Love the Way You Lie (Part II)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Love the Way You Lie (Part II)"
Loud albümünden Rihanna ile Eminem düet şarkısı
Kaydedilme2010
Westlake Recording Studios,
(Los Angeles, California);
Effigy Studios,
(Ferndale, Michigan)
TarzPop
Süre4:56 (Albüm versiyon)
4:15 (Piyano versiyon)
ŞirketDef Jam
YazarAlexander Grant, Holly Hafermann, Marshall Mathers
YapımcıAlex da Kid
Loud şarkı listesi
"Skin"
(11)
"Love the Way You Lie (Part II)"
(12)

"Love the Way You Lie (Part II)", Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın beşinci stüdyo albümü Loud'ta Eminem ile düet yaptığı bir şarkı.

Genel[değiştir | kaynağı değiştir]

Eminem ve Rihanna "Love the Way You Lie" için alternatif bir versiyon kaydettiler. Bu kez ana vokalistin Rihanna olduğu şarkıda olaylar kadın tarafının bakış açısından anlatılmaktadır.[1] Rihanna MTV.com'a verdiği bir röportajda, başlarda şarkının devamını yapmaya karşı olduğunu ve "orijinalinin geçilemeyeceğini düşündüğünü" ifade etti.[2] Ancak daha sonra "Love the Way You Lie, Part II"yu kaydetmeye ikna oldu. Aynı röportajda "Part II"nin orijinaline göre daha minimalist olduğunu belirtti.[2] Yalnızca piyano ve davulun sanatçılara eşlik ettiği şarkı, Loud'un kapanış şarkısı olarak yer aldı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Rihanna and Eminem to make a Love the Way You Lie sequel" 2 Haziran 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.. 2010-10-19. Theboombox.com
  2. ^ a b "Rihanna worried about Eminem duet sequel" 3 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.. 2010-10-30. WENN.com/torontosun.com.