Kullanıcı mesaj:MD/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.

Kısa içerik uyarısı[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az beş cümleden oluşan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Sağlamcıileti 12:22, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Merhabalar. Çok büyük bir hareketlilik göremedim maddede. Ancak küfürlü yazıları geri alıp özete "KÜFÜRLÜ DEĞİŞİKLİK" yazabilirsiniz. Oan sd de bulunan bir yönetici müdahale edecektir. Yine de korumaya alınmasını isterseniz burada başvuru yapabilirsiniz. Saygılar.Sağlamcıileti 15:30, 17 Şubat 2008 (UTC)

Resim herhangi bir madde de kullanılmadığı için işaretlenmiş.Etiketi kaldırdım.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 13:01, 19 Şubat 2008 (UTC)

URL şeklinde verilen bağlantıda resmin creative commons lisansında olduğuna dair bir yazı, işaret bulunmuyor bu sebeple kaynaksız olarak işaretlendi.--Machiavelli' msj 21:19, 19 Şubat 2008 (UTC)

Yeni bir mesaj bırakırken lütfen eski mesajlarda değişiklikte bulunmayınız. Belirtmek isterim commonstanda çok yüksek ihtimalle silinecektir.--Machiavelli' msj 14:12, 20 Şubat 2008 (UTC)
Selamlar Mdmdmd55, {{SR}} olması için önerdiğin Coral atoll formation animation.gif resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 14:24, 26 Mart 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:2006-02-13 Drop-impact.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 13:06, 29 Mart 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Balkan Fires, Earth from Aqua (EOS PM-1) (2007-07-25).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 13:06, 29 Mart 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:1944 NormandyLST.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 13:06, 29 Mart 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Hemispheric - Valencia, Spain - Jan 2007.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 13:06, 29 Mart 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:5-54-Mark-45-firing edit.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 18:17, 1 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba md. Kaliteli maddelere aday göstermiş olduğum Elena Dementieva maddesinde, adaylığa koymadan önce önemli kupaları çevirmemi söylemişsin. Örnek olarak da Wimbledon'u vermişsin. Sanırım yanlış görmüşsün. Çünkü zaten Wimbledon maddesinin türkçesi var benim ayrıyetten bir daha çevirmeme gerek yok. Görüşlerin için sağol...--Böcürt 10:29, 4 Nisan 2008 (UTC)

Elena Dementieva maddesindeki "kırmızı" olan tenisçileri türkçeleştirmemi istemişsiniz. Ama burada adı geçen tenisçilerin birçoğu dünyada tanınmış değildir ve önemli turnuvalarda burada adı geçen oyuncuları göremezseniz. Ayrıca ingilizce wikipediden bu isimlere bakarsanız yine istediğinizi bulamazsınız. Ama sizin isteğiniz üzere bir tenisçiyi türkçeleştirmeye karar verdim. Zaten bu isim daha önceden de aklımdaydı. Son yılların başarılı ismi Ana Ivanovic'i türkçeleştiriyorum. Çok uzun bir madde. Zaman alır. Dilerseniz şimdiden maddeye bakabilirsiniz. İlgilendiğiniz için teşekkürler... NOT= WTA turnuva değil, dünya bayanlar tenis kurumudur. --Böcürt 19:09, 4 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar Mdmdmd55, {{SR}} olması için önerdiğin Old Trafford 02.JPG resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar--Machiavelli' msj 22:39, 7 Nisan 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Berlin Olympiastadion during footballmatch hertha bsc berlin vs borussia dortmund 02 20070421.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 00:33, 8 Nisan 2008 (UTC)

Burada da göreceğiniz üzere, imzanızda kullandığınız sembol / arma hakkında şikayet bulunmaktadır. Vikipedi'nin hiçbir sayfasında siyasi, politik, taraflı ifadelere yer vermeme politikası gereği, sizden imzanızı yeniden düzenlemenizi rica ediyorum. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:55, 8 Nisan 2008 (UTC)

İmzam hakkında şikayet gelmiş, imzamı düzeltiyorum. Ancak şunuda belirtmek isterim Kullanılan resim siyasi amaçla kullanılmamıştır ki o arma Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk armasıdır. Atatürk tarafından kullanılmıştır. Yanlış yere(ileti) bunları yazdı isem kusuruma bakmayın--Md....55 19:59, 8 Nisan 2008 (UTC)
Anlayışınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:01, 8 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba. Daha önce levent abi ile bunbu konuştuk o da özür dileyerek yaptığım şeyiş tekrar yapmama izin verdi. Link ister misinişz--88.232.96.237 14:21, 9 Nisan 2008 (UTC)

