Laos'un vize politikası

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Laos vize politikası sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Vizeden muaf ülkelerden birinden gelinmediği sürece Laos ziyaretçileri, Laos'un dış temsilciliklerinden vize almak zorundadırlar. Tüm ziyaretçilerin en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekmektedir.

Vize politikası haritası[değiştir | kaynağı değiştir]

Laos vize politikası

Vize muafiyeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki 15 ülke vatandaşları vizesiz Laos'u ziyaret edebilirler:

Varışta vize[değiştir | kaynağı değiştir]

Diğer milletlerden gelen ziyaretçiler, aşağıdaki havaalanlarından birinden gelmişlerse, ülkeye varışta 30 gün boyunca (süresi uzatılabilir) geçerli vizelerini alabilirler:[16]

Afganistan, Cezayir, Bangladeş, Burundi, Kamerun, Kongo Cumhuriyeti, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Fildişi Sahili, Gana, Gine, Gine-Bissau, Ürdün, Lesotho, Liberya, Libya, Mozambik, Nauru, Nijer, Nijerya, Pakistan, Senegal, Sierra Leone, Sri Lanka, Surinam, Swaziland, Suriye, Tonga, Türkiye, Zambiya ve Zimbabve vatandaşları, sadece Laos Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen resmi davet mektubu ile ülkeye varışta vize alabilirler.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]