Naruto bölüm listesi (manga)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu liste Masaşi Kişimoto'nun Naruto adlı mangasının bölümlerini içermektedir.

Cilt listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kapak Başlık Cilt Çıkış tarihi
İngilizce/Türkçe Japonca Japonya ABD

2000[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 1 İngilizce Kapak Ninjaların Sınavları うずまきナルト!! 1 3 Mart 2000 16 Ağustos 2003
Bölümler
  • 001. Uzumaki Naruto! (うずまきナルト!!?)
  • 002. Konohamaru (木ノ葉丸!!?)
  • 003. Sasuke'nin Girişi (うちはサスケ?)
  • 004. Hatake Kakashi! (はたけカカシ!!?)
  • 005. Düşüşten Önce Onur Adı!! (油断大敵!!?)
  • 006. Sasuke Değil!! (サスケ君に限って・・・!!?)
  • 007. Kakashi'nin Kararı (カカシの結論?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 2 İngilizce Kapak En Kötü Müşteri 最悪の依頼人 2 2 Haziran 2000 26 Aralık 2003
Bölümler
  • 008. Kaybettin!! (だから不合格だってんだ!!?)
  • 009. En Kötü Müşteri (最悪の依頼人?)
  • 010. Hedef #2 (2匹目?)
  • 011. Kıyıya Gitmek (上陸・・・!!?)
  • 012. Oyun Bitti!!! (終わりだ!!?)
  • 013. Ninja!! (忍者だ!!?)
  • 014. Gizli Plan...!!! (秘策・・・!!?)
  • 015. Sharinganın Dönüşü (蘇る写輪眼!!?)
  • 016. Sen Kümsin?! (お前は誰だ!!?)
  • 017. Dövüş için Hazırlıklar (戦いの準備!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 3 İngilizce Kapak Cesaretin Köprüsü 夢の為に・・・!! 3 4 Ağustos 2000 24 Nisan 2004
Bölümler
  • 018. Eğitim Günü (修業開始?)
  • 019. Cesaretin Simgesi (勇気の象徴?)
  • 020. Kahramanı Olan Ülke...!! (英雄のいた国・・・!!?)
  • 021. Ormanda Buluşma...!! (森の中の出会い・・・!!?)
  • 022. Düşmanlar Dönüyor (強敵出現!!?)
  • 023. Ambush Times Two! (2つの急襲・・・!!?)
  • 024. Hız!! (スピード!!?)
  • 025. Rüyaların için...!! (夢の為に・・・!!?)
  • 026. Sharingan Nefreti!! (写輪眼崩し・・・!!?)
  • 027. Uyanışlar (覚醒・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 4 İngilizce Kapak Sıradaki Seviye 英雄の橋!! 4 4 Ekim 2000 3 Ağustos 2004
Bölümler
  • 028. Dokuz Kuyruk...!! (九尾・・・!!?)
  • 029. Senin için Değerli Biri...!! (大切な人・・・!!?)
  • 030. Senin Geleceğin...!! (お前の未来は・・・!!?)
  • 031. Herbirine Kendi Çabası...!! (それぞれの戦い・・・!!?)
  • 032. Shinobi Denen Araçlar (忍という名の道具?)
  • 033. Kahramanın Köprüsü!! (英雄の橋!!?)
  • 034. Zorla Girenler!? (侵入者!??)
  • 035. Iruka vs. Kakashi!? (イルカVSカカシ!??)
  • 036. Sakura'nın Bunalımı!! (サクラの憂鬱!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 5 İngilizce Kapak Meydan Okuyanlar 挑戦者たち!! 5 4 Aralık 2000 7 Aralık 2004
Bölümler
  • 037. A Total Mismatch!!! (最悪の相性・・・!!?)
  • 038. On Your Mark (START・・・!!?)
  • 039. The Challengers!! (挑戦者たち!!?)
  • 040. The First Test (第一の試験!!?)
  • 041. The Whisper of Demons (悪魔の囁き・・・!??)
  • 042. To Each His Own (それぞれの闘い・・・!!?)
  • 043. The Tenth Question (第10問目・・・!!?)
  • 044. The Talents We Test For (試された資質・・・!!?)
  • 045. The Second Exam (第二の試験!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2001[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 6 İngilizce Kapak Ölümün Ormanı サクラの決意!! 6 2 Mart 2001 5 Nisan 2005
Bölümler
  • 046. The Password Is... (合言葉は・・・!!?)
  • 047. Predator!! (捕食者!!?)
  • 048. The Target Is...!! (その目的は・・・!!?)
  • 049. Coward...!! (臆病者・・・!!?)
  • 050. I've Got To...!! (私が・・・!!?)
  • 051. The Beautiful Beast!! (美しき野獣・・・!!?)
  • 052. The Principles of Use!! (使用の条件!!?)
  • 053. Sakura's Decision!! (サクラの決意!!?)
  • 054. Sakura and Ino (サクラといの?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 7 İngilizce Kapak Orochimaru'nun Laneti 進むべき道・・・!! 7 1 Mayıs 2001 2 Ağustos 2005
Bölümler
  • 055. No Holds Barred!! (全面戦争!!?)
  • 056. The Strength That Is Given...!! (与えられし力・・・!!?)
