Kullanıcı mesaj:YALIN BALTA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba

6 kasımdaki ölüm tarihleri bilgileri neden geri alındı. öğrenebilir miyim? Bu imzasız yazı YALIN BALTA (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sadece sizin için değildi. Sizden başka kullanıcılar tarafından yapılan ansiklopedik olmayan bilgiler çıkartırken sizinki de çıkmış. Değişikliğinizi inceledim. Değişikliğinizi sayfaya ekledim. Umarım yardımcı olmuşumdur. --Uğurkentmesaj 19:16, 7 Kasım 2014 (UTC)
Teşekkür ederim. --YALIN BALTAmesaj 07:43, 22 Kasım 2014 (UTC)

Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Merhabalar YALIN BALTA, takvim sayfalarından sonra diğer sayfalarda da ufak dokunuşlar yapmaya başlamış hatta yeni bir madde bile açmışsınız. Ben açtığınız sayfada ufak değişiklikler yaptım. Bir bakın isterseniz. Bundan sonraki değişikliklerinizde size yardımcı olabilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:24, 13 Kasım 2014 (UTC)

Mardin'in Kurtuluşu[kaynağı değiştir]

Mardin ili hiç düşman eline geçmemiştir ki. Bundan dolayı kurtulması mümkün değil. bu durum ilçe genel meclisi tarafından da düzenlenmiştir.

Merhabalar YALIN BALTA, Türkiye'de belediye encümen kararları ile fay hatlarının yerleride değiştirilmiştir! Konu ile ilgili sizin dediğinizi destekleyen şu ve şu gibi yazılar bulsamda aksini iddia eden şu ve şu gibi yazılarda var. Hatta dün için Radikal gazetesinde şurada çıkan haberde Mardin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun yıldönümü nedeniyle Onur Günü kutlaması yapıldı. şeklinde ibare bulunmakta. Bu nedenle bahsettiğiniz yer şimdilik o şekilde kalsın ama isterseniz Tartışma sayfasına konu başlığı açarak bu konu hakkında diğer arkadaşlarında görüşlerini isteyebilirsiniz. Birde Mardin'deki stadyumun adı bile hala 21 Kasım Stadyumu yani o bile değişmemiş. Ve son olarak mesaj yazdıktan sonra mesajınızı ~~~~ kullanarak imzalamanız gerekmektedir. Vikipedi'ye olan katkılarınızın artarak devam etmese dileklerim, saygı ve selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 20:26, 21 Kasım 2014 (UTC)

Tarihte bugün sayfaları ile ilgili[kaynağı değiştir]

Sayın Yalın Balta, Tarihte bugün sayfalarında 23 Kasım tarihiyle birlikte kişilerin milliyetleri ile ilgili değişiklikler yapmışsınız. Bu tip değişikliklerin yapılmadan önce tartışılması ve karara bağlanması gerekmektedir. Değişiklik çakışmaları nedeniyle değişikliklerinizi tek tek geri alamadığımdan hepsini birlikte almak zorunda kaldığımıza size bildirmek isterim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:08, 23 Kasım 2014 (UTC)

Hoş geldiniz YALIN BALTA![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba YALIN BALTA, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)

  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili YALIN BALTA,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --Uğurkentmesaj 09:52, 31 Aralık 2014 (UTC)

üstten virgüller[kaynağı değiştir]

merhaba, şuradaki katkılara ilişkin bir bilgi paylaşmak istedim ki gördüğüm kadarıylapek çok tarih sayfasında böyle değişiklikler yapmışsınız. Amerikalı, Çinli, Kanadalı derken üstten virgül kullanılmaz. sadece kısaltmalarda kullanılıyor, ABD'li gibi.. buna göre düzeltebilirseniz sevinirim. kolay gelsin. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 12:23, 1 Ocak 2015 (UTC)

değiştirdiklerinizi de düzeltebilir misiniz? değilse yaptığınız değişikliklerin yarısı olumlu iken diğer yarısı olumsuz.. bu durumda geri almayı tercih etmek mümkün oluyor. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 11:12, 2 Ocak 2015 (UTC)

Madde Başlıkları[kaynağı değiştir]

Günlük tarih sayfalarında aynı tarihte yer alan madde başlıklarında 1 Ocak gününde yer alan madde başlıkları sizin için uygun mudur? bundan sonra bu şekilde düzenlesem bir sakınca var mıdır? Örnek olarak. 1 nci örnek

  • 1921 - 1 nci madde
  • 1921 - 2 nci madde
  • 1921 - 3 ncü madde

veya;

2 nci örnek

  • 1921
    • 1 nci madde
    • 2 nci madde
    • 3 ncü madde

Hangisi uygunsa o şekilde yapabilirim. Bu arada sayfaların birçoğu ilk örnek şeklinde düzenlenmiştir. Yani her maddenin başında yıl olacak şekilde düzenlenmiş. Madde başlıkları bu şekilde olursa, kopyalayarak kullanan kullanıcılar için daha kolay bir kullanım oluyor. Bence her madde baş tarafında tarihi ile birlikte olmalı. Genel kullanımda bu şekilde zaten. Sormadan değiştirmek istemedim.

