - 1521 Mayıs 16 2004 FABF17 Bart-Mangled Banner"
335 - 1522 Mayıs 23 2004 FABF18 Fraudcast News"

16. Sezon: 2004-2005[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
336 - 1601 Kasım 7 2004 FABF23 Treehouse of Horror XV"
337 - 1602 Kasım 14 2004 FABF20 All's Fair in Oven War"
338 - 1603 Kasım 21 2004 FABF19 Sleeping With the Enemy"
339 - 1604 Aralık 5 2004 FABF22 She Used to Be My Girl"
340 - 1605 Aralık 12 2004 FABF21 Fat Man and Little Boy"
341 - 1606 Ocak 16 2005 FABF16 Midnight Rx"
342 - 1607 Ocak 30 2005 GABF01 Mommie Beerest"
343 - 1608 Şubat 6 2005 GABF02 Homer and Ned's Hail Mary Pass"
344 - 1609 Şubat 13 2005 GABF03 Pranksta Rap"
345 - 1610 Şubat 20 2005 GABF04 There's Something About Marrying"
346 - 1611 Mart 6 2005 GABF05 On a Clear Day I Can't See My Sister"
347 - 1612 Mart 13 2005 GABF06 Goo Goo Gai Pan"
348 - 1613 Mart 20 2005 GABF07 Mobile Homer"
349 - 1614 Nisan 3 2005 GABF08 The Seven-Beer Snitch"
350 - 1615 Nisan 17 2005 GABF12 Future-Drama"
351 - 1616 Mayıs 1 2005 GABF10 Don't Fear the Roofer"
352 - 1617 Mayıs 1 2005 GABF11 The Heartbroke Kid"
353 - 1618 Mayıs 8 2005 GABF13 A Star is Torn"
354 - 1619 Mayıs 8 2005 GABF14 Thank God It's Doomsday"
355 - 1620 Mayıs 15 2005 GABF15 Home Away From Homer"
356 - 1621 Mayıs 15 2005 GABF09 The Father, The Son, and The Holy Guest Star"

17. Sezon: 2005-2006[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
357 - 1701 Eylül 11 2005 GABF18 Bonfire of the Manatees"
358 - 1702 Eylül 18 2005 GABF16 The Girl Who Slept Too Little"
359 - 1703 Eylül 25 2005 GABF19 Milhouse of Sand and Fog"
360 - 1704 Kasım 6 2005 GABF17 Treehouse of Horror XVI"
361 - 1705 Kasım 13 2005 GABF20 Marge's Son Poisoning"
362 - 1706 Kasım 20 2005 GABF21 See Homer Run"
363 - 1707 Kasım 27 2005 GABF22 The Last of the Red Hat Mamas"
364 - 1708 Aralık 11 2005 HABF02 The Italian Bob"
365 - 1709 Aralık 18 2005 HABF01 Simpsons Christmas Stories"
366 - 1710 Ocak 8 2006 HABF03 Homer's Paternity Coot"
367 - 1711 Ocak 29 2006 HABF04 We're on the Road to D'ohwhere"
368 - 1712 Şubat 26 2006 HABF05 My Fair Laddy"
369 - 1713 Mart 12 2006 HABF06 The Seemingly Never-Ending Story"
370 - 1714 Mart 19 2006 HABF07 Bart Has Two Mommies"
371 - 1715 Mart 26 2006 HABF08 Homer Simpson, This Is Your Wife"
372 - 1716 Nisan 2 2006 HABF09 Million Dollar Abie"
373 - 1717 Nisan 9 2006 HABF10 Kiss Kiss, Bang Bangalore"
374 - 1718 Nisan 23 2006 HABF11 The Wettest Stories Ever Told"
375 - 1719 Nisan 30 2006 HABF12 Girls Just Want To Have Sums"
376 - 1720 Mayıs 7 2006 HABF13 Regarding Margie"
377 - 1721 Mayıs 14 2006 HABF14 The Monkey Suit"
378 - 1722 Mayıs 21 2006 HABF16 Marge and Homer Turn a Couple Play"

