Kullanıcı mesaj:StANDby007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şahsi olarak yanlış etiketlemeler düzenlemeler yapabilirim. Böle yanlış etiketlemeler ve düzenlemeler yaptığım zaman bildirin hemen düzeltiyim :D




Hüseyin Avni Aker Stadyumu[kaynağı değiştir]

Üzerinde uğraştığınız maddeyi gördüm ve belki altta yazılanların size yararı dokunur diye düşündüm.

Şablonun

İyi çalışmalar, --Bahar 14:41, 14 Eylül 2006 (UTC) Tamamdır o sorun halledildi...




Hoş geldin StANDby007![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 21:52, 18 Aralık 2006 (UTC)


--Dbl2010 00:49, 28 Aralık 2005 (UTC)



SSCB bayrağını svg'den png'e niye çevirdin ki, svg olarak daha kullanışlı... Bu arada görsel malzemeleri wikicommons'a yükleyerek (ya da orada olup olmadığını kontrol ederek) direk isimle çağırabiliyoruz. İngilizce wikipedi ve Türkçe wikipedi aynı yerden besleniyor, tekrar yüklemene gerek kalmıyor...--l'o'ker 11:25, 6 Eylül 2006 (UTC)




Metal Militia[kaynağı değiştir]

redirect tamamdır[kaynağı değiştir]

Merhaba Standby007, sanırım istediğin böyle birşeydi. Kolay gelsin. Metal Militia 21:44, 27 Ağustos 2006 (UTC)




Hindistan maddesindeki tablo sorununu düzelttim. Sayfa da yazısı olduğundan taslak etiketi ekledim. Kolay gelsin. --Dbl2010 12:34, 30 Aralık 2005 (UTC)

Resim:Pakistan Amblemi.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Pakistan Amblemi.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)




Vito Genovese[kaynağı değiştir]

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 16:48, 6 Eylül 2006 (UTC)


Selam StANDby007,

Oyunlardan aldığın ekran görüntüleri için {{Ekran Görüntüsü-Oyun}} etiketini kullanman gerekiyor. Ekran görüntüsünü alan kişi, görüntünün haklarına sahip olamıyor ne yazık ki.

Sevgiler

Vito Genovese 20:47, 6 Eylül 2006 (UTC)


Pervez Müşerref'in resmindeki etiketi üçüncü kez geri alman Vikipedi:Üç revert kuralının ihlali olacaktır. Bilgisayarında bulunan resimler sana ait sayılmaz, tekrar söylüyorum.

Vito Genovese 21:45, 6 Eylül 2006 (UTC)


Mesajını en üste eklediğin için görmemişim. Az önce farkettim.

Oyunun korsan olarak satılması burada kullanımını haklı çıkarmak bir yana dursun, ayrı bir suçtur. Ayrıca oyunu üreten firmanın dağılmış, stüdyonun patlamış, programcının kalpten gitmiş olması yazılımın telif haklarının düştüğü anlamına gelmez. Oyuna ait ekran görüntülerini yayınlayan sitelerin telif politikaları çoğu durumda Vikipedi'nin politikalarıyla aynı değildir. Zaten oyunlardan alınan ekran görüntülerinin promosyon amacıyla kullanılması çoğu durumda teşvik edilmektedir. Ancak konumuz doğru etiketin kullanılması. Eklediğin görüntüler için kesinlikle GÖBL kullanılamaz. Şu an için (telif durumunun da muallakta olduğunu hesaba katarsak) en mantıklı seçim {{Ekran Görüntüsü-Oyun}} olacaktır.

Eklediğin resimlerin Vikipedi'de uzun ömürlü olmaları için uğraştığımı hatırlamanı isterim. Aksi taktirde yanlış etikete sahip oldukları için 48 saat içerisinde silinebilirler.

Vito Genovese 07:05, 7 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba StANDby007,

Yarım saattir siteye bön bön bakıyorum, bir tane telif yazısı göremedim. Süper bi site yapmışlar, tebrik ediyorum arkadaşları.