YALIN BALTA (mesaj) 08:27, 02 Ocak 2015 (UTC) (Arhavi'den sevgilerle (mesaj) 06:30, 2 Ocak 2015 (UTC))

uygundur bence, daha derli toplu olmuş. diğer kullanıcılardan bir yorum gelirse onu da dikkate alırsınız. kolay gelsin. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 11:18, 2 Ocak 2015 (UTC)

30 Ocak değişikliği[kaynağı değiştir]

Acaba hangi değişikliğimi geri aldın. Göremedim. Bir sürü değişiklik var sayfada. Hoşçakal. YALIN BALTA (mesaj) 07:55, 01 Şubat 2015

Merhabalar YALIN BALTA, [https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=30_Ocak&diff=15059488&oldid=15009543 şu değişiklikler arasında sizin haricinizde Merahm ve sizin haricinizde 5 farklı kullanıcı tarafından değişiklikler yapılmış ve silinen bilgiler de var aralarda. Bu nedenle geri aldım. Kusura bakmayın. Yoksa sizin ve Merahm'ın değişikliklerine karşı yapılmış değildi. Umarım anlayışla karşılarsınız. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 06:08, 1 Şubat 2015 (UTC)
Yok rica ederim. Tahmin ettim. benim değişiklikler yanlışlıkla silinmiştir diye düşünmüştüm. Daha önce de olmuştu buna benzer durumlar. Hoşçakal.

YALIN BALTA (mesaj) 08:15, 01 Şubat 2015

31 Ocak'ta silinen madde başlıkları[kaynağı değiştir]

31 Ocak'taki ölümler listesinde Merahm adlı kullanıcı tarafından maddeler silinmiş gözüküyor. Ben tekrar o maddeleri ekliyorum. Bilerek mi sildi acaba merak ettim doğrusu. Bu imzasız yazı YALIN BALTA (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar YALIN BALTA, benim gördüğüm kadarıyla o silmemiş silen İnci622 nickli kullanıcı, Sana tavsiyem bu tip değişikliklerde sayfanın geçmişine bak ve misal bu değişiklik için son kullanıcının yaptığı değişiklikler için misal 2 değişikliği eski hâline getir opsiyonunu kullan senin için daha rahat olur uğraşmazsın. Bu arada imza atmayıda unutmayalım Göz kırpma. selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:43, 3 Şubat 2015 (UTC)
31 Ocak'ta ki Defne Joy Foster Madde Başlığı silinmiştir. Tekrar ekliyorum. Sizinle daha rahat iletişim kurabileceğimiz bir yöntem yokmudur? YALIN BALTAMesaj 09:55, 3 Şubat 2015 (UTC)

Tekrardan selamlar YALIN BALTA, Defne Joy Foster'ı ben silmiştim. Çünkü ölüm tarihi 2 Şubat 2011 görünmekte, 31 Ocak değil. Daha kolay iletişim için istersen bir facebook grubumuz var. Oraya dahil olursan belki daha hızlı olabilir. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:27, 3 Şubat 2015 (UTC)

Defne konusunda hata bende. O kadar 30 Ocak tarihine yoğunlaştım ki. dünkü tarihide o tarih diye hatırladım.

YALIN BALTAMesaj 11:53, 3 Şubat 2015 (UTC)

10 Şubat değişikliği neden geri alındı[kaynağı değiştir]

Ömer bin Abdulaziz değişikliği neden "vandalizm" sebebiyle geri alındı. YALIN BALTA mesaj 08:57, 10 Şubat 2015 (UTC)

Maddede ölüm yılı hakkında bilgi net olsada günü ve ayı tam olarak net değildir, açıklamada "Olasılıkla 10 Şubat 720de (Hicri 101?)" denilmektedir. İyi vikiler Caglarctrmesaj 17:22, 10 Şubat 2015 (UTC)
  • O zaman kişinin hayat bilgisi içerisindeki "Olasılıkla 10 Şubat 720" ifadesini "Olasılıkla 9 Şubat 720" şeklinde değiştirmen gerekmiyor mu?. Bu bilgiyi 9 Şubat tarihine yazmanın kaynağı neresidir. Kaynaktan emin değilsek maddeyi 10 Şubat sayfasından kaldıralım.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Tarihte bugün sayfalarıyla çok ilgilendiğiniz için bu yıldızı size vermeyi düşündüm. --Uğurkentmesaj 08:07, 1 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, YALIN BALTA
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:17, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Kurumlarından kategorisine Menteşe OSGB diye kurum eklemeye çalışıyorum. Otomatik silinecekler listesine alıyor. Sayfayı hazırlarken yarım kalmıştı önce oldu sonra düzenlemeye çalıştığımda listeye atıyor. saygılarımla. Atıl Delibalta Adelibalta (mesaj) 12:50, 5 Nisan 2015 (UTC)
  • Eklemek istediğiniz yerin linkini verir misiniz? YALIN BALTA (mesaj) 08:00, 6 Nisan 2015 (UTC)

Takvim sayfaları[kaynağı değiştir]

Biraz kod yazıp takvim sayfalarını elden geçirdim. Şu değişikliği yaptırdım. Gerçi çoğunun yapılmış olduğunu sonradan fark ettim. Arada sorunlu sayfalar oluştu onlarıda elle düzelttim. --Mavrikantmsj 07:29, 9 Ağustos 2015 (UTC)

  • Günlük takvim sayfasındaki bu bilgi satırı için kod daha önce yazılmış ve bende günlük olarak bu kodu yazarak düzeltme yapıyordum. Bilgine. --YALIN BALTAmsj 07:47, 10 Ağustos 2015 (UTC)


Reşat Nuri Güntekin, ölüm tarihi hakkında[kaynağı değiştir]

Sayın Yalın Balta

Öncelikle değerli katkılarınızı takdirle karşıladığımı belirteyim, sizin de benim gibi burada yer alan bilgilerin doğru olması konusunda çabaladığınızdan eminim. Ancak Reşat Nuri Güntekin'nin ölüm tarihi ile ilgili hatayı düzeltmek için size mesaj yazmak istedim.

