Phil Diffy

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Phil Diffy
Phil Zaman Yolculuğunda karakteri
İlk görünümFuture Tutor
Son görünümBack to the Future (Not the Movie)
CanlandıranRicky Ullman
Bilgileri
CinsiyetErkek
Mesleköğrenci
ÇocuklarYok
Doğum ve ölümd. 2104

Phillip "Phil" Andrew Diffy, Phil Zaman Yolculuğunda adlı Disney Channel dizisinin ana karakteridir. Ricky Ullman tarafından canlandırılmıştır.

Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Phil 2104 yılında doğdu. 2121 yılında ailesiyle beraber tarih öncesi çağlara yolculuğa çıktı. Bir süre tatil yaptılar, fakat dönerken zaman makineleri bozuldu ve 2004 yılında mahsur kaldılar. Phil H.G. Wells Lisesi'nde 9. ve 10. sınıfa gitti.En iyi arkadaşı Keely Teslow, onun gelecekten geldiğini bilen tek kişi. You Say Toe-Mato adlı bölümde öğrenciler domatesleri ayaklarıyla eziyordu fakat 22. yüzyıldakilerin dört ayak parmağı olduğu için Phil kendine sahte bir ayak parmağı yaptı, ama sonra Keely bunu fark etti ve Phil ona her şeyi anlatmak zorunda kaldı.

Phil, Skyak adında gelecekten gelen ileri teknoloji bir aracı sürebiliyor. Ayrıca matematikte çok iyi, fakat dilbilgisi o kadar da iyi değil, çünkü çocukluktan beri bilgisayarda yazı yazmaya alışkın.

Phil, Keely'ye onu ilk gördüğü zamandan beri âşık. İkisi arkadaş olduktan sonra birbirlerine karşı olan hislerini hep sakladılar. Ama Back to the Future (Not the Movie) adlı son bölümde birbirlerine bunu itiraf ettiler.

Phil'in ailesi; zalim kardeşi Pim Diffy, beceriksiz babası Lloyd Diffy ve annesi Barbara Diffy'den oluşmaktadır.