Yunan tarihi yerine yunanistan tarihi anlatıldığı için sildim. İngilizce vikide bu konu hakkında bilgi vardır. Saygılar--88.232.96.237 14:30, 9 Nisan 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Camp Nou - Interior (2005).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 01:27, 11 Nisan 2008 (UTC)

Gnostisizm ile agnostisizm[kaynağı değiştir]

  • Gnostisizm ile agnostisizm tamamen farklı şeylerdir, lütfen yönlendirmenizi geri alınız,iyi çalışmalar--Düşünenadam 16:51, 11 Nisan 2008 (UTC)
  • Bakın, ism'ler (-izm'ler) Türkçe'de -izim olarak yazılmaz; bu yanlış yazımdır, düzeltmeniz gerekir,ayrıca yaptığınız yönlendirmeyi geri alamıyorsanız bir hizmetliden yardım isteyebilirsiniz.İyi çalışmalar--Düşünenadam 17:10, 11 Nisan 2008 (UTC)

Son değişiklikler devriyeliği ile ilgilenen arkadaşların dikkatine;

Anonim kullanıcılara yapılan uyarılara ve hoşgeldin mesajlarına biraz daha özen gösterilmesi gerekmektedir. Bazı uygun olmayan kullanıcı isimlerine dalgınlık olduğuna inandığım nedenle "hoşgeldin" diyoruz. Daha sonra da bu kullanıcılar engelleniyor. Mümkünse kullanıcı isimlerine dikkat edelim. Bunun dışında, basit ve (kendince) komik bir değişiklik yapana hemen "vandal" damgasını yapıştırmak yerine {{ciddiol}} ya da, {{test}} gibi şablonları kullanmak, en son aşamada kullanıcı bariz vandalistse {{son uyarı}} şablonuyla ve özet kutusuna gereken açıklamayı yazarak; özellikle de küfür ediyorsa, özet kutusunda bunu belirtmek daha yararlı olacaktır. Takdire değer çabalarınız için teşekkür ediyor, sabır ve kolaylıklar diliyorum. Bu kopya bir mesajdır, birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir. Levent Abi ileti 08:42, 12 Nisan 2008 (UTC)

Hayran siteleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kurtlar Vadisi Pusu maddesinden çıkardığım forum sitesiyle hayran sitesini yeniden maddeye eklemişsiniz. Oysa bu konu daha önce şurada tartışılmış ve genel olarak bunların maddelerden temizlenmesi konusunda görüş birliğine varılmıştı. Belki tek istisna, orada kibele'nin de belirttiği gibi maddenin bir resmi sitesi olmaması durumunda bilgi içeren hayran siteleri olabilir ki, söz konusu maddenin bir resmi sitesi olduğundan, bu duruma da uymuyor. Bu nedenle zaten biri çalışmayan iki bağlantıyı da maddeden çıkarıyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 15:27, 14 Nisan 2008 (UTC)

Türkçülük Bayramı[kaynağı değiştir]

Selam. Türkçülük Bayramı maddesi Irkçılık-Turancılık Davası ile birleştirilmelidir. Ve mevcut Türkçülük Bayramı maddesi Türkçüler Günü maddesi olarak sıfırdan yazılmalıtır. Atsız ve Sanjar'ın makaleleri var. Bir de Reha Oğuz Türkkan'ın "Tabutluktan Gurbette" kibatında ilk Türkçüler Günü'nün sketch mevcuttur. Fikirinizi de almak istiyorum. Teşekkü ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 07:55, 19 Nisan 2008 (UTC)

