Renkler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Renk listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara
Bu resim, tam boyutunda görüntülendiğinde, her biri farklı renkteki bir milyon piksele sahiptir.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Açık galibarda #FF77FF 255 119 255 300° 47% 84% Hayır
Açık mavi #ADD8E6 173 216 230 240° 90% 80% Hayır
Açık mor #E0B0FF 224 176 255 276° 31% 100% Hayır
Açık turkuaz #08E8DE 8 232 222 177° 97% 91% Hayır
Açık yeşil #66FF00 102 255 0 96° 100% 100% Hayır
Açık yeşil #7FFF00 127 255 0 90° 100% 100% Hayır
Açık yeşil sarı #DFFF00 223 255 0 67.5° 100% 100% Hayır
Alev kırmızısı #FF4D00 255 77 0 18° 100% 100% Hayır
Alev turuncusu #FF6600 255 102 0 24° 100% 100% Hayır
Alice mavisi #F0F8FF 240 248 255 208° 6% 100% Hayır
Alizarin rengi #E32636 227 38 54 355° 83% 89% Hayır
Altunî #FFD700 255 215 0 51° 100% 100% Hayır
Ametist rengi #9966CC 153 102 204 270° 50% 80% Evet
Armut rengi #D1E231 209 226 49 65° 78% 88% Hayır
Akuamarin rengi #7FFFD4 127 255 212 160° 50% 100% Hayır
Asker yeşili #4B5320 75 83 32 46° 106% 54% Hayır

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Bakır rengi #B87333 184 115 51 29° 72% 72% Hayır
Barut rengi #3D2B1F 61 43 31 24° 49% 24% Hayır
Bataklık yeşili #ACB78E 172 183 142 76° 22% 71% Hayır
Bebek mavisi #E0FFFF 224 255 255 180° 12% 100% Hayır
Bej #F5F5DC 245 245 220 60° 10% 96% Hayır
Beyaz #FFFFFF 255 255 255 0% 100% Hayır
Bondi mavisi #0095B6 0 149 182 191° 100% 71% Hayır
Bordo #800000 128 0 0 100% 50% Hayır
Bronz rengi #CD7F32 205 127 50 21° 155% 128% Hayır
Buğday rengi #F5DEB3 245 222 179 39° 26% 96% Hayır
Burgonya #900020 128 0 32 345° 50% 50% Hayır

C[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Camgöbeği #00FFFF 0 255 255 180° 100% 100% Hayır Aqua
Camgöbeği mavisi #1560BD 21 96 189 213° 89% 74% Hayır

Ç[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Çam yeşili #01796F 1 121 111 175° 99% 47% Hayır
Çay yeşili #D0F0C0 208 240 192 100° 20% 94% Hayır
Çelik mavisi #4682B4 70 130 180 207° 61% 71% Hayır
Çikolata rengi #D2691E 210 105 30 25° 86% 82% Hayır
Çivit rengi #4B0082 75 0 140 275° 100% 51% Hayır

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Deniz mavisi #00FFFF 0 255 255 180° 100% 100% Hayır
Deniz yeşili #2E8B57 46 139 87 146° 67% 55% Hayır
Devedikeni rengi #D8BFD8 216 191 216 300° 12% 85% Hayır

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Eğrelti yeşili #4F7942 79 121 66 106° 45% 47% Hayır
Elektrik mavisi #7DF9FF 125 249 255 180° 40% 90% Hayır
Elektrik yeşili (X11 yeşil) #00FF00 0 255 0 120° 100% 100% Evet
Elektrik çivit rengi #6600FF 102 0 255 264° 100% 50% Hayır
Elektrik lime rengi #CCFF00 204 255 0 75° 100% 63% Evet
Elektrik mor rengi #BF00FF 191 0 255 285° 100% 80% Hayır

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Falu kırmızısı #801818 128 24 24 81% 50% Hayır
Fildişi rengi #FFFFF0 255 255 240 60° 5% 100% Hayır
Fransız gül rengi #F64A8A 246 74 138 330° 76% 55% Hayır

