Kullanıcı mesaj:Tigerfibel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Tigerfibel![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Takabeg ileti 10:58, 19 Şubat 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Üçüncü Harkov[kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Tamamını mı çevireceksiniz? Takabeg ileti 14:37, 19 Şubat 2009 (UTC)

-Selam, teşekkürler. Evet tamamını çevirmeyi düşünüyorum :) Bu imzasız yazı Tigerfibel (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Üçüncü Harkov Muharebesi maddesindeki katkınız için şahsen teşekkür ederim. Герой Советского Союза hediye edeceğim. (Kullanıcı adınızın Tigerfibel olduğuna göre Kızıl Ordusu hayranı değilsinizdir.İşinizi bitirince Demir Haç :)) Takabeg ileti 12:20, 20 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkür ederim :) Ama tahmin edebileceğiniz gibi Iron Cross'u tercih ederim :D

Bunları yükleyelim mi? Özellikle Belgorod'u ziyaret eden Türk subaylar önemli, bence. Takabeg ileti 10:25, 23 Şubat 2009 (UTC)

hmm olabilir, değişik bir şey olmuş olur :)--Tigerfibel 13:20, 23 Şubat 2009 (UTC)

Aramıza hoşgeldin Tigerfibel. III. Harkov, çok iyi bir çalışmaydı, ellerine sağlık. Doğu Cephesi (İkinci Dünya Savaşı)yle hiç uğraşmayım bari :)

Bu arada, imza atmak için, yukardaki mavi kutucuk dizisinden 11. sine tıklaman yeterli. --Makedon 12:20, 23 Şubat 2009 (UTC)


Teşekkür ederim. Fırsat buldukça çevirilere devam edeceğim. Şimdilik sıradaki Kursk Muharebesi ;)--Tigerfibel 13:18, 23 Şubat 2009 (UTC) Aslında daha önceden de vardı bazı çevirilerim, başka bir kullanıcı adıyla. Manstein'ın sayfasını ben oluşturup çevirmiştim ;)

Bu mu? Kullanıcı:Tigerfibelde belirtirseniz iyi olur. Vikipedide kukla meselesi var. "Kötü kuklalar" engellenirler. Gerç sizin kötü tarafınız yoktur da yine garanti olsun. Takabeg ileti 13:25, 23 Şubat 2009 (UTC)

Eh, artık seni de Portal:Askeriye'ye katılımcı kaydetmeliyiz Tigerfibel. Tabi bunu senin yapman uygun olur. III. Harkov'u, "son eklenen maddeler"e girebilirsin. Kursk'u da "Gündemdeki Proje"ye. Tekrar aramıza hoşgeldin, herzaman yardıma hazırım. --Makedon 15:06, 23 Şubat 2009 (UTC)

Evet Takabeg, eski kullanıcı adım o. Uzun zaman önceydi gerçi :)

Teşekkürler Makedon :)--Tigerfibel 20:37, 23 Şubat 2009 (UTC)


Hayır izlemedim. Nedir tam olarak? Demir Haç olsa da olur olmasa da, ben keyif aldığım için yapıyorum ;)--Tigerfibel 08:41, 25 Şubat 2009 (UTC)

Cahit Toydemir başkanlığındaki Türk askerî heyetin Belgorod ziyareti. Türk subaylar 503. Ağır Panzer Taburu'nun manevrasını izliyorlar. Takabeg ileti 08:43, 25 Şubat 2009 (UTC)

hmm anladım, bir ara bakarım ;)--Tigerfibel 08:46, 25 Şubat 2009 (UTC)

Donts basin'in Türkçesi nedir? Donbas mı acaba? Takabeg ileti 10:19, 25 Şubat 2009 (UTC)

