Pokémon bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu madde Pokémon çizgi dizisinin bölümleri listesidir (ポケットモンスター Poketto Monsutā?, Pocket Monsters). Pokémon sezonları arasındaki bölünmede, her bölümün açılışı esas alınmaktadır ve asıl yapımın sezonunu yansıtmamaktadır. Asıl bölüm numaraları hem WB Television Network hem de Cartoon Network'deki ilk gösterimine dayanmaktadır. Yasaklı bölümlerin gösterildiği durumlar dışında, İngilizce sürümün sonraki bölümleri Japon sürümünü takip etmektedir.

Diziye genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Yayın tarihi
Sezon galası Sezon finali
1 82 1 Nisan 1997 (1997-04-01) 21 Ocak 1999 (1999-01-21)
2 36 28 Ocak 1999 (1999-01-28) 7 Ekim 1999 (1999-10-07)
3 41 14 Ekim 1999 (1999-10-14) 27 Temmuz 2000 (2000-07-27)
4 52 3 Ağustos 2000 (2000-08-03) 2 Ağustos 2001 (2001-08-02)
5 65 9 Ağustos 2001 (2001-08-09) 14 Kasım 2002 (2002-11-14)
6 40 21 Kasım 2002 (2002-11-21) 28 Ağustos 2003 (2003-08-28)
7 52 4 Eylül 2003 (2003-09-04) 2 Eylül 2004 (2004-09-02)
8 54 9 Eylül 2004 (2004-09-09) 29 Eylül 2005 (2005-09-29)
9 47 6 Ekim 2005 (2005-10-06) 14 Eylül 2006 (2006-09-14)
10 52 28 Eylül 2006 (2006-09-28) 25 Ekim 2007 (2007-10-25)
11 51 8 Kasım 2007 (2007-11-08) 4 Aralık 2008 (2008-12-04)
12 53 4 Aralık 2008 (2008-12-04) 24 Aralık 2009 (2009-12-24)
13 34 7 Ocak 2010 (2010-01-07) 9 Eylül 2010 (2010-09-09)
14 48 23 Eylül 2010 (2010-09-23) 15 Eylül 2011 (2011-09-15)
15 49 22 Eylül 2011 (2011-09-22) 4 Ekim 2012 (2012-10-04)
16 47 11 Ekim 2012 (2012-10-11) 3 Ekim 2013
Özel bölüm 37 16 Nisan 1998 (1998-04-16) günümüz

Pokémon (1. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon: Indigo League[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Indigo League bölümleri listesi

2. sezon: The Adventures in the Orange Islands[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm# Başlıklar Yayın tarihi
J# E# Japonya
ABD
83 81 "Pallet Party Panic" / "Partide Panik"
"Masara Taun! Aratanaru Tabidachi" (マサラタウン!あらたなるたびだち) 
28 Ocak 1999 4 Kasım 1999
84 82 "A Scare in the Air" / "Gökyüzünde Tehlike"
"Hikōsen wa Fukōsen!?" (ひこうせんはふこうせん!?) 
4 Şubat 1999 8 Ocak 2000
85 83 "Pokéball Peril" / (Southern Pokémon and GS Ball)
"Nangoku Pokemon to GS Bōru" (なんごくポケモンとGSボール) 
11 Şubat 1999 15 Ocak 2000
86 84 "The Lost Lapras" / "Kayıp Lapras"
"Rapurasu o Tasukero!" (ラプラスをたすけろ!) 
18 Şubat 1999 22 Ocak 2000
87 85 "Fit to Be Tide" / "Dev Dalgalar"
"Orenji Rīgu! Natsukan Jimu!" (オレンジリーグ!ナツカンジム!) 
25 Ocak 1999 5 Şubat 2000
88 86 "Pikachu Re-Volts" / "Pikachu Baş Kaldırıyor"
"Kieta Pokemon Tachi no Nazo!" (きえたポケモンたちのナゾ!) 
4 Mart 1999 5 Şubat 2000
89 87 "The Crystal Onix" / "Kristal Onix"
"Kurisutaru no Iwāku" (クリスタルのイワーク) 
11 Mart 1999 5 Şubat 2000
90 88 "In the Pink" / "Pembenin İçinde"
"Pinku no Pokemon Jima" (ピンクのポケモンじま) 
18 Mart 1999 12 Şubat 2000
91 89 "Shell Shock" / "Shell Şok"
"Kabuto no Kaseki no Himitsu!" (カブトのかせきのひみつ!) 
25 Mart 1999 4 Mart 2000
92 90 "Stage Fight" / "Sahne Savaşı"
"Odoru! Pokémon Shōbōto!" (おどる!ポケモンショーボート!) 
1 Nisan 1999 12 Şubat 2000
93 91 "Bye Bye Psyduck" / "Güle Güle Psyduck"
"Sayonara Kodakku! Mata Kite Gorudakku?" (さよならコダック!またきてゴルダック?) 
8 Nisan 1999 26 Şubat 2000
94 92 "The Joy of Pokémon" / "Pokémon Hemşiresi"
"Seiringu Jōi! Aranami o Koete!" (セイリングジョーイ!あらなみをこえて!) 
15 Nisan 1999 4 Mart 2000
95 93 "Navel Maneuvers" / "Navel Manevraları"
"Nēburu Jimu! Yuki Yama no Tatakai!" (ネーブルジム!ゆきやまのたたかい!) 
22 Nisan 1999 11 Mart 2000
96 94 "Snack Attack" / "Snack Saldırısı"
"Ōgui Kabigon! Dai Panikku!" (おおぐいカビゴン!だいパニック!) 
29 Nisan 1999 25 Mart 2000
97 95 "A Shipful of Shivers" / "Bir Ürpertiler Gemisi"
"Yūreisen to Yūrei Pokemon!" (ゆうれいせんとゆうれいポケモン!) 
6 Mayıs 1999 25 Mart 2000
98 96 "Meowth Rules!" / "Meowth Kuralları!"
"O Nyāsu-sama no Shima!?" (おニャースさまのしま!?) 
13 Mayıs 1999 25 Mart 2000
99 97 "Tracey Gets Bugged" / "Tracey Onları Alacak"
"Sutoraiku Senshi no Hokori" (ストライクせんしのほこり) 
20 Mayıs 1999 1 Nisan 2000
100 98 "A Way Off Day Off" / "Beklenmedik Tatil"
"Minami no Shima da yo! Zen'in Shūgō!" (みなみのしまだよ!ぜんいんしゅうごう!) 
27 Mayıs 1999 8 Nisan 2000
101 99 "The Mandarin Island Miss Match" / "Mandarin Adası'nda Kaçan Maç"
"Shitennō Kan'na! Kōri no Tatakai!!" (してんのうカンナ!こおりのたたかい!!) 
3 Haziran 1999 15 Nisan 2000
102 100 "Wherefore Art Thou, Pokémon?" / "Nereye Kayboldun, Pokémon?"
"Nidoran no Koi Monogatari" (ニドランのこいものがたり) 
10 Haziran 1999 22 Nisan 2000
103 101 "Get Along, Little Pokémon" / ""(The Great Prairie's Coil!)
"Daiheigen no Koiru Tachi!" (だいへいげんのコイルたち!) 
17 Haziran 1999 29 Nisan 2000
104 102 "The Mystery Menace" / "Gizli Tehlike"
"Chikadō no Kaibutsu!?" (ちかどうのかいぶつ!?) 
24 Haziran 1999 6 Mayıs 2000
105 103 "Misty Meets Her Match"  "Misty Rakibiyle Karşılaşıyor"
"Yuzu Jimu! Taipu Batoru San Tai San!!" (ユズジム!タイプバトル3VS3!!) 
1 Temmuz 1999 9 Eylül 2000
106 104 "Bound for Trouble"  "Bela Peşimizde"
"Pikachū Tai Nyāsu!?" (ピカチュウVSニャース!?) 
15 Temmuz 1999 15 Eylül 2000
107 105 "Charizard Chills" (Lizardon! I Choose You!!)
"Rizādon! Kimi ni Kimeta!!" (リザードン!きみにきめた!!) 
July 22, 1999 September 2, 2000
108 106 "The Pokémon Water War" (Fire-Extinguishing Showdown! Zenigame vs. Kameil)
"Hikeshi Taiketsu! Zenigame Tai Kamēru" (ひけしたいけつ!ゼニガメVSカメール) 
29 Temmuz 1999 26 Ağustos 2000
109 107 "Pokémon Food Fight"  (Burning! Kabigon!!)
"Moe yo! Kabigon!!" (もえよ!カビゴン!!) 
5 Ağustos 1999 19 Ağustos 2000
110 108 "Pokémon Double Trouble" (Tag Battle! The Last Gym!!)
"Taggu Batoru! Saigo no Jimu!!" (タッグバトル!さいごのジム!!) 
12 Ağustos 1999 9 Eylül 2000
111 109 "The Wacky Watcher" (Koiking! Secret of Evolution!!)
"Koikingu! Shinka no Himitsu!!" (コイキング!しんかのひみつ!!) 
August 19, 1999 September 16, 2000
112 110 "The Stun Spore Detour" (Nyoromo and Kasumi)
"Nyoromo to Kasumi" (ニョロモとカスミ) 
August 26, 1999 September 16, 2000
113 111 "Hello Pummelo" (Winners' Cup! Full Battle 6 vs. 6!!)
"Uināzu Kappu! Furu Batoru Roku Tai Roku!!" (ウィナーズカップ!フルバトル6VS6!!) 
September 2, 1999 September 23, 2000
114 112 "Enter the Dragonite" (Final Battle! Kairyuu Appears!!)
"Fainaru Batoru! Kairyū Tōjō!!" (ファイナルバトル!カイリューとうじょう!!) 
September 9, 1999 September 23, 2000
115 113 "Viva Las Lapras" (Goodbye Lapras!)
"Sayonara Rapurasu!" (さよならラプラス!) 
September 16, 1999 September 30, 2000
116 114 "The Underground Round Up" (Marumain Large Explosion!?)
"Marumain Dai Bakuha!?" (マルマインだいばくは!?) 
September 23, 1999 September 30, 2000
117 115 "A Tents Situation" (Return to Masara Town!)
"Kaettekita Masara Taun!" (かえってきたマサラタウン!) 
September 30, 1999 October 7, 2000
118 116 "The Rivalry Revival" (Rival Showdown! Satoshi vs. Shigeru!!)
"Raibaru Taiketsu! Satoshi Tai Shigeru!!" (ライバルたいけつ!サトシVSシゲル!!) 
October 7, 1999 October 14, 2000