  • 057. Ten Hours Earlier... (10時間前?)
  • 058. Witnesses...!! (目撃者・・・!!?)
  • 059. The Tragedy of the Sand!! (砂の惨劇!!?)
  • 060. The Last Chance...!! (ラストチャンス・・・!!?)
  • 061. The Path You Should Tread...!! (進むべき道・・・!!?)
  • 062. Trapped Like Rats!! (袋のネズミ・・・!!?)
  • 063. One More Face (もう一つの顔?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 8 İngilizce Kapak Ölüm-Kalım Savaşları 命懸けの戦い!! 8 3 Ağustos 2001 6 Aralık 2005
Bölümler
  • 064. Lord Hokage's Message...!! (火影の伝令・・・!!?)
  • 065. Life-and-Death Battles!! (命懸けの戦い!!?)
  • 066. Sakura's Advice (サクラの勧告?)
  • 067. Unholy Gifts! (異端なる能力!!?)
  • 068. Blood of the Uchiha (うちはの血!!?)
  • 069. The Deadly Visitor!! (恐怖の訪問者!!?)
  • 070. The One Who Dies!! (死ぬのは・・・!??)
  • 071. The Insurmountable Wall...!! (高すぎる壁・・・!!?)
  • 072. Rivals...!! (拮抗・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 9 İngilizce Kapak Turning The Tables ネジとヒナタ 9 4 Ekim 2001 7 Mart 2006
Bölümler
  • 073. A Declaration of Defeat...?! (敗北宣言・・・!??)
  • 074. The Sixth Round Match, and Then...!! (第六回戦・・・そして!!?)
  • 075. Naruto's Coming-of-Age...!! (ナルトの成長・・・!!?)
  • 076. Kiba Turns the Tables... and So Does Naruto?! (キバの逆転!! ナルトの逆転 !!??)
  • 077. Naruto's Clever Scheme!! (ナルトの奇策!!?)
  • 078. Neji and Hinata (ネジとヒナタ?)
  • 079. The Hyuga Clan (日向一族?)
  • 080. The Outer Limits (限界を超えて・・・?)
  • 081. Gaara versus... (我愛羅vs・・・?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 10 İngilizce Kapak A Splendid Ninja 立派な忍者・・・!! 10 4 Aralık 2001 6 Haziran 2006
Bölümler
  • 082. Lee's Secret!! (リーの秘密!!?)
  • 083. The Ultimate Defense... Crumbles?! (絶対防御・崩壊!??)
  • 084. The Genius of Hard Work...!! (努力の天才・・・!!?)
  • 085. Now, of All Times...!! (今こそ・・・!!?)
  • 086. A Splendid Ninja...!! (立派な忍者・・・!!?)
  • 087. The Preliminaries... Completed!! (予選終了・・・!!?)
  • 088. What About Sasuke...?! (サスケは・・・!??)
  • 089. Naruto's Wish...!! (ナルトのお願い・・・!!?)
  • 090. What About My Training?! (修業どーすんだ!??)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2002[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 11 İngilizce Kapak Impassioned Efforts 弟子入り志願 !? 11 4 Mart, 2002 5 Eylül, 2006
Bölümler
  • 091. Make Me Your Disciple?! (弟子入り志願 !??)
  • 092. Konoha. vs. Sound vs. Sand (木ノ葉と音と砂と・・・!!?)
  • 093. Impassioned Efforts... Each and Every One!! (熱情・・・それぞれ!!?)
  • 094. The Key...!! (鍵・・・!!?)
  • 095. A Chance Encounter...!! (邂逅・・・!!?)
  • 096. The Unexpected Visitor!! (突然の来訪者!!?)
  • 097. My Reason for Living...!! (在り続ける理由(わけ)!!?)
  • 098. The Proud Failure!! (誇り高き失敗者!!?)
  • 099. The Finals Commence...!! (本線、開始っ・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 12 İngilizce Kapak The Great Flight 大いなる飛翔!! 12 1 Mayıs, 2002 5 Aralık, 2006
Bölümler
  • 100. Prepared to Lose...!! (玉砕覚悟!!?)
  • 101. The Other...!! (もう一つの・・・!!?)
  • 102. The Caged Bird...!! (籠の中の鳥・・・!!?)
  • 103. The Failure!! (落ちこぼれ!!?)
  • 104. The Power to Change...!! (変える力・・・!!?)
  • 105. The Great Flight!! (大いなる飛翔!!?)
  • 106. Sasuke Forfeits...?! (サスケ失格・・・!??)
  • 107. The Boy with No Fighting Spirit!! (やる気ゼロの男!!?)
  • 108. A Plot Within a Plot...?! (勝利への伏線・・・!??)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 13 İngilizce Kapak The Chunin Exam, Concluded...!! 中忍試験、終了・・・!! 13 2 Ağustos, 2002 6 Mart, 2007
Bölümler
  • 109. Tree Leaves, Dancing...!! (木の葉、舞い・・・!!?)
  • 110. At Long Last...!! (いよいよ・・・!!?)
  • 111. Sasuke vs. Gaara!! (サスケVS我愛羅!!?)
  • 112. Sasuke's Taijutsu...!! (サスケの体術・・・!!?)
