Samsun'daki liseler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Samsun'daki liseler listesi, Samsun ili bünyesinde bulunan lise ve dengi orta eğitim kurumlarının ilçe bazında bir listesidir.

Alaçam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Alaçam Anadolu Lisesi
  • Alaçam Çok Programlı Lisesi
  • Alaçam İmam Hatip Lisesi
  • Alaçam Kız Meslek Lisesi

Asarcık[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Asarcık Anadolu Lisesi
  • Asarcık Biçincik Lisesi
  • Asarcık Çok Programlı Lisesi

Atakum[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Atakum Anadolu Meslek Lisesi
  • Atakum Anadolu Teknik Lisesi
  • Anafartalar Anadolu Lisesi
  • Atakum İnşaat Teknik Lisesi
  • Atakum Teknik Lisesi
  • Atakum Endüstri Meslek Lisesi
  • Cumhuriyet Lisesi
  • Huriye Süer Anadolu Lisesi

Ayvacık[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ayvacık Anadolu Lisesi
  • Ayvacık Çok Programlı Lisesi

Bafra[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bafra Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Bafra Anadolu Lisesi
  • Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi
  • Bafra Atatürk Anadolu Lisesi
  • Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bafra Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Bafra Ballıca 60.Yıl Lisesi
  • Bafra Endüstri Meslek Lisesi
  • Bafra Fen Lisesi
  • Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Bafra İmam Hatip Lisesi
  • Bafra Kız Meslek Lisesi
  • Bafra Sağlık Meslek Lisesi
  • Bafra Ticaret Meslek Lisesi
  • Galip Öztürk Anadolu Lisesi
  • Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi
  • Kolay Lisesi
  • Kızılırmak Anadolu Lisesi
  • Özel Bafra Lisesi

Canik[değiştir | kaynağı değiştir]

Çarşamba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ağcagüney Çok Programlı Lisesi
  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bulutoğlu Anadolu Lisesi
  • Çarşamba 75.Yıl Sağlık Meslek Lisesi
  • Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi
  • Çarşamba Anadolu Lisesi
  • Çarşamba Anadolu Kız Meslek Lisesi
  • Çarşamba Anadolu Lisesi
  • Çarşamba Anadolu Meslek Lisesi
  • Çarşamba Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Çarşamba Dikbıyık Lisesi
  • Çarşamba Endüstri Meslek Lisesi
  • Çarşamba Fen Lisesi
  • Çarşamba Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi(Eski: Çarşamba Lisesi)
  • Çarşamba İmam Hatip Lisesi
  • Çarşamba Kız Meslek Lisesi
  • Çarşamba Sağlık Meslek Lisesi
  • Çarşamba Teknik Lisesi
  • Çarşamba Ticaret Meslek Lisesi
  • Çarşamba Yeşilırmak Lisesi
  • Dikbıyık Lisesi
  • Yeşilırmak Lisesi

Havza[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Havza Anadolu Lisesi
  • Havza Anadolu Meslek Lisesi
  • Havza Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Havza Çok Programlı Lisesi
  • Havza Endüstri Meslek Lisesi
  • Havza Imam Hatip Lisesi
  • Havza Kız Meslek Lisesi
  • Havza Lisesi
  • Havza Lisesi (Y.D.A.)
  • Havza Sağlık Meslek Lisesi
  • Havza Teknik Lisesi
  • Havza Ticaret Meslek Lisesi

İlkadım[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 100. Yıl Lisesi
  • 19 Mayıs Lisesi
  • Ahmet Sarı Lisesi
  • Samsun Akşam Lisesi
  • Samsun Akşam Ticaret Lisesi
  • Samsun Anadolu Imam Hatip Lisesi
  • Samsun Anadolu Kız Meslek Lisesi
  • Samsun Anadolu Lisesi
  • Samsun Anadolu Teknik Lisesi
  • Samsun Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Samsun Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Samsun Atatürk Anadolu Lisesi
  • Samsun Atatürk Lisesi
  • Samsun Cumhuriyet Lisesi
  • Samsun Cumhuriyet Lisesi (Y.D.A.)
  • Samsun Devrim Akşam Lisesi
  • Samsun Devrim Lisesi
  • Samsun Endüstri Meslek Lisesi
  • Gazi Lisesi
  • Gülizar-Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • İlkadım Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • İlkadım Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Köksal Ersayın Anadolu Lisesi
  • Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi
  • Mithatpaşa Anadolu Lisesi
  • Namık Kemal Lisesi
  • Özel Feza Berk Koleji
  • Özel Feza Berk Sosyal Bilimler Lisesi
  • Özel Şahinoğlu Koleji
  • Samsun Ahmet Sarı Lisesi
  • Samsun Anadolu Lisesi
  • Samsun Atatürk Anadolu Lisesi
  • Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi
  • Tülay Başaran Anadolu Lisesi
  • Yeşilkent Anadolu Lisesi
  • Yeni Samsun Lisesi

Kavak[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi
  • Kavak Yaşar Doğu Lisesi
  • Yaşar Doğu Çok Programlı Lisesi

Ladik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ladik Anadolu Lisesi
  • Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Ladik Akpınar Öğretmen Lisesi
  • Ladik Çok Programlı Lisesi
  • Ladik İmam Hatip Lisesi
  • Ladik Sağlık Meslek Lisesi

Ondokuzmayıs[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Atatürk Lisesi (Y.D.A.)
  • Atatürk Sağlık Meslek Lisesi
  • Ondokuzmayıs Anadolu Lisesi
  • Ondokuzmayıs Ballıca 60.Yıl Lisesi

Salıpazarı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Salıpazarı Anadolu Lisesi
  • Salıpazarı Çok Programlı Lisesi

Tekkeköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ali-Emine Kahvecioğlu Anadolu Teknik Lisesi
  • Ali-Emine Kahvecioğlu Endüstri Meslek Lisesi
  • Büyüklü Lisesi
  • Tekkeköy Anadolu Lisesi
  • Tekkeköy Lisesi

Terme[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi
  • Evci Lisesi
  • Fatih Anadolu Lisesi
  • Sakarlı Lisesi
  • Terme Anadolu Meslek Lisesi
  • Terme Endüstri Meslek Lisesi
  • Terme İmam Hatip Lisesi
  • Terme Kız Meslek Lisesi
  • Terme Sağlık Meslek Lisesi
  • Terme Ticaret Meslek Lisesi
  • Terme Anadolu Lisesi

Vezirköprü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Gölköy Çok Programlı Lisesi
  • Vezirköprü Anadolu Lisesi
  • Vezirköprü Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Göl Çok Programlı Lisesi
  • Vezirköprü İmam Hatip Lisesi
  • Vezirköprü Kız Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Sağlık Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Ticaret Meslek Lisesi
  • Vezirköprü Lisesi

Yakakent[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yakakent Anadolu Lisesi
  • Yakakent İMKB Lisesi

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]