3. sezon: The Johto Journeys[değiştir | kaynağı değiştir]

EP# Başlıklar Yayın tarihi
J# E# Japonya ABD
119 117 "Don't Touch That 'dile" (Wakaba Town! Where the Winds of a New Beginning Blow!)
"Wakaba Taun! Hajimari o Tsugeru Kaze ga Fuku Machi!" (ワカバタウン!はじまりをつげるかぜのふくまち!) 
October 14, 1999 October 14, 2000
120 118 "The Double Trouble Header" (The Rookie's Chikorita!)
"Rūkī no Chikorīta!" (ルーキーのチコリータ!) 
October 21, 1999 October 21, 2000
121 119 "A Sappy Ending" (Crash! Heracross vs. Kairos!!)
"Gekitotsu! Herakurosu Tai Kairosu!!" (げきとつ!へラクロスVSカイロス!!) 
October 28, 1999 October 28, 2000
122 120 "Roll On, Pokémon!" (Donphan's Valley!)
"Donfan no Tani!" (ドンファンのたに!) 
November 4, 1999 November 4, 2000
123 121 "Illusion Confusion!" (Hoho and the Mysterious Forest!)
"Hōhō to Ayashī Mori!" (ホーホーとあやしいもり!) 
November 11, 1999 November 4, 2000
124 122 "Flower Power" (Kireihana's Battle Dancing!)
"Kireihana no Batoru Danshingu!" (キレイハナのバトルダンシング!) 
November 18, 1999 November 11, 2000
125 123 "Spinarak Attack" (Itomaru! Big Police Investigation!!)
"Itomaru! Dai Sōsasen!!" (イトマル!だいそうさせん!!) 
November 25, 1999 November 11, 2000
126 124 "Snubbull Snobbery" (Bull's Magnificent Life!?)
"Burū no Karei na Seikatsu!?" (ブルーのかれいなせいかつ!?) 
December 2, 1999 November 18, 2000
127 125 "The Little Big Horn" (Odoshishi! Forest of Illusions!?)
"Odoshishi! Maboroshi no Mori!?" (オドシシ!まぼろしのもり!?) 
December 9, 1999 November 18, 2000
128 126 "The Chikorita Rescue" (The Stubborn Chikorita!!)
"Ijippari no Chikorīta!!" (いじっぱりのチコリータ!!) 
December 16, 1999 November 25, 2000
129 127 "Once in a Blue Moon" (Nuo and the GS Ball!?)
"Nuō to GS Bōru!?" (ヌオーとGSボール!?) 
December 23, 1999 December 2, 2000
130 128 "The Whistle Stop" (Ledyba's Flute!)
"Rediba no Fue!" (レディバのふえ!) 
January 1, 2000 December 2, 2000
131 129 "Ignorance is Blissey" (Happinas's Happy Nurse!)
"Hapinasu no Happīnāsu!" (ハピナスのハッピーナース!) 
January 6, 2000 December 9, 2000
132 130 "A Bout with Sprout" (Big Pinch! Tower of Madatsubomi!)
"Dai Pinchi! Madatsubomi no tō!" (だいピンチ!マダツボミのとう!) 
January 13, 2000 December 16, 2000
133 131 "Fighting Flyer with Fire" (Kikyou Gym! Sky Battle!!)
"Kikyō Jimu! Ōzora no Tatakai!!" (キキョウジム!おおぞらのたたかい!!) 
January 20, 2000 December 16, 2000
134 132 "For Crying Out Loud" (Crybaby Marill!)
"Nakimushi Mariru!" (なきむしマリル!) 
January 27, 2000 January 20, 2001
135 133 "Tanks a Lot!" (Pasture! Otachi & Togepi!!)
"Bakusō! Otachi ando Togepī!!" (ばくそう!オタチ&トゲピー!!) 
February 3, 2000 January 27, 2001
136 134 "Charizard's Burning Ambitions" (Lizardon's Valley! Until We Meet Again!!)
"Rizādon no Tani! Mata au Hima de!!" (リザードンのたに!またあうひまで!!) 
February 10, 2000 February 3, 2001
137 135 "Grin to Win!" (Big Panic! Kimawari Contest!!)
"Dai Panikku! Kimawari Kontesuto!!" (だいパニック!キマワリコンテスト!!) 
February 17, 2000 February 10, 2001
138 136 "Chikorita's Big Upset" (Chicorita's Jealousy!?)
"Chikorīta wa Gokigen Naname!?" (チコリータはごきげんななめ!?) 
February 24, 2000 February 10, 2001
139 137 "Foul Weather Friends" (Hanecco's Jealousy! Big Prairie Battle!!)
"Hanekko Haneta! Daisōgen no Tatakai!!" (ハネッコはねた!だいそうげんのたたかい!!) 
March 2, 2000 February 10, 2001
140 138 "The Superhero Secret" (Mysterious Superhero! Gligarman Appears!!)
"Nazo no Sūpāhīrō! Guraigāman Tōjō!!" (なぞのスーパーヒーロー!グライガーマンとうじょう!!) 
March 9, 2000 February 17, 2001
141 139 "Mild 'n Wooly" (Merriep Meadow's Girl)
"Merīpu to Makiba no Shōjo" (メリープとまきばのしょうじょ) 
March 16, 2000 February 17, 2001
142 140 "Wired for Battle!" (Let's Battle! Hassam vs. Heracros!!)
"Batoru Shō ze! Hassamu Tai Herakurosu!!" (バトルしょうぜ!ハッサムVSヘラクロス!!) 
March 23, 2000 February 24, 2001
143 141 "Good 'Quil Hunting" (Hinoarashi! I Got It!!)
"Hinoarashi! Getto da ze!!" (ヒノアラシ!ゲットだぜ!!) 
March 30, 2000 March 3, 2001
144 142 "A Shadow of a Drought" (Hiwada Town! Yadon's Well!!)
"Hiwada Taun! Yadon no Ido!!" (ヒワダタウン!ヤドンのいど!!) 
April 6, 2000 March 3, 2001
145 143 "Going Apricorn!" (Kunugidama and the Bonguri Fruit! Backyard Battle!!)
"Kunugidama to Bonguri no mi! Urayama no Tatakai!!" (クヌギダマとボングリのみ!うらやまのたたかい!!) 
April 13, 2000 March 10, 2001
146 144 "Gettin' the Bugs Out" (Hiwada Gym! Forest Battlefield!!)
"Hiwada Jimu! Mori no Batoru Fīrudo!!" (ヒワダジム!もりののバトルフィールド!!) 
April 20, 2000 March 17, 2001
147 145 "A Farfetch'd Tale" (Ubame's Forest! Search for Kamonegi!!)
"Ubame no Mori! Kamonegi o Sagase!!" (ウバメのもり!カモネギをさがせ!!) 
April 27, 2000 March 17, 2001
148 146 "Tricks of the Trade" (Sonansu and the Pokémon Exchange!!)
"Sōnansu to Pokemon Kōkankai!!" (ソーナンスとポケモンこうかんかい!!) 
May 4, 2000 March 24, 2001
149 147 "The Fire-ing Squad!" (Burning Zenigame Squad! Like a Fire!!)
"Moero Zenigame-dan! Honō no yō ni!!" (もえろゼニガメだん!ほのおのように!!) 
May 11, 2000 April 21, 2001
150 148 "No Big Woop!" (Full of Upa!)
"Upā ga Ippai!" (ウパーがいっぱい!) 
May 18, 2000 March 31, 2001
151 149 "Tunnel Vision" (Purin vs. Bulu!)
"Purin Tai Burū!" (プリンVSブルー!) 
May 25, 2000 April 7, 2001
152 150 "Hour of the Houndour" (Dark Pokémon – Delvil)
"Dāku Pokemon, Derubiru" (ダークポケモン・デルビル) 
June 1, 2000 April 14, 2001
153 151 "The Totodile Duel" (Whose Waninoko is It!? Satoshi vs. Kasumi!)
"Waninoko wa Dare no Mono!? Satoshi Tai Kasumi!" (ワニノコはだれのもの!? サトシVSカスミ!) 
June 8, 2000 May 5, 2001
154 152 "Hot Matches!" (Airmd vs. Hinoarashi! Wings of Steel!!)
"Eamūdo Tai Hinoarashi! Hagane no Tsubasa!!" (エアムードVSヒノアラシ!はがねのつばさ!!) 
June 15, 2000 May 12, 2001
155 153 "Love, Totodile Style" (Dance Waninoko! The Step of Love!!)
"Odore Waninoko! Ai no Suteppu o!!" (おどれワニノコ!あいのステップを!!) 
June 22, 2000 May 26, 2001
156 154 "Fowl Play!" (Different-Colored Yorunozuku! I Got it!!)
"Irochigai no Yorunozuku! Getto da ze!!" (いろちがいのヨルノズク!ゲットだぜ!!) 
June 29, 2000 April 28, 2001
157 155 "Forest Grumps" (Ringuma's Startling!!)
"Ringuma de Dokkiri!" (リングマでドッキリ!!) 
July 6, 2000 June 2, 2001
158 156 "The Psychic Sidekicks!" (Kirinriki! The Village of Esper Pokémon!)
"Kirinriki! Esupā Pokemon no Mura!" (キリンリキ!エスパーポケモンのむら!) 
July 13, 2000 August 11, 2001
159 157 "The Fortune Hunters" (Pokémon Fortune-telling!? Enormous Melee!)
"Pokemon Uranai!? Dairansen!" (ポケモンうらない!? だいらんせん!) 
July 27, 2000 May 19, 2001

