Kullanıcı mesaj:Murat Güneş Altuntaşoğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Birkaç ufak nokta[kaynağı değiştir]

Selamlar. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz. Açmış olduğunuz Ses ve Ayrılık maddesinden hareket ederek birkaç ufak nokta belirtmek istiyorum:

  1. Maddelerin giriş kısmına ilk olarak madde adı yazılıyor, kalın olarak. Devamında ise normal bir biçimde yazılıyor. Ek olarak albüm, kitap, film gibi eser adları her daim italik yazılıyor.
  2. Sayfa içerisinde yer alan başlıkların sadece ilk harfleri büyük yazılmakta (özel adlar istisna elbet). "Şarkı Listesi" değil de "Şarkı listesi" gibi.
  3. Şarkı adları, her daim tırnak işareti içinde yazılıyor.
Bu noktalara göre yaptığım değişiklikleri şuradan görebilirsiniz. Sormak istediğiniz şeyler olursa mesaj atmanız yeterli :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 12:19, 16 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar. Ben Murat Güneş Altuntaşoğlu gönderdiğiniz uyarılar için size teşekkür ederim. 5 yıldır Vikipedi'yi kullanıyorum fakat 1 Haziran 2013'de Vikipedi üyesi oldum. Vikipedi'de yeni sayfalar üretmek için pek çok sayfadaki bilgileri başka sayfalara aktarıyorum. Tanıştığımıza memnun oldum.Bu imzasız yazı Murat Güneş Altuntaşoğlu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba ve hoş geldiniz tekrardan. Mesajlarınızın sonuna imza atabilirseniz güzel olur :) Başka sorunuz olursa mesaj atmanız yeterli. İyi günler.--RapsarEfendim? 15:35, 25 Haziran 2013 (UTC)

Galip Derviş[kaynağı değiştir]

Rica ederim, ne demek. Elimden geldiği kadar bilgi eklemeye çalışıyorum, bu yüzden bütün bölümleri hatmettim neredeyse. :) -- Kullanıcı:MaddyRockFan (mesaj) 23:04, 25 Haziran 2013 (UTC)

Başkana Suikast[kaynağı değiştir]

Merhaba. Benim adım Murat Güneş Altuntaşoğlu. Başkana Suikast sayfasında bir telif ihlali olduğunu sanmıyorum çünkü dış bağlantıdaki bilgiler Vikipedi'ye aktarıldı. İsterseniz Ddizi sitesine bakabilirsiniz. --bermanya 23:09, 25 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba. Katkınız için teşekkürler fakat maddedeki yazılar başka sitelerden aynen copy-paste idi. Bu yüzden telif ihlali sayılmaktadır. Değişiklik özetinde söz konusu site sayfasının bağlantısını verdim hatta, oraya bakabilirsiniz, bu tür işlerde kolaylık sağlaması için linkini koyarım daima. Başka sitedeki yazılarla aynı olmayan, özgün, kaynaklı, tarafsız ve ansiklopedik dilli bilgiler gerekmektedir. Şuradan faydalanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen benimle iletişime geçin, severek yardımcı olurum. --bermanya 20:21, 25 Haziran 2013 (UTC)
Bir de şimdi gördüm, imzanız benim imzamla aynı. Beğenmiş olabilirsiniz, ancak aynı imzayı atmanız hoş karşılanmayabilir ve bir takım karışıklıklara yol açabilir. Vikipedi:İmza kullanımı sayfası size yardımcı olacaktır diye umuyorum. Kolay gelsin. --bermanya 20:23, 25 Haziran 2013 (UTC)
  • Açıkcası imzadan dolayı benim de kafam karıştı??:)Eğitmenmahmut msj 21:00, 25 Haziran 2013 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden bir şeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü her gün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Eğitmenmahmut msj 21:00, 25 Haziran 2013 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:19, 21 Temmuz 2013 (UTC)

İstanbul Futbol Ligi (1904-15)[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ad değişikliğini neden gerekli gördüğünüzü şurada dile getirebilir misiniz? Teşekkürler. --Superyetkinileti 20:35, 21 Temmuz 2013 (UTC)

