Kullanıcı mesaj:Gökhan/3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Arşiv: 1 | 2 | 3

.

Kuara sayfasındaki mesajlar

kendi resimini yaparken hangi programı kullandığını söylermisin... ismim gökhan dpü öğrencisiyim rüzgar enerjisi ile elektrik enerjisi projesi bende yapmıştım ama altına koyduğum drek büyük olduğu için onu koyacak yeri bulamamıştım:)

Teşekkür


Gazeteciler gününüzü kutlarım. Kolay gelsin, iyi çalışmalar --Gökhan 15:36, 10 Ocak 2008 (UTC)
  • Nezaketinize teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar.--Hasan Sami 18:34, 11 Ocak 2008 (UTC)

wiki ile ilgili yardım edermisin msn:osrsx@htmil.com



İyi geceler

..ve iyi seneler Gökhan'cığım, Tiyatro Portal'de yeni eklenen maddelere "Tiyatro Oyunbaz"'ı katmışsınız ama o yeni değil ki? Eylül'den beri duruyor. Düzeltebilir misin, ben işine karışmıyayım durduk yerde.. İyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 20:04, 7 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin madde

Merhaba Gökhan. Sınavların nedeniyle vikimola yaptığını tahmin ediyorum. Eğer öyleyse bol şans! Vikimolana küçük bir mola verirsen, Portal tartışma:Tiyatro'ya da bir uğrar mısın? "Seçkin madde" başlıklı bölümde senin de fikirlerine ihtiyacımız var. Bir de yine aynı bölümle ilgili olarak molan bitince katkıda bulunup bulunamayacağını yazarsan iyi olur. Kolay gelsin. --Yabancımsj 12:17, 10 Ocak 2008 (UTC)

Sorun değil, benimkini düzeltirken seninkinide düzelttim sanırım sen çok hoşlarına gittiğin için dadandılar sana :) kolay gelsin--Boyalikus 17:55, 10 Ocak 2008 (UTC)

:)

Geç kalmadın Gökhan'cığım; sağol, teşekkürler. Portal'in oluşup bugüne gelmesinde gösterdiğin çaba için teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, o yüzden ayrıca teşekkürler. Dilerim herşey gönlünce olur.. Sevgiyle.. Levent Abi ileti 20:39, 10 Ocak 2008 (UTC)

Defaultsort

Merhaba. Kişi maddelerine defaultsort eklediğinizi gördüm fakat Vikipedi'de kişiler standart olarak soyadına göre değil isim öncelikli kategorileniyor. Konu ayrıca daha önce oylamayla sonuçlanmıştı [1]. İyi çalışmalar --60.240.112.112 08:50, 14 Ocak 2008 (UTC)

Biruni

Merhaba, Kullanıcı:Sonnurozcan'ın size Biruni ile ilgili bir sorusu var galiba nasıl mesaj atılacağını bilmiyormuş en azından köy çeşmesine yazdıklarından bu çıkarılıyor. Kolay gelsin--Gökhan 11:42, 17 Ocak 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. O maddeye ilave etmiş arkadaş fakat çok fazla olup arapça da tersinden yazıldığını ilettim:)) Ona tekrar mesaj atacağım. İyi çalışmalar.Takabeg 11:45, 17 Ocak 2008 (UTC)

Teşekkür

Kullanıcı sayfamdaki vandalizmi geri aldığınız için teşekkür ederim. Ne diyelim bu yaştan sonra vatan haini de olduk, neyse :))) . Tekrar çok sağolun. Saygılar.Sağlamcıileti 22:06, 18 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar

Merhaba Gökhan; Değişiklik notlarını daha açık yazarsan , incelerken işlerimiz kolaylaşır. Örneğin burada "ilgisiz dış bağlar çıkarıldı" gibi. Kolay gelsin , Nikbinlik.
Euthygenes EPISTVLA 16:30, 19 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar Metal Militia, anon Cenk Tozkoparan sayfasına ısrarla zarar zarar veriyor, ilgilenebilir misiniz?--Gökhan 22:35, 19 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı engellendi, madde eski sürümüne döndü. İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 22:39, 19 Ocak 2008 (UTC)

tesekkurler

sonunda anladım nasıl olacagını, önceden yazılmıs maddelerden de kopya cekerek yapmayı basardım, tesekkurler:) gukkumavuk


Merhaba sevgili Gökhan,

Çalışan gazeteciler günü dolayısı ile gönderdiğin tebrik mesajına 10 gün sonra teşekkür etmek ne derece nezaketli (daha doğrusu nezekatesiz!) olur bilemiyorum.. İçten teşekkürlerimin kabulü ricası ile sevgiler, saygılar sunuyorum..--Hasan Sami 10:26, 20 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar

Öncelikle isminizi değiştirmişsiniz hayırlı olsun diyelim. Kuara'nın nesi vardı bilemiyorum ;). Kullanıcı sayfanızdaki "mesaj bırakmak için tıklayın" linki kullanıcı mesaj :kuara sayfasına götürüyor bilginiz olsun , Nikbinlik
Eu EPISTVLA 15:40, 21 Ocak 2008 (UTC)

Deo Volente

See you again, Hi Gökhan, what you say in my user page? Can you tell me in English? Thanks. Best Regards. Mikhailov Kirow 08:08, 24 Ocak 2008 (UTC)

Gökhan, can you teach (tell) me below words in your language :
Congratulations, thank you, thank you very much, welcome in my home, good morning, good day, good afternoon, good night, how are you?, long time no see, and May God Bless You.
In my language :
Selamat, terima kasih, terima kasih banyak, selamat datang di rumah saya, selamat pagi, selamat siang, selamat sore, selamat malam, bagaimana kabarmu?, lama tidak bertemu, dan Smoga Allah Memberkati.
Thanks for your help. Many Regards. Mikhailov Kirow 08:03, 25 Ocak 2008 (UTC)


Grivas

Selam. Çok teşekkür ederim. 'in Türkçesini arıyordum da hiç bulamadım. İyi çalışmalar. Takabeg 14:38, 26 Ocak 2008 (UTC)
Tekrar selam. Kıbrıs meselesi maddeleri özellikle Kıbrıs Barış Harekâtı için ayrıca Nikos Sampson'un resmi de lazım olacak. Ancak diğer wikilerde de yok. Onun düşük rezolüsyonlu resmi bende var da, ona da tarihi resim etiket ile halledebilecek miyiz? İyi çalışmalar. Takabeg 15:00, 26 Ocak 2008 (UTC)

İyi günler

Merhaba, ben sizin Harita ve Şema Türkçeleştirme projenize katılmak istiyorum. Ama haritaları güzel bir şekilde (sizin yaptığınız gibi) nasıl Türkçeye çevirebileceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılar, Hmd92 16:05, 27 Ocak 2008 (UTC)

Pakatuan wo Pakalawiran

Terima Kasih Gökhan. Mikhailov Kirow 07:56, 28 Ocak 2008 (UTC)

selam kardeş

:)

  • Her vikipedistin başına gelebilir:) Kolay gele... --maderibeyzaileti 17:14, 28 Ocak 2008 (UTC)

İyi olur iyi

İyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Merhaba

Merhaba Gökhan. Epeydir haberleşemedik. Kullanıcı sayfanın içeriğini silmişsin. Vikipediden ayrılan kullanıcıların verdiği ilk işaret bu oluyordu, umarım bu senin için de geçerli değildir ve her şey yolundadır. Katkılarını zevkle takip ettiğim için merak ettim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 08:55, 4 Şubat 2008 (UTC)

Sorun olmadığına sevindim. Bence de daha birlikte yapacağımız pek çok iş bizi bekliyor. Önce şu Samuel Amcayı bir bitirelim de. Kolaylıklar dilerim. --Yabancımsj 07:42, 5 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba

Sizi aktif gördüğüm için sorayım dedim: Yardım eder misiniz? Ben Türkçe'de İtalyan Edebiyatı maddesinin adını Türkçede İtalyan Edebiyatı olarak dedğiştirmek istedim ancak; boyutu büyük olduğu için yapamadım. Sonra ,yönlendirme yoluyla değiştireyim, dedim. Sayfayı yönlendirdim ama, sayfanın hepsini yönlendirdiğim maddeye kaydedemiyorum. İnternet hızım buna müsait değilmiş, anladım. Üzgün Maddeye zarar gelmesin diye Word'e kopyalamıştım aynısını. Yardım edebilecekseniz dosyayı yollayayım. Ya da bildiğiniz başka bir çözüm yolu var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
burak ileti 00:01, 6 Şubat 2008 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Ancak sorun henüz bitmedi. Ben zaten maddenin bir kısmını aktarmıştım ama daha epey var...Üzgün
burak ileti 00:14, 6 Şubat 2008 (UTC)
Üzgünüm ama evet. Sizi de çok uğraştırdım, kusura bakmayın lütfen.
burak ileti 00:26, 6 Şubat 2008 (UTC)
Çok çok çok teşekkür ederim. Size minnettarım. Beni çok büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Kolay gelsin! İyi geceler!
burak ileti 00:31, 6 Şubat 2008 (UTC)

VP:TBA Tarafsız bakış açısının açıklanması

Verdiğiniz sayfayı inceledim. Ben bu tarafsızlık yüzünden bu tür eklerin kullanılmadığını düşünmüyorum. Örneğin ingilizce wikipedia'nın Jesus maddesini inceledim:

In Islam, Jesus (Arabic: عيسى‎, commonly transliterated as Isa) is considered one of God's most beloved and important prophets, a bringer of divine scripture, a worker of miracles, and the Messiah.

Şimdi bunu nasıl tarafsız olarak kabul edebilirsiniz. Edemezsiniz. Zaten makalenin devamını okuduğunuz zaman tamamen hristiyanlık inancına göre Hz. Mesih (as) anlatılmış. Bence bırakın inançlarla ilgili maddeleri o dine inanan, sahip çıkan insanlar belirlesin. Ya da insanlar en azından saygı ifadelerini belirtebilsin. Nasıl diyoruz günlük konuşma dilinde. Dr. Cemil Bey gibi ..

Teşekkürler ..

teşekkür ederim:D--Anıl94 22:29, 6 Şubat 2008 (UTC)

Tamamdır. Khutuckmsj 12:43, 8 Şubat 2008 (UTC)
[Alıntı:Gökhan] Belirttiğiniz gibi günlük konuşma dilinde Hz unvanı tabii ki kullanılabilir ancak bu bir saygı ifadesidir ve vikipedide kullanılması uygun değildir, tıpkı sayın, saygıdeğer, aziz unvanları gibi. İngilizce viki pek çok açıdan TBA konusunda esnek davranıyor ancak biz mümkün mertebe dikkat etmeye çalışıyoruz. Unvanlar gibi maddelerde de tarafsızlığımızı korumalıyız [/Alıntı]
Bizim böyle tutarsız bir açıklamaya inanacağımızı düşünmüyorsunuzdur değil mi! Yani ingilizce wikipedia'da saygı gösteren Aziz gibi ifadelere izin verilmiş Saint Optatus ama siz YaSSaHçI ZiHnİyEt ne hikmetse kendi işinize geldiği gibi wikipedia'nın da kurallarını değiştiriyorsunuz. Bunun da ötesinde Allah'ın Peygamberi, İki Cihan Efendisi, Peygamber Efendimiz (sav) 'in ismi geçen bir yerde (haşa) sıradan bir insanmış gibi sadece saygı gösteren ifadeleri silmeye çalışıyorsunuz. Açıkça söyleyin o zaman dine karşı bir düşmanlığınız varsa! Hatta vikipedinin başına yazı koyun sadece Ateistler değiştirebilir bu maddeleri diye. Siz ne kadar oradaki saygı ifadelerini silseniz de O'nun (a.s) ismini ne gönüllerden, ne kalplerden kıyamet kopana kadar silemeyeceksiniz..