4. sezon: Johto League Champions[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Johto League Champions bölümleri listesi

5. sezon: Master Quest[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Master Quest bölümleri listesi

Pokémon: Advanced Generation (2. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

6. sezon: Advanced[değiştir | kaynağı değiştir]

List of Pokémon: Advanced bölümleri listesi

7. sezon: Advanced Challenge[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Advanced Challenge bölümleri listesi

8. sezon: Advanced Battle[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Advanced Battle bölümleri listesi

9. sezon: Battle Frontier[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Battle Frontier bölümleri listesi

Pokémon: Diamond & Pearl (3. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

10. sezon: Diamond and Pearl[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Diamond and Pearl bölümleri listesi

11. sezon: Diamond and Pearl: Battle Dimension[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Diamond and Pearl: Battle Dimension bölümleri listesi

12. sezon: Diamond and Pearl: Galactic Battles[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Diamond and Pearl: Galactic Battles bölümleri listesi

13. sezon: Diamond and Pearl: Sinnoh League Victors[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Diamond and Pearl: Sinnoh League Victors bölümleri listesi

Pokémon: Best Wishes! (4. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

14. sezon: Black & White[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Black & White bölümleri listesi

15. sezon: Black & White: Rival Destinies[değiştir | kaynağı değiştir]

Pokémon: Black & White: Rival Destinies bölümleri listesi

16. sezon: Best Wishes! Season 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Pocket Monsters: Best Wishes! Season 2 bölümleri listesi

17. sezon: Best Wishes! Season 2: Episode N[değiştir | kaynağı değiştir]

Pocket Monsters: Best Wishes! Season 2: Episode N bölümleri listesi

Özel bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin bir özel bölümleri listesi vardır. On beş yıllık gösteriminde, anime çeşitli özel bölümler göstermiştir. İngilizce yayınında, bu bölümler Pokémon Chronicles dizisi adıyla yayınlandı veya yayınlanmaktadır. Japonya'da, özel bölümler Ash'in o bölgedeki yolculuklarını konu alan dizi sırasında gösterildi. Many of these specials centered around efsanevi Pokémon veya or one or more of the main characters that is separate from the main cast during its corresponding series. Occasionally, a special would center around Team Rocket. Only two of the specials have centered around Ash: Mewtwo Returns, and The Mastermind of Mirage Pokémon.

J# E# Başlık Rōmaji transcription İngilizce çeviri İngilizce adı
SP - アニメ ポケットモンスター問題検証報告 Anime Poketto Monsutā Mondai Kenshō Hōkoku Anime: Pocket Monster Problem Inspection Report N/A
65 63 ルージュラのクリスマス Rūjura no Kurisumasu Rougela's Christmas "Holiday Hi-Jynx"
66 64 イワークでビバーク Iwāku de Bibāku Iwark as a Bivouac "Snow Way Out"
S1 - ヤドキングのいちにち Yadokingu no Ichinichi Yadoking's Day (Not aired)
S2 S1 ミュウツー!我ハココニ在リ Myūtsū! Ware wa Koko ni Ari Mewtwo! I Am Here "Mewtwo Returns"
S4 S2 ピチューの兄弟の野生の冒険 Pichū no Kyōdai no Yasei no Bōken Pichu Bros. Wild Adventure Pichu Bros. in Party Panic
S5 S3 戦慄のミラージュポケモン Senritsu no Mirāju Pokémon The Terrifying Mirage Pokémon "The Mastermind of Mirage Pokémon"
S6 S4 ポケモン不思議のダンジョン 出動ポケモン救助隊ガンバルズ! Pokémon Fushigi no Danjon Shutsudō Pokémon Kyūjotai Ganbaruzu Pokémon Mystery Dungeon: Setting Out: Pokémon Rescue Team Ganbarus! "Pokémon Mystery Dungeon: Team Go-Getters Out Of The Gate!"
S7 S4 ポケモン不思議のダンジョン 時の探検隊·闇の探検隊 Pokémon Fushigi no Danjon Toki no Tankentai - Yami no Tankentai Pokémon Mystery Dungeon Time Expedition & Darkness Expedition "Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time & Darkness"
S8 S4 ポケモン不思議のダンジョン 空の探検隊 ~時と闇をめぐる最後の冒険~ Pokémon Fushigi no Danjon Sora no Tankentai ~Toki to Yami o Meguru Saigo no Bōken~ Pokémon Mystery Dungeon Sky Expedition ~The Final Adventure Surpassing Time and Darkness~ "Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky Beyond Time and Darkness"
S9 - ポケモンレンジャー 光の軌跡 Pokémon Renjā Hikari no Kiseki Pokémon Ranger: Locus of Light Pokémon Ranger: Guardian Signs
S3 C1 ライコウ 雷の伝説 Raikou - Ikazuchi no Densetsu Raikou Legend of Thunder "The Legend of Thunder Part 1"
C2 "The Legend of Thunder Part 2"
C3 "The Legend of Thunder Part 3"
WV5 C4 デリバードのプレゼント Deribādo no Purezento Delibird's Present "Delibird's Dilemma"
WV6 ホワイトストーリー Howaito Sutōrī White Story "Snorlax Snowman"
H1 C5 タケシ!ニビジムをすくえ! Takeshi! Nibi Jimu wo Sukue! Takeshi! Save Nibi Gym! "A Family That Battles Together Stays Together!"
H2 C6 ハナダジムのリベンジマッチ! Hanada Jimu no Ribenji Matchi! Revenge Match at Hanada Gym! "Cerulean Blues"
H3 C7 がんばれ!前向きロケット団 Ganbare! Maemuki Roketto-dan! Tough Battle! Stay Positive, Team Rocket! "We're No Angels!"
H4 C8 オーキド邸だいけっせん!! Ōkido-yashiki Daikessen! Epic Battle at Okido's Lab "Showdown At The Oak Corral"
H5 C9 カスミ!ブルーバッジをゲットせよ! Kasumi! Burū Bajji o Getto se yo! Kasumi! Get the Blue Badge! "The Blue Badge Of Courage"
H8 C10 ポケモン捜査網!オーキド博士をさがせ!! Pokémon Sōsa! Ōkido-hakase o Sagase!! Pokémon Investigation! Search For Professor Okido! "Oaknapped!"
H11 C11 カスミ真剣勝負!命かけます!? Kasumi Shinken Shōbu! Inochi Kakemasu!? Kasumi Fights For Real! Risking A Life!? "A Date With Delcatty"
H13 C12 もうひとつのセレビィ伝説 Mō Hitotsu no Serebī Densetsu Another Celebi Legend! "Celebi And Joy!"
H12 C13 ロケット団 愛と青春の原点 Roketto-dan Ai to Seishun no Genten Team Rocket! Origin of Love and Youth! "Training Daze"
H14 C14 マサラタウン、ポケモントレーナーの旅立ち Masara Taun, Pokémon Torēnā no Tabidachi! Masara Town, A Pokémon Trainer Sets Off "Journey To The Starting Line!"
H15 C15 ポケモン研究者シゲルと復活のプテラ Pokémon Kenkyūsha Shigeru to Fukkatsu no Putera Pokémon Researcher Shigeru & The Revived Ptera! "Putting The Air Back In Aerodactyl!"
H16 C16 カスミとラブカス!ラブバトル! Kasumi to Rabukasu! Rabu Batoru! Kasumi and Lovecus! Love Battle! "Luvdisc Is A Many-Splendored Thing!"
H17 C17 ナナコとリザードン!炎の猛特訓! Nanako to Rizādon! Honō no Mōtokkun! Nanako & Lizardon! Intensive Fire Training! "Those Darn Electabuzz!"
H18 C18 天駆ける伝説 ヒロシとファイヤー! Amakakeru Densetsu Hiroshi to Faiyā! Galloping Sky Legend - Hiroshi & Fire!! "The Search For The Legend"
H6 C19 出会いのミレニアムタウン Deai no Mireniamu Taun The Millennium Town Encounter! "Of Meowth And Pokémon"
H10 メイッコルリリは大迷惑? Meikko Ruriri wa Daimeiwaku? Is Niece Ruriri in Great Trouble? "A Little Skitty"
WV7 C20 ぼくたちピチューブラザーズ·風船騒動 Bokutachi Pichū Burazāzu - Fūsen Sōdō We're The Pichu Brothers: Balloon Disturbance "Trouble In Big Town"
H9 C21 迷探偵ニャース参上! Meitantei Nyāsu Sanjō! Calling Great Detective Nyarth "Big Meowth, Little Dreams"
H7 アルバイトはたいへんニャース!? Arubaito wa Taihen Nyāsu!? Nyarth's Part-time Job Trouble! "Piece'a Pizza Peace Pizzazz"
WV1 C22 クリスマスであそぼ! Kurisumasu de Asobo! Let's Play at Christmas! "Christmas Night"
WV2 雪であそぼ! Yuki de Asobo! Let's Play in the Snow! "Kanga Games"
WV3 WV1 こおりであそぼう Kōri de Asobō Let's Play in the Ice "Winter Games"
WV4 WV2 クリスマスの夜 Kurisumasu no Yoru Christmas Night "Stantler's Little Helpers"