  • 113. The Reason He Was Late...!! (遅刻の理由・・・!!?)
  • 114. Violent Assault...!! (強襲・・・!!?)
  • 115. The Chunin Exam, Concluded...!! (中忍試験、終了・・・!!?)
  • 116. Operation Destroy Konoha...!! (木ノ葉崩し・・・!!?)
  • 117. The Imparted Mission...!! (下された任務・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 14 İngilizce Kapak Hokage vs. Hokage!! 火影VS火影!! 14 1 Kasım, 2002 1 Mayıs, 2007
Bölümler
  • 118. Detainment...!! (足止め・・・!!?)
  • 119. The Life I Wanted...!! (オレの人生・・・!!?)
  • 120. Hokage vs. Hokage!! (火影VS火影!!?)
  • 121. The Terrible Experiment...!!! (恐るべき実験・・・!!?)
  • 122. The Bestowed Will!!! (受け継がれてゆく意志!!?)
  • 123. The Final Seal!!! (最後の封印?)
  • 124. The Eternal Battle...!! (永遠なる闘い・・・!!?)
  • 125. The Moment of Awakening...!! ( 目覚めの時・・・!!?)
  • 126. Off Guard...!! (油断・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 15 İngilizce Kapak Naruto's Ninja Handbook! ナルト忍法帖!! 15 20 Aralık, 2002 3 Temmuz, 2007
Bölümler
  • 127. To Feel Alive...!! (生の実感・・・!!?)
  • 128. Exceeding One's Limits...!! (限界を超えて・・・!!?)
  • 129. To Hurt...!!! (痛み・・・!!?)
  • 130. Love...!! (愛情・・・!!?)
  • 131. The Name Gaara...!! (我愛羅という名・・・!!?)
  • 132. Two Boys...Darkness and Light (二人・・・闇と光?)
  • 133. Strong Guys...!! (強き者・・・!!?)
  • 134. Naruto's Ninja Handbook!! (ナルト忍法帖!!?)
  • 135. The Fight Like a Storm!! (嵐の如き戦い!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2003[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 16 Japonca Kapak Konoha's Destruction, Conclusion!! 木ノ葉崩し、終結!! 16 4 Mart, 2003 4 Eylül, 2007
Bölümler
  • 136. The Final Blow...!! (最後の一撃・・・!!?)
  • 137. The Shinobi of Konoha...!! (木ノ葉の忍・・・!!?)
  • 138. Konoha's Destruction, Conclusion!! (木ノ葉崩し、終結!!?)
  • 139. The Person's Name is...!! (その者の名は・・・!!?)
  • 140. Drawing Near...!! (接近・・・!!?)
  • 141. Uchiha Itachi!! (うちはイタチ!!?)
  • 142. Kakashi vs. Itachi (カカシvsイタチ?)
  • 143. The Fourth Hokage's Inheritance!! (四代目の遺産!!?)
  • 144. Pursuer (追跡者?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 17 Japonca Kapak Itachi's Power!! イタチの能力!! 17 1 Mayıs, 2003 4 Eylül, 2007
Bölümler
  • 145. Memory of Dispair (絶望の記憶?)
  • 146. Mutual Hatred...!! (憎悪とともに・・・!!?)
  • 147. My Fight!! (オレの戦い!!?)
  • 148. Itachi's Power!! (イタチの能力!!?)
  • 149. The Legendary...!! (伝説の・・・!!?)
  • 150. Start of the Training...!? (修行開始・・・!??)
  • 151. Chance...!! (きっかけ・・・!!?)
  • 152. The Second Stage (第二段階?)
  • 153. Explorers!! (捜索者たち!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 18 Japonca Kapak Tsunade's Decision!! 綱手の決意!! 18 4 Ağustos, 2003 4 Eylül, 2007
Bölümler
  • 154. Arrived...!! (到達・・・!!?)
  • 155. The Third Stage (第三段階?)
  • 156. Business (取り引き?)
  • 157. The Answer is...!? (答えは・・・!??)
  • 158. I Won't Forgive You...!! (許さねぇ・・・!!?)
  • 159. The Wager...!! (賭け・・・!!?)
  • 160. The Necklace of Death...!! (死の首飾り・・・!!?)
  • 161. Tsunade's Decision!! (綱手の決意!!?)
  • 162. The Heart That Can't Resist...!! (抗えぬ心・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 19 Japonca Kapak The Inheritor 受け継ぐ者 19 11 Kasım, 2003 2 Ekim, 2007
Bölümler
  • 163. Things that Never Disappear...!! (朽ちぬもの・・・!!?)
  • 164. Medical Ninja!! (医療忍者!!?)
  • 165. Naruto Attacks!! (ナルト、突撃っ!!?)
  • 166. A Ninja's Talents...!! (忍の才能・・・!!?)
  • 167. As Promised...!! (約束通り・・・!!?)
  • 168. One More Time (もう一度だけ?)
  • 169. To Bet One's Life...!! (命を懸ける・・・!!?)
  • 170. The Battle of the Legendary Sannin!! (三竦みの攻防!!?)
  • 171. The Inheritor (受け継ぐ者?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 20 Japonca Kapak Naruto vs. Sasuke!! ナルトvsサスケ!! 20 19 Aralık, 2003 2 Ekim, 2007
Bölümler
  • 172. Homecoming (帰郷?)