Ben de şimdiye kadar yaptığım katkıları siliyorum o zaman.

Merhaba

Merhaba ben yeşil mamba sayfasını koruma altına aldım.

Merhaba. Ben yandaki dil seçeneklerinden birkaç dil dolaştım. Oralarda oturumum açık gibi gözükmedi. Her dil için ayrı üye olmam mı gerekiyor?--JAF 16:30, 10 Şubat 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Peki bir dile kayıt olmak için o dili tam bilmek şart mı?--JAF 16:33, 10 Şubat 2008 (UTC)

Sayfanızda yazan yere bir harita ekledim. Sağolun.--JAF 16:37, 10 Şubat 2008 (UTC)

gökhan kendini tanıtırmısın

VikiProje Tiyatro

Merhaba,
Vikiproje:Tiyatro sayfasını açtım. Bence ilk etapta şunları yapmalıyız:

  • Proje sayfasındaki Madde Yapısı bölümünde öneri olarak hazırladığım madde formatları projenin başlangıcıyla birlikte üyelerin fikri haline geliyor. O sebeple sizlerin de inceleyerek gerekli düzeltmeleri/geliştirmeleri şimdiden yapmanız/önermeniz faydalı olacaktır.
  • Proje çalışmalarında kullanılmak üzere taslak olarak 4 adet şablon hazırladım. Bunları görsel olarak değerlendirip öneride bulunabilirsiniz.

Görüşlerinizi Vikipedi tartışma:VikiProje Tiyatro sayfasında belirtebilirsiniz.
Projemiz hayırlı olsun.
homonihilis ileti 00:40, 16 Şubat 2008 (UTC)

Sizin tarafınızdan yüklenen bir resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:South america tr.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Eğer siz de herhangi bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katkınız için teşekkürler! Machiavelli' msj 12:52, 16 Şubat 2008 (UTC)

Hüceler, çeviriler ve bir rica...

  • Merhabalar,
  • Uzun süredir çevirmek istediğim, iki oldukça güzel şema mevcut: buradaki bitki hücresi şeması ve buradaki hayvan hücresi şeması. Bu şemaların Türkçe çevirilerini göremedim. Seçkin adayları tararken karşılaştığım ve özellikle lise ile üniversite birinci sınıf talebeleri açısından çok bilgilendirici olacağı gibi ilgili maddelerine de oldukça değer katacak bu resimleri, bu sebeple, çevirmeyi istedim fakat şu sıralar oldukça meşgulum ve işlerim daha da yoğunlaşacak gibi gözüküyor :( Bu sebeple buraya çok az uğrayabileceğim gibi bunlara çevirmeye vakit de bulamayacağım gibi. Bu şemaları çevirmek ister miydiniz? Eğer çevirebilirseniz Vikipedi adına gerçekten güzel bir iş yapmış olursunuz ve ben de size müteşekkir kalırım ^_^ Tabii çevirmeye zamanınız ve isteğiniz varsa. Yoksa da; hiç önemli değil biraz beklerler elbet çeviririz bir gün ^_^ Yanıtınız olumlu olsun, olumsuz olsun önemli değil; şimdiden ilginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim... - - noumenon ʘ mesaj 03:33, 20 Şubat 2008 (UTC)

Portal

Merhaba Gökhan. Ben IE'den giriyorum ve sağ kısımdaki sütun sayfaya sığmadığından ancak kaydırma çubuğuyla görüntülenebiliyor. Bu da pratik değil tabii. Sen bozuklukla neyi kastettin bilemiyorum ama bunu düzeltebilirsen iyi olur. Kolay gelsin. --Yabancımsj 14:00, 20 Şubat 2008 (UTC)