Pokémon filmleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Every Pokémon movie to dateŞablon:When, except for Pokémon: Destiny Deoxys, consists of two parts: first, there is a short film, telling a brief story of Pokémon adventures, where the main characters are always Pokémon and humans are almost never shown. Then, there is the movie itself.[kaynak belirtilmeli]

Pokémon: The Original (1. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

includeonly>includeonly>includeonly>includeonly>

# Title Original release English release includeonly>
 
 
 
 
 

Pokémon: Advanced Generation (2. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

includeonly>includeonly>includeonly>

Movie# AG# Title Original release English release includeonly>
 
 
 
 

Pokémon: Elmas ve İnci (3. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

includeonly>includeonly>includeonly>

Film# DP# Başlık Orijinal yayın İngilizce yayın includeonly>
 
 
 
 

Pokémon: Best Wishes! (4. dizi)[değiştir | kaynağı değiştir]

includeonly>includeonly>includeonly>

Film# BW# Başlık Orijinal yayın İngilizce yayın includeonly>
 
 
 
 

DVD yayını[değiştir | kaynağı değiştir]

2. bölge (Japonya)[değiştir | kaynağı değiştir]

Pocket Monsters anime dizisi DVD olarak Japonya'da yayınlandı, fakat birçoğu yalnızca kiralık amaçlı sunuldu. Bazen Yahoo! Japon açık artırmalarında satılmak üzere bulunabilir. Tüm yayınlar aksi belirtilmediği sürece diskten oluşmaktadır.