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Galibarda (parlak mor) #FF00FF 255 0 255 300° 100% 100% Hayır Fuchsia
Gece mavisi[1] #003366 0 51 102 148° 100% 20% Hayır
Gök mavisi #007FFF 0 127 255 210° 100% 50% Hayır
Gri #808080 128 128 128 –––° 0% 50% Hayır Grey
Gri-kuşkonmaz #465945 70 89 69 117° 22% 35% Hayır
Gül rengi #FF007F 255 0 127 330° 100% 100% Hayır
Gümüşi #C0C0C0 192 192 192 0% 75% Hayır

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Haki #C3B091 195 176 145 37° 26% 76% Hayır
Haki (X11) #F0E68C 240 230 140 54° 41% 94% Hayır
Hardal rengi #FFDB58 255 219 88 47° 65% 100% Hayır
Havuç rengi #ED9121 237 145 33 33° 86% 93% Hayır
Horozibiği rengi #E52B50 229 43 80 345° 78% 64% Hayır

İ[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
İlkbahar yeşili #00FF7F 0 255 127 150° 100% 100% Hayır
İslam yeşili #009000 0 153 0 120° 90% 60% Hayır

J[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Kabak rengi #FF7518 255 117 24 24° 90% 100% Hayır
Kahverengi #964B00 150 75 0 30° 100% 59% Hayır
Kahverengimsi gri #483C32 72 60 50 30° 17% 34% Hayır
Kamuflâj yeşili #78866B 120 134 107 91° 20% 53% Hayır
Karanfil pembesi #FFA6C9 255 166 201 330° 100% 80% Hayır
Karanfil rengi #F95A61 249 90 97 357° 64% 98% Hayır
Kardinal rengi #C41E3A 196 30 58 350° 85% 77% Hayır
Karolina mavisi #99BADD 156 186 227 210.9° 30.8% 86.7% Hayır
Kayısı rengi #FBCEB1 251 206 177 30° 25% 87% Hayır Apricot
Kehribar rengi #FFBF00 255 191 0 45° 100% 100% Hayır
Kestane rengi #6D351A 111 53 26 67% 45% Hayır
Keten rengi #FAF0E6 250 240 230 30° 8% 98% Hayır
Kırmızı #FF0000 255 0 0 100% 100% Hayır
Kırmızımsı kahverengi #E97451 233 116 81 14° 65% 91% Hayır
Kırmızı-menekşe #C71585 199 21 133 322° 89% 78% Hayır
Kiraz kırmızısı #DE3163 222 49 99 343° 78% 87% Hayır
Kobalt rengi #0047AB 0 71 171 215° 100% 67% Hayır
Kobalt mavisi #0047AB 0 71 171 215° 100% 67% Hayır
Koyu galibarda #C154C1 193 84 193 300° 67% 72% Hayır
Koyu haki #BDB76B 189 183 107 56° 43% 74% Hayır
Koyu kahverengi #654321 101 67 33 30° 67% 40% Hayır
Koyu kestane #986960 152 105 96 10° 37% 60% Hayır
Koyu kırmızı #DC143C 220 20 60 348° 91% 86% Hayır
Koyu kızıl kahverengi #800000 128 0 0 100% 50% Hayır
Koyu leylak #9955BB 153 85 187 270° 68% 67% Hayır
Koyu magenta #CD00CC 204 0 204 300° 80% 37% Hayır
Koyu mandalina #FFA812 255 168 18 38° 93% 100% Hayır
Koyu mavi #00008B 0 0 139 240° 100% 25% Hayır
Koyu menekşe #423189 66 49 137 252° 64% 54% Hayır
Koyu mercan #CD5B45 205 91 69 10° 66% 80% Hayır
Koyu mor #CC8899 204 136 153 345° 33% 80% Hayır
Koyu pastel yeşil #03C03C 3 192 60 138° 98% 75% Hayır
Koyu pembe #E75480 231 84 128 342° 64% 91% Hayır
Koyu şeftali #FFCBA4 255 203 164 40° 34% 100% Hayır
Koyu toz mavi) #003399 0 51 153 200° 70% 60% Hayır
Koyu turkuaz #116062 17 96 98 181° 83% 38% Hayır
Koyu yeşil #013220 1 50 32 158° 98% 20% Hayır
Kösele rengi #F0DC82 240 220 130 49° 46% 94% Hayır
Krem #FFFDD0 255 253 208 57° 18% 100% Hayır
Kum kahverengisi #F4A460 244 164 96 28° 61% 96% Hayır
Kuşkonmaz rengi #7BA05B 123 160 91 92° 43% 63% Hayır

