Kullanıcı mesaj:Urzicani

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tarih: 23 Nisan 2024 Salı

Hoş geldin Urzicani![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

For non-Turkish speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen Other languages Otros idiomas Autres langues Другие языки
İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiçbir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Vikihaber
Özgür Haberler

Vikitür
Biyolojik tür dizini

Vikiversite
Özgür Üniversite

Bu tv yıldızı özellikle TV kanalları ve müzik gibi konularda, sessiz katılımlarıyla Vikipedi'yi zenginleştiren Urzicani'ye kabul etmesi dileğiyle sunulmuştur. Katkılarınızın eksilmeden sürmesi umuduyla, teşekkürler. Levent İleti Katkılar 22:13, 21 Mart 2010 (UTC)

Televizyon Kanalları[kaynağı değiştir]

Televizyon kanallarına ait frekans bilgileri, hangi platformlarda yer aldığına dair bilgiler verildiği ve kanalın içeriğine ilişkin bilgiler verildiği halde neden sayfaları sildiğinizi anlayamadım. Başka hangi bilgilerin olmasını bekliyorsunuz sizde eklemek yerine neden siliniyorsunuz? Mesajımı dikkate alacağınız için şimdiden teşekkür ederim. Size de kolay gelsin.Urzicani 13:22, 31 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba, sanırım VP:ND'yi okumadınız. burası bir TV indeksi olarak kullanılabilen bir yer değildir. Vikipedi bir ansiklopedidir ve sadece ansiklopedik bilgiler yer alır. Öncelikle VP:BTT ve VP:VND ve VP:KD sayfalarını okursanız maddelerin neden silindiğini anlayabilirsiniz. --Manco Capac 10:42, 31 Mart 2010 (UTC)
  • Yönergeleri okudum. Yönergeleri ihlal eden durum söz konusu değildir. Benimde o kanalları izlediğim söylenemez. Ama başka kişilerin o kanalları kayda değer bulduğu ortadır. Çünkü uydu lisansını alacak ve bir platformda yayınlanması için para vermesi izleyicisi olduğunu gösterir. Ben bir kanalı beğenmiyorum silme hakkına sahip olamam. Örnek verirsem seçimlere katılan bütün siyasi partilerin sayfası olmalıdır. Ben kayda değer bulmuyorsam bile silemem ya da oy oranlarına göre kayda değer olup olmadığını belirleyemem. Ansiklopedide benim beğenmediğim arabesk ya da popüler kültür sanatçıları da yer almaktadır. Ben bunları yok edemem. Yok etmeye çalışırsam objektifliği hiçe saymış olurum. Biz bu kanalları beğenmesek de bir köyün radyosu ya da sadece ilçede antenle izlenebilen televizyonlar değildir bütün Türkiye'den izlenebilmektedir. İzleyicisi olmasa çok batardı. Örnek verirsem ben Toprak TV'yi izlemem bir işime yaramaz. Ama tarım ya da hayvancılıkla uğraşan biri olsam işime yarardı. Cevabına katılmasam da yine de cevap verdiğin için teşekkür ederim. Cevabını bekliyorum. Urzicani 17:07, 31 Mart 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba, konunun kanalı izleyip izlememkle bir iliglis yoktur. Hele hele benim açımdan beyenip beyenmemek ile hiç mi hiç ilgisi yoktur. yapılan işlem tamamen VP:KD kriterleri çerçevesinde yapılmaktadır. Bir kurumun ansiklopedik olması için izlenip izlenmemesi ya da ulusal olup olmaması değil onun 2. ve 3. dereceden güvenilir kaynaklar tarafından konu edilmesi gereklidir. Siz yönergeleri okudum diyorsunuz ancak ben biraz daha dikkatli bir daha okumanızı ve özellikle de VP:KD başta olmak üzere VP:VND ve VP:GÜVEN sayfalarını okumanızı öneririm. Saygılarımla, --Manco Capac 06:24, 1 Nisan 2010 (UTC)
  • Siz beni neden şikayet etmişsiniz anlayamadım. Karadenizlim25'i tanımamaktayım. Sayfa oluştururken bunun imla hatası yapmaktadır. Bu hataları çoğunlukla düzeltmekteyim. Ben geceleri çoğunlukla bağlanmaktayım. Aynı kullanıcı olmamız benim açıdan ne gibi faydası olabilir. Kuklalık iddiası ağır bir ithamdır. İthamınızı geri almanızı ya da düzeltmenizi beklemekteyim. Karadenizlim25 Yasalar çerçevesinde kurulan bir tv kanalını yasal olmayan bir tv kanalı ile kardeş kanal yazmıştır. Bu maddeyi ben düzelttim. Kendi bakış açısını vikipediye yansıtmıştır. Biraz araştırsaydınız görmüş olurdunuz. Diğer uyarıları da silmiştim, hizmetlilerde uyarıları silmektedir. Eğer uyarı silinmeyeceği konusunda bilgim olsaydı silmezdim. Söylediğiniz noktalarda da ekleme yapmamaktayım. Urzicani 13:28, 1 Nisan 2010 (UTC)
  • Merhaba, merak etmeyin benimkisi sadece bir şüphenin incelenmesi için yapılmış bir başvuru. Dolayısıyla eğer söylediğiniz gibi Karadenizlim25 adlı kullanıcı ile bir ilginiz yoksa bu ortaya çıkar ve böylece bu durumda kapanmış olur. Saygılarımla, --Manco Capac 11:19, 1 Nisan 2010 (UTC)
  • Kanal listesi reklam değeri olan bir liste değildir. İnsanların yararlanmasını kolaylaştırmak amacıyla yapılan bir listedir. Zira kullanıcılar ilgilendikleri kanalın makalesinden hangi platformda olduklarını görebilmektedir. Neden reklam değil;
    • Tarafsız olmalı; her televizyon platformuna ait bilgilerin paylaşılması ve paylaşılan bilgilerin nesnel somut kaynaklara dayanması nedeniyle kanal listesi tarafsız bir listedir.
    • Diğer kişiler tarafından bilinir olmalı; paylaşılan her bilgi kanıtlanılabilir; herkesin fikir birliğine tabi tutulabilirdir.
    • Herhangi bir sektörün destekçisi değildir; liste Vikipedi'deki her TV platformunda olan bir listedir (Tabi diğer platformdaki listeler silinmeden önce böyleydi); belirli bir sektörü desteklememektedir.