Anlam ayrımları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, gerekli olmayan anlam ayrımı sayfaları oluşturduğunuza rastladım. Bu sebeple yazmak istedim. İnsanlar Hadise diye arattığında, şarkıcıyı mı aratır sizce yoksa albümünü mü? Kendi adını kullanarak albüm çıkaran birçok şarkıcı var. Ricky Martin, Sertab Erener, Gülben Erener vs. Bunların yanına (şarkıcı) ibaresi eklemek kalabalıktan başka bir şey yapmaz. Aynı şekilde İstanbul Ligi sayfasında da durum bu. Ligin orijinaline İstanbul Ligi ismi verilmeli, daha sonradan yapılan da parantez içinde bir ibare kullanılmalı. Zaten maddelerin başında çeşitli ibareler var, çok gerekmedikçe anlam ayrımlarına gerek kalmıyor. Mesele Hadise albümünün başında Aynı adlı albüm için Hadise (albüm) sayfasına bakınız. diye yazıyor. Bu da albüm maddesini arayanı oraya yönlendirmiş oluyor. İyi çalışmalar :) - Seyit mesaj 09:05, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Merhaba ben Murat Güneş Altuntaşoğlu. Evet yazdığınız mesajda haksız sayılmazsınız ama söylemem gereken bir şey var. Türkçe Vikipedi'de sadece iki sayfayla ilgili olan pek çok anlam ayrımı sayfası bulunmaktadır. Anvers (anlam ayrımı), Hicaz (anlam ayrımı), Mardin (anlam ayrımı), Tabiat (anlam ayrımı), Kahramanmaraş (anlam ayrımı), Taşlama (anlam ayrımı), Çorum (anlam ayrımı), Çankırı (anlam ayrımı), Nesimî (anlam ayrımı), ve daha yüzlerce sayfa. Eğer benim oluşturduğum sayfaların kaldırılması gerekiyorsa bunlar da kaldırılmalıdır ama onun yerine yeni sayfaların oluşması ve Türkçe Vikipedi'deki sayfa sayısının artması bence daha doğru.
Not: Gülben Ergen'i Gülben Erener olarak yazdınız.Murat Güneş Altuntaşoğlu 14:26, 22 Temmuz 2013 (UTC)
Hahaha yanlışlık olmuş G.Ergen :D Burada sorun anlam ayrımı sayfasında iki maddenin yer alması değil, sorun gereksiz olması. Ayrıca örnek verdiğiniz maddelerin yanında (anlam ayrımı) yazıyor. Ayrıca anlam ayrımı sayfaları Vikipedi'de madde sayısının artmasını sağlamıyor, "sayfa" sayısının artmasını sağlıyor. Mesela şu an madde sayımız 200.000 üzerinde ancak toplam sayfa sayısı 1 milyonu geçmiş durumda. Bu 1 milyona, anlam ayrımı, kullanıcı sayfaları, mesaj sayfaları dahil, yönlendirme dahil. Yani sayının artması için madde açmak gerekiyor, anlam ayrımı değil. İlginizi çeken maddeleri, özellikle en.vikide olanları burada da açabilirsiniz, bu madde sayısını artırır. Son olarak, iki madde için açılan anlam ayrımı sayfaları gereksiz bence. Bunları bir tartışmak gerekir, silinmesi daha doğru olabilir. İyi çalışmalar :) - Seyit mesaj 20:43, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Türk rock müziği kronolojisi[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Murat Güneş Altuntaşoğlu. Türk rock müziği kronolojisi sayfasını silmekte haklısınız ama ben Popüler Türk Müziği kronolojisi sayfasında bütün müzik çeşitlerinin kronolojisi bir arada bulunduğu için böyle yaptım. Bence bu sayfanın Türk pop, Türk rock, Türkçe Arabesk, THM, TSM & Türkçe caz müziği olarak ayrılması lazım.Murat Güneş Altuntaşoğlu 17:55, 22 Temmuz 2013 (UTC)

selam, neden yaptığınızın farkındayım ancak bunu tartışma sayfasında konuşabilirsiniz. bu şekilde, nereden aldığınız da belli olmuyor ve başkalarının emeği hiçe sayılıyor siz bunu kastetmeseniz de. kolay gelsin. --kibele 17:58, 22 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar Murat Bey, 2013-14 3. Lig maddesinde çalışmalarınıza devam edecekmisiniz? Tüm sezon maddelerini 2 yıldır aynı standartta yapmaya çalışıyorum. örnek olarak 2012-13 3. Lig, 2012-13 2. Lig, 2013-14 2. Lig maddelerine bakabilirsiniz. Eğer maddede çalışmaya devam edecekseniz ben dokunmayacağım. Onun için size sormak istedim. Saygılarımla, Fenerli1978 (mesaj) 21:07, 25 Temmuz 2013 (UTC)

Mesajınız öncelikle teşekkür ederim. O zaman ben şimdilik o sayfa ile ilgilenmiyorum. Ligler başladığında sonuçların ve puan durumların yapılması için yine geri dönerim. Ve elbette ne zaman yardıma ihtiyacınız olduğundada her zaman yardıma hazırım. Saygılarımla, Fenerli1978 (mesaj) 00:42, 26 Temmuz 2013 (UTC)
Merhabalar Murat Bey, Siz bilgileri herhalde İngilizce sayfadan alıp türkçe sayfayı düzenliyorsunuz fakat ingilizce sayfadaki grup bilgileri maalesef yanlış!!!! 3.Ligteki gruplar her yıl değişir. Doğru bilgileri burada bulabilirsiniz. Saygılarımla,Fenerli1978 (mesaj) 23:05, 26 Temmuz 2013 (UTC)
Merhabalar Murat Bey, Sayfadaki Haftalık sıralamalar bölümündeki görünüş problemini düzelttim ve 3.lige yeni çıkan takımların şablonlarını oluşturdum. Diğer takımların şablonlarınada Kategori:Fb team şablonları Türkiye kategorisinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca yine diğer gruplardaki yeni takımlar için bende oluşturabilirim. Saygılar ve selamlar, Fenerli1978 (mesaj) 23:45, 29 Temmuz 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:49, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi[kaynağı değiştir]