L[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Lacivert #000080 0 0 128 240° 100% 50% Hayır
Lavanta rengi #B57EDC 181 126 220 270° 73% 54% Hayır
Lavanta mavisi #CCCCFF 204 204 255 240° 20% 100% Hayır
Lavender pembesi #FFF0F5 255 240 245 340° 6% 100% Hayır
Lavender greisi #BDBBD7 189 187 215 240° 8% 98% Hayır
Lavender magenta #EE82EE 238 130 238 300° 67% 88% Hayır
Lavanta pembesi #FBAED2 251 174 210 310° 57% 90% Hayır
Lavanta mor #967BB6 150 120 182 270° 60% 65% Hayır
Lavanta gül rengi #FBA0E3 251 160 227 310° 57% 90% Hayır
Limoni #FDE910 253 233 16 55° 94% 99% Hayır
Açık Limon #FFFACD 255 250 205 54° 20% 100% Hayır
Leylak rengi #C8A2C8 200 162 200 300° 19% 78% Hayır
Lime rengi #BFFF00 191 255 0 75° 100% 100% Hayır

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Mandalina rengi #FFCC00 255 204 0 33° 100% 50% Hayır
Malakit rengi #0BDA51 11 218 81 140° 95% 85% Hayır
Mavi #0000FF 0 0 255 240° 100% 100% Hayır
Menekşe rengi #8B00FF 139 0 255 273° 100% 100% Hayır
Menekşe rengi (web) #EE82EE 238 130 238 300° 67% 88% Hayır
Menekşe-patlıcan rengi #991199 153 17 153 300° 88% 60% Hayır
Mısır rengi #FBEC5D 251 236 93 54° 63% 98% Hayır
Mor #660099 102 0 153 280° 100% 60% Hayır
Morsalkım rengi #C9A0DC 201 160 220 281° 27% 86% Hayır

N[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Nane yeşili[1] #98FF98 152 255 152 140° 40% 100% Hayır
Nar rengi #F34723 243 71 35 10° 86% 95% Hayır
Navajo beyazı #FFDEAD 255 222 173 32° 27% 100% Hayır

O[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Okul otobüsü sarısı #FFD800 255 216 0 36° 100% 50% Hayır
Orkide rengi #DA70D6 218 112 214 302° 49% 85% Hayır
Orman yeşili #228B22 34 139 34 120° 76% 55% Hayır

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Parlak mor (galibarda) #FF00FF 255 0 255 300° 100% 100% Hayır
Pas rengi #B7410E 183 65 14 18° 92% 72% Hayır
Pastel pembe #FFD1DC 255 209 220 346° 18% 100% Hayır
Pastel yeşili #77DD77 119 221 119 120° 46% 87% Hayır
Patlıcan rengi #990066 153 0 102 320° 100% 60% Hayır
Pembe #FFC0CB 255 192 203 350° 25% 100% Hayır
Pembe-turuncu #FF9966 255 153 102 20° 60% 100% Hayır
Peygamber çiçeği rengi #6495ED 100 149 237 219° 58% 93% Hayır
Prusya mavisi #003153 0 49 83 205° 100% 33% Hayır

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Safran rengi #F4C430 244 196 48 45° 80% 96% Hayır
Safir rengi #082567 8 37 103 222° 92% 40% Hayır
Sarımsı kahverengi #D2B48C 210 180 140 34° 33% 82% Hayır
Sarımsı pembe[1] #FF8C69 255 140 105 14° 59% 100% Hayır
Sarı #FFFF00 255 255 0 60° 100% 100% Hayır
Siyah #000000 0 0 0 0% 0% Hayır
Siyahımsı koyu kahverengi #704214 112 66 20 30° 82% 44% Hayır
Soluk sarı #F0DC82 240 220 130 49° 46% 94% Hayır

