Kullanıcı mesaj:Renegade~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

NOT: Bu aralar yaşadığım yoğunluk ve vakit sıkıntısı nedeni ile mesajlarınızı görmem ve cevap vermem gecikebilir. Anlayışınız için teşekkürler...--renegademsj 05:52, 8 Haziran 2007 (UTC)


Lütfen yeni mesajınızı " + " sekmesini kullanarak bırakın ve sonuna imza "~~~~" atmayı unutmayın. Mevcut mesajlara ilave için mesajların yanındaki "değiştir" sekmesini kullanın.
Aralık 2005 - Mayıs 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Haziran 2006 - Temmuz 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Ağustos 2006 - Eylül 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Ekim 2006 - Kasım 2006 arası mesaj arşivi için tıklayın
Aralık 2006 - Mayıs 2007 arası mesaj arşivi için tıklayın

Decimation maddesini okudum; grubun sadece bir tek albümleri var ve fazla isim yapmış bir grup değil. Bu nedenle ansiklopedik olmadığını düşündüm. Siz değiştirmişsiniz, SAM yapmışsınız? İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 05:53, 28 Haziran 2007 (UTC)

Açıklamanız tatmin ediciydi, tek albümü olan herkes/her grup ansiklopedik olamaz diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.Levent Abi ileti 06:01, 28 Haziran 2007 (UTC)

Ben resim yükleme işleminde lisans konusuna takılmıştım. Ben anladığım kadarıyla yapmaya çalışırım olmazsa biri düzeltir artık :) İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim. --Isparta 16:47, 29 Haziran 2007 (UTC)

Galatasaray SK[kaynağı değiştir]

Bi kullanıcı Galatasaray SK maddesine ahlağa aykırı şeyler yazmış, bu kullanıcıya gereği yapılabilirmi. Ke-mal00mesaj 16:10, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Sevgili Renegade seni bilim takımında görmekten mutluluk duyarım, bu aralar biraz fazla yoğunum o yüzden yanıtım geç oldu affet.. --Elmacenderesi E=mc2 13:25, 14 Temmuz 2007 (UTC)

Kullanıcı "müslümcü" konusunda gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkürler, iyi çalışmalar. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 06:54, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Portal Sosyalizm[kaynağı değiştir]

Sosyalizm portalı Vikipedi:Seçkin portal adaylarına aday olmuştur.Siz değerli yöneticilerimizin oyları bizim için değerlidir.Lütfen oy kullanın.İyi çalışmalar--William Wallace 08:28, 28 Temmuz 2007 (UTC)

Sevgili Renegade Bilim Takımı'nın şartlarını yerine getirdiğin için seni davet ediyorum.. Babil kısmına BT yazarak bilim takımında olduğunu belirtebilirsin, daha sonra bilim takımı sayfasında da ayrıca katkıda bulunanları alanlarına göre belirteceğiz, biliyorsun bilim takımı büyümeye çalışan bir takım ve bunu beraber başaracağız, sevgiler iyi çalışmalar!! --Elmacenderesi E=mc2 19:25, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Açtığım Nükhet Egeli maddesinde düzenleme diyerek bir değişiklik yapmışsınız. Öncelikle katkınıza teşekkür ederim. Ben viki standartlarına uygun bir kalıp yaratmaya çalışıyorum ve bu nedenle değişikliğinizi geri aldım. Bilginiz olmalı diye düşündüm. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 20:19, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Not: Açtığım bütün sanatçı maddeleri hemen hemen (%90) aynı tipografi içinde. Olmayanları da yapacak iş bulamayınca düzelteceğim. Levent Abi ileti 20:22, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba Renegade. Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın[kaynağı değiştir]

Merhaba Renegade . Aşağıdaki mesajlaşmalara bakar mısın. iyi çalışmalar--Atacameñoileti 19:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)


Selam Metal, eskiden günün resmi Commons'a paralel gidiyordu. Ağustos'tan beri Commons'un günün resmi bizdekinden farklı olmaya başladı. Her ayın ilk günü Vikipedi:Günün resmi/şablon1 ve Vikipedi:Günün resmi/şablon2'nin ay başında hazırlanması lazım. Yani burada anlatılan işlemin yapılması gerekir. Eskiden bunu Özgür yapıyordu fakat şu an ilgilenilmiyor. İngilizce tercümesi yapamadığım için el atamıyorum. Bununla ilgilenmek ister misin? İyi çalışmalar--Atacameñoileti 08:09, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Selam, aklımsıra moladayım ve geliş gidişlerim düzensiz. İlgilenmeye çalışırım ama sen gene de, Pınar'a veya Noumenon'a durumu bir iletiver istersen. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 08:20, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Eğer bakan olmazsa ben bakmaya çalışırım fakat ben de bazen kaybolabiliyorum ve yakında kısa bir süreliğine yine yok olacağım. İstersen sen gerekli değişiklikleri yap, sorun sadece resim altı metinlerinin çevirisi ise ben onları hızlıca çevireyim. Tabii daha aktif olan bir başka yöneticiye de iletebiliriz durumu... Citrat veya Mach belki? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 11:47, 4 Ağustos 2007 (UTC)
Selamlar, benim aslında bu işi size paslamamın nedeni burada çözemediğim bir tuhaflık olmasıydı. İlk altı gün ve onuncu gün var, diğerleri tamplate diye geçiyor. İkincisi ben de şu sıralar aktif değilim ve korkarım uzun süre de bu böyle devam edecek. Bu mesajlaşlaşmaları Mskyrider, Citrat Mach'a ileteyim belki onlar bu sayfayı anlayabilir ve zamanları olabilir vs.vs. Kolay gelsin--Atacameñoileti 19:39, 4 Ağustos 2007 (UTC)