18. Sezon: 2006-2007[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
379 - 1801 Eylül 10 2006 HABF15 The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer"
380 - 1802 Eylül 17 2006 HABF18 "Jazzy and the Pussycats"
381 - 1803 Eylül 24 2006 HABF20 "Please Homer, Don't Hammer 'Em..."
382 - 1804 Kasım 5 2006 HABF17 "Treehouse of Horror XVII"
383 - 1805 Kasım 12 2006 HABF21 "G.I. (Annoyed Grunt)"
384 - 1806 Kasım 19 2006 HABF19 "Moe'N'a Lisa"
385 - 1807 Kasım 26 2006 HABF22 "Ice Cream of Margie (With the Light Blue Hair)"
386 - 1808 Aralık 10 2006 JABF02 "The Haw-Hawed Couple"
387 - 1809 Aralık 17 2006 JABF01 "Kill Gil: Vols. 1 & 2"
388 - 1810 Ocak 7 2007 JABF03 "The Wife Aquatic"
389 - 1811 Ocak 28 2007 JABF05 "Revenge is a Dish Best Served Three Times"
390 - 1812 Şubat 11 2007 JABF04 "Little Big Girl"
391 - 1813 Şubat 18 2007 JABF07 "Springfield Up"
392 - 1814 Mart 4 2007 JABF09 "Yokel Chords"
393 - 1815 Mart 11 2007 JABF08 "Rome-old and Juli-eh"
394 - 1816 Mart 25 2007 JABF06 "Homerazzi"
395 - 1817 Nisan 22 2007 JABF10 "Marge Gamer"
396 - 1818 Nisan 29 2007 JABF11 "The Boys of Bummer"
397 - 1819 Mayıs 6 2007 JABF13 "Crook and Ladder"
398 - 1820 Mayıs 13 2007 JABF12 "Stop, Or My Dog Will Shoot!"
399 - 1821 Mayıs 20 2007 JABF14 24 Minutes"
400 - 1822 Mayıs 20 2007 JABF15 "You Kent Always Say What You Want"

19. Sezon: 2007-2008[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
401 - 1901 Eylül 23 2007 JABF20 "He Loves to Fly and He D'ohs"
402 - 1902 Eylül 30 2007 JABF18 "Homer of Seville"
403 - 1903 Ekim 7 2007 JABF21 "Midnight Towboy"
404 - 1904 Ekim 14 2007 JABF19 "I Don't Wanna Know Why the Caged Bird Sings"
405 - 1905 Kasım 4 2007 JABF16 "Treehouse of Horror XVIII"
406 - 1906 Kasım 11 2007 JABF22 "Little Orphan Millie"
407 - 1907 Kasım 18 2007 JABF17 "Husbands and Knives"
408 - 1908 Kasım 25 2007 KABF01 "Funeral for a Fiend"
409 - 1909 Aralık 16 2007 KABF02 "Eternal Moonshine of the Simpson Mind"
410 - 1910 Ocak 6 2008 KABF03 "E Pluribus Wiggum"
411 - 1911 Ocak 27 2008 KABF04 "That 90's Show"
412 - 1912 Şubat 17 2008 KABF05 "Love, Springfieldian Style"
413 - 1913 Mart 2 2008 KABF06 "The Debarted"
414 - 1914 Mart 9 2008 KABF07 "Dial 'N' for Nerder"
415 - 1915 Mart 30 2008 KABF08 "Smoke on the Daughter"
416 - 1916 Nisan 13 2008 KABF09 "Papa Don't Leech"
417 - 1917 Nisan 27 2008 KABF10 "Apocalypse Cow"
418 - 1918 4 Mayıs 2008 KABF11 "Any Given Sundance"
419 - 1919 11 Mayıs 2008 KABF12 "Mona Leaves-a"
420 - 1920 18 Mayıs 2008 KABF13 "All About Lisa"