  • 173. The Afflicted Ones (苦悩する者たち?)
  • 174. Each and Their Own Paths...! (想い、それぞれ・・・!?)
  • 175. Naruto vs. Sasuke!! (ナルトvsサスケ!!?)
  • 176. Those Called Rivals (ライバルというもの?)
  • 177. The Sound Four (音の四人衆?)
  • 178. Temptation of the Sound...!! (音の誘い・・・!!?)
  • 179. Don't Forget...!! (忘れるな・・・!!?)
  • 180. It's a Promise!! (約束だ!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2004[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 21 Japonca Kapak Inexcusable!! 許せない!! 21 4 Mart, 2004 2 Ekim, 2007
Bölümler
  • 181. The Fight Begins...!! (闘いの始まり・・・!!?)
  • 182. The Gathering!! (集結!!?)
  • 183. Promise of a Lifetime (一生の約束?)
  • 184. Sound vs. Leaf!! (音vs木ノ葉!!?)
  • 185. In Pursuit of the Sound...!! (音を追え・・・!!?)
  • 186. Mission... Failed!? (作戦・・・失敗!??)
  • 187. Begging for Mercy...!! (命乞い・・・!!?)
  • 188. Konohagakure's Shinobi...!! (木ノ葉隠れの忍・・・!!?)
  • 189. The Power of Trust...!! (信じる力・・・!!?)
  • 190. Inexcusable!! (許せない!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 22 Japonca Kapak Reincarnation...!! 転生・・・!! 22 30 Nisan, 2004 6 Ekim, 2007
Bölümler
  • 191. Friends...!! (仲間・・・!!?)
  • 192. Plan...!! (段取り・・・!!?)
  • 193. Game Over (ゲームオーバー?)
  • 194. Probing Each Other (さぐりあい?)
  • 195. Strategy...!! (攻略法・・・!!?)
  • 196. The Strongest Foe!! (一番強い敵!!?)
  • 197. Unyielding Determination!! (決死の覚悟!!?)
  • 198. Reincarnation...!! (転生・・・!!?)
  • 199. Desire...!! (願望・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 23 Japonca Kapak Crisis...!! 苦境・・・!! 23 4 Ağustos, 2004 6 Kasım, 2007
Bölümler
  • 200. According to Plan...!! (計算通り・・・!!?)
  • 201. Miscalculation...!! (計算違い・・・!!?)
  • 202. Three Wishes!! (三つの願い!!?)
  • 203. Sakon's Secret (左近の秘密?)
  • 204. Ukon's Powers (右近の能力?)
  • 205. Kiba's Decision!! (キバの決意!!?)
  • 206. Crisis...!! (苦境・・・!!?)
  • 207. The Game is Up (飛車角落ち?)
  • 208. The First Hand is a Fake!! (一手目はフェイク!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 24 Japonca Kapak Pinch Pinch Pinch!! ピンチ・ピンチ・ピンチ!! 24 4 Ekim, 2004 6 Kasım, 2007
Bölümler
  • 209. Reinforcements Enter!! (助っ人、参上!!?)
  • 210. Lee's Secret!! (リーの秘密!!?)
  • 211. Unpredictable...!! (変則的・・・!!?)
  • 212. Pinch Pinch Pinch!! (ピンチ・ピンチ・ピンチ!!?)
  • 213. A Large Debt...!! (大きな借り・・・!!?)
  • 214. Retreat for the Time Being...!! (いったん退いて・・・!!?)
  • 215. Gaara of the Desert (砂漠の我愛羅?)
  • 216. Spear and Shield...!! (矛と盾・・・!!?)
  • 217. For Precious People (大切な者の為に?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 25 Japonca Kapak Itachi and Sasuke 兄と弟 25 3 Aralık, 2004 4 Aralık, 2007
Bölümler
  • 218. Brothers of Konoha!! (木ノ葉の仲間!!?)
  • 219. Future and Past (未来と過去?)
  • 220. Itachi and Sasuke (兄と弟?)
  • 221. A Distant Brother (遠すぎる兄?)
  • 222. Suspicions of Itachi (イタチの疑惑?)
  • 223. Sasuke and his Father (サスケと父?)
  • 224. That Day...!! (その日・・・!!?)
  • 225. Within Darkness...!! (闇の中・・・!!?)
  • 226. To my Dear Friend...!! (親しき友に・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2005[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 26 Japonca Kapak The Day of Separation...!! 別れの日・・・!! 26 4 Şubat, 2005 4 Aralık, 2007
Bölümler
  • 227. Chidori vs. Rasengan!! (千鳥VS螺旋丸!!?)
  • 228. Kakashi's Premonition (カカシの予感?)
  • 229. Bonds...!! (繋がり・・・!!?)
  • 230. The Time of Awakening!! (目醒めの時!!?)
  • 231. A Special Power!! (特別な力!!?)
  • 232. Valley of the End (終末の谷?)
  • 233. The Worst Conclusion...!! (最悪の結末・・・!!?)
  • 234. The Day of Separation...!! (別れの日・・・!!?)