Ş[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Şeftali rengi #FFE5B4 255 229 180 39° 29% 100% Hayır
Şeftali-turuncu #FFCC99 255 204 153 30° 40% 100% Hayır
Şeftali-sarı #FADFAD 250 223 173 39° 31% 98% Hayır

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Tarçın rengi #7B3F00 123 63 0 31° 100% 48% Hayır
Teal #008080 0 128 128 180° 100% 50% Hayır
Toz mavi #B0E0E6 176 224 230 220° 70% 90% Hayır
Turkuaz #30D5C8 48 213 200 175° 77% 84% Hayır
Turuncu (web) #FFA500 255 165 0 39° 100% 100% Hayır
Turuncumsu sarı #E49B0F 228 155 15 38° 94% 94% Hayır

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Yeşil #00FF00 0 255 0 120° 100% 100% Hayır
Yeşil-sarı #ADFF2F 173 255 47 84° 82% 100% Hayır
Yonca yeşili #009E60 0 158 96 120° 90% 75% Hayır
Yosun yeşili #ADDFAD 173 223 173 120° 22% 87% Hayır

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Zeytuni #808000 128 128 0 60° 100% 50% Hayır
Zümrüt yeşili #50C878 80 200 120 140° 60% 78% Hayır
Ad Örnek Heksadesimal RGB HSV Web güvenli? HTML Adı
Yanık turuncu #CC5500 204 85 0 25° 100% 80% Hayır
Yanık Toprak rengi #8A3324 138 51 36 74% 54% Hayır
Kardinal #C41E3A 196 30 58 350° 85% 77% Hayır
Şarap rengi #960018 150 0 24 350° 100% 59% Hayır
Celadon #ACE1AF 172 225 175 123° 24% 88% Hayır
Berrak mavi #007BA7 0 123 167 196° 100% 65% Hayır
Gök mavisi #2A52BE 42 82 190 224° 78% 75% Hayır
Gül rengi #996666 153 102 102 330° 65% 57% Hayır
Mercan #FF7F50 255 127 80 16° 69% 100% Hayır
Mercan Kırmızısı #FF4040 255 64 64 82% 100% Hayır
Kıpkırmızı #DC143C 220 20 60 348° 91% 86% Hayır
Hile mavisi #1E90FF 30 144 255 210° 88% 100% Hayır
Altınımsı #DAA520 218 165 32 43° 85% 85% Hayır
Soytarı #3FFF00 63 255 0 105° 100% 100% Hayır
Siğil otu #DF73FF 223 115 255 286° 55% 100% Hayır
Holivod kırmızısı #F400A1 244 0 161 320° 100% 96% Hayır
Sıcak Magenta #FF00CC 255 0 204 310° 57% 74% Hayır
Sıcak pembe #FF69B4 255 105 180 350° 84% 75% Hayır
Uluslararası Klein mavisi #002FA7 0 47 167 223° 100% 65% Hayır
Enternasyonal turuncu #FF4F00 255 79 0 19° 100% 100% Hayır
Yeşim #00A86B 0 168 107 158° 100% 66% Hayır
Orta şarap #AF4035 175 64 53 69% 68% Hayır
Orta Mor #9370DB 147 112 219 270° 68% 72% Hayır
Dağ pembesi #997A8D 153 122 141 323° 20% 60% Hayır
Aşı boyası #CC7722 204 119 34 30° 83% 80% Hayır
Eski altın #CFB53B 207 181 59 49° 71% 81% Hayır
Eski iplik #FDF5E6 253 245 230 40° 6% 100% Hayır
Eski Lavanta #796878 121 104 120 270° 3% 22% Hayır
Eski gül #C08081 192 46 76 330° 59% 57% Hayır
Zeytin Kahverengisi #6B8E23 107 142 35 80° 75% 56% Hayır
Turuncu #FF7F00 255 127 0 30° 100% 100% Hayır
Donuk turuncu #FFA000 255 160 0 38° 100% 100% Hayır
Papaya #FFEFD5 255 239 213 37° 16% 100% Hayır
Periwinkle #CCCCFF 204 204 255 240° 20% 100% Hayır
Pers mavisi #1C39BB 28 57 187 248° 75% 50% Hayır
Pers yeşili #00A693 0 166 147 135° 75% 60% Hayır
Persian lacivert #32127A 50 18 122 249° 85% 49% Hayır
Pers pembesi #F77FBE 247 127 190 330° 72% 77% Hayır
Persian kırmızısı #CC3333 204 51 51 50% 50% Hayır
Pers gülü #FE28A2 254 40 162 318° 96% 88% Hayır
Ham toprak #734A12 115 74 18 34° 84% 45% Hayır
Kızıl yumurta mavisi #00CCCC 0 204 204 180° 100% 80% Hayır
Kraliyet mavisi #4169E1 65 105 225 225° 71% 88% Hayır
Kırmızı şarap #92000A 146 0 10 356° 100% 57% Hayır
Kırmızı #FF2400 255 36 0 100% 100% Hayır
Deniz kabuğu #FFF5EE 255 245 238 25° 7% 100% Hayır
Ayrık sarı #FFBA00 255 186 0 44° 100% 100% Hayır
Vurgun pembe #FC0FC0 252 15 192 315° 94% 99% Hayır
Salamura grisi #708090 112 128 144 210° 22% 56% Hayır
Tenné (Tawny)[1] #CD5700 205 87 0 25° 100% 80% Hayır
Küçük kara #E2725B 226 114 91 10° 70% 62% Hayır
Lacivert #120A8F 18 10 143 244° 93% 56% Hayır
Viridian #40826D 64 130 109 161° 51% 51% Hayır
Zinnwaldite #EBC2AF 235 194 175 19° 25% 92% Hayır

