Milwaukee'deki en yüksek binalar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Milwaukee'deki en yüksek binalar listesi ABD'nin Wisconsin eyaletinde yer alan Milwaukee şehrindeki en yüksek binaların listesidir. Milwaukee kenti 250 feet (76m) daha uzun durmak, 27 olan 114 yüksek artışlar ev sahipliği yapmaktadır. Kentin gökdelenler çoğunluğu göl boyunca kuzeye uzanan yüksek yükselir ek bir dize ile, Interstate 94, Milwaukee ve Michigan Gölü arasında yer almaktadır. En yüksek Milwaukee binası, ve Wisconsin, 42 katlı, 1973 yılında tamamlanan 601-ayak-uzun boylu (183 m) US Bank Merkezidir. Ayrıca Chicago ve Minneapolis arasındaki en yüksek binadır. İkinci en yüksek 37 katlı, 549 metre boyunda (167 m) 100 Doğu Wisconsin Ave olduğunu. bina, 1989 yılında tamamlanmıştır.

Milwaukee gökdelenler tarihi Pabst Binası ile başlar. 1891 yılında tamamlanan ve 235 metre ayakta, bu Milwaukee ilk gökdelen oldu. City Hall dört yıl sonra tamamlandı kadar kentin en yüksek binası olacaktır. Yaklaşık seksen yıldır, 1895 yılından 1973, Milwaukee City Hall ufuk çizgisi hakim, ve tamamlanma zaman oldu, en yüksek ABD'de yaşanabilir bina. [5] şehir 1980'lerin için orta bir inşaat patlaması yaşadı. Şehrin en yüksek on binasından Beş 1985 1991 yılları arasında inşa edilmiştir.Pabst Bina 1981 yılında yıkılmış ve 100 Doğu Wisconsin anda sitede durmaktadır.

Şu anda, 500 metre aşan, 44 hikaye Couture ve 33 hikaye Northwestern Karşılıklı Kulesi duracak iki önerilen gökdelenler. Potawatomi Casino Hotel 307 metre boyunda durmak ve olacak 21 hikayeler zaman vardır bu 2014 yılında tamamlanmıştır. [

Sıralama İsim Görsel Yükseklik
ft / m
Kat Yıl Notlar
1 U.S. Bank Center (Milwaukee) US Bank Center.jpg 601 / 183 42 1973 Milwaukee ve Wisconsin yüksek binası, ve Chicago ve Minneapolis arasındaki en yüksek binası.
2 100 East Wisconsin 100 east wisconsin.jpg 549 / 167 37 1989
3 University Club Tower (Milwaukee) Cudahy Tower and University Club Tower in fog.jpg 446 / 136 36 2007
4 Milwaukee Center Leisure boating, Milwaukee, Wisconsin.jpg 426 / 130 28 1988
5 411 East Wisconsin Center 411 East Wisconsin.jpg 408 / 124 30 1985
6 Northwestern Mutual Financial Network 395 / 120 19 1990
7 Kilbourn Tower Kilbourn Tower cropped.jpg 380 / 116 33 2005
8 Milwaukee City Hall Milwaukeecityhall.jpg 353 / 108 15 1895
9 Hyatt Regency (Milwaukee) 322 / 98 18 1980
10 1000 North Water Street 1000 north water street.jpg 296 / 90 16 1991
11 Chase Tower (Milwaukee) Chase Tower Milwaukee.jpg 288 / 89 22 1961
12 Allen-Bradley Clock Tower Allen-Bradley.jpg 283 / 86 17 1962
Northwestern Mutual Place]] 283 / 86 16 1979
14 Wisconsin Tower Wisconsin Tower Milwaukee.jpg 280 / 85 23 1930
15 Marshall & Ilsley Corporation 275 / 84 21 1969
16 Bayview Terrace 275 / 84 25 1964
17 Hilton Milwaukee City Center Hilton Milwaukee City Center, antenna.jpg 275 / 84 25 1927
18 Regency House 265 / 81 27 1969
19 Juneau Village 262 / 80 27 1965
20 The BreakWater 259 / 79 21 2009
21 633 Building 252 / 77 20 1962
22 Wisconsin Gas Building Wisconsin Gas Building.jpg 250 / 76 20 1930
Locust Court Apartments 250 / 76 24 1969
Arlington Court Apartments 250 / 76 24 1969
The Pfister Hotel 250 / 76 21 1965
Basilica of St. Josaphat Basilica of St. Josaphat.jpg 250 / 76 1 1901
27 Landmark on the Lake 248 / 75.6 27 1991
28 Yankee Hill Apartments 1 246 / 75 23 1987