20. Sezon: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
421 - 2001 28 Eylül 2008 KABF17 "Sex, Pies and Idiot Scrapes"
422 - 2002 5 Ekim 2008 KABF15 "Lost Verizon"
423 - 2003 19 Ekim 2008 KABF14 "Double, Double, Boy in Trouble"
424 - 2004 2 Kasım 2008 KABF16 "Treehouse of Horror XIX"
425 - 2005 9 Kasım 2008 KABF18 "Dangerous Curves"
426 - 2006 16 Kasım 2008 KABF19 "Homer and Lisa Exchange Cross Words"
427 - 2007 30 Kasım 2008 KABF20 "Mypods and Boomsticks"
428 - 2008 7 Aralık 2008 KABF21 "The Burns and the Bees"
429 - 2009 25 Ocak 2009 KABF22 "Lisa the Drama Queen"
430 - 2010 15 Şubat 2009 LABF01 "Take My Life, Please"
431 - 2011 1 Mart 2009 LABF02 "How the Test Was Won"
432 - 2012 8 Mart 2009 LABF03 "No Loan Again, Naturally"
433 - 2013 15 Mart 2009 LABF04 "Gone Maggie Gone"
434 - 2014 17 Mart 2009 (Sky1)[6]
22 Mart 2009 (Fox)[7]
LABF11 "In the Name of the Grandfather"
435 - 2015 29 Mart 2009 LABF05 "Wedding For Disaster"
436 - 2016 5 Nisan 2009 LABF06 "Eeny Teeny Maya Moe"
437 - 2017 19 Nisan 2009 LABF07 "The Good, the Sad and the Drugly"
438 - 2018 26 Nisan 2009[8] LABF08 "Father Knows Worst"[8]
439 - 2019 3 Mayıs 2009[8] LABF09 "Waverly Hills 9-0-2-1-D’Oh[8]
440 - 2020 10 Mayıs 2009[8] LABF10 "Four Great Women and a Manicure"[8]
441 - 2021 17 Mayıs 2009[8] LABF12 "Coming to Homerica"[8]

21. Sezon: 2009-2010[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
442 - 2101 27 Eylül 2009 LABF13 "Homer the Whopper"
443 - 2102 4 Ekim 2009 LABF15 "Bart Gets a 'Z'"
444 - 2103 11 Ekim 2009 LABF16 "The Great Wife Hope"
445 - 2104 18 Ekim 2009 LABF14 "Treehouse of Horror XX"
446 - 2105 15 Kasım 2009[9] LABF17[10] "The Devil Wears Nada"
447 - 2106 22 Kasım 2009[9] LABF18[11] "Pranks and Greens"
448 - 2107 29 Kasım 2009[12] LABF19[13] "Rednecks and Broomsticks"
449 - 2108 13 Aralık 2009[12] MABF01 "O Brother, Where Bart Thou?"
450 - 2109 3 Ocak 2010[12] MABF02[14] "Thursdays with Abie"
451 - 2110 10 Ocak 2010[15] LABF20 "Once Upon a Time in Springfield"
452 - 2111 31 Ocak 2010[16] MABF03 "Million Dollar Maybe"
453 - 2112 14 Şubat 2010[17] MABF05 "Boy Meets Curl"
454 - 2113 21 Şubat 2010[17] MABF06 "The Color Yellow"
455 - 2114 14 Mart 2010 MABF04 "Postcards from the Wedge"
456 - 2115 21 Mart 2010 MABF07 "Stealing First Base"[18]
457 - 2116 28 Mart 2010 - "The Greatest Story Ever D'ohed"
458 - 2117 11 Nisan 2010 MABF08 "American History X-cellent"
459 - 2118 18 Nisan 2010 MABF09 "Chief of Hearts"
460 - 2119 25 Nisan 2010 MABF14 "The Squirt and the Whale"
461 - 2120 2 Mayıs 2010 MABF12 "To Surveil with Love"
462 - 2121 9 Mayıs 2010 MABF13 "Moe Letter Blues"
463 - 2122 16 Mayıs 2010 MABF11 "The Bob Next Door"
464 - 2123 23 Mayıs 2010 MABF15 "Judge Me Tender"

22. Sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
465 - 2201 26 Eylül 2010 MABF21 "Elementary School Musical"
466 - 2202 3 Ekim 2010 MABF17 "Loan-a Lisa"
467 - 2203 10 Ekim 2010 MABF18 "MoneyBART"
468 - 2204 7 Kasım 2010 MABF16 "Treehouse of Horror XXI"
469 - 2205 14 Kasım 2010 MABF20 "Lisa Simpson, This Isn't Your Life"
470 - 2206 21 Kasım 2010 NABF01 "The Fool Monty"
471 - 2207 28 Kasım 2010 NABF02 "How Munched is That Birdie in the Window?"
472 - 2208 5 Aralık 2010 MABF22 "The Fight Before Christmas"
473 - 2209 12 Aralık 2010 MABF19 "Donnie Fatso"
474 - 2210 9 Ocak 2011 NABF03 "Moms I'd Like to Forget"
475 - 2211 16 Ocak 2011 NABF04 "Flaming Moe"
476 - 2212 January 23, 2011 NABF05 "Homer the Father"
477 - 2213 13 Şubat 2011 NABF06 "The Blue and the Gray"
478 - 2214 20 Şubat 2011 NABF07 "Angry Dad: The Movie"
479 - 2215 6 Mart 2011 NABF08 "The Scorpion's Tale"
480 - 2216 13 Mart 2011 NABF09 "A Midsummer's Nice Dream"
481 - 2217 27 Mart 2011 NABF10 "Love Is a Many Strangled Thing"
482 - 2218 10 Nisan 2011 NABF11 "The Great Simpsina"
483 - 2219 1 Mayıs 2011 NABF12 "The Real Housewives of Fat Tony"
484 - 2220 8 Mayıs 2011 NABF13 "Homer Scissorhands"
485 - 2221 15 Mayıs 2011 NABF14 "500 Keys"
486 - 2222 22 Mayıs 2011 NABF15 "The Ned-Liest Catch"

23. Sezon: 2011-2012[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yayın tarihi Yapım kodu Bölüm adı
487 2301 25 Eylül 2011 NABF16 "The Falcon and the D'ohman"
488 - 2302 2 Ekim 2011 NABF17 "Bart Stops to Smell the Roosevelts"
489 - 2303 30 Ekim 2011 NABF19 "Treehouse of Horror XXII"
490 - 2304 6 Kasım 2011 NABF21 "Replaceable You"
491 - 2305 13 Kasım 2011 NABF20 "The Food Wife"
492 - 2306 20 Kasım 2011 NABF22 "The Book Job"
493 - 2307 27 Kasım 2011 PABF01 "The Man in the Blue Flannel Pants"
494 - 2308 4 Aralık 2011 PABF02 "The Ten-Per-Cent Solution"
495 - 2309 11 Aralık 2011 NABF18 "Holidays of Future Passed"
496 - 2310 8 Ocak 2012 PABF03 "Politically Inept, with Homer Simpson"
497 - 2311 15 Ocak 2012 PABF04 "The D'oh-cial Network"
498 - 2312 29 Ocak 2012 PABF05 "Moe Goes from Rags to Riches"
499 - 2313 12 Şubat 2012 PABF06 "The Daughter Also Rises"
500 - 2314 19 Şubat 2012 PABF07 "At Long Last Leave"
501 - 2315 4 Mart 2012 PABF09 "Exit Through the Kwik-E-Mart"
502 - 2316 11 Mart 2012 PABF08 "How I Wet Your Mother"
503 - 2317 18 Mart 2012 PABF10 "Them, Robot"
504 - 2318 15 Nisan 2012 PABF11 "Beware My Cheating Bart"
505 - 2319 29 Nisan 2012 PABF12 "A Totally Fun Thing That Bart Will Never Do Again"
506 - 2320 6 Mayıs 2012 PABF13 "The Spy Who Learned Me"
507 - 2321 13 Mayıs 2012 PABF15 "Ned 'N Edna's Blend"
508 - 2322 20 Mayıs 2012 PABF14 "Lisa Goes Gaga"

