Kullanıcı mesaj:Omerberkaydagli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sanko Üniversitesi vs[kaynağı değiştir]

Merhabalar sevgili Omerberkaydagli, Vikipedi'ye hoşgeldiniz, kolay gelsin. Sanko Üniversitesi ve oluşturduğunuz diğer sayfalarda birtakım Türkçe hataları, ansiklopedik olmayan bazı ifadeler, tarafsızlığı bozan bazı kelime ve kelime öbeği kullanımları ve unvan kullanımları yer alıyor. İlgili maddelerdeki ilgili şablonları, gerekli düzenlemeler yapılmadan çıkarmamanızı rica ederim. Aynı zamanda bu gibi değişiklikleri "küçük değişiklik" olarak işaretlememeniz Vikipedi açısından daha faydalı olacaktır. Çünkü "küçük değişiklik" olarak değerlendirilen değişiklikler, birkaç baytlık harf değişimleri gibi bilgi değişimine veya dosya eklenmesi/çıkarılması olmayan değişikliklerdir. Tekrar hoşgeldiniz Viki'ye, iyi çalışmalar dilerim. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 01:14, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Neyi değiştirmeye çalıştığınızı anlayamadım kusura bakmayın. Ben, değişikliklerinizi yaparken, kaydederken aşağıdaki "Küçük değişiklik" kutucuğunu işaretlerken biraz daha özen göstermenizi rica etmiştim; ondan mı bahsediyorsunuz? :) --Stultiwikiabana yaz 09:03, 9 Temmuz 2014 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 09:36, 9 Temmuz 2014 (UTC)


Ahmet Sınav[kaynağı değiştir]

bu başlığın tam olarak neden silindiğini anlayamadım. Telif hakkı içeren madde olan hangisidir. SaygılarımlaOmerberkaydagli (mesaj) 10:05, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Telif hakları korunan içerik eklemeniz nedeniyle silindi. Bu sayfayı dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:02, 9 Temmuz 2014 (UTC)
Maddenin kayda değerliğini ortaya koyan herhangi bir kaynak yok. Dolayısıyla incelenecek bir durum da yok. --Eldarion 06:07, 10 Temmuz 2014 (UTC)
Bana politika öğretme çabalarınız yerine, maddenin kayda değer olduğunu ortaya koyan, güvenilir ve bağımsız kaynak eklemiş olsaydınız madde silinmeyecekti. Ancak herhangi bir kaynak yok, ısrarla kişisel yorumlarınız ile maddenin kayda değer olduğunu iddia ediyorsunuz, ancak fikirleriniz kendinizi bağlar. Kayda değerlik şüpheli olan maddelerde sorgulanır, ancak sizin girdiğiniz biyografide hiçbir kaynak yok. İkinci olarak yapmaya çalıştığınız tanıtımı başka ortamlarda yapmanızı tavsiye ederim, zira Vikipedi bir ansiklopedidir. Son olarak da Vikipedi'de nezaket bir politikadır. Az biraz dolandığınız ansiklopedide politikaları okumuyorsunuz herhalde. Biz burada kullanıcı üzerine değil, içerik üzerine yorum yaparız. Nezaket sınırlarını zorlayan mesajlarınıza devam etmeniz halinde engellenebilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz diğer konular ile ilgili, politika sayfalarımızda yeterli bilgi mevcuttur.--Eldarion 05:24, 11 Temmuz 2014 (UTC)