Reşat Nuri Güntekin'in ölüm tarihi ile ilgili, internet sitelerinde tarih karmaşası var. Bazı sitelerde 7 Aralık 1956 tarihi yer alırken, bazılarında ise 13 Aralık 1956 tarihi yer almaktadır. Oysa, Reşat Nuri Güntekin, tedavi için gittiği Londra'da 7 Aralık 1956 tarihinde ölüyor ve cenazesi uçakla Türkiye'ye getirilerek 13 Aralık 1956 tarihinde Karacaahmet Mezarlığı'na defnediliyor. Anlaşılan şu ki; ölüm tarihi ile, defnedilme tarihi karışmış görünüyor.

Sizin de Reşat Nuri Güntekin ve Tarihte Bugün 7 Aralık sayfalarında, 13 Aralık 1956 olarak değiştirmiş olduğunuz, 7 Aralık 1956 tarihi aslında doğruydu. (Sizin bu konudaki kaynağınızı bilemiyorum)

Bu konuda Cumhuriyet gazetesi arşivinde yaptığım araştırmada;

8 Aralık 1956 tarihli Cumhuriyet gazetesinde "Reşad Nuri Güntekin Londrada vefat etti Kıymetli edibin cenazesi birkaç güne kadar uçakla yurda getiriliyor" diye yazıyor. http://www.cumhuriyetarsivi.com/katalog/192/sayfa/1956/12/8/1.xhtml

14 Aralık 1956 tarihli Cumhuriyet gazetesinde ise, "Reşad Nuriyi dün toprağa verdik" haberi yer alıyor. http://www.cumhuriyetarsivi.com/katalog/192/sayfa/1956/12/14.xhtml


Bu konularda en iyi kaynak sizinde takdir edeceğiniz üzere, o tarihte yayımlanan gazetelerdeki haberlerdir. (bu konudaki diğer internet adresleri; http://www.biyografi.net.tr/resat-nuri-guntekin-kimdir/ http://www.biyografi.info/kisi/resat-nuri-guntekin )

Bu kaynağa göre, Reşat Nuri Güntekin'in ölüm tarihini 7 Aralık 1956 olarak düzeltiyorum.

İyi günler dileklerimle, Saygılar… (Merahm (mesaj) 14:27, 17 Aralık 2015 (UTC))

  • Teşekkür ederim. Kaynağım wikipedia ingilizce sayfasıydı. Londra'da öldüğü için doğru bilgi verdiklerini düşünmüştüm.

(YALIN BALTA (mesaj) 16:37, 17 Aralık 2015 (UTC))

Devriyelik daveti[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. ----Ahmet Turhan (mesaj) 11:24, 7 Mart 2016 (UTC)

Tekrar merhaba. Size daha önce de gönderilen devriyelik başvurusu hakkında konuşacaktım. Aynı şablon yazısını birkaç defa göndermek hoş durmadığı gibi samimi de görünmemekte. Bu sebeple; incelediğim kadarıyla ve kanaatimce katkılarınız gayet olumlu, yapıcı ve bilgi aktarmaya yönelik olduğundan Vikipedi'de devriye olmanızın özgür ansiklopedimize katkısı olacağını öngörüyorum. Üstelik ilgi alanınız ve bilginiz olan konulara da böylelikle onay verebilir, verilen yanlış bilginin ve vandalizmin önüne geçebilirsiniz. Bence başvurunuzu Şuradaki devriyelik ölçütlerini de kontrol ederek Devriyelik başvurusu sayfasından yapın.

Katkılarınızın devamını beklemekteyiz, iyi vikiler. --Ahmet Turhan (mesaj) 18:06, 8 Mart 2016 (UTC)

Sayfası olmayan maddeler hakkında[kaynağı değiştir]

Sayın Yalın Balta,

Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Size, 8 Mart Tarihte Bugün sayfasındaki, sayfası olmayan maddeleri (kırmızı renk ile belirtilen) kaldırmanız ile ilgili yazmak istedim. Hangi amaçla kaldırdığınızı bilemiyorum, fakat kaldırılmaması taraftarıyım. Çünkü bu tip maddelerin göz önünde olması, bazı kişilerin dikkatini çekip, o kişiyi sayfa açması konusunda tetikleyebilir. Diğer bir deyişle, Vikipedi’de sayfası olmayan maddelerin kırmızı harflerle belirtilmesi, o maddenin sayfa açılmaya ihtiyacı olduğunu ve kişileri o konuda sayfa açması konusunda teşvik edeceğini düşünüyorum.

Bazen de o maddenin sayfası olduğu halde, bir harf veya kelimenin yanlış yazılması nedeniyle bağlantı sağlanamadığından sayfa yokmuş gibi görünüyor. Bu şekilde birçok maddeye iç bağlantı sağladığımı söyleyebilirim. Örnek olarak, sizin bu sayfada kaldırmış olduğunuz maddelerden aşağıda belirttiğim ikisinin sayfası varmış.

Yazım hatası nedeniyle sayfası yok görünen;

Bu maddelerin doğru şekli ise şöyle;

Carl Philipp Emanuel Bach

Juana de Ibarbourou

Ben Türkçe Vikipedi ve Diğer Dillerdeki Vikipedilerde araştırıp (sayfanın solunda yer alan “Diğer Diller” sütununda “Türkçe” var ise) doğruyu bulmaya çalışıyorum, sayfası yoksa, o şekilde bırakıyorum. Sonuç olarak yukarıdaki iki maddeyi ve diğerlerini izninizle tekrar ekliyorum. İyi günler dileklerimle saygılarımı sunarım.(Merahm (mesaj) 11:13, 8 Mart 2016 (UTC))