  • 235. Mission Failure...!! (任務失敗・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 27 Japonca Kapak The Day of Setting Off!! 旅立ちの日!! 27 4 Nisan, 2005 4 Aralık, 2007
Bölümler
  • 236. The Promise I Couldn't Keep (守れなかった約束?)
  • 237. Idiot...!! (馬鹿・・・!!?)
  • 238. The Day of Setting Off!! (旅立ちの日!!?)
  • 239. Gaiden #1: Mission Start...!! (外伝其ノ一:任務開始・・・!!?)
  • 240. Gaiden #2: Teamwork!! (外伝其ノ二:チームワーク!!?)
  • 241. Gaiden #3: A True Hero!! (外伝其ノ三:本当の英雄!!?)
  • 242. Gaiden #4: Crybaby Ninja (外伝其ノ四:泣き虫忍者?)
  • 243. Gaiden #5: Present (外伝其ノ五:プレゼント?)
  • 244. Gaiden End: Hero of the Sharingan (外伝最終話:写輪眼の英雄?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 28 Japonca Kapak Naruto's Homecoming!! ナルトの帰郷!! 28 3 Temmuz, 2005
Bölümler
  • 245. Naruto's Homecoming!! (ナルトの帰郷!!?)
  • 246. The Growth of the Pair!! (二人の成長!!?)
  • 247. Invaders of the Sand (砂への侵入者たち?)
  • 248. The Sand Ambushed...!! (迎えうつ砂・・・!!?)
  • 249. As the Kazekage...!! (風影として・・・!!?)
  • 250. New Team, First Mission!! (新チーム、初任務!!?)
  • 251. To the Sand...!! (砂へ・・・!!?)
  • 252. Emotions, Racing...!! (想い、駆ける・・・!!?)
  • 253. Reliable Reinforcements...!! (頼れる加勢・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 29 Japonca Kapak Kakashi vs. Itachi!! カカシVSイタチ!! 29 4 Ağustos, 2005
Bölümler
  • 254. Siblings...!! (兄弟・・・!!?)
  • 255. Approaching...!! (接近・・・!!?)
  • 256. Those Blocking the Way!! (立ちはだかる者たち!!?)
  • 257. The Value of Kakashi's Experience (カカシの経験値?)
  • 258. Guy vs. Kisame!! (ガイVS鬼鮫!!?)
  • 259. Itachi's Power...!! (イタチの力・・・!!?)
  • 260. Kakashi vs. Itachi!! (カカシVSイタチ!!?)
  • 261. Jinchūriki...!! (人柱力・・・!!?)
  • 262. Racing Emotions...!! (駆ける思い・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 30 Japonca Kapak Chiyo and Sakura チヨバアとサクラ 30 4 Kasım, 2005
Bölümler
  • 263. A Furious Cry...!! (大声で怒れ・・・!!?)
  • 264. Sasori's Art...!! (サソリの芸術・・・!!?)
  • 265. Chiyo and Sakura (チヨバアとサクラ?)
  • 266. Sasori Appears...!! (サソリ、現る・・・!!?)
  • 267. Violent Determination...!! (激しき決意・・・!!?)
  • 268. Puppeteer vs. Puppeteer!! (傀儡師VS傀儡師!!?)
  • 269. All I can Do...!! (出来ること・・・!!?)
  • 270. Miscalculation...!! (誤算・・・!!?)
  • 271. Unknown Abilities...!! (未知の能力・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 31 Japonca Kapak Entrusted Thoughts!! 託された想い!! 31 26 Aralık, 2005
Bölümler
  • 272. Chiyo vs. Sasori...!! (チヨバアVSサソリ・・・!!?)
  • 273. Last Battle!! (ラストバトル!!?)
  • 274. The Impossible Dream (叶わぬ夢?)
  • 275. The Reward...!! (褒美・・・!!?)
  • 276. A New Sharingan!! (新しい写輪眼!!?)
  • 277. The Ultimate Art Form!! (究極の芸術!!?)
  • 278. The Death of Gaara (我愛羅の死?)
  • 279. A Miraculous Power...!! (不思議な力・・・!!?)
  • 280. Entrusted Thoughts!! (託された想い!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2006[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 32 Japonca Kapak Sasuke'ye Giden Yol!! サスケへの道!! 32 4 Nisan, 2006
Bölümler
  • 281. Sasuke'ye Giden Yol!! (サスケへの道!!?)
  • 282. Kakashi Takımı'nın Dönüşü (カカシ班帰還?)
  • 283. Üye Arayışı!! (メンバー探し!!?)
  • 284. Yeni Bir Takım Arkadaşı...!! (新しい仲間・・・!!?)
  • 285. "Kök"ten Biri!! (“根”の者!!?)
  • 286. Naruto ve Sasuke ve Sai (ナルトとサスケとサイ?)
  • 287. Sıfatsız (無題?)
  • 288. Anlaşılmaz Duygular (分からない感情?)
  • 289. "Akatsuki" Ajanı!! (“暁”のスパイ!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 33 Japonca Kapak Gizli Görev...!! 極秘任務・・・!! 33 2 Temmuz, 2006
Bölümler
  • 290. İhanetin Sonu!! (裏切りの結末!!?)
  • 291. Öfkenin Tetiği!! (怒りの引き金!!?)