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:16, 21 Eylül 2013 (UTC)

Değişikliklerin niçin kaldırıldığını anlamadım. Ben saydığımda 3484 gol çıktı. İsterseniz siz de hesaplayabilirsiniz.Bu imzasız yazı Murat Güneş Altuntaşoğlu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18:42, 29 Ekim 2013 (UTC)

Selamlar. Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş. Değişikliği geri aldım. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 23:54, 29 Ekim 2013 (UTC)

Üniversite sınavım olduğu için ayın 22'sine kadar ilgilenmeye vaktim olmayabilir ama yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Sınav bittikten sonra daha çok yardımcı olabilirim. Kullanıcı:MaddyRockFan 21:49, 11 Haziran 2014 (UTC)

Galip Derviş Karakterleri Listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Galip Derviş karakterleri listesini iki başlığa ayırdım, yoksa üçüncü sezonun da başlamasıyla beraber liste iyice çorbaya dönecekti. Senin yaptığın değişiklikleri kopyalayarak kendi oluşturduğum Galip Derviş karakterleri listesi (2. Sezon) başlığına yapıştırdım, oradan devam edebilirsin. Kullanıcı:MaddyRockFan (mesaj) 19:43, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Murat Güneş Altuntaşoğlu![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:26, 19 Aralık 2014 (UTC)

Merhaba Mavrikant. Ben Murat Güneş Altuntaşoğlu. Beni devriyeliğe davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Lütfen nasıl devriye olacağım ve devriye olduğum zaman ne yapacağım hakkında bilgi alabilir miyim? Bu imzasız yazı Murat Güneş Altuntaşoğlu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, olumlu cevabınız için teşekkürler. Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapınız. Birkaç gün içinde incelenir ve onaylanır diye umuyorum. Ayrıntılı bilgi:Vikipedi:Son değişiklikler devriyesi İyi Vikiler. (mesajınız sonuna imza atmayı unutmayın)--Mavrikantmsj 19:07, 19 Aralık 2014 (UTC)
Merhaba. Devriye yetkinizi tanımladım. Vikipedi'de vandalizme karşı uğraşımıza hoşgeldiniz :) --Khutuckmsj 19:01, 22 Aralık 2014 (UTC)

Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Görevinize başlaman önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları tekrardan okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriye ya da hizmetli arkadaşımıza sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız 48 güne kadar bekleyen tam 4.042 maddeyi Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiz. Anlamadığınız emin olamadığınız bir değişliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanın bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilicek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olması :)

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni değişiklerinide canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program değişiliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Olumlu değişilik yapanlara ise hoş geldiniz mesajı gönderiyor. "Patroling" yani devriyelik özelliği çalışmıyor. Değişliği olumlu olarak onaylarsanız bu Vikipedi'yi etkilemiyor. Tarayıcıdan girip onaylamanız gerekiyor. Yakın zamanda bu da düzelir diye umuyorum. En güzel programda sag alt taraftan açık olan kullanıcılar ile chat yapabiliyorsunuz :)

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Mavrikantmsj 20:31, 22 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Murat Güneş Altuntaşoğlu
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:10, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Yazar Yıldızı
Merhabalar Murat Güneş Altuntaşoğlu, CEE Spring 2015 projenizdeki katkılarınızdan dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 17:39, 3 Haziran 2015 (UTC)


Maddeyi google translate tarzı bir program ile çevirmişsiniz. Eğer çeviri yapacak seviyede yabancı dil bilmiyorsanız, bu tip maddeler Vikipedi'de yer almazlar. Lütfen ısrarla açmayınız. --Eldarion 05:07, 9 Haziran 2015 (UTC)

Tam olarak nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamadım, madde neredeyse Türkçe bile değildi ve silindi. Eldarion 18:54, 10 Haziran 2015 (UTC)

Madde baştan aşağı devrik cümlelerden oluşuyordu. Düzgün bir Türkçe ile yazıp tekrar açabilirsiniz. Eldarion 20:06, 10 Haziran 2015 (UTC)

İllerde 2015 Türkiye Genel Seçimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba..Çevre ve Yurtdışı oyları için şu bağlantıyı.İlçe bazlı sonuçlar için ise şu bağlantıyı kullanabilirsiniz.Aralarında ufak farklar olabilir ancak ikiside resmi verilerdir.İlginiz ve emeğiniz için sağ olun.İyi vikiler ..Emreculha (mesaj) 19:16, 19 Haziran 2015 (UTC)