24. Sezon: 2012–2013[değiştir | kaynağı değiştir]

# Yapım kodu Yayın tarihi Bölüm adı
TBA PABF16 TBA "Penny-Wiseguys"[19]
TBA PABF17 TBA "Treehouse of Horror XXIII"[20]
TBA PABF18 TBA "Gone Abie Gone"[21]
TBA PABF19 TBA "Adventures in Baby-Getting"[22]
TBA PABF20 TBA "The Day the Earth Stood Cool"[23]
TBA PABF21 TBA "A Tree Grows in Springfield"[24]
TBA PABF22 TBA "Moonshine River"[25]
TBA TBA TBA "The Changing of the Guardian"[26]
TBA TBA TBA "A Test Before Trying"[27]
TBA TBA TBA "To Cur, with Love"[28]
TBA TBA TBA "Homer Goes to Prep School"[29]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Release Date Finally Revealed for the Long-Awaited 12th Season DVDs!". TVShowsOnDVD. 2009-05-20. http://www.tvshowsondvd.com/news/Simpsons-Season-12/11928. Erişim tarihi: 2009-05-20. 
  2. ^ "Release Date For Season 12 on Amazon.co.uk". Amazon. 2009-05-20. http://www.amazon.co.uk/Simpsons-Season-12-Complete-DVD/dp/B0021L9CKU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1242839655&sr=1-2. Erişim tarihi: 2009-05-20. 
  3. ^ "Simpsons, The - The 12th Season: Collector's Edition (4 Disc Box Set) @ EzyDVD". EzyDVD. 2009-05-26. http://www.ezydvd.com.au/item.zml/806204. Erişim tarihi: 2009-05-26. 
  4. ^ "The Simpsons DVD news Announcement for The Simpsons - The Complete 20th Season". TVShowsOnDVD. 2009-10-28. http://tvshowsondvd.com/news/Simpsons-Season-20-DVD-Blu-ray/12874. 
  5. ^ "The Simpsons 20 Years, Complete Twentieth Season". EzyDVD. http://www.ezydvd.com.au/item.zml/810171. Erişim tarihi: November 16, 2009. 
  6. ^ Ben Dowell (2009-02-23). "Sky1 gets world premiere of Simpsons episode". The Guardian. http://www.guardian.co.uk/media/2009/feb/23/sky1-premiere-simpsons-episode. Erişim tarihi: 2009-02-23. 
  7. ^ "Primetime listings (March 15-March 21)". FoxFlash. 2009-02-27. http://www.foxflash.com/div.php/main/page?aID=1z4&mo=3&d=20. Erişim tarihi: 2009-02-28. 
  8. ^ a b c d e f g h Fox 27 Nisan-17 Mayıs programı
  9. ^ a b http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20091015fox01
  10. ^ Reg. # PAu003367052 in the U.S. Copyright Records database 8 Ocak 2009 tarihinde erişilmiştir.
  11. ^ Reg. # PAu003365033 in the U.S. Copyright Records database 5 Aralık 2008 tarihinde erişilmiştir.
  12. ^ a b c "The Simpsons: Episode Guide". MSN. http://tv.msn.com/tv/series-episodes/the-simpsons.2. Erişim tarihi: 2009-11-04. 
  13. ^ Reg. # PAu003369231 in the U.S. Copyright Records database 19 Şubat 2009 tarihinde erişilmiştir.
  14. ^ Reg. # PAu003415619 in the U.S. Copyright Records database 3 Kasım 2009 tarihinde erişilmiştir.
  15. ^ Fox Flash Fox Primetime Press Release 24 Kasım 2009 tarihinde erişilmiştir.
  16. ^ Simpsons Channel Character Contest 19 Kasım 2009 tarihinde erişilmiştir.
  17. ^ a b "Catch the fanfare of Fox February". The Futon Critic. 2010-01-25. http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20100125fox01. Erişim tarihi: 2010-01-25. 
  18. ^ Reg. # PAu003429799 in the U.S. Copyright Records database 28 Ocak 2010 tarihinde erişilmiştir.
  19. ^ Reg. #PAu003583623 in the U.S. Copyright Records database
  20. ^ Reg. #PAu003586020 in the U.S. Copyright Records database
  21. ^ Reg. #PAu003586022 in the U.S. Copyright Records database
  22. ^ Reg. #PAu003586020 in the U.S. Copyright Records database
  23. ^ Reg. #PAu003587403 in the U.S. Copyright Records database
  24. ^ Reg. #PAu003597607 in the U.S. Copyright Records database
  25. ^ Reg. #PAu003601700 in the U.S. Copyright Records database
  26. ^ Reg. #PAu003612011 in the U.S. Copyright Records database
  27. ^ Reg. #PAu003612012 in the U.S. Copyright Records database
  28. ^ Reg. #PAu003616104 in the U.S. Copyright Records database
  29. ^ Reg. #PAu003616437 in the U.S. Copyright Records Database

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]