  • 292. Üçüncü Kuyruk...!! (三本目・・・!!?)
  • 293. Şiddetli Öfke...!! (暴走・・・!!?)
  • 294. Dördüncü Kuyruk...!! (四本目・・・!!?)
  • 295. Dokuz-Kuyruğa...!! (九尾へ・・・!!?)
  • 296. Hazin Sonuç (悲しき決着?)
  • 297. Sai'nin Görevi!! (サイの任務!!?)
  • 298. Gizli Görev...!! (極秘任務・・・!!?)
  • 299. Gücün Kaynağı...!! (強さの源・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 34 Japonca Kapak Yeniden Birleşme Zamanı...!! 再会の時・・・!! 34 4 Ağustos 2006
Bölümler
  • 300. Sai'nin Resim Kitabı...!! (サイの絵本・・・!!?)
  • 301. Sai ve Sasuke!! (サイとサスケ!!?)
  • 302. İçeri Sızma...!! (潜入・・・!!?)
  • 303. Sai'nin İhaneti!! (サイの裏切り!!?)
  • 304. Ters Dönen İhanet!! (裏切りの裏側!!?)
  • 305. Seninle Olan Bağ (キミとのつながり?)
  • 306. Yeniden Birleşme Zamanı...!! (再会の時・・・!!?)
  • 307. Whim...!! (気まぐれ・・・!!?)
  • 308. Sasuke'nin Gücü!! (サスケの力!!?)
  • 309. Dokuz Kuyruklu ile Konuşma!! (九尾との対話!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 35 Japonca Kapak Yeni Çift!! 新たなる二人組!! 35 2 Kasım 2006
Bölümler
  • 310. Başlık (タイトル?)
  • 311. Takma İsimler (あだ名?)
  • 312. Sessizce Yaklaşan Tehdit!! (忍び寄る脅威!!?)
  • 313. Yeni Çift!! (新たなる二人組!!?)
  • 314. "Akatsuki" Saldırısı...!! (“暁”侵攻・・・!!?)
  • 315. Özel Eğitim!! (特別な修業!!?)
  • 316. Eğitim, Başla!! (修行、始め!!?)
  • 317. Kabus Başlıyor!! (悪夢の始まり!!?)
  • 318. Gelişen Eğitim (順調なる修業?)
  • 319. Azmin Kaynağı (つき動かすもの?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 36 Japonca Kapak Takım 10 第十班 36 27 Aralık 2006
Bölümler
  • 320. İkramiyeli Kafa...!! (賞金首・・・!!?)
  • 321. Sakin Konuşmacı...!! (口上手・・・!!?)
  • 322. O Öldürülemez (あいつは殺せない?)
  • 323. Tanrı'nın Hükmü!! (神の裁き!!?)
  • 324. Shikamaru'nun Analizi!! (シカマルの分析!!?)
  • 325. Daha Sonrası Yok...!! (後は無い・・・!!?)
  • 326. Arzulanan Acı...!! (望んだ痛み・・・!!?)
  • 327. Umutsuzluk İçinde... (絶望の中に・・・?)
  • 328. Takım 10 (第十班?)
  • 329. O Hedef...!! (その目的・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i

2007[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 37 Japonca Kapak Shikamaru'nun Savaşı!! シカマルの戦い!! 37 4 Nisan 2007
Bölümler
  • 330. Üzüntülü Haberler...!! (悲しき報せ・・・!!?)
  • 331. Takım 10 Harekete Geçiyor...!! (第十班が行く・・・!!?)
  • 332. Shikamaru'nun Savaşı!! (シカマルの戦い!!?)
  • 333. Eğilim...!! (相性・・・!!?)
  • 334. Uğursuz Başkalaşım...!! (黒き変貌・・・!!?)
  • 335. Korkunç Sır!! (恐るべき秘密!!?)
  • 336. Tamamen Ters Dönen Durum...!! (一転、窮地・・・!!?)
  • 337. Shikamaru'nun Dehası!! (シカマルの才!!?)
  • 338. Birini Lanetlediğin Zaman... (人を呪わば・・・?)
  • 339. Yeni Jutsu...!! (新術・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 38 Japonca Kapak Eğitimin Meyveleri...!! 修業の成果・・・!! 38 4 Haziran 2007 Mart 2009
Bölümler
  • 340. Tehlikeli Köprü (危ない橋?)
  • 341. Eğitimin Meyveleri...!! (修業の成果・・・!!?)
  • 342. Kral...!! (玉・・・!!?)
  • 343. Zalim... (非情に・・・?)
  • 344. Yılan ve... (蛇と・・・?)
  • 345. Ritüel...!! (儀式・・・!!?)
  • 346. Yeni Jutsu'nun Sırrı!! (新術の秘密!!?)
  • 347. Varyant!! (寄り道!!?)
  • 348. Sıradaki!! (次なる一人!!?)
  • 349. Kuzey Gizli Yerinde (北のアシトにて?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 39 Japonca Kapak Harekettekiler 動き出す者たち 39 4 Ağustos 2007 Mart 2009
Bölümler
  • 350. Şok Eden Bilgi...!! (衝撃の報せ・・・!!?)
  • 351. Birebir Konuşma!! (一対一の話!!?)
