Kullanıcı mesaj:Omersevincgul

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Erhan 23:01, 8 Mart 2007 (UTC)

Ömer Sevinçgül maddesindeki "eksik ve yetersiz" bilgiler "tam ve yeterli" hale getirilmiştir. Kaç zamandır maddenin tepesinde dikili duran "Bu sayfanın Vikipedi standartlarına ulaşabilmesi için düzenlenmesi gerekmektedir.Bu madde Temmuz 2007 tarihinden beri etiketli olarak durmaktadır.Bu maddedeki bilgilerin eksik veya yetersiz olduğu konusunda şüpheler var." levhasının kaldırılması zamanı gelmiştir. Bu konuda teredddüm yok, çünkü "1958 doğumlu Türk yazar" Ömer Sevinçgül benim. Okurlarımın uyarıları üzerine maddeye el atma ve size mesaj gönderme ihtiyacı hissettim. Şimdiden teşekkürler... Bu imzasız yazı Omersevincgul (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, maddeye goz attim. Her ne kadar VP:OTO kapsamina girse de; ansiklopedikligini tartismayacagim. Madde bana gore duzenli duruyor ve ilgili sablonu kaldirdim ancak eksik sablonunu ekleyen arkadasla (maddenin gecmisine bakin) konusarak kaldirmanizi onerecegim. Saygilar, Citrat 19:19, 22 Ağustos 2007 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Eldarion 15:57, 19 Eylül 2014 (UTC)