Pauline Ducruet

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Pauline Ducruet
DoğumPauline Grace Maguy Ducruet
4 Mayıs 1994 (29 yaşında)
Monte Carlo, Monako
Boy1,69 m (5 ft 7 in)
Kilo57 kilogram
Ebeveyn(ler)Daniel Ducruet
Monako Prensesi Stéphanie

Pauline Grace Maguy Ducruet (d. 4 Mayıs 1994; Prenses Grace Merkez Hastabesi, Monte Carlo, Monako) 1 Temmuz 1995'te resmi bir tören ile evlenen Monako Prensesi Stéphanie'nin ve Daniel Ducruet'nin kızlarıdır. Oscar ödülü sahibi Amerikalı dünyaca ünlü model, sinema ve tiyatro oyuncusu merhum Grace Kelly'nin öz torunudur.

Pauline'in Louis Ducruet isimli ağabeyinin yanında, ebeveynlerinin diğer evliliklerinden olan çocukları Michaël Malbouvier (Martine Malbouvier ve Daniel Ducruet) ve Camille Gottlieb (anne tarafından) olmak üzere, iki erkek bir kız, üç kardeşi vardır.

Güzelliği ile küçük yaşından beri birçok Avrupa ülkesinde dikkatleri üzerine çeken Pauline; 2005 yılında, Türkiye'de de Ünlüler Çiftliği olarak bilinen popüler showun Fransız versiyonu olan La Ferme Célébrités reality showuna ağabeyi ve babası ile birlikte katılmıştır.

Annesi bir prenses olmasına rağmen, babasından dolayı kendisi tek başına bir kraliyet unvanı taşıyamayan Pauline Grace'in dayısı, Prens III. Rainier ve Prenses Grace'in (Grace Kelly) üç çocuğundan tek oğlu, Prens II. Albert; günümüzde Monako Kraliyet Ailesi'nin en yetkili taht sahibi üyesi, Monaco Prenslik Derneği'nin ve Monako Hükûmeti'nin devlet başkanıdır.

Şu an Monako'nun başkenti Monaco Ville'de sarayda yaşayan kraliyet üyesi Pauline, aynı zamanda küçük yaşına rağmen çok başarılı bir dalgıçtır ve olimpiyatlara hazırlanmaktadır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Pauline Ducruet
Doğumu: 4 May 1994
Monako Prensliği
Önce gelen
Louis Ducruet
Monaco Prensliği Taht Adayı Sonra gelen