  • 352. Amacımız...!! (目的は・・・!!?)
  • 353. "Akatsuki" Toplantısı...!! (“暁”集合・・・!!?)
  • 354. Harekettekiler (動き出す者たち?)
  • 355. Nereye...!? (どっちへ・・・!??)
  • 356. Çatışma...!! (衝突・・・!!?)
  • 357. Deidara Sasuke'ye karşı!! (デイダラVSサスケ!!?)
  • 358. C2 Tarafından Köşeye Sıkıştırılmış!! (追いつめるC2!!?)
  • 359. O Gözler...!! (その眼・・・!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 40 Japonca Kapak Son Sanat!! 究極芸術!! 40 2 Kasım 2007 Mart 2009
Bölümler
  • 360. C4 Garuda (C4カルラ?)
  • 361. Zayıf Nokta...!! (弱点・・・!!?)
  • 362. Son Sanat!! (究極芸術!! Kyūkyoku geijutsu!!?)
  • 363. Sasuke'nin Ölümü...!! (サスケの死・・・!! Sasuke no şi...!!?)
  • 364. Hedef...!! (狙いは・・・!! Nerai wa...!!?)
  • 365. Itachi'yi Takip Et (イタチを追え İtaçi o oe?)
  • 366. Kardeşler (兄弟 Kyōdai?)
  • 367. Itachi ve Sasuke (イタチとサスケ İtachi to Sasuke?)
  • 368. Keşif (情報収集 Jōhōşūşū?)
  • 369. Pein Hakkında (ペインについて Pein ni Tsuite?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Sasuke Uchiha
  • Deidara

2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 41 Japonca Kapak Jiraiya'nın Seçimi!! 自来也の選択!! 41 4 Şubat 2008 Mart 2009
Bölümler
  • 370. Huzursuzluk (胸騒ぎ Munasawagi?)
  • 371. Eski Bir Arkadaş...!! (旧知・・・!! Kyūçi...!!?)
  • 372. Ağlayan Bir Ülke!! (泣いている国!! Naiteiru kuni!!?)
  • 373. Çıraklık...!! (師弟時代・・・!! Şitei jidai...!!?)
  • 374. Tanrı Olmak!! (神への成長!! Kami e no seiçō!!?)
  • 375. İki Münzevi...!! (二大仙人・・・!! Nidai sennin...!!?)
  • 376. Kehanetin Çocuğu!! (予言の子!! Yogen no ko!!?)
  • 377. Münzevi Modu!! (仙人モド!! Sennin mōdo!!?)
  • 378. One on One...!! (一対一・・・!! İttai'içi!!?)
  • 379. Jiraiya'nın Seçimi!! (自来也の選択!! Jiraiya no sentaku!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 42 Japonca Kapak Mangekyou'nun Sırrı...!! 万華鏡の秘密・・・!! 42 2 Mayıs 2008 Nisan 2009
Bölümler
  • 380. O Yüz...!! (その面影・・・!! Sono omokage...!!?)
  • 381. Gerçek Kimliği...!! (その正体・・・!! Sono şōtai...!!?)
  • 382. Gizli Teknik...!! (その正体・・・!! Kuni şitei...!!?)
  • 383. Son Bölüm, ve...!! (最終章、そして・・・!! Saişūşō, soşite...!!?)
  • 384. İki Yol... (二つの道・・・ Futatsu no miçi...?)
  • 385. Mangekyoo'nun Sırrı...!! (万華鏡の秘密・・・!! Mangekyō no himitsu...!!?)
  • 386. Yeni Işık...!! (新たな光・・・!! Aratana hikari...!!?)
  • 387. Gerçek...!! (現実・・・!! Genjitsu...!!?)
  • 388. Güç Farkı...!! (力の差・・・!! Çikara no sa...!!?)
  • 389. Sasuke'nin Gidişi! (サスケの流れ! Sasuke no nagare!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
Cilt 43 Japonca Kapak Gerçeği Bilen Adam 真実を知る者 43 4 Ağustos 2008 Nisan 2009
Bölümler
  • 390. Son Jutsu...!! (最後の術・・・!! Saigo no jutsu...!!?)
  • 391. Şimşek ile...!! (雷鳴と共に・・・!! Raimei to tomo ni...!!?)
  • 392. Susanoo...!! (須佐能乎・・・!! Susanō...!!?)
  • 393. Gözlerim...!! (オレの眼・・・!! Ore no me...!!?)
  • 394. Sasuke'nin Zaferi (サスケの勝利 Sasuke no şōri?)
  • 395. Tobi'nin Gizemi (トビの謎 Tobi no nazo?)
  • 396. Kendini Tanıtma (自己紹介 Jikoşōkai?)
  • 397. Gerçeği Bilen Adam (真実を知る者 Şinjitsu o şiru mono?)
  • 398. Konoha'nın Başlangıcı (木ノ葉のはじまり Konoha no hajimari?)
  • 399. Her Şeyin Başlangıcı!! (すべての始まり!! Subete no hajimari!!?)
  • 400. Cehennemin İçinde (地獄の中で Jigoku no Naka de?)
  • 401. Hayal (幻術 Maboroshi?)