Renk tonları[değiştir | kaynağı değiştir]

  Kırmızı renk tonları  
Alizarin rengi Horozibiği rengi Burgonya rengi Kardinal rengi Karmen kırmızısı Kiraz rengi Kestane rengi Mercan kırmızısı Koyu kırmızı Koyu pembe Falu kırmızısı Fire engine red
                       
Küpe çiçeği rengi Girlsnberry Hollywood kiraz rengi Galibarda Koyu kızıl kahverengi Leylak rengi İran kırmızısı Pembe Nar rengi Kırmızı Kırmızı-menekşe rengi Gül rengi
                       
Pas rengi Koyu mor Sangria Scarlet Shocking Pink Terra cotta Venedik kırmızısı Vermilion
               
  Turuncu tonları  
Turuncu Kehribar engi Mercan rengi Koyu sarımsı pembe Turumcumsu sarı Enternasyonal turuncu Maun rengi Şeftali rengi Şeftali-turuncu Şeftali-sarı Pembe-turuncu Nar rengi Kabak rengi
                         
Pas rengi Safety turuncu Sarımsı pembe Mandalina rengi Tenné (Tawny) UNECE kehribar rengi Vermilion Yanık turuncu Kayısı rengi Havuç turuncusu Turuncu Peel Turuncu (web) Kahverengi
                         
  Sarı tonları  
Kehribar rengi Bej Soluk sarı Buğday rengi Krem rengi Koyu Goldenrod Ecru Keten rengi Turuncumsu sarı Altuni Goldenrod Haki
                       
Limoni Lemon Chiffon Ihlamur rengi Hardal rengi Navajo beyazı Old Gold Zeytuni Papaya rengi Şeftali-sarı Armut rengi Safran rengi Otobüs sarısı
                       
Selective sarı Mandalina sarısı Sarı Kayısı rengi Metalik altuni Açık yeşil sarı Altuni sarı Altuni gelincik rengi Yeşil-sarı
                 