Resimler için Photoshop programını kullanıyorum.Paintte kullanılabilir.Ancak Wikicommonsta yüklü oldukları için dosyayı orada güncellemeniz gerekir.----Emreculha (mesaj) 21:07, 19 Haziran 2015 (UTC)
YSK sitesinde sorun var sanırım hem chrome hem firefox ile denedim ama giremedim.Sistemde sorun var sanırım.Oluyor öyle düzeliyor sonra---Emreculha (mesaj) 15:20, 7 Temmuz 2015 (UTC)

Yarışmaya katılan yüzlerce yarışmacıyı listelemek ansiklopedik değildir. İddia ettiğiniz pek çok dilde yapılan, yüzlerce yarışmacının listelendiği örnekleri gösterebilir misiniz ? Eldarion 17:54, 19 Ağustos 2015 (UTC)

Örnek vermeden göz gezdiriniz önce. Verdiğiniz örnekler birkaç hafta ve sonra finallere geçilmiş. Bu yarışma aylarca sürecek haftada 3 gün olarak, neredeyse yüzlerce katılımcı demektir. Bu tip listeler yapmak istiyorsanız kendinize blog vs benzeri bir site açmanızı öneririm. Eldarion 18:51, 19 Ağustos 2015 (UTC)

Genel Seçimler[kaynağı değiştir]

Merhaba..Maddeleri ilk önce normal olarak açtım..Ancak herhangi bir resmi veri olmadığı için maddelerin silineceği söylendi.Maddeleri kullanıcı sayfası adı altında yazdığımda hem silinmiyor hem de seçime kadar önceki verileri kullanarak rahatça sayfaları hazırlayabiliyorum.. Emreculha (mesaj) 20:59, 3 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Şikayet[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi:Şikayet bölümünde 2 tane şikayetim bulunmakta. İki şikayetim de hizmetlilerle alakalı okduğundan ötürü, hizmetli olmayan kullanıcıların tartışmaya dahil olmasının faydalı olacağını düşünmekteyim. Sonuçta ortada 2 farklı hizmetli şikayeti var ve cevap veren hizmetliler aynıya yakın, garip ve sorulara cevap vermek yerine kestirip atma yoluna giden cevaplar veriyorlar. Vakit ayırıp görüş bildirebilirseniz, sevinirim. Böylelikle belki de ben belki de onlar hatalarının farkına varabilir. Mesajımı okumak için ayırdığınız zaman için teşekkürler..Ashur (mesaj) 07:37, 14 Ekim 2015 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 10:59, 15 Aralık 2015 (UTC)

Nasıl sayfa açılır[kaynağı değiştir]

Merhaba yetkili birine benziyorsun sen bana nasıl sayfa açılır gösterir misin başlık için ==Deneme== ve sayfa için [[Deneme]] şeyini anladım gelişmiş kutusunu çözdüm gibi ama daha ayrıntılı öğrenmek istiyorum öğretir misin ? --Aranan Kan (mesaj) 21:08, 19 Şubat 2016 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Seçim maddelerinde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.Yalnız il bazlı sonuçlar sizi yorar.Ben kısa yolunu biliyorum.Siz yorulmayın---Emreculha (mesaj) 19:58, 28 Şubat 2016 (UTC)

Verileri Excel formatında indirin..Tüm verileri seçip yanda çıkan ikon ile sayıya dönüştürün (veriler korumalı),illerin sırasını kontrol ederek sütun sütun kopyalayıp yapıştırın.Yapıştırdıktan sonra " | " işaretini sayıların başına eklemeyi unutmayın.Takıldığınız yer olursa çekinmeyin.Zaten maddeler az kaldı yinede iyi vikiler --Emreculha (mesaj) 21:00, 28 Şubat 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba Murat Güneş Altuntaşoğlu !
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 13:35, 29 Mart 2016 (UTC)

Lütfen robot çeviri eklemeyin[kaynağı değiştir]

Robot çeviri eklemeyin.
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
Śαвяí¢αи76ileti 13:01, 8 Haziran 2016 (UTC)


Selamlar, güncelleme bot yardımı ile günde 1 kez yapılıyor. Sabırlı olursanız, katkı sayınız güncellenecektir. --Eldarion 15:52, 18 Haziran 2016 (UTC)

CEE Bahar 2016 Anketi[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Gelecek CEE Bahar yarışmasını daha iyi düzenlemek için gerekli istatistiksel veri sağlamak üzere sizden çok kısa bir anket doldurmanızı rica ediyoruz. Bu anket yarışmanın uluslararası organizatörleri tarafından hazırlandı. Maalesef sayfayı çevirme imkanımız olmadı ama şu adreste soruların Türkçeleri mevcut. Anketi yanıtlamak ister ama dil konusunda sorun yaşarsanız Basak veya Rapsar'a mesaj gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler. --Başak (mesaj) 20:26, 29 Ağustos 2016 (UTC)

Değişikilk Sayacı[kaynağı değiştir]