  • 402. Son Sözler (最後の言葉 Saigo no Kotoba?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Sasuke Uchiha
  • Itachi Uchiha
Cilt 44 Japonca Kapak Senjutsu'ya Nesilden Nesile Geçiş! 仙術伝承! 44 4 Kasım 2008 Nisan 2009
Bölümler
  • 403. Gözyaşları ( Namida?)
  • 404. "Şahin" ve "Akatsuki" (“鷹”と“暁” "Taka" to "Akatsuki"?)
  • 405. Geride Ne Kaldı (遺されたもの Nokosaretamono?)
  • 406. Geleceğin Anahtarı (未来への鍵 Mirai e no kagi?)
  • 407. Naruto'ya (ナルトに宛てて Naruto ni atete?)
  • 408. Fukasaku'nun Teklifi (フカサクの提案 Fukasaku no teian?)
  • 409. Senjutsu'ya Nesilden Nesile Geçiş! (仙術伝承! Senjutsu Denşō!?)
  • 410. Battle at Thunder Cloud Gorge!! (雲雷峡の闘い!! Unraikyō no tatakai!!?)
  • 411. Sekiz-kuyruklu, Sasuke'ye karşı!! (八尾VSサスケ!! Haçibi VS Sasuke!!?)
  • 412. Emsali Görülmemiş Dehşet (かつてない戦慄 Katsutenai senritsu?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Naruto Uzumaki
  • Gamakichi
  • Gamatatsu

2009[değiştir | kaynağı değiştir]

Cilt 45 Japonca Kapak Battlefield, Konoha!! 戦場、木ノ葉!! 45 4 Şubat 2009 7 Haziran, 2009
Bölümler
  • 413. Çökme (崩落 Hōraku?)
  • 414. Öfkeli Boğa (暴れ牛 Abare uşi?)
  • 415. Yeni Bir Güç!! (新しき力!! Ataraşiki çikara!!?)
  • 416. Cesaret - Bir Ninjanın Hikayesi (ド根性忍伝 Dokonjō ninden?)
  • 417. Raikage Harekete Geçiyor!! (雷影、動く!! Raikage, ugoku!!?)
  • 418. Keşiş Naruto!! (仙人ナルト!! Sennin Naruto!!?)
  • 419. İstila!! (襲来!! Şūrai!!?)
  • 420. Savaş Alanı, Konoha!! (戦場、木ノ葉!! Senjō, Konoha!!?)
  • 421. Naruto'yu Geri Çağır!! (ナルトを呼び戻せ!! Naruto o yobimodose!!?)
  • 422. Kakashi, Pein'e karşı!! (カカシVSペイン!! Kakaşi VS Pein!!?)}
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Uzumaki Naruto
  • Fukasaku
  • Pain
Cilt 46 Japonca Kapak Naruto Returns!! ナルト帰還!! 46 1 Mayıs 2009 -
Bölümler
  • 423. Tendo's Ability!! (天道の能力!! Tendō no nōryoku!!?)
  • 424. Determination!! (決断!! Ketsudan!!?)
  • 425. Hatake Kakashi (はたけカカシ?)
  • 426. Naruto & Konoha (ナルトと木ノ葉!! Naruto to Konoha!!?)
  • 427. Reunion (再会 Saikai?)
  • 428. Discourse (対談!! Taidan!!?)
  • 429. Know Pain (傷みを Itami o?)
  • 430. Naruto Returns!! (ナルト帰還!! Naruto kikan!!?)
  • 431. Naruto Erupts!! (ナルト大噴火!! Naruto daifunka!!?)
  • 432. Rasen Shuriken Returns!! (螺旋手裏剣再び!! Rasenshuriken futatabi!!?)
ISBN
Kapak karakter(ler)i
  • Naruto Uzumaki
  • Kakashi Hatake
  • Pain

Tankōbon halinde yayınlanmamışlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 433. Senjutsu Failed...!? (仙術失敗...!? Senjutsu shippai...!??)
  • 434. Naruto vs. Tendo!! (ナルトVS天道!! Naruto VS Tendō!!?)
  • 435. Banshō Ten'in (万象天引?)
  • 436. Peace (平和 Heiwa?)
  • 437. Confession (告白 Kokuhaku?)
  • 438. The Seal Breaks!! (封印破壊!! Fūin hakai!!?)
  • 439. Chibaku Tensei (地爆天星?)
  • 440. A Conversation with the Fourth!! (四代目との会話!! Yondaime to no taiwa!!?)
  • 441. Rasen Shuriken vs. Shinra Tensei!! (螺旋手裏剣VS神羅天征!! Rasenshuriken VS Shinra Tensei!!?)
  • 442. The Final Gamble!! (最後の賭け!! Saigo no kake!!?)
  • 443. Meeting!! (対面!! Taimen!!?)
  • 444. Answer ( Kotae?)
  • 445. The Top of the World (世界の天辺 Sekai no teppen?)
  • 446. { {nihongo Satis Faction } }

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Naruto
Bölümler: MangaAnime: 1. - 2. - 3. - 4. - 5.
Naruto: Shippūden
Filmler: 1. Film2. Film3. FilmNaruto: Shippūden
Teknikler: JutsuKekkei Genkai
Diğer: AkatsukiKarakterlerNinja Rütbeleri