  Yeşil tonları  
Kuşkonmaz rengi Parlak yeşil Kamuflaj yeşili Soluk deniz yeşili Açık yeşil Zümrüt yeşili Eğrelti yeşili Gri-kuşkonmaz rengi Yeşil Yeşil-sarı Jade Jungle green
                       
Limoni Yosun yeşili Mersin rengi Zeytuni Donuk zeytuni Armut rengi Çam yeşili Deniz yeşili İlkbahar yeşili Bataklık yeşili Çay yeşili Orman yeşili
                       
Açık yeşil sarı Harlequin Ofis yeşili Lime pulp Avcı yeşili Kelly yeşili Yosun yeşili İslam yeşil Ihlamur yeşili İran yeşili British racing green İlkbahar tomurcuğu rengi
                       
  Camgöbeği Tonları  
Alice mavisi Deniz mavisi Akuamarin rengi Bebek mavisi Bondi mavisi Gök mavisi Camgöbeği Elektrik mavisi Çam yeşili Kızılgerdan yumurta mavisi Teal Turkuaz Viridian
                         


  Mavi renk tonları  
Alice mavisi Gök mavisi Bebek mavisi Mavi Cerulean Cerulean blue Kobalt mavisi Peygamber çiçeği mavisi Koyu mavi Kot rengi Dodger blue Çivit rengi
                       
International Klein Blue Açık mavi Gece mavisi Lacivert Cezayir menekşesi rengi Acem mavisi Toz mavi Prusya mavisi Kraliyet mavisi Safir rengi Çelik mavisi Deniz mavisi
                       
  Menekşe rengi tonları  
Ametist rengi Kiraz rengi Patlıcan rengi Küpe çiçeği rengi Heliotrope Çivit rengi Lavanta rengi Lavender blush Lavanta gri Lavanta gül rengi Leylak rengi Galibarda
                       
Mauve Mountbatten pembe Orkide rengi Palatinate mor İran çivit rengi Mor Kırmızı-menekşe Gül rengi Deve dikeni rengi Menekşe rengi Menekşe-patlıcan rengi Mor salkım rengi
                       


  Pembe renk tonları  
Pembe Karanfil rengi Küpe çiçeği rengi Galibarda Pembe alabalık rengi Koyu pembe Hollywood kiraz rengi Sıcak pembe Orta pembe Shocking pembe Kiraz çiçeği pembe Mercan rengi pembe
                       
Fransız gül rengi Lavanta pembe İran gül rengi Karmen rengi pembe Kiraz rengi pembe Küpe çiçeği rengi pembe Japon pembesi İran pembesi Koyu pembe Sıcak galibarda Lavanta gül rengi Gül rengi
                       
Thulian pembe Horozibiği rengi Açık thulian pembe Puce Gül rengi pembe Çay gül rengi Horozibiği rengi pembe Brink pembe Kiraz rengi Koyu karmen pembesi Ultra pembe
                     


  Kahverengi tonları  
Auburn Barut rengi Kahverengi Soluk sarı Burgonya rengi Yanık siena Yanık ombra Bakır rengi Karaciğer rengi Maun rengi Koyu kızıl kahverengi Aşıboyası rengi
                       
Soluk kahverengi Çiğ ombra Kırmızımsı kahverengi Pas rengi Kumlu kahverengi Fok rengi kahverengi Mürekkep balığı rengi Açık kahverengi Buğday rengi Zinnwaldite Fallow Tomruk rengi
                       
Taupe Medium Taupe Pale Taupe Dark Khaki Khaki Light Khaki Sandy Taupe Ecru Beige
                 
  Shades of grey  
Gri Arsenic Bistre Siyah Charcoal Davy's grey Eigengrau Feldgrau Liver Payne's grey Sable Seal brown
            no swatch       no swatch  
Silver Slate grey Super black Taupe Purple Taupe Medium Taupe Taupe grey Pale Taupe Beyaz
    no swatch            
  Beyaz renk tonları  
Beyaz Krem rengi Cosmic latte Fildişi rengi Manolya rengi Old Lace Denizkabuğu rengi
             


Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d More than one color value is possible.