Şimdiden eline sağlık, sağol. --Yabancımsj 14:08, 20 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba,
Portalın mevcut hali yatay olarak çok geniş. Bu yüzden sağ taraftaki resimli bölüme yazık oluyor. Benim hem evdeki hem de işteki farklı çözünürlükteki ekranlarımda hep sağa scroll etmek gerekiyor. Orta kısmın genişliğinin sabit değil de ekrana göre değişken olmasının bir yolu var mı acaba? Ben deneyecektim ama değişkenleri bilmediğim için yapamadım. Üzgün
Ayrıca mevcut şekilde gündemdeki maddeleri alt alta sıralamak biraz yer kaybına sebep oluyor sanki (özellikle gündemdeki resimde). En eski formattaki gibi yanyana iki sütunlu bir yapı daha mı iyi olur acaba?
homonihilis ileti 22:04, 24 Şubat 2008 (UTC)

Apa Kabar Gökhan

Sorry I'm very busy in my daily job activity. Thanks for your help. Mikhailov Kirow 14:39, 20 Şubat 2008 (UTC)

Şemalar

  • Merhabalar,
  • Ben Commons'ta bakınmıştım Türkçe sürümleri için ama görememiştim, yok diye yorumlamıştım bunu da ^_^ İnfocan'a ve ilginiz sebebiyle size teşekkürlerimi sunarım. Bu arada haklısınız harika şemalar var; çok detaylı oldukları gibi grafik açısından da çok kaliteliler. Vakit buldukça topluluktan ilgili arkadaşların, örneğin sizin, bu şemaları Türkçeleştirmesi Vikipedimize çok yararlı bir katkı olacaktır; eminim. Hazır çevrilmiş bitki ve hayvan hücresi şemalarını da seçkin adayı yapayım; seçkin ansiklopedik şemalarımız çoğalsın ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 17:20, 21 Şubat 2008 (UTC)

harita Türkçeleştirme

Merhaba.
Türkçeleştirmek istediğim haritalar var ancak geri yükleme konusunda takıldım: Türkçeleştirilen haritalar, nasıl tekrar (commons'a) yüklenir? Vikipedi'ye yüklesem sorun olur mu? Piyade13 ileti 20:38, 21 Şubat 2008 (UTC)

Teşekkür

Sağol Gökhan kardeşim; umarım senin de uzun yıllarını burada, birlikte kutlarız. Sevgiler. Levent Abi ileti 06:58, 25 Şubat 2008 (UTC)

Portal

Merhaba Gökhan. Portal sayfasının sağ kısmının görünmemesiyle ilgili geçen hafta yazışmıştık. Homonihilis de şurada aynı sorunu dile getirmiş. Acaba o kısmı sayfanın başka bir yerine mi almayı düşünüyorsun, yoksa sayfa formatını tamamen mi değiştireceksin? Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 07:27, 25 Şubat 2008 (UTC)

Şema Türkçeleştirme

Merhaba, Yardım edebileceğinizi gördüm sayfanızda bir kaç sorum olacaktı, yardım ederseniz çok memnun olurum. Ben Avrupa Birliği ingilizce sayfasındaki tarihi süreç şemasını Türkçeleştirmek istiyorum, bunu ayrıca bir kişiye göstermem gerekiyor mu? Yoksa çevirdikten sonra kullanabilir miyim? Teşekkür ederim.

Bir de bazı başlıklarda diğer dillerdeki başlıklardan yararlanıyorum bunu o yazı yazıyı yazdıktan sonra alt tarafa eklemem gerekiyor mu, şu dilden çevirilmiştir diye?