Pocket Monsters: Advanced Generation[1]
Cilt Tarih Bölüm
Advanced Generation Cilt 1 January 27, 2006 1-3
Advanced Generation Cilt 2 4-6
Advanced Generation Cilt 3 7-9
Advanced Generation Cilt 4 10-12
Advanced Generation Cilt 5 13-15
Advanced Generation Cilt 6 Şubat 24, 2006 16-18
Advanced Generation Cilt 7 19-21
Advanced Generation Cilt 8 22-24
Advanced Generation Cilt 9 25, 27-28
Advanced Generation Cilt 10 29-31
Advanced Generation Cilt 11 Mart 24, 2006 32-34
Advanced Generation Cilt 12 35-37
Advanced Generation Cilt 13 38-40
Advanced Generation Cilt 14 41-43
Advanced Generation Cilt 15 44-46
Advanced Generation 2004 Cilt 1 Temmuz 30, 2004 47-48
Advanced Generation 2004 Cilt 2 Ağustos 27, 2004 49-51
Advanced Generation 2004 Cilt 3 52-54
Advanced Generation 2004 Cilt 4 Eylül 23, 2004 55-57
Advanced Generation 2004 Cilt 5 58-60
Advanced Generation 2004 Cilt 6 Ekim 29, 2004 61-63
Advanced Generation 2004 Cilt 7 64-66
Advanced Generation 2004 Cilt 8 Ekim 26, 2004 67-69
Advanced Generation 2004 Cilt 9 70-72
Advanced Generation 2004 Cilt 10 January 28, 2005 73-75
Advanced Generation 2004 Cilt 11 76-78
Advanced Generation 2004 Cilt 12 Şubat 25, 2005 79-81
Advanced Generation 2004 Cilt 13 82-84
Advanced Generation 2004 Cilt 14 Mart 25, 2005 85-87
Advanced Generation 2004 Cilt 15 88-90
Advanced Generation 2005 Cilt 1 27 Mayıs 2005 91-92
Advanced Generation 2005 Cilt 2 Haziran 24, 2005 93-95
Advanced Generation 2005 Cilt 3 96-98
Advanced Generation 2005 Cilt 4 Temmuz 29, 2005 99-101
Advanced Generation 2005 Cilt 5 102-104
Advanced Generation 2005 Cilt 6 Eylül 30, 2005 105-107
Advanced Generation 2005 Cilt 7 108-110
Advanced Generation 2005 Cilt 8 Ekim 28, 2005 111-113
Advanced Generation 2005 Cilt 9 114-116
Advanced Generation 2005 Cilt 10 Ekim 25, 2005 117-119
Advanced Generation 2005 Cilt 11 120-122
Advanced Generation 2005 Cilt 12 January 27, 2006 123-125
Advanced Generation 2005 Cilt 13 126-128
Advanced Generation 2005 Cilt 14 Şubat 24, 2006 129-131
Advanced Generation 2005 Cilt 15 132-134
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 1 Nisan 28, 2006 135-136
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 2 26 Mayıs 2006 137-139
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 3 140-142
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 4 Temmuz 28, 2006 143-145
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 5 147-149
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 6 Ağustos 25, 2006 150-152
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 7 153-155
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 8 Eylül 22, 2006 156-158
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 9 159-161
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 10 Ekim 25, 2006 162-164
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 11 165-167
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 12 Ekim 24, 2006 168-170
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 13 173-175
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 14 January 25, 2007 176-178
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 15 179-181
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 16 Şubat 23, 2007 182-184
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 17 185-187
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 18 Şubat 23, 2007 188-190
Advanced Generation 2006 Battle Frontier Cilt 19 191-192
Gekijōban Odoru Pokémon Himitsu Kichi Ekim 28, 2003 26
Advanced Generation Pikachu no Obake Carnival Haziran 16, 2006 146
Advanced Generation 2006 Pokémon Ranger! Deoxys Crisis!! Eylül 29, 2006 171-172
Pocket Monsters: Diamond & Pearl[1][2][3]
Volume Date Episodes
Diamond & Pearl Cilt 1 Nisan 25, 2007 1-2
Diamond & Pearl Cilt 2 25 Mayıs 2007 3-5
Diamond & Pearl Cilt 3 6-8
Diamond & Pearl Cilt 4 25 Temmuz 2007 9-11
Diamond & Pearl Cilt 5 12-14
Diamond & Pearl Cilt 6 24 Ağustos 2007 15-17
Diamond & Pearl Cilt 7 18-20
Diamond & Pearl Cilt 8 21 Eylül 2007 22-24
Diamond & Pearl Cilt 9 25-27
Diamond & Pearl Cilt 10 25 Ekim 2007 28-30
Diamond & Pearl Cilt 11 31-33
Diamond & Pearl Cilt 12 22 Ekim 2007 34-36
Diamond & Pearl Cilt 13 37-39
Diamond & Pearl Cilt 14 25 Ocak 2008 40-42
Diamond & Pearl Cilt 15 43-45
Diamond & Pearl Cilt 16 22 Şubat 2008 46-47, 49
Diamond & Pearl Cilt 17 50-52
Diamond & Pearl Cilt 18 25 Mart 2008 53-55
Diamond & Pearl Cilt 19 56, 58-59
Diamond & Pearl 2008 Cilt 1 23 Mayıs 2008 60-61
Diamond & Pearl 2008 Cilt 2 25 Temmuz 2008 62-64
Diamond & Pearl 2008 Cilt 3 65-67
Diamond & Pearl 2008 Cilt 4 22 Ağustos 2008 68-70
Diamond & Pearl 2008 Cilt 5 73-75
Diamond & Pearl 2008 Cilt 6 24 Ekim 2008 76-78
Diamond & Pearl 2008 Cilt 7 79-81
Diamond & Pearl 2008 Cilt 8 21 Ekim 2008 82-84
Diamond & Pearl 2008 Cilt 9 85-87
Diamond & Pearl 2008 Cilt 10 23 Ocak 2009 88-90
Diamond & Pearl 2008 Cilt 11 91-93
Diamond & Pearl 2008 Cilt 12 25 Şubat 2009 94-96
Diamond & Pearl 2008 Cilt 13 97-99
Diamond & Pearl 2008 Cilt 14 25 Mart 2009 100-102
Diamond & Pearl 2008 Cilt 15 103-105
Diamond & Pearl 2009 Cilt 1 24 Nisan 2009 106-107
Diamond & Pearl 2009 Cilt 2 22 Mayıs 2009 108-110
Diamond & Pearl 2009 Cilt 3 111, 113-114
Diamond & Pearl 2009 Cilt 4 24 Temmuz 2009 115-117
Diamond & Pearl 2009 Cilt 5 118-120
Diamond & Pearl 2009 Cilt 6 25 Ağustos 2009 121-123