Kesinlikle katılıyorum. Haklı olduğunuz aşikar. Fakat öyle sayfalar var ki, 40 tane madde var 30 tanesi kırmızı yani sayfası yok. Buda var olanların görünmesini engellemektedir. Hem sayfa düzenini sağlamak hem de görsel kirliliğin önüne geçmek anlamında böyle bir uygulama yapma zorunluluğu hissettim. en.wikipedia.org sayfasında da bu şekilde bir uygulama yapılmaktadır. Sayfası olmayan madde başlıklarının eklenmesine izin verilmemektedir. Sayfası olmayan kişileri eklemek isteyen kullanıcılarımız arama kısmından araştırdığı veya ilgi duyduğu kişileri araştırabilir ve istediği takdirde sayfayı oluşturabilir düşüncesindeyim. Her türlü öneriye açığım. (YALIN BALTA (mesaj) 16:29, 8 Mart 2016 (UTC))


Sn Yalın Balta,

Dünkü cevabınızdan anlaştığımızı düşünmüştüm. :) Fakat 9 Mart sayfasında yine sayfası olmayan maddeleri sildiğinizi üzülerek gördüm. Bir madde de belirttiğim gibi, hatalı yazılmasından dolayı, sayfası olduğu halde silindiğini tespit ettim.

Modest Musorgksi (d. tarihi 21 Mart olduğundan ilgili sayfaya ekledim.)

İngilizce (hatta Fransızca ve Almanca) vikipedide elbette böyle bir uygulama olabilir. Çünkü İngilizce Dünya’nın en çok konuşulan dili olması nedeniyle kullanıcısı epey fazla ve dolayısıyla da madde yönünden çok zengin. Sayfalar çok yüklü olması nedeniyle, görsel kirlilik adına böyle bir uygulama kararı almış olabilirler. (İngilizce “Tarihte bugün” sayfası 10-15 kez “Page Down” yapıldığında sayfa sonuna geliniyor, oysa bizim sayfamızda ise 3-4 kez de sayfa sonuna geliniyor.)

Kullanıcılar özellikle ilgi duydukları kişilerin sayfalarını elbette oluşturacaklardır. Benim anlatmak istediğim, sayfaya ihtiyacı olan maddelerin göz önünde olması ve genel anlamda tüm kullanıcıların dikkatini çekmesini ve sayfa oluşturmaları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamaktan ibaret. Bu şekilde bizim vikipedinin de madde ve sayfa yönünden zenginleşeceğini düşünüyorum.

Anlaştığımızı ve tekrar silmeyeceğinizi ümit ederek, izninizle silinen maddeleri tekrar ekliyorum. İyi günler dileklerimle saygılarımı sunarım.(Merahm (mesaj) 15:58, 9 Mart 2016 (UTC))

Söylediğin gibi yabancı siteden kişinin yabancı sayfasını açtım. Oradan Türkçe linki olup olmadığına baktım. Olmadığını görünce kaldırdım. Kontrolünü yapmıştım halbuki. Soyadı yazılırken sayfa kaydedilirken hatalı kaydedilmiş olduğunu görüyorum. Bundan dolayı göremedim sanırım. Tüm kırmızı satırları tek tek kontrol ettim. Ondan sonra kaldırdım. Peki bu hatalı olan sayfaları yani isimleri hatalı olan sayfaları nasıl düzeltebiliriz. (YALIN BALTA (mesaj) 19:58, 9 Mart 2016 (UTC))

bu konuda yanlış hatırlamıyorsam daha önce de konuşulmuştu. yaptığınızın vikipedi mantığına uyan bir yanını göremiyorum. bu tip öznel nedenlerle maddeleri eksiltmeyiniz lütfen. --kibele 00:17, 10 Mart 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, 2020'nin 2. haftasının İş Birliği Projesi, Uluslararası UNICEF İyi Niyet Elçileri ve Savunucuları maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.30, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
Bu haftaki İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. Çift kategorilerin birleştirilmesi konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler...NanahuatlEfendim? 21.36, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 23. haftasının İş Birliği Projesi, Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.20, 1 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Formula 1 Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 davetiyesi
Merhaba YALIN BALTA, Formula 1 ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula 1 Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.11, 7 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu Vikiproje ile ilgili daha fazla mesaj almak istemiyorsanız, lütfen buraya adınızı ekleyin.

Merhabalar. 2020'nin 24. haftasının İş Birliği Projesi, açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 01.01, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Formula 1 İBP davetiyesi[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu haftanın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.19, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]


Vikiproje Formula 1 İBP davetiyesi[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu haftanın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.29, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]


Vikiproje Formula 1 İBP davetiyesi[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu haftanın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.18, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]


Merhabalar. 2020'nin 25. haftasının İş Birliği Projesi, kadın millî ragbi birliği takımı maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 26. haftasının İş Birliği Projesi, Viki bağlantısı olmayan maddelerde iç bağlantı verilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.22, 22 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 27. haftasının İş Birliği Projesi, Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.20, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 28. haftasının İş Birliği Projesi, Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Psikoloji daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje
Psikoloji
Daveti

Merhabalar YALIN BALTA!, Psikoloji ile ilgili maddeleri düzenlemek ve geliştirmeyi amaç edinen Psikoloji VikiProjesine davetlisiniz.