Teşekkür ederim Selenia 04:41, 1 Mart 2008 (UTC)


-- Tekrar teşekkür ederim :) Selenia 16:05, 3 Mart 2008 (UTC)


  • Tekrar Merhaba, Ben yapmış olduğum bir şablonu size göstermek istedim bazı başlıklara eklemeden önce, hatalarım varsa söylerseniz çok sevinirim. İlk defa yaptığım için rahatsız ediyorum sizi ama daha da iyilerini yapacağım inşallah :) Selenia 00:53, 5 Mart 2008 (UTC)

Şablon:AB Kronolojisi

  • Çok teşekkür ederim, evet ne yazık ki çok eksik bir konu, ben elimden geleni yapacağım kırmızıları yok etmek için :) Tekrar teşekkür ederim, ilgilendiğiniz için. Selenia 01:10, 5 Mart 2008 (UTC)

Yöneticilik

Vikipedi'de yönetici olmak için ne yapmam gerek? (Ben,Deniz Yayla)

Bot

Sanırım deneme sürüşünde bir bot, onay başvurusunu yakında yapması gerekli. Khutuckmsj 22:11, 3 Mart 2008 (UTC)

bir sorum olacakdi

merhabalar ben vikipedia yeniyim bakmama ragmen bulamadigim seyler var ben buraya kendimi tanitmak istiyorum vede tanidiklarimi bunu yapabilirmiyim yoksa sadece ünlü kisilerin mi biografisi yazilabiliyor saygilarimla

Soru?

Nasıl şablon çıkartabilirim?

Merhabalar Gökhan,

Kayseri maddesindeki benzer değişiklikleri, Kibele'nin son düzenlediği biçime getirmenin ansiklopediklik açısından daha doğru bulduğum için, maddeye o yönde geri getirme işlemi yaptım. Umarım kırılmamışındır. Selamlar.--Hasan Sami 15:36, 6 Mart 2008 (UTC)

Wikimedia comons'ta

değişiklik yapamıyorum. Nedeni ne? "Galeri" deniyorum olmuyor.

Günün maddesi ve portal

Merhaba Gökhan. Glengarry Glen Ross çok güzel bir madde olmuş, eline sağlık. Günün maddesi adayı yaptım, yakında ana sayfada görebilirsin. Bu arada portal ana sayfası da gayet iyi görünüyor. --Yabancımsj 09:32, 10 Mart 2008 (UTC)

  • Dün yazmayı unutmuşum, portal sayfası tasarım olarak gayet iyi ama, yine IE'den girince kaydırma çubuğuyla sağa kaydırmak gerekiyor sayfayı, tamamını görebilmek için. Logo konusu bence de önemli, daha sevimli bir şey bulsak iyi olur. Oyuncu bilgi kutusuna fırsatım olduğunda bakacağım. Bu arada ben David Mamet'ı aslında Samuel Beckett maddesinde kırmızı görünce açmıştım. O sayfadaki çalışma da iyice yavaşladı. Vaktim oldukça kırmızıları açmaya çalışıyorum ama çeviri durdu gibi. Hızlandırsak mı biraz oradaki çalışmayı, ne dersin? --Yabancımsj 07:35, 11 Mart 2008 (UTC)
  • Gökhan, Oyun Bilgi Kutusu'nu inceledim. kendimce bulabildiğim karşılıklarını yazayım, sen uygun bulursan eklersin:
    • mute = "Repliği olmayan karakterler"
    • setting = "Zaman ve mekân"
    • series = "Seri" (ya da "Oyun serisi")

Gördüğüm kadarıyla geri kalanını sen çevirmişsin. Yine de atladığım bir yer varsa lütfen söyle, tekrar bakarım. Kolay gelsin. --Yabancımsj 12:03, 12 Mart 2008 (UTC)

Harita Türkçeleştirmeyle ilgili

Merhaba, benim aklıma bir konu takıldı. Acaba bu haritaları Türkçeleştirirken nehirleri ve şehirlerin yazımını nasıl halledeceğim? Fas resminde şehirler birbirine yakın gösterildiği için ne yapacağımı bilemedim ve bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar, Hmd92 16:38, 12 Mart 2008 (UTC)

Yazım hatası

Beyendiğine sevindim, ama sonunda seçilmezse de sorun değil. Sırf bir deneme. Karıştığın için sağol Gökhan:-) İyi çalışmalar, selamlar --Erdall 04:48, 13 Mart 2008 (UTC)

Şablon

Babil'de boy şablonunda boyumu nasıl belirtebilirim?

