Kullanıcı mesaj:Ke-mal00

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Ke-mal00![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

renegademsj 13:15, 9 Aralık 2006 (UTC)




Merhaba Kolay Gelsin, Resim yükleme ile ilgili yardım için Yardım:Resim yükleme sayfasına bakabilirsin.--renegademsj 06:36, 20 Şubat 2007 (UTC)

yalova ve termal[kaynağı değiştir]

  • yalova'ya resim koydum çok büyük oldu ingilenebilirseniz orda küçük resim olsun tıklayınca büyüsün. termalede resim koydum çıkmadı saygılarımla Ke-mal00 16:41, 28 Mart 2007 (UTC)
  • Merhabalar bahsettiğin sayfalardaki resimleri düzelttim. Resim kullanımı ile ilgili olarakYardım:Resim ekleme sayfasına bir daha göz at. Resimleri sayfaya eklemek, boyut ayarlamak, sağa sola yerleştirmek ile ilgili tüm komutlar örneklerle anlatılmış, sorun çıkarsa yine yardım isteyebilirsin. İmzanın renkli görünmesi için de en üstte kullanıcı menüsünde tercihlerim diye bir bölüm var oraya gir.

İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim bölümüne : [[User:Ke-mal00|<font color="pink">'''Ke-mal00'''</font>]]<sup>[[User_Talk:Ke-mal00|<font color="pink">''mesaj''</font>]]</sup> yaz. Daha sonra alttaki ham imza kutusunu işaretle. Bundan sonra imzan pembe gözükür. Renk (pink) bölümünü istediğin renkle değiştirebilirsin.--renegademsj 06:11, 29 Mart 2007 (UTC)


  • Kullanıcı sayfana şablon eklemek içinde babil kutularını kullanmalısın. Örneğin;

{{babil-4 |tr|en-3|erkek|35|}} şablonunu kullanıcı sayfana eklersen, 4 katlı babil şablonun olur, Türkçe, İngilizce , erkek ve İzmir gözükür. Kaç kutu koyacaksan babil yazısının yanındaki rakamı o kadar yazman gerekir. Koyacağın kutuların isimlerini de Kategori:Babil şablonları sayfasından öğrenebilirsin.--renegademsj 06:20, 29 Mart 2007 (UTC)

Babil Şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Vikipedi'nin arama motorları maalesef kullanışsız, tam olarak aynı yazmazsan (büyük harf, küçük harf, boşluk vs.) çıkmıyor. Bu sorunu halletmek için, arama motorunda arama yapıp bulamadığın madde yok yazan benzer isimleri de, bu maddelerin içine #redirect[[madde ismi]] yazarak mevcut maddeye yönlendirebilirsin.

  • Diğer konuya gelince mevcut babil şablonlarını Kategori:Babil şablonları sayfasında görebilirsin. Eğer senin istediğin şablon orada yoksa, kendin oluşturabilirsin. Şablon oluşturmak içinde benzer şablonlara bakıp, onlar üzerinde değişiklik yaparsan senin için daha kolay olur. --renegademsj 17:21, 31 Mart 2007 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.