--evrifaessa ❯❯❯ mesaj

Merhaba, ben Evrifaessa. Oluşturduğun Çıpalama maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G9: Telif" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 14.49, 16 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Yalın Balta, Hasan Ongu maddesinin ilk birkaç cümlesi telif hakkı saklı bir siteden alınmış gibi gözüktüğü için size yazmak istedim. Hayatı kısmını kendi cümlelerinizle tekrar yazmanızı rica ediyorum. İyi vikiler, iyi akşamlar.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.10, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Aynısı Şeref Aydın için de geçerli. Hayatı kısmının tamamı bir web sitesinden alıntı. Rica etsem kendi cümlelerinizle baştan yazar mısınız? Bu hâliyle kalması uygun gözükmüyor çünkü. İyi vikiler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.12, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Şeref Aydın[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Evrifaessa. Oluşturduğun Şeref Aydın maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G9: Telif" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.11, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Fatih Dülgeroğlu[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Evrifaessa. Oluşturduğun Fatih Dülgeroğlu maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G9: Telif" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.15, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Muhammet Önder[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Evrifaessa. Oluşturduğun Muhammet Önder maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G9: Telif" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.15, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Oluşturduğun Hasan Ongu maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6: Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 18.26, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Kopyala Yapıştır[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi’ye kopyala yapıştır yöntemiyle içerik eklemeyiniz.

Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --chansey mesaj? 20.51, 17 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]


Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba YALIN BALTA: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba YALIN BALTA.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 22.05, 27 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Projeye yapılan katkıların takibini siz mi yapacaksınız? Arhavi'den sevgilerle (mesaj) 18.53, 8 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak Vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!--Kadıköylümesaj 18.55, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ismail Abilov[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Huluxsi. Oluşturduğun Ismail Abilov maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Anlamsız" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Huluxsi (mesaj) 16.46, 8 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Teşekkürler. İsim hatası olduğu için silinmesi için yazmıştım. Yeni sayfa oluşturldu. Arhavi'den sevgilerle (mesaj) 16.51, 8 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP katılımı[kaynağı değiştir]