Evet, birleştirilmeli lakin gün "Türkçülük Bayramı" olarak anılmakta (bkz: İşçi Bayramı). Birleştirirken 3 Mayıs 1944 Tarihli gösteriler ve dava alt başlığı altında birleştirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar.-- Md....55 08:04, 19 Nisan 2008 (UTC)
Türkçüler Günü, Türkçülük Bayramı.... çeşitli adları kullanılmıştır ve kullanılmaktadır. MHP ve Ülkü Ocakları ise Milliyetçiler Günü adını tercih ediyorlar. 3 Mayıs 1945 tarihinde Tophane Askerî hapishanesinde kutulanan ilk bayrama bakarsak Türkçülük Günü oluyor:) Bence önce birleştirilsin. Sonra isteyen varsa bu bayramı anlatan madde de açsınlar. Siz birleştirebilir misiniz? Takabeg ileti 08:12, 19 Nisan 2008 (UTC)
Tekrar selam. Bilinen adı olan Irkçılık-Turancılık Davası madde kalacak. Bu ad sanıkların ırkçı olup olmamalarıyla alakasızdır. Zaten 'Irkçı-Turancı' adı bazı insanlar (Hasan Ali Yücel, Nevzat Tandoğan ve Falih Rıfkı Atay derler) tarafından kasten yapılan yakıştırmadır. Yine de tarihe bu adıyla geçmiştir. Türkçülük Bayramı ise daha sonraki yıllara ait meseledir. Anlatabildim mi? Takabeg ileti 08:32, 19 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar belirttiğiniz resmi adil kullanım politikası çerçevesinde kullanabilirsiniz. Uygun lisans etiketi ise {{promofoto}} olacaktır. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 00:05, 20 Nisan 2008 (UTC)

Dalkavuk Gecesi[kaynağı değiştir]

Selam. Dalkavuklar Gecesi maddesine baktınız. Sizce Tutaşil kimdir? Söz konusu romanda Tutaşil savaşı kazanmadığı halde "Kazandık" diyerek başkente dönen komutandır. Yani Birinci İnönü Muharebesi. Eleştiren arkadaşımız Fevzi Çakmak olduğunu mu demek istemiş? Hepsi Türk Tarih Tezi ile ilgili tartışmalarda yer alan zat olmalıdır. Atsız İsmet İnönü'nün cumhurtaşkanı olduğunda ona olumlu puanı veriyordu. Fakat Rıza Nur Türkiye'ye döndükten sonr İsmet hakkında Atsız'a anlatınca İnönü'yü sevemez oldu. Birinci İnönü Muharebesi ile ilgili bilgiler de Rıza Nur'dan öğrendi. Biraz araştırabilir misiniz? Kitabı okumuşsunudur. Eğer okumadıysanız burda. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:11, 27 Nisan 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:New York City at night HDR edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:15, 27 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar Resim:Atatürk Müzesi.jpg resmini siz mi çetkiniz acaba?--Machiavelli' msj 12:21, 28 Nisan 2008 (UTC)

Aynı resim http://haber55.wordpress.com/samsun-tanitim/ sitesinde de bulunuyor, herhangi bir lisans açıklaması olmaksızın.--Machiavelli' msj 12:50, 28 Nisan 2008 (UTC)
800 × 531 dışında orijinal boyutunu yani aslını yüklerseniz daha iyi olacak o halde.--Machiavelli' msj 13:06, 28 Nisan 2008 (UTC)
Rica ederim, saygılar.--Machiavelli' msj 13:12, 28 Nisan 2008 (UTC)

Vasko dö gama maddesindeki bahsi geçen şehir Kalküta değil maddenin o kısmı yazarken yanlışlık yapmışım zaten kaynaklaraı okursanız doğrusunun o olmadığını göreceksiniz. --Manco Capac 20:41, 28 Nisan 2008 (UTC)

Komikmiş gerçekten . Resmin adaylık sayfasına da eklerseniz, diğer kullancıcılar için de bilgilendirici olur... Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Yurtta Sulh, Cihanda Sulh... Dsmuratileti 18:53, 29 Nisan 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Aldrin Apollo 11.jpg , Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 21:21, 2 Mayıs 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:20070818-0001-strolling reindeer.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 21:21, 2 Mayıs 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Alhambra2001.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 21:21, 2 Mayıs 2008 (UTC)


Türkçülük Bayramı[kaynağı değiştir]