Merhaba, kontrol ettiğim bir çok kişide ay çizelgesi ve zaman çizelgesi olmadığını fark ettim. Benim sayacımda olmasının nedeni şu sayfayı oluşturmuş olmam: (sadece bir "." koyarak). Siz de bu sayfayı oluşturmayı deneyebilirsiniz. Sanırım o zaman değişiklik sayacınızda ay ve zaman çizelgeleri görünecek--Başak (mesaj) 05:58, 31 Ağustos 2016 (UTC)

seçuklu devleti - hanedanı - selçuklu sultanları[kaynağı değiştir]

merhaba sizden bir konuda yardım isteyecektim.Selçuklu devleti-Selçuklu hanedanı ve Selçuklu sultanlarının(selçuk bey-tuğrul bey-alparslan ve diğerleri) ingilizce sayfalarında Türkçe okunuşları ekliyoruz.fars milliyetçileri Türkçe okunuşları siliyor.sadece farsça okunuşları var bu sayfalarda.onları farsmış gibi gösterip algı yaratmaya çalışıyorlar.lütfen yardımcı olun.ekledikten sonra modern türkçe ile selçuklunun alkası olmadığını söyleyip siliyorlar.bunu yapanlar fars milliyetçileri.https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Kouhi yaptığı değişiklikleri incelerseniz hep aynı şeyi yapıyor.lütfen bu konuda yardımcı olun.daha önce bir kişiye daha bu konuyu söylemiştim ama yine değiştiriyorlar.Birde sizden ricam türkçe okunuşları eklerken örnek: Seljuk Empire= Turkish=Selçuklu Devleti olarak değilde Seljuk Empire= Modern Turkish=Selçuklu Devleti gerekirse yetkili kişilere ulaşırsanız çok iyi olur.Yaptıkları şeyler fars milliyetçiliği-vandalizm-tarafsız olmamak.ben daha önce değiştirdim ama benim ip adresimi engellediler.Lütfen yaptığı değişikliklere bakın sürekli Türkçe okunuşları siliyor farsçayı ekliyor--Selçuk bey (mesaj) 13:17, 2 Eylül 2016 (UTC)

Tablolardaki değişim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bazı sayfalardaki tablolarda anormallik var. Kimse müdahale etmediği halde bir bozulma oldu. Aşağıdaki sayfalardaki tablolar örnek ve burdaki yanlış ne bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?--Murat Güneş Altuntaşoğlu 20:37, 2 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba. Bazı maddeler düzelsin diye bölüm listesi şablonunda değişiklik yapınca, diğer bazı maddeler bozulmuş bu sefer :( Düzelmeyecek şeyler değil neyse ki. Şu değişikliğimi inceleyin önce. Elle yapılan tablo başlığı yerine "Bölüm tablosu" diye bir şablonumuz var, onu kullandım. Buradaki püf noktası, kullanmayacağımız başlığa orada yer vermemek. Listede senarist başlığı yoksa örneğin, "|Senarist=evet" kısmını tamamen silmek gerekiyor. Öte yandan bu maddede başka sorun da vardı. "Aux2" parametresine girilen yayın tarihi, aslında "OrijinalYayınTarihi" parametresine girilmeliydi. Keza "Aux1" kısmına yönetmen, "Yönetmen" kısmına ise senarist girilmişti. Değişiklikten görülebileceği üzere bu kısımları da düzenleyince maddede sorun kalmadı :) Diğer maddelerde de aynı değişiklikleri yapabilir, herhangi bir sorun olursa yine mesaj atabilirsiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 07:58, 3 Eylül 2016 (UTC)

Selçuklu devleti - Selçuklu hanedanı - Selçuklu sultanları[kaynağı değiştir]

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.bildiğiniz gibi selçuklular Oğuz Türklerinin Kınık boyuna mensuptur.bunların torunları türkiye-azerbaycan-türkmenistan Türkleridir.Ben mert soysaç adlı kullanıcı hesabıyla bu dillerdeki okunuşları ekledim hanedanın ve devletin sayfasına.Türkçe okunuşları ekledim ve farsça okunuşu silmedim.bundan başka sayfalardaki hiçbir şeye dokunmadım.https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Kouhi kouhi adlı bu kişi selçuklu devleti-selçuklu hanedanı ve selçuklu sultanları(selçuk bey-alparslan-tuğrul bey ve diğerleri)ingilizce sayfasındaki Türkçe okunuşları siliyor.Modern Türkçe ile selçuklunun alakası olmadığını ve onların latin alfabesi kullanmadığını söylüyor.mesela örnek veriyim Moğol imparatorluğu ingilizce sayfasında adın moğolca kiril alfabesi ile yazılışı var.benim niyetim farsçayı silmeniz değil Türkçeyi eklemeniz.açık açık devleti farsmış gibi göstermeye çalışıyor.Ve sizden ricam eklerken Turkish=Selçuklu Devleti olarak değilde Modern Turkish=Selçuklu Devleti olarak eklemenizdir.birşey daha söyliyim.selçuklunun köken kınık boyudur ama ingilizce sayfada qynyk yazısına tıklayınca kankalis diye bir sayfa açılıyor.bu kankalis boyuyla Kınık(tribe)boyu birbirinden farklıdır.selçuklu kökeni kınık(tribe)dır.kankalis değil.teşekkürler--Selçuk bey (mesaj) 22:08, 3 Eylül 2016 (UTC)