Merhaba YALIN BALTA. İBP listelerindeki değişimlerden gördüğüm kadarıyla İBP kapsamına giren sayfaları oluşturuyorsun, çok teşekkür ederiz. Ancak İBP katkı sayfanda görünmüyorlar. Acaba maddelerle işin bitmediği için mi eklemedin, yoksa başka bir sebeple mi, bilemedim. İşi biten maddeleri katkı sayfana eklersen böylece biz de takibini yapıp puanlarını verebiliriz. Gerçi daha önce yıldızlarla ilgili bir mesajıma yıldız için katkı yapmadığını yazmıştın, o yüzden söylemeye biraz çekindim açıkçası ama cesaretimi toplayıp söyledim yine de. Sevgilerimle. --LostMyMind (mesaj) 06.49, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Haklısın. Her konuda yazabilirsin. Çekinmene gerek yok. Bunca yıldan sonra yıldız peşinde koşmak garip geliyor. Yani katılımları ve katkıları bir yıldız için yapmıyorum. Bunu daha önce de belirtmiştim. Sadece projenin ilerlemesini takip edebilmeniz açısından ve gerekli kontrolleri yapabilmeniz açısında yazmak istedim. Sonuçta hatalı bir şey de yapmış olabilirim. Hatasız kul olmaz. Ben eksik listesi bölümüne İstek yapıldı YALIN BALTA şeklinde bir şablon koydum. İsteğiniz gibi kendi katkı sayfama da ekleyeceğim. İyi Vikiler. Arhavi'den sevgilerle (mesaj) 07.03, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan işbirliği projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Ermenistan işbirliği projesi ödülü
Ermenistan işbirliği projesine katıldığınız için bu ödülü size takdim ediyorum. Huluxsi (mesaj) 10.57, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Kategori ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen oluşturacağınız maddeler için kategori ekleyin. Nasıl ekleneceğini bilmediğiniz belli. Bu sayfada Bir sayfayı bir kategoriye eklemek kısmını okuyun. İyi günler. Huluxsi (mesaj) 09.16, 10 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Aklımdaydı ekleyecektim. Hasta gelince unuttum kategori eklemeyi. Şimdi ekledim. Arhavi'den sevgilerle (mesaj) 13.46, 10 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.59, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
50. Hafta İş Birliği Projesi'ne katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Spor Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.59, 14 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, gün ve yıl maddelerine bağlantı vermiyoruz. 3-4 ay önce topluluk kararı ile tüm maddelerdeki bağlantılar kaldırıldı. Kolaylıklar. Kingbjelica (mesaj) 08.29, 16 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Gerekli düzeltmeleri yapacağım. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 08.32, 16 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]
Bu kararı okuyabileceğim bir link varsa gönderir misin. Okumak isterim. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 09.28, 16 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]
Tekrar merhaba, buradaki konuşma sonrasında 3 hizmetli botla tarihlere verilen yüzbinlerce bağlantıyı kaldırdı. Tarihlere iç bağ vermek VP:BEK'te karşılığı olan bir şey değil. Ayrıca son düzenlemeleriniz de birtakım sorunlar içeriyor, örnek olsun diye bazılarını geri almak durumunda kaldım. Örneğin Yahya Kemal Beyatlı maddesinde şair lafzını kaldırmak büyük bir yanlış, yazarlık şairliği kapsamaz hiçbir zaman. Keza bold yazılan isimlerden sonra virgül eklemiyoruz, virgülü sadece doğum ya da ölüm tarihinden sonra ekliyoruz. "(d. 5 Aralık 1800 - ö. 6 Aralık 1870), Alman mühendis..." gibi. Hatalı kategorizasyona Nanahuatl değinmiş zaten, şurada bir örneklendirme yapmıştım, faydalı olacaktır. Son olarak girişi kısmında doğum ve ölüm yerlerini kaldırmanın da VP:BEK'te karşılığı yok, topluluğun bu yönde belirli bir eğilimi yok: neredeyse tüm viki dillerinde giriş kısmına yazılır bunlar. Geri almalar çözüm değil belki siz bir revizyona gidersiniz, devam etmesi durumunda beyaz liste haklarınız gözden geçirilebilir gibi duruyor, 3 kullanıcı bu konuda size bildirimde bulunmuş durumda. Arhavi'ye bizden de selamlar, iyi seneler dilerim.--Kingbjelica (mesaj) 14.06, 20 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]
Tekrar tekrar belirtmek istiyorum. Biçem konusunda büyük sıkıntılar var. Bu konuda yıllardır bir gelişme bekliyorum. Sırf bu yüzden birkaç yıl uzak kaldım. Herkesin viki'ye farklı katkıları olmaktadır. Ben de tarih sayfaları ve biyografi sayfalarında elimden geldiğince düzeltmeler yapmaya çalışıyorum. Nanahuatl ile de bir görüşmem oldu. Ona da belirttim, ben doğum yeri ve ölüm yeri bilgilerini ekliyordum. Fakat uyarı aldım. Bana biçem kitabında yer almadığı söylendi. Doğum yeri bilgisi kaldırma sebebim Vikipedi:Biçem el kitabı/Giriş bölümü sebebiyledir. Konu ile ilgili Vito Genovese'nin bir girişimim söz konusu. Bende bu konuda bazı tekliflerim oldu. [[1]] buradan bakabilirsin. Aslında çok daha güzel olabilir ama belirsizlikler var. Bu belirsizlikler olmasa ne güzel olurdu. Özellikle en.wiki'de kontrol ettim. Doğum yeri ve ölüm yeri bazılarında yazıldığını bazılarında yazılmadığını tespit ettim. Yaptığım teklifte bunlar az da olsa açıklamaya çalıştım. Ona da belirttiğim gibi hatalar yapılabilir. Düzeltilir. Biçem konusunda bir standart belirlenirse, bir yerden başlayarak o standarda göre düzeltmeler yapmak zor değil. Doğum ve ölüm yerlerinin doğum tarihinden sonra yazılması konusunda yürürlükten kaldırılmış bir uygulama var. Tarihlerde iç bağlantı olmayacaksa linkler kaldırılır, bu bir problem değil. Yazarlık konusuna gelince, [[2]] vikipedi'de bu konuyu okumuştum. Burada özel duruma sahip olan kişiler olabilir. Özellikle şiirleri ile tanınmış olabilir. Ama bu durum onun yazarlığını değiştirmez. Şiir yazarıdır. 1 tane şiir yazmış olan kişiyede şair yazmamış lazım o zaman. Vikipedi:Biçem el kitabı/Giriş bölümü burada, Biyografilerde giriş bölümü, 4 ncü maddede kişinin ne yaptığı yazıyor. Giriş kısmının az ve öz olması kanısındayım. Yazar, sporcu, siyasetçi. Ama bu kişi sadece bir iş ile uğraşmışsa voleybolcu, şair gibi,; anlayacağınız bazı biçem eksiklikleri mevcut. Bu eksikliklerin giderilmesi ile daha görsel olarak güzel maddelere kavuşuruz. Yapılan hatalar düzeltilir. Vikipedi:Topluluk portali, Politika ve yönergeler alt başlığının, Madde yönergeleri bölümünde Vikipedi:Cesur ol yönergesi her zaman aklımızda olmasını rica ediyorum. Sonuç olarak bazı yanlış düzeltmeler yaptığımı kabul etmekle birlikte, tüm düzeltmelerimin daha güzel bir görüntü elde ekmek için yapıldığını bilmenizi isterim. Benim için bir ","(virgül) bile çok önelidir. isimden sonra virgül konmayacak derseniz iyi güzel koyulmaz. ""(d. 5 Aralık 1800 - ö. 6 Aralık 1870), Alman mühendis..." bu verdiğiniz örnekte, d. ve ö. gibi kısaltmaların kullanılmayacağını okudum bir yerde. şimdi hatırlamıyorum. Ama isterseniz bulurum gönderirim size. Belirsizlikleri en kısa zamanda ortadan kaldırıp, daha güzel bir viki'de buluşmak umuduyla. Bu arada beyaz liste haklarımı kaldırmak istiyorsanız. Canınız sağ olsun. Böyle bir şey düşünüyorsanız, size kaldırmayın diye rica da bulunacak değilim. Her yaptığım düzeltmenin arkasında olduğumu belirtmek isterim. Hatalarım varsa bunu kabul eder düzeltirim. Zaten ben düzeltme için uğraşıyorum. Bir biçem belirleyelim ona göre düzenleyelim. Yıllardır bunun uğraşı içerisindeyim. İyi günler. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 15.00, 20 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]
Doğum ve ölüm yerlerine link veriyor muyuz? Virgülleri kaldırıyorum. (bold yazılan isimlerden sonra virgül eklemiyoruz). Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 15.23, 20 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Ermenistan İş Birliği daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Vikiproje Ermenistan katılımcısı, Vikiproje Ermenistan'ın ilk iş birliği projesi belirlendi. İşbirliği projemiz 31 Ocak'da başlayacak ve Şubatın sonlarına doğru bitecek. Buraya tıklayıp katılımcılar bölümüne isminizi girip iş birliği projesine katılabilirsiniz. İşbirliği projesi sonunda katılımcılara ödüller verilecektir (tabi katılan olursa :D). Yani kısacası, sizi ilk işbirliği projemize davet ediyoruz. Projeye katılımınızı bekleriz :). Sevgiler. İyi vikiler.