Kanal listesinin reklam olduğuyla ilgili bu yargıların dışında bir neden Vikipedi'de reklam olarak kabul görmemektedir.VP:VND#KÜRSÜ Çünkü bir maddede reklam içermesi ile ilgili tek madde budur. Bunun dışındaki maddeler reklam olması durumunda neler yapılacağı ile ilgilidir.

Reklam olması dışındaki bir nedenden ötürü (yani kayda değer olmamasıyla ilgiliyse) VP:KD'nin Kayda değerlik yönergeleri doğrudan madde içeriğini kısıtlamaz bölümünü okuyunuz. İyi çalışmalar, iyi Vikiler...--ÖzgüRFikiR 11:47, 6 Nisan 2010 (UTC)

Merhaba. Bir maddenin içindeki olumsuzlukları düzenlemek her kullanıcının yapabileceği bir şeydir. Dolayısıyla gördüğünüz bir yanlışlığa lütfen çekinmeden müdehale ediniz. Şimdikini ben yapıyorum. Fakat bundan sonra daha cesur davranın ve maddeleri düzenlemekten ve vikipedi politiklarına uydurmaktan çekinmeyiniz. kolay gelsin, --Manco Capac 11:07, 5 Nisan 2010 (UTC)

Number One FM ve Radyo Klas başta İstanbul'da da kaldırılmıştı. Geçenlerde tekrar kanal listesinde gözükmeye başladı. Belki Ankara ve diğer illerde de düzeltmeye başlarlar, eğer uzun bir süre geçmesine rağmen hâlâ kanal listesinde yok ise fişten çekip tekrar takmanızı ya da fabrika ayarlarına geri döndürmenizi önerebilirim.