Diamond & Pearl 2009 Cilt 7 124-126
Diamond & Pearl 2009 Cilt 8 25 Eylül 2009 127-129
Diamond & Pearl 2009 Cilt 9 130-132
Diamond & Pearl 2009 Cilt 10 23 Ekim 2009 133-135
Diamond & Pearl 2009 Cilt 11 25 Ekim 2009 136-138
Diamond & Pearl Pikachu no Wanpaku Island 22, Haziran 2007 21
Diamond & Pearl Pikachu Tanken Club 25 Nisan 2008 57
Diamond & Pearl Pokémon Ranger! Hadō no Riolu!! 20, Haziran 2008 71-72
Diamond & Pearl Pikachu Koori no Daibōken 19, Haziran 2009 112
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 1 - Pochama GET 18 Mart 2008 1
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 2 - Mukkuru GET 2
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 3 - Naetle GET 3
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 4 - Gregglu GET 8
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 5 - Mimirol GET 9
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 6 - Pachirisu GET 19
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 7 - Buoysel GET 34
TV Animation Collection DVD Pokémon Get Hen 8 - Pinpuku GET 38
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 1 - Pikachu VS Elekid 8 Temmuz 2008 3
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 2 - Subomie VS Pochama 4
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 3 - Rampard VS Naetle 18
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 4 - Pottaishi VS Pochama 27
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 5 - Pochama & Naetle VS Magmarashi & Alligates 29
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 6 - Eipam VS Roserade 37
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 7 - Dotaitos VS Gablias 40
TV Animation Collection DVD Pokémon Battle Hen 8 - Hikozaru & Elebuu VS Buoysel & Heracross 52
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 1 - Pochama 4 Ekim 2008 7
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 2 - Roserade 25
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 3 - Sabonea 54
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 4 - Eipam & Buoysel 55
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 5 - Dainose 58
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 6 - Rentorar 59
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 7 - Lyshan 70
TV Animation Collection DVD Kokoro ni Nokoru Mei Story Hen 8 - Pikachu & Raichu 74
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 1 - Pachirisu 10 Mart 2009 22
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 2 - Gregglu 33
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 3 - Pikachu 50
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 4 - Pochama 67
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 5 - Lucario 68
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 6 - Glacia 76
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 7 - Hikozaru 81
TV Animation Collection DVD Minna ga Eranda Ninki Battle Hen 8 - Mimirol 86
TV Animation Collection DVD DX Pikachu BOX 8 Temmuz 2009 110, 111
TV Animation Collection DVD DX Pochama BOX 36, 104
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 1 - Pochama 14 Temmuz 2009 11
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 2 - Hikozaru 53
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 3 - Pachirisu 65
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 4 - Lucario 66
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 5 - Milocaross 75
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 6 - Emperte 101
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 7 - Rotom 105
TV Animation Collection DVD Pokémon Sunday Best Selection Hen 8 - Luxio 109
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 1 - Mukkuru 3 Ekim 2009 13
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 2 - Usohachi 14
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 3 - Zugaidos 17
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 4 - Eipam 60
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 5 - Gligar 85
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 6 - Naetle 100
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 7 - Inomuu 106
TV Animation Collection DVD Pokémon Shinka Hen 8 - Mukubird 118
Filmler[1]
Ad Kiralama tarihi Satış tarihi Disk Bölüm
Gekijōban Pikachu no Natsuyasumi / Mewtwo no Gyakushū 23 Haziran 2000 1
Gekijōban Pikachu Tankentai / Maboroshi no Pokémon Lugia Bakutan 22 Ekim 2000 1
Gekijōban Pichu to Pikachu / Kesshōtō no Teiō 7 Temmuz 2001 1
Gekijōban Pikachu no Dokidoki Kakurenbo Ekim 23, 2001 7 Aralık 2001 1
Gekijōban Celebi Toki o Koeta Deai January 25, 2002 8 Şubat2002 1
Gekijōban Pikapika Hoshizora Camp 22 Ekim 2002 1
Gekijōban Mizu no Miyako no Mamorigami Latias to Latios 20 Aralık 2002 1
PIKACHU THE MOVIE BOX 1998-2002 21 Eylül 2007 6
Gekijōban Odoru Pokémon Himitsu Kichi 28 Ekim 2003 1 26
Gekijōban Nanayo no Negaiboshi Jirachi 19 Aralık 2003 1
Advanced Generation Rekkū no Hōmonsha Deoxys 21 Aralık 2004 1
Advanced Generation Mew to Hadō no Yūsha Lucario 22 Aralık 2005 1
Advanced Generation Pokémon Ranger to Umi no Ōji Manaphy 22 Aralık 2006 1
PIKACHU THE MOVIE BOX 2003-2006 21, Eylül 2007 6
Diamond & Pearl Dialga VS Palkia VS Darkrai 21 Aralık 2007 1
Diamond & Pearl Giratina to Sora no Hanataba Shaymin 19 Aralık 2008 1
Diamond & Pearl Arceus Chōkoku no Jikū e 18 Aralık 2009 1