Huluxsi (mesaj) 14.11, 27 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Kaynak "düzeltmeleri"[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kaynaklardaki hataları, yanlış yazılmış parametreleri kaldırarak düzeltiyorsunuz. Amacımız bu kaynakların bir şekilde var olmalarını sağlamaktan ziyade, nizami bir şekilde görüntülenmelerini sağlamak olmalı. Kaynaklar, öylesine eklenen, külfet olarak görülen unsurlar değildir; bilakis, bir metnin güvenilir olduğuna işaret eden temel unsurlardır. Lütfen bu hataları giderirken bu parametrelerini kaldırmak yerine düzeltmeye bakalım :) İyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Nanahuatl (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19.28, 5 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Mümkün olduğunca doğru madde adını bulmaya çalışıyorum. Bunu da düzeltmek için denediğimi hatırlıyorum. Biçem denedim, biçim denedim olmamıştı. Şimdi nasıl olmuş anlamadım. Daha dikkatli olacağım. Teşekkürler. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 06.40, 6 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.07, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.07, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.07, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Desteklenmeyen parametre içeren kaynak kullanan sayfaların bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 06.07, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
6. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Afiş aranan filmler kategorisindeki filmlere afiş eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 08.16, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Görsel Yıldız ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
6. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Afiş aranan filmler kategorisindeki filmlere afiş eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Görsel Yıldız ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 09.36, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Telif için yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir profesör hakkında sayfa oluşturacaktım fakat fotoğrafıyla ilgili problem çıkacak sanırım. Görseli yüklemeye çalışırken "bu benim projem" tarzında seçenekler çıkıyor. Sorun çıkmaması için ne yapmamız gerekiyor?--Endercoskunkan (mesaj) 10.28, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

  • Sayfa silindiği için her hangi birşey yapmanıza gerek kalmamıştır.

Anlamadım ne demek istediğinizi--Endercoskunkan (mesaj) 10.31, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

  • Ben başka bir konuya cevap yazıyordum. karışıklık oldu. Neyse. Şablon eklerken mi sorun çıkıyor acaba. Eğer öyle ise şablon eklemeden sayfanızı oluşturun daha sonra şablon veya fotoğraf eklersiniz. Önemli olan sayfın yayınlanacak bir sayfa olmasıdır. Sayfa yayınlanmaya başladığında içeriğinde düzenlemeler, eklemeler yapabilirsiniz. kolay gelsin.
  • sayfaya ekleyeceğiniz fotoğraf için telif kuralları geçerlidir. daha önce wikipedia ya yüklenmiş bir fotoğraf ise adil kullanım koşulları ile yükleme yapabilirsiniz. ama daha önce kullanacağınzı fotoğraf yüklenmemiş ise fotoğrafın size ait olması gerekmektedir. konu ile ilgili olarak Vikipedi:Yükle sayfasından yardım alabilirsin.

Görsel daha önce yüklenmemiş wikiye. Doğan Haber Ajansı kaynağından alacağım. Yükleme sihirbazı kısmında eposta göndermelidir ibaresi var. Epostayı nasıl göndermeli acaba? Hangi adrese göndermeli?--Endercoskunkan (mesaj) 10.48, 16 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

  • ajanstan alıp yükleyeceğin fotoğraflar yayınlanmaz maalesef. fotoğrafı çekenin yüklemesi gerekmektedir. bence fotoğraf yüklemeden işlemini yap.

Kaynak konusu[kaynağı değiştir]

Yalın Balta selamlar,
İBP'de tam hız ilerliyorsun ellerine sağlık, yalnız ufak bir notum olacak sana. Kaynakları tekrar kullanabilmek için adlandırdığımızda (<ref name="kaynak_adı">....<ref/>şeklinde yani) bütün bilgileri ilk seferde girip sonrasında sadece <ref name="kaynak_adı"/> yazmak yeterli oluyor. Tamamını yazınca kaynak hatası veriyor. Buradaki kaynakçaya bakarsan oluşan sorunu göreceksin, burada da bahsettiğim işlemi görebilirsin. İyi vikiler.----anerka'ya söyleyin 15.19, 18 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

* Tabiki daha dikkatli olacağım. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 1.54, 18 Şubat 2021 (UTC)

Animal Justice Project (organizasyon) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 16.32, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Hayvan hakları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.04, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Geleneksel Birinci Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Hayvan hakları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 3 hafta üst üste birinci sırada yer aldığınız için Geleneksel Birinci Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.04, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Hayvan hakları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.04, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Hayvan hakları maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.04, 22 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.12, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.12, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]


Mini proje ödülü[kaynağı değiştir]

Mini Proje’de Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Boyu Vikiveri'den çekilen kişilerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Mini Projede Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.12, 3 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Naber la yalın b?zlaması makine çevirileri ile madde açma yoksa kötü olur zarar veriyorsun vikiye birde puan kazanıyorsun onlardan sahtekar! 178.244.9.45 16.50, 5 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

