Kullanıcı mesaj:MHA18

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Sayın İncelemeelemani Arsuz sayfası ile ilgili sizden küçük istekte bulanacam. Sayfada Rakım 1 m bilgisi görünmüyor. Muhtemelen Rakım kısmını Nüfus kısmının altına eklemişsiniz. Lütfen Rakım bilgisini Yüzölçümü bilgisinin altına ekleyiniz. Teşekkürler. MHA (msj) 09:40, 21 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba, rakım parametresi muhtemelen şablondan dolayı eklenmiyor. Yapmak istediğiniz değişiklikleri sayfalarda yapınız. Ben bu sayfaları izleme listeme aldığım için değişikliklerinizi kontrol ederim. Kolay gelsin. --i.e.msj 10:57, 21 Ocak 2015 (UTC)

Sayın İncelemeelemani İskenderun sayfasında giriş bölümünde -- İlçe -- başlığı eklenmemiş lütfen siz eklermisiniz? Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 08:42, 26 Ocak 2015 (UTC)

Bana göre bu çok önemli değil de, İskenderun maddesinde kullanılan bilgi kutusu {{Yerleşim bilgi kutusu}}, {{Türkiye ilçe bilgi kutusu}} değil. Söz konusu farklılık bundan dolayıdır. İlçelerin birbirlerine göre farkı olduğunu düşündüren bir nedenden dolayı bunu istiyorsanız; Vikipedi'de yalnızca doğru ve kaynaklı bilgi veriyoruz, sayfaların birbirine kopya şekilde benzemesini istemiyoruz. Maalesef böyle algılanıyor sanırım. Ancak Otopedi'ye diğer tüm dil Vikipedi'lerinde olduğu gibi, Türkçe Vikipedi'de de yoğun şekilde karşı çıkıldığını bilmenizi isterim. --i.e.msj 11:03, 26 Ocak 2015 (UTC)

2014 Nüfus Sayımı Verileri[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Fenerli1978 Türkiye 2014 Nüfus Sayımı Verilerini {{Türkiye ilçe nüfus}} şablonlarına ne zaman ekleyeceğinizi sorabilirmiyim? Sonuçlar açıklandı. 2014 Nüfus sayımı TUİK'in resmi internet sitesinde. Bu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 13:00, 28 Ocak 2015 (UTC)

Sayın MHA18, öncelikle buranın gönüllü katılımın olduğu bir ansiklopedi olduğunu hatırlatmak isterim. Gerekli eklemeler en kısa sürede ilgilenen arkadaşlar tarafından yapılacaktır. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:03, 28 Ocak 2015 (UTC)

Sayın Fenerli1978, Hatay, Belen, Payas, Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Arsuz, Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Defne ve Şablon:Türkiye ilçe nüfus/Hatay/Payas sayfalarını inceler misiniz? Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 08:59, 4 Şubat 2015 (UTC)

Sayın MHA18, lütfen mesaj atmayı bırakınız. ilk gören kişi zaten onaylayacaktır! Sizde YetkiliMert kullanıcısı gibi davranmayınız lütfen. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:02, 4 Şubat 2015 (UTC)

Sayın Fenerli1978, Hatay sayfasında > Sınır kapıları bölümünde yaptığım değişikliği neden geri aldınız sorun nedir? Acaba sorabilirmiyim değişiklik özetinde bu şablon kaldırıldı. Böyle bir kullanımımız yoktur diye bir özet yazmışsınız Yayladağı sayfasındada {{Türkiye'nin sınır kapıları}} şablonu bulunmaktadır. Çok yanlış yapıyorsunuz. Ayrıca diğer sayfalarda yaptığım değişiklikleride geri almışsınız verilen linkler doğrudur ancak sayfalarda veriler bulunmamaktadır. Size hak veriyorum ama kaynak sayfalarda kalabilirdi. Sizin gibi tecrübeli bir devriyenin böyle yapması doğru değil ama artık yapacak bir durum yok size iyi çalışmalar. MHA18 (mesaj) Teşekkürler ve Saygılarımla. MHA18 (mesaj) 11:10, 7 Şubat 2015 (UTC)

Sayın MHA18, dolaşım şablonunu ilgili sayfalar için kullanmaktayız ve dolaşım şablonlarını sayfanın ortasına değil en altına koyuyoruz! Yayladağı sayfasında ki de yanlış olmuş aslına bakarsanız! Çünkü yayladağı sınır kapısı sayfası açılarak şablonun oraya konması gerekmektedir! Kaynaklara gelecek olursak veri olan bir linki kaldırıp (ki onuda IP ile katkı yaparken sizin tarafınızdan konmuştu!) veri olmayan bir linkin sayfada durmasının ne anlamı olabilir! Bİlgiler ile ilgili kaynak şu an için meteoroloji sitesinde yoktur. O siteye eklendiğinde tabiki o linkin sayfada bulunması daha doğru olur. Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir! Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 11:18, 7 Şubat 2015 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Sayın Fenerli1978, Antakya ve Samandağ sayfalarında yaptığım değişiklikleri gördünüz sanırım son kararlı sürümleri geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim ben bu sayfalarda hatalı bilgileri geri alırken madde bilgilerinin yarısından fazlası silindi. İnternete bağlandığım cihazın ekran boyutu yeterli olmadığından geri alma işleminde toplu halde bilgiler silindi bende sizden yardım isteyip bu 2 sayfanın kararlı sürümüne geri dönüş yapmanızı talep edecektim. Şunu bilmenizi isterimki ben kötü niyetli kullanıcı değilim. Geçen Superyetkin'e yazdığınız mesajı gördüm gerçekten çok üzüldüm benim hakkımda Worldblack kuklası olduğundan süphelenmekteyim gibi bir ifade kullanmışsınız ve beni YetkiliMert isimli kukla bir kullanıcıya benzetmişsiniz bu düşünceniz çok kötü ve çok yanlıştır. Ben Vikipedi sitesinde yeniyim elbette hatalarım olacak ama böyle bir tanımı hak etmediği düşünüyorum. Bu konuda bilginiz olsun. MHA18 (mesaj) 07:50, 9 Şubat 2015 (UTC)

Ben gerekli bilgilendirmeleri yaptım. Hizmetliler gerekli işlemleri yaparlar. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:44, 9 Şubat 2015 (UTC)