Telif ibaresi olmaması da maalesef resmi kullanabileceğimiz anlamına gelmiyor, çünkü resmin girdiği herhangi bir adil kullanım kategorisi yok. Resmi kullanmak konusunda ısrarcıysan bir mail at istersen. (webmaster.at.trabzonspor.com) Creative Commons lisansları konusunda ufak bir bilgi vererek kullanım için izin iste. Eğer lisanslardan herhangi birine razı olurlarsa da mail metinleriyle birlikte resmin sayfasına yazar, resmi yayınlarız.

Yardımcı olacak ufak bir hatırlatmada bulunayım. Creative Commons resimlerinden sadece by, by-sa ve by-nd'yi kullanabiliyoruz. Çünkü resim için izin verenlerin kesinlikle ticari kullanımı kısıtlamamaları gerekiyor.

Ne yazacağın konusunda kararsızsan onda da yardımcı olmaya çalışırım. Bağlantıyı koparmayalım.

Sevgiler

Vito Genovese 11:15, 19 Eylül 2006 (UTC)


Tekrar merhaba,

Onlara attığın ve onlardan sana gelen maillerin metnini de ekler misin? Hangi şartlara razı oldukları çok önemli. Metinlerden kendi mail adresini silebilirsin tabi ki.

Sevgiler

Vito Genovese 01:37, 20 Eylül 2006 (UTC)


Sorun şu ki, sadece "İzin veriyorum" demeleri yetmiyor, çünkü legal açıdan neye izin verdiklerini bilmeleri gerekiyor. Tekrar bir mail atıp Creative Commons lisanslarıyla bilgi verip seçebilecekleri 3 lisanstan (by, by-nd ve by-sa) birini seçmelerini isteyebilirsin. Üçü de senden istedikleri şartı karşılıyor. CC maddesinden alacağın bilgilerle adamları kısaca bilgilendirirsen ve ağızlarından "Resimleri Creative Commons filanca lisansıyla yayınlamanıza izin veriyorum" gibi bir yazı alırsan sorun kalmayacaktır. Susucam, valla bak!

Sevgiler

Vito Genovese 14:33, 20 Eylül 2006 (UTC)


Tekrar merhaba,

Ufak bir noktayı atlamışım. by-nd lisansı da kullanılamıyor, yanlış bilgi vermişim. Kusura bakma.

Ya by'ı ya da by-sa'yı seçmeleri gerekiyor.

Sevgiler

Vito Genovese 15:49, 20 Eylül 2006 (UTC)


Yok, resimlerin üzerine bir şey yazmasına gerek yoktu aslen. Sadece "Falanca lisansı kabul ediyorum" tarzı yazılı bir veri olsa elimizde yeterli. Bir de ufak bir rica, mesajları sayfanın en altına yaz lütfen.

Sevgiler

Vito Genovese 13:03, 21 Eylül 2006 (UTC)


Tekrar merhaba StANDby007,

Ellerine sağlık öncelikle. Adamla yazışmalarınızın metinlerini izin verdiği tüm resimlerin sayfalarına kopyalarsan ve {{CC-A-BP-2.5}} etiketini de eklersen işlemi bitirmiş olucaz.

Çok teşekkürler özenin için.

Sevgiler

Vito Genovese 12:30, 22 Eylül 2006 (UTC)


Adamla yazışmalarını da ekleyebilir misin tüm resimlerin sayfasına? Arayan orda bulacak, bizim tartışma sayfalarımız gelip geçici.

Sevgiler

Vito Genovese 12:28, 24 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba tekrar,

{{Ekran Görüntüsü-Yazılım}} işini görecektir. Lakin ekran görüntülerini kendin de alsan iki kelimelik bir açıklama koymayı unutma lütfen.