1. bölge (Kuzey Amerika)[değiştir | kaynağı değiştir]

The following list shows all the releases of the Pokémon anime. In Region 1, the seasons are released on volumes, just Season 2 has been released in a complete boxset. A 10th Anniversary Pokémon boxed set with thirty episodes from the series was released featuring ten distinct Pokémon, each Pokémon had three episodes focusing on it;[4] this boxset was an amalgamation of ten previously released Pokémon DVDs. Many episodes have also been released on single discs with around 5 episodes per disc.

Pokémon (USA)
Sezon Yıl Bölüm sayısı DVD teklileri DVD kutusu setleri
1 1998–1999 79 26 3
2 1999-2000 36 3 1
3 2000–2001 41 13
4 2001–2002 52 7
5 2002–2003 64 2
6 2003–2004 40 8 2
7 2004–2005 52 10
8 2005–2006 52 10
9 2006–2007 47 2
10 2007–2008 51 6 3
11 2008–2009 52 6 3
12 2009–2010 52 8 4
13 2010–2011 34 3
14 2011-2012 48 4

4. bölge (Avustralya)[değiştir | kaynağı değiştir]

İzleme listesi Pokémon animesinin tüm yayınlarını göstermektedir. Yalnızca 4. Bölge'de, sezonlar kutu setleri halinde yayınlandı. Dört diskten oluşan 13. sezonun dışında setlerin tamamı her biri aşağı yukarı 8-10 bölüm içeren 6 diskten oluşmaktadır.

Pokémon (AUS)
Sezon Yayın tarihi Bölüm sayısı
1 17 Mart 2010 52
2 17 Mart 2010 52
3 31 Mayıs 2010 52
4 31 Mayıs 2010 52
5 7 Eylül 2010 52
6 7 Eylül 2010 52
7 3 Ekim 2010 52
8 3 Ekim 2010 52
9 3 Mart 2011 47
10 3 Mart 2011 51
11 1 Haziran 2011 52
12 1 Haziran 2011 52
13 30 Ekim 2011 34
14 3 Aralık 2012 48
Special Releases
Sezon Adı Yayın tarihi Bölüm sayısı
1-2,
8 (from episode 41), 9
Kanto & Orange Islands Collection [5] Eylül 14, 2011 175
3-5 Pokémon Johto Collection Book LIMITED EDITION [6] 30 Ekim 2011 157

Blu-ray yayını[değiştir | kaynağı değiştir]

A bölgesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonya[değiştir | kaynağı değiştir]

Movies[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
PIKACHU THE MOVIE PREMIUM BOX 1998-2010 28 Ekim 2012[7] 14
Pocket Monsters Best Wishes Victini and the Light Hero - Reshiram / Victini and the Dark Hero - Zekrom [8] 16 Aralık 2011[9] 2
Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo [10] 19 Aralık 2012[11] 2

ABD[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokemon Collection 3 Nisan 2012 [12] 1
Pokemon Heroes / Pokemon: Destiny Deoxys (Double Feature) 15 Mayıs 2011 [13] 1

B bölgesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Birleşik Krallık[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokémon 4Ever / Pokémon Heroes 2 Nisan 2012 [14] 1


Avustralya[değiştir | kaynağı değiştir]

