Kullanıcı mesaj:Leyla Aylin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Nizamettin erkmen hakkında yaşanmış güzel bir olayın bilgisine sahibim bilmediğinizi düşünerek paylaşmak isterim

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Leyla Aylin!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 287 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Yardımcı olacaktır. Kolay gelsin. Yagmurlukorfez (mesaj) 14:09, 22 Nisan 2014 (UTC)

İsminizi vikipedi çeviri grubu sayfasında gördüm. Eğer ilgilenirseniz bir maddeyi almanca sayfasından çevirmenizi istiyorum. Çeviriye vakit bulabilir misiniz? Yagmurlukorfez (mesaj) 23:03, 2 Nisan 2014 (UTC)

Tekrar selamlar. Çevrilmesini istediğim madde Usun. Madde türkçede zaten mevcut ama oldukça yetersiz. Özellikle "Tarihçe" eklenmesi lazım. Almancasına göz gezdirdim, daha uygun olacağını düşündüm. Hassas bir içerik. Dile hakim olmadığım için içeriğine de tam hakim değilim. Taraflı ibareler olabilir ama onu da çevirinizden sonra kontrol edebilirim.

Ayrıca, doğru yere yazıyorsunuz ama yeni mesaj başlığı en alta açılır. :) Kural gereği de mesajdan sonra dört tane ~ yaparsanız, imzanızı atmış olursunuz. bunun gibi: Yagmurlukorfez (mesaj) 11:09, 11 Nisan 2014 (UTC)

Jean Paul Parise[kaynağı değiştir]

İyi akşmalar. Size elbette en kısa sürede yardımcı olmaya çalışırım. EmreOsm95 (mesaj) 20:32, 9 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar, öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim. Ben sayfayı görsel bakımdan düzenlemerini yaparak onayladım. EmreOsm95'te kontrol ederse çeviri yanlışlarıda kontrol edilmiş olur. Ellerinize sağlık ve kolay gelsin. İyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 22:52, 9 Ocak 2015 (UTC)

Sayfayı okudum. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Sadece bir yerde küçük bir değişiklik yapmam gerekti, onunda dışında gerçekten çok güzel bir çeviri olmuş. Benzer bir sorunla karşılaşırsanız veya herhangi bir şekilde yardıma ihtiyacınız olursa sakın çekinmeyin. Sizin gibi kullanıcılara büyük bir ihtiyaç var. İyi çalışmalar. EmreOsm95 (mesaj) 10:49, 10 Ocak 2015 (UTC)

Detlef Leenen[kaynağı değiştir]

İyi Akşamlar Aylin Hanım, Öncelikle yeni eklediğiniz sayfa için teşekkür ederim. En kısa sürede Detlef Leenen ve Vinzenz Lachner sayfasıyla ilgileneceğim. Yeni bir konu hakkında yazacaksanız, mesaj sayfasına yeni bir başlık açabilirsiniz; hatta böyle yapmanız mesajları okumak açısından daha kolay olur. ~ İyi çalışmalar, sevgi ve saygılar-- EmreOsm95 (mesaj) 19:51, 29 Ocak 2015 (UTC)

İş birliği projesi hakkında soru[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Daha önce ilk maddemi ekleme konusunda bana yardımcı olmuştunuz şimdi ise iş birliği projesi için yardımıza ihtiyacım var. Projeye katkıda bulunmak istiyorum. Projeye katılmam için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. sevgi ve selamlarımla --Leyla Aylin (mesaj) 19:20, 29 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar sayın Leyla Aylin, elbette yardımcı olmak isterim. Nasıl bir yardım istiyorsunuz acaba? Buradaki işbirliği sayfasına adınızı eklemek mi sorun yoksa başka bir bilgimi? Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:32, 30 Ocak 2015 (UTC)

Tekrar merhaba. Ben aslında o listeye adımı ekleyip bir sayfa oluşturdum ama doğru yaptığımdan pek emin değilim. Bir bakabilirseniz çok sevinirim. Bir de projenin bu haftaki amacı sadece bilgi kutusu olmayan maddeleri belirlemek ve onlara şablon eklemek mi yoksa kategori oluşturmak, içerik eklemek gibi başka yönleri de var mı? Sevgilerimle Leyla --Leyla Aylin (mesaj) 00:42, 30 Ocak 2015 (UTC)

Tekrardan merhabalar sayın Leyla Aylin, ben İBP'deki sayfanızda ufak tefek değişiklikler yaptım. Bir bakarsanız farkları görerek ona göre hareket edebilirsiniz. Bu haftanın ana hedefi elbette bilgi kutusuz maddelere uygun bilgi kutularının eklenmesi ama diğer yapılacak düzenleme vb. şeyler içinde teşfik puanı verilmekte. Birde küçük öneri yapacağım. Ben İBP projesine katıldığım zaman değişiklik özetine [[Vikipedi:İş birliği projesi/2015/5. hafta|İş birliği projesi]] kapsamında düzeltmeler yapıldı. gibi bir ibare yazıyorum. Ve her desteğimden sonra kendi İBP sayfama gidip ekleme yapmıyorum. Gün sonunda ya da hatta pazar günü katkılarım sayfasına bakarak oradandeğişiklik özetlerini aratıp kolay bir şekilde sayları İBP sayfama ekliyorum. Benim şimdilik sözleyeceklerim bu kadar yine sorunuz olursa cevaplarım. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba Leyla Aylin,

Buradaki maddenin içinde galiba bazı Almanca kitap isimleri var. Çevirebilir misin?-- •Master•Hobbit•Mc• Mesaj 18:53, 7 Şubat 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Leyla Aylin,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutusuz şablonu bulunan maddelere bilgi kutusu ekleme konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 21:30, 9 Temmuz 2015 (UTC)

Doruk455 11:16, 4 Şubat 2016 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.