Bu konuyla ilgili olarak da Köy çeşmesi'ne konuyu ayrıntılı biçimde yazarsanız, daha iyi ve daha çok katılımcıyla tartışma daha etkili bir boyut kazanır.İyi çalışmalar, iyi Vikiler...--ÖzgüRFikiR 12:09, 7 Nisan 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--82 ~145 ileti 08:39, 2 Ağustos 2010 (UTC)

Kanal listeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba , lütfen tv platformlarına kanal listelerini eklemeyiniz. Bu tip listeler ansiklopedik bilgi değildirler. Ancak maddenin içerisinden iligli kanla listesinin bulunduğu kurum sayfasına link vermeniz yeterli olacaktır. Kişiler zaten kanal listelerini orijinal internet sitesinden bulabilirler. --Man•Ca 13:43, 27 Eylül 2010 (UTC)

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Urzicani,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Encyclopedia.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d3 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 22:21, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 22:26, 5 Ağustos 2011 (UTC)
Reality 22:35, 4 Eylül 2011 (UTC)
Reality 22:35, 4 Eylül 2011 (UTC)
Reality 22:38, 24 Eylül 2011 (UTC)
Reality 20:17, 30 Haziran 2012 (UTC)
Reality 06:36, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Değişiklik Özeti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, sayfalar içerisinde içerik çıkarttığınız zaman değişiklik özeti bölümüne bir gerekçe belirtirseniz. Hem içeriği neden kaldırdığınız anlaşılabilir hem de vandalizm etiketiyle geri alınma işleminin önüne geçilmiş olur. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 01:07, 8 Kasım 2012 (UTC)

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 07:44, 12 Şubat 2013 (UTC)

Lisansı eksik dosya[kaynağı değiştir]

Pınar (mesaj) 02:44, 18 Nisan 2013 (UTC)
Reality 01:26, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Urzicani![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba, benim davetiye göndermem yeterli değil. Kendini, amacını tanıtan bir açıklama yazmalısınız. Ayrıca yukarıda Yeni başvuru ekleyin linki ile başvuruyu ekleneniz gerekmekte. Kolay gelsin. --Mavrikantmsj 19:37, 21 Aralık 2014 (UTC)

Vikipedi:Huggle programından haberin var mı? Son değişlikleri hızlıca ve kolayca kontrol ederek vandalizmi geri alabilirsin. Aynı zamanda kullıcıya d uyarı mesajı gönderiyor. Kullanıcılar arasında char özelliği de var. Tavsiye ederim.--Mavrikantmsj 19:57, 21 Aralık 2014 (UTC)
Bir de mesajlarınızı uygun yere ekleseniz çok güzel olucak. Sayfanın başında hoş durmuyor. Her seferinde yeni başlık açmanıza da gerek yok. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 20:13, 21 Aralık 2014 (UTC)

Devriye Yetkisi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Devriye yetkinizi tanımladım. Vikipedi'de vandalizme karşı uğraşımıza hoşgeldiniz :) --Khutuckmsj 19:03, 22 Aralık 2014 (UTC)

Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Görevinize başlaman önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları tekrardan okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriye ya da hizmetli arkadaşımıza sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız 48 güne kadar bekleyen tam 4.042 maddeyi Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiz. Anlamadığınız emin olamadığınız bir değişliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanın bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilicek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olması :)

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni değişiklerinide canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program değişiliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Olumlu değişilik yapanlara ise hoş geldiniz mesajı gönderiyor. "Patroling" yani devriyelik özelliği çalışmıyor. Değişliği olumlu olarak onaylarsanız bu Vikipedi'yi etkilemiyor. Tarayıcıdan girip onaylamanız gerekiyor. Yakın zamanda bu da düzelir diye umuyorum. En güzel programda sag alt taraftan açık olan kullanıcılar ile chat yapabiliyorsunuz :)

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Mavrikantmsj 20:31, 22 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Urzicani
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:16, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Diyapazon, 23:47, 21 Mayıs 2015 (UTC)
Deniz (mesaj) 20:29, 9 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 19:44, 15 Ocak 2017 (UTC)

Akit TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Akit TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Akit TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 21:01, 8 Mart 2017 (UTC)

Berat TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Berat TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Berat TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 16:44, 26 Haziran 2017 (UTC)

Ep TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ep TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ep TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 14:31, 29 Haziran 2017 (UTC)

Semerkand TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Semerkand TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Semerkand TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 01:00, 16 Ocak 2018 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

WMF Surveys, 18.32, 29 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

WMF Surveys, 01.30, 13 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Yıldız TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yıldız TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yıldız TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 08.11, 14 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