Türkçülük Bayramı'nın söylenişiyle ilgili olarak Türk Ocağı Türkçüler günü, MHP Türkçülük Bayramı, MHP'nin yayın organı Ortadoğu Gazetesi de Milliyetçilik Bayramı dedi. Gerçektende büyük farklılıklar söz konusu. Türkçülük Bayramınız kutlu olsun-- Md..55 09:08, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Sizin de bayramınız kutlu olsun. Türk Tarih Tezi'ne abartmalı Türk tarihine karşı çıkan cesur adam Atsız Beg için kutlarım. Başlığı ne yapak? Türkçü Bayramı yaparsak belli bir partinin görüşünü benimsemiş oluruz. Türk Ocağı'nınki orijinal ile aynı 'Türkçüler günü'. Nejdet Sançar'ınki Türkçülük günü.... Ne dersiniz? Takabeg ileti 09:18, 3 Mayıs 2008 (UTC)
O zaman Türkçüler Günü diyebiliriz, değil mi?-- Md..55 10:31, 3 Mayıs 2008 (UTC)
Tekrar selam. Atsız söz konusu günü el aldığı ilk makale olan '3 Mayıs 1944' başlıklı makalesinde Türkçülerin günü diyor. Sançar ise 'Türkçülük günü' makalesinde Türkçülük günü kullanıyor. Arada kaldım. Kararsızım. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 02:14, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Selam. Tutaşil İnönü'dür. Biri Z Vitamini'nden bahsederek Fevzi olduğunu ima etmişti de bu iki hikaye arasında doğrudan devamlık yoktur.


Davudî bir ses:

- Merhaba asker!

- Merhaba paşam!

Müşir Fevzi Çakmak...

İnönü, Müşiri görür görümez dizüstü düştü.

Müşir sağ eliyle İnönüyü göstererek askere hitap etti:

- Şu gördüğünüz adam, askerî talebeliğinde, zabitleri görsün diye seccadesini koridora atıp namaz kılan seciye!'... İstemeye istemeye katıldığı İstiklâl Savaşının istismarcısı, İnönü zaferinin hırsızı, Lozanda Türk mukaddesatının peşkeş çekicisi, Müslümanlık, Türklük ve Tükrçülüğün düşmanı; ......


Hüseyin Nihal Atsız, 'Z Vitamini', Bütün Eserleri, C.9, s. 152.


Bunun dışında Dalkavuklar Gecesi eserinde iki savaşı yöneten... evde yatan... İsmet dışında kim olabilir?

Takabeg ileti 07:24, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar Mdmdmd55, {{SR}} olması için önerdiğin Aegypius monachus.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 02:10, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar Mdmdmd55, {{SR}} olması için önerdiğin AllianzArenaSunset.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 02:10, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Alhambra wall detail.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:52, 7 Mayıs 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Apikal4D.gif, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:52, 7 Mayıs 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:African Lion Panthera leo Male Pittsburgh 2800px adjusted.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:52, 7 Mayıs 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Male Lion and Cub Chitwa South Africa Luca Galuzzi 2004 edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:52, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Hatırla Sevgili[kaynağı değiştir]

Selam. Nasılsınız? Hatırla Sevgili 160 dakika mı sürüyor? İzliyorum da hiç dikkat etmedim. Takabeg ileti 10:36, 24 Mayıs 2008 (UTC)

İyiyim, teşekkürler. Siz nasılsınız? Kaç dk. bilmiyorum ama 22:20'de başlıyor 00:20'da sona eriyor. 2 saat=120 dk(reklamlar dahil)
Hamdolsun iyiyim. Teşekkür ederim. Hemen değiştirdim. Görüşmek üzere. Takabeg ileti 11:13, 24 Mayıs 2008 (UTC)

Selam, katkıların için çok çok çok teşekkür ederim ama düzeni bozmadan gitsek olur mu ? Bana sorarsan sevinirim... SBM ileti 13:12, 12 Haziran 2008 (UTC)

Hatan yok sadece, bazı ufak çaplı düzenler var. Onları bozmayalım. Hani Trivia'ydı, Kura Çekimi İçeriği cart curt. Çünkü onları özenle araştırarak yazmıştım. Teşekkür ederim. SBM ileti 19:45, 12 Haziran 2008 (UTC)
: Tamam öyle yapalım. Zaten silinecek. SBM ileti 10:38, 14 Haziran 2008 (UTC)
Selamlar Mdmdmd55, {{SR}} olması için önerdiğin PanoBunker.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:09, 14 Temmuz 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Diving emperor penguin.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 12:09, 14 Temmuz 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:CygneVaires.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:59, 20 Temmuz 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Tawny wiki edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:59, 20 Temmuz 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Kaiseradler Aquila heliaca 2 amk.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:59, 20 Temmuz 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:USS Bunker Hill hit by two Kamikazes.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 23:59, 20 Temmuz 2008 (UTC)