Selçuklu devleti - Selçuklu hanedanı - Selçuklu sultanları[kaynağı değiştir]

yardımcı olduğunuz için sağolun.ben vikipedi konusunda yeni biriyim çok fazla bilgim yok bu konularda.eğer yapılabilirse bu kişiyi şikayet edebilirmiyiz.dediğiniz bu şekilde sürekli değiştirecek. ama bunu sadece Türklerle ilgili konularda yapıyor.İlhanlı devleti(Ilkhanate) ingilizce sayfasında devletin moğolca kiril alfabesi ile yazılışı var ve bunun gibi yüzlerce örnek var ona dokunmuyor ama Türklerle ilgili bir şeyse Türkçe okunuşu siliyor.yaptığı değişiklikleri incelerseniz bana hak verirsiniz.https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Kouhi yaptığı değişikliklerin tamamı fars milliyetçiliğine yönelik ve buna engel olan kimsede yok .bu konularda yetkili olan kişiler varsa ulaşabilirmiyiz ve bu kişiyi şikayet edebilirmiyiz.ben vikipedinin nasıl yönetildiğini bilmiyorum.mutlaka yönetici yetkili insanların olması lazım.Çünkü değiştirmeyle baş edilicek gibi değil.Türkçe okunuşları sildiği sayfalardan bazıları https://en.wikipedia.org/wiki/Seljuq_dynasty https://en.wikipedia.org/wiki/Seljuk_Empire https://en.wikipedia.org/wiki/Tughril https://en.wikipedia.org/wiki/Malik_Shah_I https://en.wikipedia.org/wiki/Seljuq --Selçuk bey (mesaj) 22:52, 4 Eylül 2016 (UTC)

Birde birşey farkettim bu kişi tek başına hareket etmiyor.Aynı bunun gibi kişiler var https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wario-Man https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SvoHljott https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/HistoryofIran https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/LouisAragon https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Kouhi bu kişiler bazıları yetkili olan kişiler büyük ihtimalle ama yaptıkları ortak birşey var bunların hepsi Türklerle ilgili vikipedi konularında fars milliyetçiliği yapıyorlar ve pan iranist davranışlar sergiliyorlar.düşmanlık yapmak için söylemiyorum ama incelediğiniz an görüyorsunuz.ben iki hafta öncesine kadar vikipedi ile alakası olan birisi değildim niyetimde Türk milliyetçiliği yapmak değil.maalesef ingilizce vikipedideki şovenizmi-milliyetçiliği-vandalizmi-ırkçılığı görünce müdahale etmeye başladım.farsça kelimeleri silmekten yana değilim ama Türkçenin silinmesininde karşısındayım.Türkçe dışındaki sayfalara dokunmuyorlar.mesela moğollarla ilgili sayfalara dokunmuyorlar ama Türklerle ilgili sayfalara zarar veriyorlar.benim sizden beklentim bununla mücadele edebilme şansımız varmı.şikayet edebilirmiyiz bu kişileri ve daha yetkili kişilere ulaşabilirmiyiz.--Selçuk bey (mesaj) 19:14, 5 Eylül 2016 (UTC)

merhaba iyi akşamlar bu konuda kaynak istemesi çok saçma en basitinden language bölümünde hanedan ve ordu dilinin Oghuz Turkish olduğu yazıyor.selçuklu devleti ile ilgili yazılmış olan bir sürü kitap var ve bu konuyla ilgili bilgi veren başka siteler var.örnek olarak http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Seljuk_Turks https://global.britannica.com/topic/Seljuq http://www.themiddleages.net/people/seljuks.html http://quatr.us/islam/history/seljuks.htm http://www.infoplease.com/encyclopedia/society/turks-seljuk-empire.html http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/9781118455074.wbeoe339/abstract http://epicworldhistory.blogspot.com.tr/2012/10/seljuk-dynasty.html daha bir sürü kaynak bulunabilir.yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.Türkçeyi silip tarafsız davranmamaları çok kafama takıldı.onun için uğraşıyorum.--Selçuk bey (mesaj) 21:31, 5 Eylül 2016 (UTC)