Sevgiler

Vito Genovese 09:59, 2 Ekim 2006 (UTC)


"Falanca Wikipedia'dan alınmıştır" yerine tıkladığımızda karşımıza resim çıkacak şekilde, url cinsinden kaynak göstermeyeni falakaya yatırıyorum artık. Haberin yok mu? Aa!

Vito Genovese 11:50, 2 Ekim 2006 (UTC)




Resim:Osmanlı_Haritası_Gerçek.png[kaynağı değiştir]

sanırım yanlış harita yüklemişsin, bu harita doğru değilDelamorena 19:31, 20 Ekim 2006 (UTC)

burda ve şu yabancı kaynakta ve şu yabancı kaynakta ve hatırladığım kadarı ile orta okul ve lisedeki tarih derslerindeki haritalarda da arap yarımadasını tamamen almış olarak hatırlamıyorum. yine de konunun ehli bir kisi ( ki bu kullanıcı:Tarih olabilir) sormak lazım ve haritaları biraz kurcalamak lazım, yada başbakanlık osmanlı araştırma vakfına da sorabiliriz. Ama konu hala muallakta bence Delamorena 15:43, 23 Kasım 2006 (UTC)
merhaba kullanıcı:tarih' e durumu bildirmiştim oldukça açıklayıcı bir mesaj atmış mesaj sayfamdan bakabilirsin, bu durumda teorik olarak haritada sorun yok, ama tarihin de belirttiği durumları belirtmekte yarar var diye düşünüyorum( himaye altındaki devletlerle beraber vs vs) kolay gelsin.Delamorena 18:52, 26 Kasım 2006 (UTC)

Merhaba StANDby007,

Telif hakkı saklı olan bu metinler için bir izin prosedürü mevcut, ancak bunun yerine bilgileri kendi cümlelerinle harmanlayarak yazman daha doğru olur.

Yine de denemek istersen, siteye bir mail atıp, ilgili metinleri GÖBL lisansıyla yayınlamalarını isteyebilirsin. Bu izni verdikleri zaman metinlerin telif haklarının artık saklı olamayacağını ve sana bir nevi hediye etmiş olacaklarını da anlamalarını sağlaman gerekiyor, zira yanlış bir bilgilendirme sonucu sadece sana şu anki kullanımın için tek seferlik bir izin verdiklerini düşünmemeleri gerekiyor.

GÖBL lisansına izin verdiklerine dair bir yazılı izni info-tr@wikimedia.org adresine atmalarını sağlayabilirsen sorunsuzca kullanabilirsin metinleri.

Vito Genovese 14:56, 16 Aralık 2006 (UTC)

Bu maddenin sizi de ilgilendirdiğini düşünüyorum. Lütfen tartışma sayfasına katılınız. --darkhorn ileti 20:45, 16 Mart 2008 (UTC)

Çılgınlar Taraftar Grubu Maddesi[kaynağı değiştir]

Selam

Trabzonspor ÇILGINLAR taraftar Grubunu anlatan makaleyi başlatmak istiyorum. Bunun için hangi gerekli izinleri almam gerek. Mesela tarihi veya grup hakkındaki diğer yazıları almak için hangi yasal yükümlülkleri yerine getirmek zorundayız. Resim ve logoyu Vikipediye aktarıp kullanmak için gereken lisans izinleri almayı biliyorum. Geri kalan varsa yükümlülükler için bilgi almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

StANDby007İletişimkatkılar 18:30, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Selam, telifli içerik (metin, resim, fotoğraf) eklemediğiniz sürece herhangi bir yerden izin almanıza gerek yok. Logo resimler hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir medya inceleme timi üyesine danışabilirsiniz:
Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı. Teşekkürler, kolay gelsin. --M. M. ileti 21:09, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Vandalizm Uyarısı![kaynağı değiştir]

Kolbastı makalesinde belirli IP sahiplerince vandalizm yapılmaktadır. Lütfen geçmiş kayıtlarını inceleyerek. Kolbastı oyununa Çingene oyunu yazıp duranları engelleyiniz. veyahut konunun ehli bilgilerin mahfedilmesinin önüne geçilmesi için sadece kayıtlı kullanıcılar tarafından düzenlenmesini sağlayınız. Şimdiden teşekkür ediyorum.

