Seras Victoria

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Seras Victoria, Hellsing adlı animenin baş karakterlerinden biridir. Hellsing OVA serilerinde de vardır.Japonca seslendirmesini Fumiko Orikasa, İngilizce seslendirmesini K.T. Gray yapmıştır. Seras eskiden bir polis memurudur ve vampirlerle savaşmak için D11'e katılmıştır. Alucard'la tanışmadan önce normal bir insandır. Alucard'ın onu ısırmasıyla bir vampire dönüşür. Fakat vampirliği alışmakta büyük zorluk çeker ve kan içmeyi uzun bir süre reddeder.Sonra Alucard ona kan içmezse vücudunun zayıf düşeceğini söyler ve onu ikna etmeye çalışır.

Seras Alucard'a 'efendim' diye hitap etmektedir. (Onu ısırarak vampir yaptığı için)Oldukça hassas ve duygusal bir kızdır. Hellsing'in en sevimli karakteridir. Bunun yanında kan içmediği zamanlar çok tehlikeli olabilir. Alucard'dan sonra organizasyondaki ikinci vampirdir.q343qw5weq34q3

Alucard'la tanışması[değiştir | kaynağı değiştir]

Seras D11'de bir gün görev sırasında arkadaşı Jack'in ısırılıp vampire dönüşmesiyle olay yerinden kaçmıştır. Bu sırada yolda bir vampir görmüş ve tam ona ateş edecekken Alucard vampiri öldürmüştür. Daha sonra bir kiliseye sığınmıştır. Fakat kilisedeki rahip vampir çıkmış ve Seras'ı kanını içmek için esir almıştır. Alucard da kiliseye gelmiştir. Fakat rahip Seras'ı bir kalkan gibi kullandığı için Seras'ı kurtarmanın tek yolunun önce onu vurup sonra da vampir yaparak canlandırmak olduğunu bulmuştur. Seras vampir olduktan sonra Alucard onu kucağında taşıyarak Hellsing Organizasyonu'na doğru yol almaya başlamış ve Integra'yla konuşarak Seras'ı Hellsing Organizasyonu 'na almasını istemiştir. Seras bu vesileyle Alucard'la tanışmıştır. Fakat Alucard onu vampire dönüştürdüğü için Alucard'a 'efendi' diye hitap etmektedir.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]