WMF Surveys, 00.40, 20 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Al Sunnah Al Nabawiyah silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Al Sunnah Al Nabawiyah) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Al Sunnah Al Nabawiyah sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 22.58, 5 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Mesaj TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mesaj TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mesaj TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 16.24, 30 Ağustos 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 18.54, 20 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

IP engelleme muafiyeti[kaynağı değiştir]

Bir hizmetliye ip muafiyeti istediğinizi belirten bir mesaj gönderin. İşlem basit ve kısa sürüyor. Ben Kullanıcı:HakanIST'ten isteyerek almıştım.thecatcherintheryemesaj 19.52, 21 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 15.10, 4 Ekim 2019 (UTC)[yanıtla]

Uçankuş TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Uçankuş TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Uçankuş TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Satirdan kahraman (mesaj) 11.02, 23 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Sürüm kontrolleri hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Urzicani, muhtemelen kendi yaptığınız değişiklikten sonra şuradaki değişikliği yanlışlıkla onaylamışsınız. Sadece bilgi vermek istedim. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 06.54, 13 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sayın Sakhalinio, bilgilendirme için çok teşekkürler. Çok sayıda değişiklik vardı. Diğer değişiklikler içeriği geliştirme, yeni bilgilerin ilave edilmesiydi. BTK'nın yayınladığı platformların son abone sayılarını, platformların sayfalarına ilave ediyordum, kendi değişikliğimi onaylarken, o değişikliği fark etmemişim. Çok sayıda değişiklik olunca vandalizm olup olmadığı konusunda daha dikkatli olmak gerekiyor. Tekrardan çok teşekkürler.Selamlar. Urzicani (mesaj) 14.10, 18 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]
Kadıköylü Mesaj 19.18, 26 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Gametoon HD silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Gametoon HD) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gametoon HD sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 19.16, 27 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Bilgi simgesi Merhaba Urzicani, Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkılarınız için teşekkürler. Değişiklikleriniz birden fazla hesap kullanıyor olduğunuzu veya Vikipedi dışındaki kişilerle-örneğin Ayfer92 (MesajKatkılarİstatistikler) gibi kullanıcılarla- koordine değişiklik yaptığınızı işaret etmektedir. Birden fazla hesapla ilgili politikamız genellikle buna izin vermez ve kötüye kullanımında kullanıcıların değişiklik yapması engellenebilir. Doğrudan veya başka bir kişinin yardımıyla birden fazla hesabı kullanıyorsanız, lütfen bu hesapları açıklayın. Teşekkürler. Bjelica (mesaj) 18.04, 12 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Bjelica ben sizden eski bir kullanıcıyım ve devriyeyim. Benim hakkımda bu tarz ithamlarda bulunmanız doğru değil. Vikipedi dışındaki kişilerle koordine olarak Köy Çeşmesi'nde karar almış olmanıza işaret ediyor dersem size haksız bir ithamda bulunmuş olurum. Lütfen haksız ithamlarda bulunmayalım. Teşekkürler. Urzicani (mesaj) 21.10, 12 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]

KablTV Kanallar Listesi yok[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Urzicani KabloTV üyeliği için Kanal listesini kontrol edecektim sayfada ki kanal listesi kuralları bilmeyen bir kişi tarafından silinmiş sanırım geri getirme imkanınız var mı acaba Cebixtr (mesaj) 18.54, 12 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Sayın Cebixtr Vikipedi'de KabloTV kanal listesi bir kullanıcı tarafından kaldırılmış. Kanal listesi çoğunluk tarafından isteniyorsa geri getirilebilir. Sayın Bjelica adlı devriye ise Ayfer92 ve sizi tanıdığım iddiasında bulunmuş. Sayın Bjelica (mesaj'ya da bana ilettiğiniz gibi bu konudaki değişiklik talebinizi iletin. Kanal listesine herhangi bir katkısı bulunmayan bir kullanıcı kanal listesini kaldırıyor. Bu ne kadar doğru onu da bilemiyorum. Siz Sayın Bjelica (mesaj'ya da yazın. Teşekkürler. Urzicani (mesaj) 21.31, 12 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]

Sevgili Urzicani, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Urzicani, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]