Tiyatro Portalı

Günaydın,
Tiyatro Portalı yeni haliyle daha da güzel oldu. Emeğinize teşekkürler...
homonihilis ileti 06:47, 17 Mart 2008 (UTC)

  • Almanlar tiyatro temalarını index olarak sıralamışlar. Kullanışlı olabilir ancak bizde tiyatro alanındaki madde eksikliği çok fazla. O yüzden listeyi fazla dolduramayabiliriz. Slovenler ise sanırım tüm tiyatro maddelerini indekslemişler. Ben bunu daha çok beğendim ama büyük emek gerektiriyor. İndeks sayfalarında geçen "Tento index bol automaticky vygenerovaný podľa tejto kategorizácie." cümlesini "Bu indeks, ilgili kategorilerden otomatik olarak oluşturulur."" şeklinde anlamlandırdım, bu mümkünse biz de yapabiliriz belki. Gerçi Slovence bilmiyor olmamı da dikkate almak lazım , yanlış anlamış olmam kuvvetle muhtemel.
    homonihilis ileti 09:09, 17 Mart 2008 (UTC)
  • Bu arada söz konusu portal Sloven değil Slovak vikipedisinde imiş. Benim bilmediğim dil de Slovakça imiş. Neyse ha Sloven, ha Slovak, sonuçta bize fikir verdiler, sağolsunlar...
    homonihilis ileti 09:46, 17 Mart 2008 (UTC)

Teşekkür

Size de Merhaba öncelikle nazik iletiniz için teşekkür ederim.Birazdan düzeltiyorum ve tavsiye ettiğiniz resmi kullanacağım.

Teşekkür

Size de Merhaba öncelikle nazik iletiniz için teşekkür ederim.Birazdan düzeltiyorum ve tavsiye ettiğiniz resmi kullanacağım. bora006ileti 15:58, 17 Mart 2008 (UTC)

Aynı hatayı yaptığım Şablon:Kullanıcı YYÜ bu şablonu da düzelttim sizede kolay gelsin. bora006ileti 16:05, 17 Mart 2008 (UTC)

Vandalizm

Demin IUCN Kırmızı Listesi maddesinde daha oturum bile açmayan 88.235.124.29'un o sayfayı koruma altına aldığını gördüm ve bir yönetici o korumayı kaldırmalı.- Deniz Yayla

Engelleme

Diyelim bir yönetici kötü niyetle bulduğu herkesi enggelliyor. Ne yapılır?


sinema portalı

benim aklımda halen en:Portal:Science var açıkçası. bize uygulamak için düzenlemek gerekecek tabii ama hoş bir tasarım. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünürler ama ben beğenmiştim. portal sayfası fazla uzunluktan kurtuluyor hem böyle. senin maharetlerine kalmış gökhan. elinden kötü bişey çıkmayacağına eminim. teşekkürler ilgilendiğin için : )))--Berfu 21:14, 17 Mart 2008 (UTC)

Şablon:Link GA

Çözemedim. Diğer arkadaşlara bir sor istersen. Khutuckmsj 17:29, 18 Mart 2008 (UTC)

{{Link FA}} ve {{Link GA}} gibi şablonlar interwikisel şeyler olduğundan hemen göstermiyo kendini. Birkaç saat içinde istediğin resim istediğin dilin yanında görünmezse o zaman bi bakalım bence. --maderibeyzaileti 17:31, 18 Mart 2008 (UTC)

Büyük Balık

Merhaba Gökhan. Kendimi tutamadım, Büyük Balık'tan 2 cümlecik de ben çevirdim. Önemli bir kısmını çevirmişsin zaten, eline sağlık. Sakıncası yoksa ben de arada bir göz atıp, ufak tefek katkıda bulunmaya çalışırım. Bitince KMA yapılabilir gibi geldi, ne dersin? --Yabancımsj 09:47, 19 Mart 2008 (UTC)