Filmler[1]
Adı Satış tarihi Disk sayısı
Pokémon - Arceus and the Jewel of Life 1 Haziran 2011[15] 1
Pokémon - Zoroark: Master of Illusions 1 Haziran 2011[16] 1
Pokémon The Movie: Black & White Combo 5 Eylül 2012[17] 1

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e f g "Pocket Monsters: Diamond & Pearl Rental DVDs" (Japanese). http://posren.livedoor.com/detail-96430.html. Erişim tarihi: 2007-04-25. 
  2. ^ "Pocket Monsters: Diamond & Pearl 2008 Rental DVDs" (Japanese). http://posren.livedoor.com/detail-122309.html. Erişim tarihi: 2008-05-23. 
  3. ^ "Pocket Monsters: Diamond & Pearl 2009 Rental DVDs" (Japanese). http://posren.livedoor.com/detail-142421.html. Erişim tarihi: 2009-04-24. 
  4. ^ "Pokemon All Stars: Amazon.ca: Pokémon: DVD". Amazon.ca. 2007-07-01. http://www.amazon.ca/dp/B000NNK4SC. Erişim tarihi: 2010-05-11. 
  5. ^ "Kanto & Orange Islands Collection : pocketmonsters.net". http://www.pocketmonsters.net/dvd/1405. 
  6. ^ "Pokémon Johto Collection Book LIMITED EDITION : pocketmonsters.net". http://www.pocketmonsters.net/dvd/1455. 
  7. ^ "Amazon.co.jp: PIKACHU THE MOVIE PREMIUM BOX 1998-2010 [Blu-ray]: 湯山邦彦, 松本梨香, 大谷育江, 飯塚雅弓, うえだゆうじ, KAORI, 豊口めぐみ, 林原めぐみ, 三木眞一郎, 犬山イヌコ, 山寺宏一: DVD". Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/PIKACHU-MOVIE-PREMIUM-1998-2010-Blu-ray/dp/B008CRWSVC/ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1355229178&sr=1-1. Erişim tarihi: 2012-12-11. 
  8. ^ "劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ 「ビクティニと黒き英雄 ゼクロム」「ビクティニと白き英雄 レシラム」 (Blu-ray) - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2011-12-16. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1466. Erişim tarihi: 2012-12-11. 
  9. ^ "Amazon.co.jp: 劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ「ビクティニと黒き英雄 ゼクロム」「ビクティニと白き英雄 レシラム」【DVD】: 湯山邦彦, 松本梨香, 大谷育江, 宮野真守, 悠木碧, 高橋英樹, 谷原章介, 石原さとみ, つるの剛士, 山寺宏一, 水樹奈々: DVD". Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/%E5%8A%87%E5%A0%B4%E7%89%88%E3%83%9D%E3%82%B1%E3%83%83%E3%83%88%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC-%E3%83%99%E3%82%B9%E3%83%88%E3%82%A6%E3%82%A4%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%A5%E3%80%8C%E3%83%93%E3%82%AF%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%8B%E3%81%A8%E9%BB%92%E3%81%8D%E8%8B%B1%E9%9B%84-%E3%82%BC%E3%82%AF%E3%83%AD%E3%83%A0%E3%80%8D%E3%80%8C%E3%83%93%E3%82%AF%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%8B%E3%81%A8%E7%99%BD%E3%81%8D%E8%8B%B1%E9%9B%84-%E3%83%AC%E3%82%B7%E3%83%A9%E3%83%A0%E3%80%8D%E3%80%90DVD%E3%80%91-%E6%B9%AF%E5%B1%B1%E9%82%A6%E5%BD%A6/dp/B005N2PIGQ/ref=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1355229178&sr=1-5. Erişim tarihi: 2012-12-11. 
  10. ^ "劇場版ポケットモンスター ベストウイッシュ キュレムVS聖剣士 ケルディオ - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1621. Erişim tarihi: 2012-12-11. 
  11. ^ "Amazon.co.jp: 劇場版ポケットモンスター ベストウィッシュ「キュレムVS聖剣士 ケルディオ」 [DVD]: 湯山邦彦, 松本梨香, 大谷育江, 宮野真守, 悠木碧, 林原めぐみ, 三木眞一郎, 田尻智, 園田英樹, 大橋志吉: DVD". Amazon.co.jp. http://www.amazon.co.jp/%E5%8A%87%E5%A0%B4%E7%89%88%E3%83%9D%E3%82%B1%E3%83%83%E3%83%88%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC-%E3%83%99%E3%82%B9%E3%83%88%E3%82%A6%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%A5%E3%80%8C%E3%82%AD%E3%83%A5%E3%83%AC%E3%83%A0VS%E8%81%96%E5%89%A3%E5%A3%AB-%E3%82%B1%E3%83%AB%E3%83%87%E3%82%A3%E3%82%AA%E3%80%8D-DVD-%E6%B9%AF%E5%B1%B1%E9%82%A6%E5%BD%A6/dp/B009PBB9IW/ref=sr_1_6?s=dvd&ie=UTF8&qid=1355229178&sr=1-6. Erişim tarihi: 2012-12-11. 
  12. ^ Pokemon Collection [Blu-ray]. "Pokemon Collection [Blu-ray]: Artist Not Provided: Movies & TV". Amazon.com. http://www.amazon.com/Pokemon-Collection-Blu-ray-Artist-Provided/dp/B006ZL1P34/ref=sr_1_1?s=movies-tv&ie=UTF8&qid=1355449252&sr=1-1&keywords=Pokemon. Erişim tarihi: 2012-12-15. 
  13. ^ "Pokemon Heroes / Pokemon: Destiny Deoxys (Double Feature) [Blu-ray]: Animated: Movies & TV". Amazon.com. http://www.amazon.com/Pokemon-Heroes-Destiny-Feature-Blu-ray/dp/B004TP55WA/ref=sr_1_2?s=movies-tv&ie=UTF8&qid=1355449252&sr=1-2&keywords=Pokemon. Erişim tarihi: 2012-12-15. 
  14. ^ "Pokémon 4Ever / Pokémon Heroes (Blu-ray) - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2012-04-02. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1546. Erişim tarihi: 2012-12-15. 
  15. ^ "Pokémon - Arceus and the Jewel of Life - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2011-06-01. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1364. Erişim tarihi: 2012-12-15. 
  16. ^ "Pokémon - Zoroark: Master of Illusions - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2011-06-01. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1365. Erişim tarihi: 2012-12-15. 
  17. ^ "Pokémon The Movie: Black & White Combo - #pocketmonsters, your source for news about Pokémon and Pocket Monsters". Pocketmonsters.net. 2012-09-05. http://www.pocketmonsters.net/dvd/1595. Erişim tarihi: 2012-12-15. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]