  • Öncelikle bu şekilde düşünmen beni çok üzdü. Bununla birlikte gördüğüm kadarıyla yazdığın yazıdan dolayı 1 gün süre ile engellenmişsin. Buna da ayrıca çok üzüldüm. Elimden geldiği kadarıyla faydalı olmaya çalışıyorum. Makine çevirisi diye yazmışsın. İngilizceden çevirilerde sayfaları otomatik olarak Türkçeye çevirin bir şablon var. Bunu sende kullanabilirsin. Herkese açık bir uygulama. Sahtekar yazmışsın ayrıca. Ben bir sağlık çalışanı olarak boş olan vaktimi insanlara faydalı olmak için burada değerlendiriyorum. Sahtekar olduğumu düşünmeni istemem. Bunu sana düşündüren sebebi de bilemiyorum doğrusu. Ama ilerde umarım fikrin değişir. Puan almak için yaptığımı mı zannediyorsun acaba. Bir çok konuda bahsettiğim gibi burada sana da yazmak isterim. Puandan ziyade faydalı olmak isterim. Puan kazanmak önemli değil. Önemli olan insan kazanmak. Umarım senin de benimle ilgili düşüncen değişir. Allah sağlıktan ayırmasın. Allaha emanet ol. Kullanıcı:YALIN BALTA (mesaj) 17.16, 5 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]
  • Kendine iyi bak lütfen. Kullanıcı:YALIN BALTA (mesaj) 06.20, 6 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba YALIN BALTA,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 1.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.53, 8 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Çoklu Birincilik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında 5. kez haftanın 1.si olarak Çoklu Birincilik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.53, 8 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 12.53, 8 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
10. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kadınlarla ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 07.21, 16 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba YALIN BALTA,
11. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Almanya'daki otoyollar maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 08.21, 22 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan işbirliği projesi davetiyesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Vikiproje Ermenistan katılımcısı, Vikiproje Ermenistan'ın ikinci iş birliği projesi belirlendi. İşbirliği projemiz 1 Nisan'da başlayacak ve Nisan ayının sonlarına doğru bitecek. Buraya tıklayıp katılımcılar bölümüne isminizi girip iş birliği projesine katılabilirsiniz. İşbirliği projesi sonunda katılımcılara ödüller verilecektir (tabi katılan olursa :D). Yani kısacası, sizi işbirliği projemize davet ediyoruz. Projeye katılımınızı bekleriz :). Sevgiler. İyi vikiler. Huluxsi (mesaj) 08.47, 31 Mart 2021 (UTC)[yanıtla]

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba YALIN BALTA', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Bursa'ya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Bursa davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Bursa ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Bursa Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylümesaj 09.04, 27 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Zonguldak'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Kadıköylü Mesaj11.34, 5 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Friends davetiyesi
Merhaba YALIN BALTA, Friends ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Friends Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 18.40, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Friends İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar YALIN BALTA! Vikiproje Friends iş birliği projesinde bu ayın konusu Friends bölümlerinin maddelerinin açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 15.28, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar YALIN BALTA! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Centre for Animals and Social Justice (organizasyon) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Vincent Vega mesaj? 07.30, 1 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Wikidata 2022 Istanbul
Thank you for attending the Wikidata 2022 Istanbul Conference, held in Istanbul, Türkiye (Turkey), from 21 to 23 October 2022. See you again! Kurmanbek💬 19.19, 23 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Thor Love and Thunder - Afiş.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  20.58, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Centre for Animals and Social Justice.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  20.58, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Devriyelikte başarılar![kaynağı değiştir]

Merhaba YALIN BALTA,

Devriyelik başvurun başarıyla sonuçlandı. Dolayısıyla hem tebrik etmek hem de yararlı bulabileceğin bazı bilgilendirmelerde bulunmak için yazıyorum. Devriye kullanıcı grubu vandalizmle mücadele etmek için oluşturulmuştur ve devriyelerin vandalizm politikasına hakim olmaları beklenir. Bu nedenle özellikle şu iki bölümü yeniden okumanı rica ediyorum:

Vikipedi:Vandalizm#Vandalizm türleri
Kötü niyetli ve zarar vermeyi amaçlayan değişiklikler, reklam, ısrarlı telif hakkı ihlali, kasıtlı olarak uygunsuz kullanıcı adı seçimi gibi örnekler vandalizmdir.
Vikipedi:Vandalizm#Neler vandalizm değildir
Basit denemeler, Vikipedi'yi öğrenmeye yönelik çabalar, tarafsız bakış açısı sorunları, hatalar, inatla yinelenen değişiklikler ve iyi niyetli sayfa boşaltma işlemleri vandalizm değildir.

Artık geri döndür adlı yeni bir düğmeyi kullanabileceksin. Bu düğmenin yalnızca vandalizm kapsamına giren değişiklikler için kullanılabileceğini, içerik anlaşmazlıklarında diğer kullanıcılara karşı kullanımının devriyelik yetkisinin kötüye kullanımı sayıldığını da belirtmek isterim. Tek tıklamayla kullanılabilen bu güçlü işlevin onay istemiyle çalışmasını istersen aşağıdaki seçeneği etkinleştirebilirsin:

  • Tercihler → Görünüm → Gelişmiş seçenekler → işaretli Geri döndür bağlantısına tıklanınca bir onay istemi göster

Bunun dışında aşağıdaki JavaScript betikleri de vandalizmle mücadele konusunda oldukça yararlı olacaktır:

Sürüm Kontrolü uygulaması kapsamında hiç onaydan geçmemiş sayfalar için İncelenmemiş Sayfalar, bir kez onaylandıktan sonra değişiklik geçiren ve yeniden onay veya ret bekleyen sayfalar için Bekleyen Değişiklikler, uygulama ile ilgili istatistikler için ise Doğrulama İstatistikleri sayfalarından yararlanabilirsin.

Başlangıç için bunlar yeterli olacaktır. Lütfen her türlü sorun için mesaj atmaktan çekinme ve cesur ol! --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 15.55, 28 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Ulusal Birlik maddesi[kaynağı değiştir]

Yeni yapılan senato seçimlerinde 3 senatör çıkardılar ayrıca Fransızca sayfasına lütfen bakınız maddenin güncellememi iptal etmişsiniz ama, ben frankofonum ve Fransa gündemini de takip ediyorum. İyi çalışmalar. Saygılar SarvSarv 01.08, 30 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

Selam Yalın Balta. Bu değişiklikte & nbsp; kısımlarını kaldırmışsınız, bu karakter değer ile değer biriminin ayrı satırlarda gösterilmesini engellemek için kullanılıyor, örneğin "30 kg" yazarken aradaki boşluk & nbsp; ise 30 bir satırda, kg ayrı satırda olmuyor. Eğer Viki genelinde alınmış bir karar yoksa bu değişiklikleri geri alalım. --Khutuckmsj 16.52, 9 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]