Kullanıcı mesaj:Sralp2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili Sralp2,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --Uğurkentmesaj 09:46, 31 Aralık 2014 (UTC)

emeğinize teşekkürler

Maruzatım var[kaynağı değiştir]

Öncelikle 2015 yılının sen ve tüm Vikipedistlere iyi, güzel, doğru, sağlıklı, mutlu, neşeli şeyler getirmesini dilerim. Maruzatıma gelince, çok önemsemedim ama İBP 46. hafta puanlamasında bir hata var. burada 176 kategori x 2 = 344 yeni kategori açma puanı + 27 yeni şablon puanı = 371 toplam puan olması lazım. (3 sütundan biri puanlanmış sadece) Puanında değilim ama düzeltirsen sevinirim :) Bu imzasız yazı Sralp2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İlk defa puanlama hatası yaptığımdan dolayı özür dilerim. Son sütundaki sayıya bakmışım. Hak eden bir kişiye hakkını vermemek ne kadar doğru olur. Hemen düzeltiyorum. Kendine iyi bak. --Uğurkentmesaj 09:19, 1 Ocak 2015 (UTC)

İBP 46. Hafta[kaynağı değiştir]

Merhaba Sralp2 Kutlarım sizi. güzel emek. Antarktika konusunda TAKBAM olarak bilgi ve kaynak açısından yardımcı olmak isteriz. takbam@takbam.org adresi ile yazışabilirsiniz. Bu imzasız yazı 5.46.81.188 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Teşekkür ederim. En kısa sürede yazacağım. --Sralp2 (mesaj) 05:34, 2 Ocak 2015 (UTC)
  • Sayın Sralp2,
"Antarktika Kutup Bilimsel Araştırmalar Merkezi" (TAKBAM) olarak teşekkür ederiz bu çalışmanızdan dolayı.
 Bize ait her türlü resim v.b kaynaklarımızı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Bir yıldızda sizin için Aluminum (mesaj) 16:52, 4 Ocak 2015 (UTC)

Vikidata mevzuu[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Şurada açtığınız kategorileri Vikidata'ya bağlamadığınızı fark ettim. Hazır bununla ilgili işbirliği projesi de varken hallediversen çok makbule geçer. Bir de o aynı sayfadan şunu gördüm. Kategoriler de ana kategori hariç (gerçi o bile bir kategoriye bağlanıyor) hep başka bir kategoriye bağlanmalıdır. En azından İngilizce Vikipedi'deki kategorinin karşılığıysa ona göre kategorilenmelidir. Bu konuya hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 19:12, 5 Ocak 2015 (UTC)

Uyarı için teşekkür ederim. Ama bir yandan da şunu düşündürdün bana.. O kategorileri bağlamam 10 saniyemi aldı.. Ama sen bu uyarıyı yazmak için eminim daha fazla bir süre harcadın. Bunu yapmak yerine, çoğumuzun başkalarının hatalarını bu kadar derin düşünmeden giderdiğimiz gibi yapmanı yeğlerdim. Bazen insanlara hatalarını ya da eksikliklerini gidermelerine yardım ettikten sonra küçük bir hatırlatma yapmak çok daha etkilidir. Sana Vikipedi çalışmalarında başarılar dilerim. --Sralp2 (mesaj) 21:27, 5 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Sralp2
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:13, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

İBP 2014/50. Hafta[kaynağı değiştir]

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Sralp2, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

meraba, eskiden şablonu koyarken tarihsiz koymuşsunuz da, gözüme çarptığı için her karşılaştığımı uyarıyorum. bugüne kadar belki de değişmiştir kullanımınız; fakat ricam, eğer yapmıyorsanız, bundan sonra tarih de atmanız. çok teşekkürler. Lisatittu (mesaj) 15:17, 27 Mayıs 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Sralp2,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Anlam ayrımı sayfalarının düzenlenmesi konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 07:28, 29 Ekim 2015 (UTC)

Abby Gaines silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Abby Gaines) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Abby Gaines sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 10:53, 4 Temmuz 2016 (UTC)

Sizi özledik Sralp2![kaynağı değiştir]

Sralp2, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Adem20ileti 14:33, 20 Eylül 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Yenilendi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Yenilendi !
İyi günler, iyi çalışmalar.
Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih uzun süredir pasif durumda olduğu sebebiyle çalışmalarına ara verilmişti.

Projenin yeniden aktifleşmesi için yürütülen çalışmalar neticesinde proje görsel ve teknik eklentiler ile iyileştirildi.Projenin yeniden aktif bir sürece girebilmesi için Anket ve oylamalar kısmında proje dahilinde fikirlerinizi bildirebilirsiniz.Ayrıca iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesinin oylamasına katılarak iş birliği projesinin belirlenmesinde katkı sağlayabilir ve seçilen işbirliği projesi neticesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Ayrıca Yapılacaklar ve istek maddelerini inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve sizleri tekrardan aramızda görebilmemiz için LÜTFEN TIKLAYIN.

--𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 01.10, 10 Nisan 2020 (UTC)

2. Sovyet Antarktika Seferi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (2. Sovyet Antarktika Seferi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/2. Sovyet Antarktika Seferi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— Pamfilyalı 💬 12.31, 29 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Sralp2, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Sralp2, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]

Kategori:Fransız dansları[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Kategori:Fransız dansları maddesi hızlı silme kriterlerinden "Kategori 1: Boş kategori gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 20.21, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]