StANDby007İletişimkatkılar 20:59, 17 Kasım 2008 (UTC+2)

Bugün sayfa üzerinde 3-4 kez değişiklik yapılmış evet, ve siz de bunları geri almışsınız. Maddeleri anonim kullanıcıların değişikliklerine kapatmak için daha yoğun hareketlilik gözlenmesi gerekiyor, ki şu an için böyle bir durum söz konusu değil. Eğer vandalizm devam edecek olursa, o an çevrimiçi olan bir hizmetli zaten duruma müdahale edecektir. İlginiz için teşekkürler. --M. M. ileti 19:07, 17 Kasım 2008 (UTC)


  • Merhabalar; öncelikle sakin olmanızı öneriyorum. Çünkü insan soğukkanlılığını yitirdiği zaman, haklı olsa bile haksız durumuna düşebilir. Bahsettiğiniz madde, tartışma sayfasında belirttiğim nedenle kilitlendi. Bu süreç, aslında daha sakin kafayla bir sonuca bir tartışmaya yer açılması yönünde bir fırsattır. Bana o kadar yazıyı zahmet edip iletmişsiniz ama ben konuda ne bilgi sahibiyim, ne de tarafım. Sadece bulduğum en düzgün sürüme döndürüp kilitledim. Zaten süre geçicidir (3 gün) Perşembe gününden itibaren düzeltme yapmaya başlayabilirsiniz. Bu süreç içinde görüşlerinizi tartışma sayfasında belirtiniz, ve unutmayınız, ben taraf değilim. Anlayışınıza teşekkürler, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   15:20, 10 Şubat 2009 (UTC)
  • Tekrar merhaba; samimiyetinize güvenerek maddeyi sizin belirttiğiniz haline geitrdim. Ancak uzun süreli korumayı oluşturacak şartlar şu anda oluşmuş değil. Ayrıca "sakin olamıyorum" sözleriniz inanın gerçekten sadece size zarar geitrir; unutmayın, "öfkeyle kalkan zararla oturur". Sakın nezaketi elden bırakmayın. Teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   15:32, 10 Şubat 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 17:06, 2 Eylül 2009 (UTC)

Açtığınız mahalleler Kayda değerlik kriterlerimiz dışındadır. Bilginize... --e.c. 17:24, 9 Aralık 2009 (UTC)

Benzerleri çok olduğundan mahalleler eklenebilir diye düşünmüştüm. Nitekim Mahalle ile ilgili geliştirme taslakları vardı. Birinin çıkıp lüzumsuz bunlar sildim hepsini diyeceğini düşünmemiştim. StANDby007İletişimkatkılar 19:41 9 Aralık 2009 (UTC+2)


Merhaba StANDby007,

Uzun zaman seni burada görmek çok güzel. Yazışmanıza göz misafiri olmuşken bir yanlış anlamayı gidermek istedim.

Artık ansiklopediye neyin girip neyin giremeyeceğini daha belirgin bir şekilde ortaya koymak için kayda değerlik kriterleri adı altında bazı yönergeler mevcut. Böylelikle ansiklopedi kalitesinin belirli bir seviyenin üzerinde olması amaçlanıyor. Bu kayda değerliğin de temel kriteri (ki sayfasında da görebilirsin bunu) diğer kaynaklarda yer verilme olarak belirlenmiş, belirli türdeki kavramların ise bu yönergelerde direkt olarak kayda değer olmadığına karar verilmiş.

Mesela köy statüsünde olmayıp mezra statüsünde olan yerleşim yerleri de yine aynı kriterler uyarınca siliniyor. Yani Elmacenderesi'nin bunları lüzumsuz bulması söz konusu değil, sadece ilgili yönergelerin uygulanması söz konusu.