tekrardan merhaba Selçuklular Oğuz Türkçesi kullanıyorlardı.konuştukları dil Oğuz Türkçesi idi.Bugün Oğuz Türkçesi Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistanda kullanılıyor.Türkçe okunuşu böylesine saçma bir nedenden ötürü siliyor ama https://en.wikipedia.org/wiki/Seljuq_dynasty https://en.wikipedia.org/wiki/Tughril https://en.wikipedia.org/wiki/Malik_Shah_I https://en.wikipedia.org/wiki/Seljuq bu hanedan ve selçuklu sultanlarının Türkçe okunuşlarını neden siliyor.devlette böyle saçma bir şeyi bahane ediyor.ama hanedan ve selçuklu sultanlarının direk olarak mirasçısı Türkler olduğu için ve onları ilgilendirdiği için Türkçe okunuşu eklenmek zorundadır.ayrıyetten bu adlar SELÇUK-TUĞRUL farsçayla alakası olmayan modern farsçada olmayan tam tersine Modern türkçede olan adlardır.Moğol imparatorluğu-ilhanlılar-yuan hanedanı modern moğolca kiril alfabesi kullanmıyorlardı ama o sayfalarda moğolca kiril alfabesi ile yazılışlar var ve bu kişiler o sayfalara dokunmuyorlar.Roma imparatorluğu latin alfabesi kullanıyordu ama sayfada adın yunan toplumunu ilgilendirdiği için yunan alfabesi ile yazılışı var.daha bu şekilde yüzlerce örnek verebilirim.Böyle birşey bahane ediyorlar ama bunu sadece Türklerle ilgili konularda yapıyorlar.Yaptıkları değişikleri sırayla incelerseniz kendi gözlerinizle görürsünüz.Benim niyetim edit savaşı- Türk milliyetçiliği iran düşmanlığı değil ama böyle göz göre göre fars milliyetçiliği yaptıklarını görünce insanın zoruna gidiyor. https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Empire https://en.wikipedia.org/wiki/Mongol_Empire https://en.wikipedia.org/wiki/Ilkhanate https://en.wikipedia.org/wiki/Yuan_dynasty--Selçuk bey (mesaj) 20:54, 6 Eylül 2016 (UTC)

başınıza dert açtıysam özür dilerim benimde blahhas denen kişiyle alakam yok.selçukluyla kim ilgilenirse aynı şeyi yapıyorlar.ama osman bey denen kullanıcı benim bu mesele bu şekilde gerçekten halledilebilecek bir mesele değil. zaten yabancılar Türkleri sevmiyorlar.Türklerin seside ingilizce vikipedide çıkmıyor.eski kullanıcılara başvurabilirsiniz.çünkü bende ne yapacağımı bilmiyorum daha yeniyim. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Rapsar https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:OmerFarukDemir https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Superyetkin https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Ullierlich https://en.wikipedia.org/wiki/User:Nedim_Ardo%C4%9Fa bende bu konuyla uğraşmıyacağım artık kafalarına göre düzenliyorlar.elimizdende birşey gelmiyor.yinede sağolun sağlıcakla kalın..--Selçuk bey (mesaj) 19:14, 16 Eylül 2016 (UTC)

İngilizce Vikipedi'de Süresiz Engellenme'nin Çözümü[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sizden bir konuda yardım isteyecektim. Olay aynen şöyle oldu:
Selçuk Bey adında bir kullanıcı benden İngilizce Vikipedi'nin Selçuklu İmparatorluğu sayfası konusunda benden yardım istedi. Bazı kullanıcılar sayfadaki Türkçe insan isimlerini siliyordu ve Selçuklu İmparatorluğu'nu Fars devleti gibi gösteriyordu. Gerekçe olarak da o dönemde kullanılan Türkçe'nin farklı olması ve Latin alfabesiyle yazılmamasıydı. Ben de bu davranışı Fars milliyetçiliği olarak görerek Selçuk Bey'e hak verdim ve Türkçe isimler yazdım. Kouhi adındaki bir kullanıcıyla aramda değişiklik savaşı yaşandı. Öncelikle Kouhi'den uyarı aldım ve 6 Eylül tarihinde 31 saatliğine engellendim. O olaydan sonra bir daha bu konuyla ilgilenmeme kararı almıştım. Ancak 15 Eylül tarihinde Blahhas adında bir kullanıcı benim, Osman Bey'in ve Selçuk Bey'in kukla olduklarını iddia etti ve diğer bir iki kullanıcıyla birlikte bizi süresiz engellediler. Osman Bey'in ve Selçuk Bey'in aynı kişi oldukları doğruydu ama benim Selçuk Bey ile aynı değişikliği yapmış olmam onunla aynı kişi olduğumuz ya da birbirimizin kuklaları olduğumuz anlamına gelmez. Bu konuyu kendisiyle görüştüm ve Vikipedi'yi daha iyi bilen birisinden yardım almamı önerdi. Ben acaba kukla olmadığımı kanıtlamak için ne yapabilirim?
Detaylı bilgi için:

