Robotboy bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Sezon 1: 2005[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Gösterim Tarihi
1 Köpek-Ra / War and Pieces Kasım 1 2005
2 Constabot / Cleaning Day Kasım 2 2005
3 Teasebots / Constantine Rising Kasım 3 2005
4 Metal Canavar / Time Transmission Kasım 4 2005
5 The Donnienator / Cadılar Bayramı Kasım 7 2005
6 Don't Fight It / Kurt's Father Kasım 8 2005
7 Erkek Kardeş / Roughing It Kasım 9 2005
8 I Want That Toy / Sweet Revenge Kasım 10 2005
9 Robot Aşkı / Brother Bjorn Kasım 11 2005
10 The Boy Who Cried Kamikazi / Christmas Evil Kasım 14 2005
11 Sualtı / Kamikazi Nightmare Kasım 15 2005
12 Human Fist on Ice / Robot Rebels Kasım 16 2005
13 Zaman Ağlıyor / Runaway Robot Kasım 17 2005

Sezon 2: 2006[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Gösterim Tarihi
14 Robot Adam / A Tale of Two Evil Geniuses Şubat 20 2006
15 There's Something About Stevie / The Homecoming Şubat 21 2006
16 Kindergarten Chaos / Robot Girl Şubat 22 2006
17 Bambibot / Double Tommy Şubat 23 2006
18 Tether Tommy / The Tune Up Şubat 24 2006
19 Shelf Life / The Babysitter Şubat 27 2006
20 Manchurian Robot / Door to Door Şubat 28 2006
21 The Consultant / Feline Frenzy Mart 1 2006
22 Attack of the Killer G-Men / Party Out of Bounds Mart 2 2006
23 Tummy Trouble / Valentine's Day Mart 3 2006
24 Fight / Cast Iron Constantine Mart 6 2006
25 Kamispazi / Kami-Chameleon Mart 7 2006
26 Wrestling with Gus / The Soothsayer Mart 8 2006

Sezon 3: 2007[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Gösterim Tarihi
27 Six Million Euro Man / RoboGus and the G-Machine Ekim 29 2007
28 Foot Brawl / Remote Out of Control Ekim 30 2007
29 Hair-A Parent / Clammadon Rising Kasım 1 2007
30 Bad Language / Up a Tree Kasım 2 2007
31 Wunderpark / Zap! You're Old Kasım 5 2007
32 Racer Zero / The Legend of Brainy-Yak Kasım 6 2007
33 Nursing a Grudge / Stuck on You Kasım 7 2007
34 The Sleepover / Rowho? Kasım 8 2007
35 C.H.O.P. / Destroy All Robots Kasım 9 2007
36 Science Fear / Automatommy Kasım 13 2007
37 Mancation / Journey to the Center of Gus Kasım 12 2007
38 Traffic Slam / Tragic Magic Kasım 15 2007
39 Ooh That Smell / Museum Madness Kasım 14 2007

Sezon 4: 2008[değiştir | kaynağı değiştir]

# Başlık Gösterim Tarihi
40 Gus's Big Mouth / Small Problems Temmuz 5 2008
41 Vitamin Sucker / Ogbot Temmuz 7 2008
42 Runaway Robot / Grow - No - Mo! Temmuz 19 2008
43 Aunty Gravitee / Cheezy Fun for Everyone Temmuz 26 2008
44 The Curse of Truckenstein / Robolympics Ağustos 2 2008
45 Knockoffs / Gus's Mix Ağustos 9 2008
46 Robotboy's Fifteen Minutes / The Old Switcharobot Ağustos 16 2008
47 I Hero! / Rats! Ağustos 23 2008
48 Udder Madness / Bad Nanny! Ağustos 30 2008
49 Bowling for Dummies / Tween for a Day Eylül 16 2008
50 Donny Turnbull's Day Off / Robomonkey Shines Eylül 13 2008
51 The Revenge of Protoboy / Everybody Loves Grandma Eylül 20 2008
52 The Return of Robotgirl / Momma's Boy Eylül 27 2008