Bu kadar uzun aralar vermeden seni sürekli Vikipedi'de görebilmek dileğiyle.

Sevgiler

Vito Genovese 17:48, 9 Aralık 2009 (UTC)


Estağfurullah!

İşte bu kayda değerlik ayrımını iyi yapmamız, konu kayda değerse direkt iç bağlantıları temizlemeyi tercih etmemiz gerekiyor. Zira buna bir sınır koymazsak, bakkal Ahmet abiye kadar gider iş. Tamam, açık yoğurdu süper olabilir, lakin yeterli mi? Değil. :)

Eh, artık Trabzon'u seçkin madde yapmazsan ayıp bence. Ne dersin?

Vito Genovese 18:17, 9 Aralık 2009 (UTC)


O mahalle bağlantılarını düz metne çevir istersen?

Vito Genovese 18:27, 9 Aralık 2009 (UTC)


Son değişikliklerde bu tür şeyleri yakalamak daha kolay. Bunların silinmemesi görülmemesinden, aktif kullanıcı eksikliğinden muzdaribiz zira bu aralar. Siliyorum şimdi bunları da, anlaştık değil mi bu kayda değerlik konusunda?

Vito Genovese 18:35, 9 Aralık 2009 (UTC)


Biraz muallakta bu durumda kayda değerliği. Neyse, ben şimdi silmiyorum ama maddenin içeriğini kayda değerliği destekler biçimde biraz geliştirebilirsen başka bir hizmetli arkadaşın ya da sil şablonu koyabilecek hizmetli olmayan bir arkadaşın değerlendirmesini kolaylaştırmış olursun.

Sevgiler

Vito Genovese 18:46, 9 Aralık 2009 (UTC)

Esentepe Mahallesi[kaynağı değiştir]

Sildiğiniz mahalle bir başka makale ile ilişkilendirilmiş. Varolan bağlantı geçerlilik kazanması için makale hayata geçirilmiştir.

Bakınız: Kolbastı

Burada Arafilboyu adı geçen mahalle bugünkü yeni adıyla Esentepe Mahallesidir. Yeni kurallar geldi ve bizde bu kurallara göre hareket etmek istiyoruz. Ama başka makalelerle ilişiği varmı yokmu bakmadan siliyorsunuz.

StANDby007İletişimkatkılar 20:17, 9 Aralık 2009 (UTC+2)

Türkiye'de yüzbinlerce mahalle var, bunların ansiklopedik olanları varsa elbette Vikipedi'de yer alacaklardır. Teşekkürler. --M.M.ileti 18:41, 9 Aralık 2009 (UTC)

Bu sorunu aştık gereken tarafınızca yapılmış zaten. :)

StANDby007İletişimkatkılar 20:43, 9 Aralık 2009 (UTC+2)

kıpçak kuman[kaynağı değiştir]

merhaba kıpçaklar maddesine yaptığın katkıdan dolayı teşekkürler kumanlar sayfasınıda boşgeçmeyin bu konuyu trabzonlu ya da karadenizli profesyonel vikipedistlere ulaştırırsanız sevinirim her iki maddeye karadenizle ilgili birçok bilgi ve kaynak eklenebilir.

Merhaba,

Vakitsizlikten muzdaribim ne yazık ki, o yüzden müsait bir arkadaşa danışmanı önermek durumundayım maalesef. Kusuruma bakmayasın.

Sevgiler

Vito Genovese 19:29, 12 Nisan 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba StANDby007,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:StANDby007userbarlari.gif adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d9 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 20:28, 13 Kasım 2010 (UTC)

Reality 15:57, 10 Ocak 2012 (UTC)

Mutlutopuz 10:01, 3 Şubat 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

i.e.msj 16:48, 1 Mayıs 2014 (UTC)

Hoş geldiniz StANDby007![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba StANDby007, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 11:02, 15 Aralık 2015 (UTC)

Kudyaz 22:03, 15 Eylül 2016 (UTC)

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.