Not:Mesajım size çok uzun geldiyse özür dilerim.--Murat Güneş Altuntaşoğlu 16:16, 17 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba. İlgili kullanıcı daha önce bana da aynı konu hakkında mesaj attı, ben de Türkçe kullanımı ekledim ve benim değişikliğim de geri alındı. Nedenini sorduğumda gayet tatmin edici bir yanıt aldım. Devlet maddelerinde devletlerin "kullandığı" dildeki karşılığı yazılmakta, günümüzde kullanılan hâliyle değil. O dönem kullanılan Selçuklu Türkçesiyle yazılırsa ve bu kullanım kaynakla desteklenirse sorun kalmayacaktır. Benzer şekilde Farsça karşılığı da o dönemde kullanılan Farsçayla yazılmış. Her neyse, sizi engelleyen kullanıcıya durumu açıklayan bir mesaj attım, geri dönüş bekliyorum kendisinden. Kukla olmadığınız bariz bir durum :) İyi günler.--RapsarEfendim? 22:35, 17 Eylül 2016 (UTC)
Tekrar merhaba. Beni engelleyen kullanıcılarla konuştunuz mü? Kukla olmadığımı kanıtlayabilme şansım var mı? --Murat Güneş Altuntaşoğlu 19:16, 23 Eylül 2016 (UTC)
Merhaba. Sizin mesaj atmanız gerekiyormuş, öyle dediler. Kendi mesaj sayfanızda durumu izah edebilir (benim yazdığım itirazı da kullanabilirsiniz) ve Kullanıcı:Rapsar şeklinde ilgili kullanıcının adını yazarak ona da bildirim gitmesini sağlayabilirseniz iyi olacaktır.--RapsarEfendim? 07:53, 24 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 20:31, 18 Eylül 2016 (UTC)

Hülya Uçar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Hülya Uçar) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hülya Uçar sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 08:01, 11 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:06, 25 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

Kaynak ekleme işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak ekleme" projesine son 5 gün. Burada örnek bir liste mevcut. An itibariyle 250 madde olan hedefe dair 57 maddeye (%22.8) kaynak eklendi, proje bitim tarihi olan 30 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:54, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu SSCB bayrakları şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet bayrakları işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "SSCB bayrakları şablonundaki yer alan eksik maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 16 Mayıs 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:33, 12 Mayıs 2017 (UTC)

Futbol konulu VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'nde gelecek dönemlerde planlanan tüm katkılar konusunda anket ve oylamalar sayfasında önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve ayın görseli başta olmak üzere aklınızdaki herhangi bir konu hakkındaki görüşlerinizi oylama sayfasında paylaşın, dilediğiniz öneriye oy verin. Sayfada an itibariyle 14 aday görsel ve 14 aday proje bulunmakta. Bunun dışında aklınıza gelen yeni fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte. İyi Vikiler, bol katkılar.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:16, 23 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet futbolu işbirliği projesinin bitmesine son 4 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturma" projesine son 4 gün. 33 madde olan proje hedefine dair henüz 2 madde (6.06%) tamamlandı. Proje bitim tarihi olan 31 Mayıs 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği birinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmektir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:34, 1 Haziran 2017 (UTC)

Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "{{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirme" projesine son 2 gün. Bu kapsamda {{VikiProje |Proje = Sovyetler Birliği |Sınıf = |Önem = }} şablon kodu proje kapsamında ilgili maddelerin tartışma sayfalarına eklenecektir. Proje bitim tarihi olan 15 Haziran 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:19, 14 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu 30'dan fazla dildeki olup Türkçe Vikipedi'de olmayan Sovyet konulu önemli maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:06, 15 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:08, 4 Temmuz 2017 (UTC)

Vikipedi kapalıyken 12. sınıf öğrencisiydim. Bu yüzden 2,5 yıldır sayfamda öyle kaldı. Ama artık Vikipedi açıldı ve üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Vikipedi açıldığı için çok mutluyum. İnşallah Türkçe Vikipedi'nin daha güvenilir ve kaliteli olması için bir şeyler yapabilirim. --Murat Güneş Altuntaşoğlu 12.58, 13 Nisan 2020 (UTC)

öncelikle mesaj gönderme amacım wikipedia yı düzgün ve doğru kullanamam bana yardım edebileceğini düşünüyorum. Bu mesajım sana gidecek mi onu dahi bilmiyorum ama bi umut... 18 yaşındayım ve yarışmaya katılmak istedim yarışmanın amacı ve nasıl katılacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olursun. Sevgilerle neşe

Neselisina (mesaj) 01.45, 21 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Murat Güneş Altuntaşoğlu: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

500 Madde yıldızı
Türkçe Vikipedi'de 500'den fazla madde başlattığınız için bu yıldız size, sevgiler. Madrox❯❯❯ mesaj? 11.44, 27 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Kategori:Umay Umay[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Dijkstra. Oluşturduğun Kategori:Umay Umay maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Dijkstra·ileti 14.11, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Klaket (albüm) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Klaket (albüm)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Klaket (albüm) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. ----justinianus | mesaj 12.05, 13 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Murat Güneş Altuntaşoğlu, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Murat Güneş Altuntaşoğlu, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]