Vikipedistler Buluşuyor[kaynağı değiştir]

İzmirde vikipedistler buluşuyor!!!Ayrıntılı bilgi Vikipedi:Buluşma/İzmir 2de--WilliamWallace 13:44, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 21:19, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:25, 21 Eylül 2007 (UTC)

Request for the removal of my sysop access[kaynağı değiştir]

I request the removal of my sysop access to tr.wikipedia. Thanks. --renegademsj 12:49, 6 Ekim 2007 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı, per your request. Effeietsanders 11:00, 7 Ekim 2007 (UTC)

Gaz kompresörü maddesi hk...[kaynağı değiştir]

Sevgili Metal Merhaba,

Gaz kompresörü maddesi sanırım kompresör maddesine yönlendirilmiş veya adı değiştirilmiş. Bu işlemden sonrada kompresör maddesine bu adresten telifli içerik yerleştirilmiş. Benim gaz kompresörü olarak girdiğim madde bu isim değiştirme veya yönlendirmelerden sonra içeriksiz göründüğünden silinmiş; o yüzden geçmişini ve telifsiz içeriği göremiyor/geri getiremiyorum. Gaz kompresörü maddesinin geçmişinden telifsiz ve düzgün olan içeriğin geri getirilerek, bu telifli maddenin silinmesi konusunda yardımını istiyorum. (Bu arada maddenin doğru/genel ismi gaz kompresörüdür (http://en.wikipedia.org/wiki/Gas_compressor bkz.->en:wiki) , kompresör piyasada bilinen ismi olup, gaz kompresörü maddesine yönlendirilmelidir.) Tşk.--renegademsj 05:33, 8 Ekim 2007 (UTC)

  • Sevgili Renegade, olaya tamamen benim hatam, kusura bakma. İçeriksiz görüp, geçmişine bakmadan silmişim maddeyi. Geri getirdim, kompresörü de gaz kompresörü'ne yönlendirdim. Selamlar, kolay gele, --Metal Militia ileti 11:17, 8 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba.Yanıtın için çok teşekkür ederim.Ben bu konuda çok bilgi sahibi değildim.Öğrendim şükür; yenilere anlata anlata.Yalnız yazmayı unuttuğun bişey var kişilerin info-tr.wikimedia.org a sitelerinin içeriğinin kullanılmasına izin verdiğine dair bir mesaj atmaları sonucu da sitelerinin içeriklerini buraya ekleyebiliyorlar.Bunu da ben söyleyeyim dedim. :)) Tekrar teşekkürler.Kolay gelsin.Sağlamcıileti 11:19, 10 Ekim 2007 (UTC)

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:53, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 16:52, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)


sinema portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba sinema portalının tasarımı ve içeriği ile ilgili bir tartışma var, katılmak isterseniz[[1]],kolay gelsin ----Tegiiinmesaj 15:53, 31 Aralık 2007 (UTC)

hoşgeldin :)[kaynağı değiştir]

bi ara seni de kaybettik diye üzülmüştüm :)Delamorenamesaj 19:00, 4 Ocak 2008 (UTC)

Hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin, Vikipedi seni özlemişti.. Kolay gele --M. M. ileti 12:56, 13 Eylül 2008 (UTC)

teşekkür ederim uzun bir aradan sonra tekrar hatırlanmak güzel beni izle sana çok iş düşebilir şimdiden sağol tam bir yıl olmuş..

bu arada gerçek mesleğin ne ben inşaat mühendisiyim fazla iş yok o yüzden internette bol görülebilirim..

Merhaba sayın Renegade. Sayın Fagus ile görüşüp onayladığımız bir proje var. Şöyle ki: Seçkin madde yaratmak amacıyla Hayvanbilim projesi çerçevesinde zoolojik içerikli maddeler seçerek bu maddelerin başlıklarını kullanıcılar arasında paylaştıracağız. Örneğin tırtak ile ilgili bir madde yazarken bir kullanıcı morfoloji bölümünü, bir başka kullanıcı coğrafi dağılım başlığını geliştirecek. Bu projede sayın Fagus ve bana eşlik ederseniz çok mutlu oluruz. Yanıtınızı bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 09:47, 07 Eylül 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:42, 2 Mart 2010 (UTC)

Renegade~trwiki, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


~~~~

Reality 12:45, 2 Temmuz 2011 (UTC)

Reality (mesaj) 22:20, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 13:51, 10 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~AtakanCanileti 10:41, 20 Haziran 2012 (UTC)

Reality 17:09, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

10:03, 20 Mart 2015 (UTC)

00:21, 23 Nisan 2015 (UTC)

Doruk455 12:03, 3 Şubat 2016 (UTC)

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, Renegade~trwiki. Yeni bir mesajınız var. Vikipedi:Köy çeşmesi#Sinema Projesi (teklifler).
Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

Bu imzasız yazı Nedim Ardoğa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15.13, 9 Ocak 2021 (UTC) [yanıtla]

ReturnOfTheJediPoster1983.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 21.37, 19 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]

Berrakapucu çok kişi bu oyunu paylaşıyoruz de geçerlidir bu koşulları araştırmki[kaynağı değiştir]

Ancakwertyuiop

212.68.59.243 17.39, 30 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]