Ülkücülük[kaynağı değiştir]

Selam. Nasılısınız? Ülkücülük maddesi biraz geliştirildi. Bilginiz vardır:) Vaktiniz olduğunda ilgilenirseniz iyi olacak. Mutlu bayramlar. Takabeg ileti 15:46, 30 Eylül 2008 (UTC)

Selam. Teşekkür ederim. Elimdeki kaynakta Tendürük Harekâtı olarak geçiyor da ... benim için farketmez:) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 18:03, 12 Kasım 2008 (UTC)

Selam, aslında bir yazım hatası olarak düzeltmiştim. Metin içinde "Tendürek Harekâtı" yazmasına rağmen başlığın Tendürük Harekâtı olması dikkatimi çekti İyi çalışmalar--Md..55 18:10, 12 Kasım 2008 (UTC)
Tamam, anladım. Tendürek Harekâtı ya da Tendürük Harekâtı taslak madde olarak açarsam geliştirir misiniz? Aslıdna Oramar Ayaklanması da ilginç. Görüşürüz. Takabeg ileti 18:13, 12 Kasım 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 09:02, 29 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, lütfen {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak gerekçelendirme yapınız ve gerekçelendirmeyi yapmadan sil şablonunu çıkarmayınız. Kolay gelsin.--Muratsahinmesaj 16:57, 30 Kasım 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Female superb fairy wren-edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 15:47, 6 Şubat 2009 (UTC)

Şablon:Fb team Kasımpaşa örneğinde olduğu gibi kişisel şablon denemelerinizi Wiki'ye aktarmadan önce, kişisel çalışma alanınızda deneyebilirsiniz yada {{Çalışma var}} şablonu ekleyip devam edebilirsiniz. İyi vikiler... --SkyCaptainmsj 15:41, 4 Ağustos 2009 (UTC)

deneme şablonu değildir. Kullanıldığı yer için: Süper Lig 2009-2010

Öncelikle mesajlarınızda imza kullanırsanız daha iyi olur. Konuya gelince, bir şablon çalışması olduğunu anlayabilmemiz için belirttiğim kriterlere uyarsanız ve kategori kullanırsanız deneme olmadığı anlaşılacaktır. :) --SkyCaptainmsj 15:48, 4 Ağustos 2009 (UTC)
imza konusunda kusura bakmayın aceleye geldi. kategori olarak da benzer şablonlarda kullanılmadığı için (noinclude dahi olsa) kullanmayı gerek görmedim. Teşekkürler--Md..55 15:51, 4 Ağustos 2009 (UTC)


Ben teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --SkyCaptainmsj 15:54, 4 Ağustos 2009 (UTC)

Kaynak gösterme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu değişikliği yapma nedeninizi öğrenebilir miyim? Gözünüzden kaçmış olabilir diye anımsatma gereği duyuyorum, şablon şu haliyle bu ulama dahil. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 08:42, 6 Ağustos 2009 (UTC)

Konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:53, 7 Ağustos 2009 (UTC)

Fotoğraf Berlin Olimpiyat Stadı[kaynağı değiştir]

Olympiastadion during footballmatch hertha bsc berlin vs borussia dortmund 02 20070421.jpg?uselang=en Fotoğraf Berlin Olimpiyat Stadı: Her ne kadar geç, söylemek istediğim teşekkürler. Gruss aus Bonn/Deutschland --Sir James 17:26, 19 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba MD logoları SVG formatında yüklediğinizDosya:2010 FIFA World Cup logo.svg dosyasınının formatını değiştirmeniz gerekmekte. AK kapsamındaki resimlerin SVG formatında yüklenmesi kurallarımıza aykırı. Kolay gelsin.--Gökhan 13:29, 7 Şubat 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba MD,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Kvp-taslak adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 16:30, 17 Eylül 2010 (UTC)

Reality 02:39, 5 Eylül 2011 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 13:30, 11 Haziran 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Dünya çapında en çok satan kitaplar listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme konulu projeye katılımız için teşekkür ederim. Bu haftaki işbirliği projemizin konusu Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili yeni maddeler açma, varolanları düzenleme ve geliştirme. Katkılarınızın devamını bekleriz. Mukaddimeileti 08:54, 25 Şubat 2013 (UTC)