Tiyatro Portalı

Merhaba,
Uzun süredir eksik olan Gündemdeki Tiyatro Olayları sayfasını oluşturdum. Üç önemli haber girdim ama biraz uzun oldu. Bu sebeple de portalın sol sütunu çok uzadı. En alttaki "ödüller" bölümünü soldaki "kategorilerin" üzerine almaya çalıştım ama beceremedim. Müsait olduğunuzda bakabilir misiniz?
homonihilis ileti 22:45, 19 Mart 2008 (UTC)

Harita

Rica etsem Resim:2.Dönem Anadolu Beylikleri.png haritasındaki beyliklerin isimlerini Resim:Eastern Mediterranean 1450 tr.png gibi yazabilirmisin.Haritayı hazırladım ama haritadaki beyliklerin isilerini yazamadım. Kullanıcı:Lord Leatherface 15:15, 21 Mart 2008 (UTC)

Resim:2.Dönem Anadolu Beylikleri.png

İstanbul'un sol kısmındaki turuncu yer Bizans.İstanbul'un sağ kısmındaki açık yeşil yer Osmanlı Beyliği.Osmanlı'nın sağındaki turuncu yer (Sinop çevresi) Candaroğulları.Candaroğullarının sağındaki açık kahferengi rengi olan yer Canik Beyliği.Canik Beyliği'nin yanındaki laciverte kaçık bir rengi olan yer Trabzon Rum İmp. .Canik Beyliği ve Trabzon Rum İmp.'in güneyindeki büyük topraklara sahip açık mavi ve turkuaz rengine kaçık renkli yer Eretna Beyliği.Eretna Beyliği'nin altındaki yeşil yer Dulkadiroğulları Dulkadiroğullarının güneyindeki açık çim yeşili yer Kölemen Devleti, Kölemen Devleti'nin kuzeyindeki yani Hemde Dulkadiroğullarının sloundaki kırmızı renkli yer Ramazanoğulları.Ramazanoğulları ve Eretna'nın solundaki sarı ve büyük yer Karamanoğulları.Karamanoğulları'nın üstündeki küçük topraklara sahip kremrengi yer Ahiler.Yine Karamanoğulları'nın topraklarının içine yarısı girmiş ve yeşil renkli yer Eşrefoğulları.Eşrefoğullarının yanındaki kahferengi ve pembe karşımı olan yer Hamitoğulları.Hamitoğulları'nın üstündeki gri yer Germiyanoğulları.Hamitoğullarının altındaki açık yeşil ve denize kıyısı olan yer Tekeoğulları.Tekeoğullarının solundaki ve lacivert renkli yer Menteşeoğulları.Menşeoğullarının kuzeyi sarı renkli yer Aydınoğulları, Aydınoğulları'nın kuzeyi kahferengimsi denize kıyısı olan yer Saruhanoğulları, Saruhanoğulları'nın da kuzeyi koyu yeşil renkli yer Karesioğulları'dır.Kullanıcı:Lord Leatherface 13:02, 23 Mart 2008 (UTC)

Harita

Eline sağlık çok güzel olmuş.Sorun yok ama Sinop ve çevresinde Pervaneoğulları Beyliği, Denizli'de İnançoğulları Beyliği, Afyonkarahisar'da da Sâhipataoğulları Beyliği kurulmuş.Bunlarda 2. dönem beyliği ama ben haritaya ekleyemedim.Belki sen yapabilirsin.Ayrıca Resim:15. yüzyılda Sırbistan.png haritasını da zahmet olmazsa 2. dönem Anadolu Beylikleri gibi yazı yazarsanız ve Resim:Bk-map.png bir haritaya yerleştiritseniz iyi olur.Kullanıcı:Lord Leatherface 19:56, 23 Mart 2008 (UTC)