İyi hatırlattın, onu değiştirecektim :) DOnets Basin>>Donets Havzası olacak :) Donbas iki kelimenin ilk üç harfiyle oluşturulan kısaltma diye tahmin ediyorum.--Tigerfibel 10:21, 25 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba Tigerfibel, seni yeniden buralarda gördüğüme sevindim. Bu vesileyle, gönlünce bir yeni yılın olsun. --Makedon 13:59, 31 Aralık 2010 (UTC)

Teşekkür ederim Makedon, uzun zaman oldu :) Ben de sana gönlüne göre bir yeni yıl dilerim.--Tigerfibel 14:21, 31 Aralık 2010 (UTC)

Askeriye Portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba Tigerfibel. Askeriye Portalı'nda yardımcı olmanı rica edeceğim. "Son eklenen maddeler" belirtilebilir, Askeri Tarih de konu kapsamında, "İşbirliği" bölümünde görüş belirtilebilir, "Gündemdeki fotoğraf" yenilenebilir, başka şeyler de olabilse iyi olur tabi. --Makedon 12:36, 5 Ocak 2011 (UTC)

Tam olarak nasıl bir katkıda bulunabilirim? Yani mesela benim yeni eklediğim Çekoslovakya'nın İşgali ve ufak bir madde olarak Viyana Hediyeleri (biraz garip bir isim oldu ama ne yapayım) var. Onları son ekelenen maddelere girmem gerekir mi? Askeriye'den çok diplomatik oluyorlar da :) Gündemdeki kısmına Polonya Seferini ekleyebilirim ama açıkçası ben o sayfada değişiklik yapmak istemedim, o yüzden bir şey eklemedim. Bir de fotoğraf değişikliği için tam olarak ne öneriyorsun? --Tigerfibel 12:47, 5 Ocak 2011 (UTC)

Evet Viyana Hediyeleri politik bir olay, ama Çekoslovakya'nın İşgali, Son eklenen maddeler bölümüne yazılabilir. Bunun gibi şeyler, askeri tarih ya da askeriye ile ilgili yeni maddeleri bu bölüme girmek, portalı günceller. Aslında üzerinde çalışılan maddeleri de belirtmekte yarar var ama bunun için Portalda şu an bir bölüm yok. Oluşturulsa fena olmaz. Resim konusunda da ben, üzerinde çalıştığım maddeyle ilgili resimleri seçiyor ve ilginç olabilecek birkaç bilgi kırıntısı yazıyorum. [1] sayfasında II. Dünya Savaşı Doğu Cephesi ile ilgili birçok resim var.--Makedon 13:25, 5 Ocak 2011 (UTC)

Eline sağlık Tigerfibel. Portala bir işlerlik kazandırabilirsek el birliğiyle iyi olacak. --Makedon 13:50, 5 Ocak 2011 (UTC)

Elimden geleni yaparım :)--Tigerfibel 13:54, 5 Ocak 2011 (UTC)

Merhaba, benim de bir ricam olacak, yazdığınız maddeler için kullandığınız kaynakları belirtebilir misiniz? Referansları satır içinde, yani dipnot şeklinde belirtmeniz ideal olacaktır. Ayrıca yazdığınız maddelerden ilginç (ve kaynaklandırılmış) bilgileri yakında Ana Sayfa'da çıkmaya başlayacak olan "Biliyor muydunuz?" sütunu için aday gösterebilirseniz hoş olurdu. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 14:25, 5 Ocak 2011 (UTC)

Esas sorun benim orijinal çalışma yapmıyor olmam sanırım :) Ben sadece İngilizce sayfaları Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorum. Orada olup Türkçesi olmayan sayfalar veya var olup çok detaylı hazırlanmamış, ama İngilizce sayfası kapsamlı olanlar üzerinde çalışıyorum. Bu yüzden, çevirdiğim sayfada kaynak belirtilmişse olduğu gibi alıyorum ancak belirtilmemişse kaynak bulabilecek durumda değilim maalesef :( --Tigerfibel 14:38, 5 Ocak 2011 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)