Kullanıcı mesaj:Filanca/arşiv3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

FİLANCA MESAJ ARŞİVİ, 1 Ocak 2008 - 31 Aralık 2008
Arşivde sigara içmek yasaktır.
Lütfen belgeleri okuduktan sonra aldığınız yere bırakınız.

→Eski 2 (15 Eylül - 31 Aralık 2007) (Dikkat: Toz maskesi takın)

→Eski 1 (Aralık 2005 - 14 Eylül 2007) (Çıktıktan sonra ellerinizi yıkayın)


Selam, http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=%C3%96zel:Log&type=delete&page=Hashmeth linki ile ilgili olarak yazıyorum. Nitekim hashmeth basliginin silinme nedenini anlamış değilim. Eğer D.U.Y.G.U. ansiklopedik bir içerik olarak sayılıyırsa Hashmeth'de bir o kadar ansiklopedik içeriktir. En basitinden D.U.Y.G.U. için hiç bir kaynak yoktur, yani böyle birşeyin varlığı yada çalışan bir örneği, ancak hashmeth canlı kanlı bir örnek, bir çalışmadır. Sonuçta reklam kaygısı taşıyan bir şey değil. Bunları dikkate almanızı rica ediyorum. Mnc

  • Çok teşekkür ederim Filanca açıklamalar için. Daha dikkatli olurum bundan böyle. İyi yıllar bu vesileyle:) --maderibeyzamsj 11:15, 1 Ocak 2008 (UTC)
  • temizlikte ferahlık vardır. :) umarım senin için de iyi bir yıl olur.. aslında ben gördüm mesajını ve sayfaya da baktım. rehberden zarar gelmez, bence silmeye gerek yok, ama bazı düzeltmeler yapılabilir. bir kez daha bakayım, varsa dişe dokunur bir fikrim, söylerim elbette. sevgiler.. --kibelemesaj 11:46, 1 Ocak 2008 (UTC)

Reklamlı dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Selam. Vikipedi tartışma:Dış bağlantılar'nda konu açıldı. Vaktiniz olduğunda bakarsanız sevineceğim. Ancak benim de net önerim yok. Yeter ki eşit olsun turarlı olsun diyorum. İyi çalışmalar. Takabeg 17:37, 2 Ocak 2008 (UTC)

Selamlar... Rehber fikri bence oldukça yerinde. Ben her iki din konusunda da çok fazla bilgiye vakıf değilim. Asıl ilgi alanım Roma Tarihi. Roma tarihiyle ilgili çeviri yaparken rastladığım kendimce ilginç başlıkları da çevirdim. Bu arada daha önce değindiğimiz bazı konularda sorunlar çıkması muhtemel. Bu konulara merak salacak kişiler arasında kavram, isim ve terim kargaşasını önlemek için bu tür bir rehberin faydası olacağı konusunda sizinle hemfikirim. Bir uzlaşı sağlanması halinde bahsi geçen Kitabı Mukaddes Şirketi'ne ait Türkçe İncil'in kaynak olarak kabul edilebileceğini düşünüyorum. Saygılar...--tyrex 13:33, 4 Ocak 2008 (UTC)

uygunsuz link[kaynağı değiştir]

Selam..Georges Remi Hergé maddesine katkıda bulunurken dikkatimi çekti.Dış bağlantılar bölümündeki ikinci bağlantı (..intertintin.. diye başlayan) bir pornografi sitesine bağlantı veriyor. Sitede yeni sayılırım.O nedenle sizi bilgilendirmek istedim.Herhalde silinmesi gerekir (veya düzeltilmesi)Saygılar.Docbaba mesaj

Dert değil. İyi çalışmalar.--2ulus 20:16, 23 Ocak 2008 (UTC)

Selam Filanca. Benim o SAM adaylığından anladığım maddenin M8'e uygunsuzluğuydu. Açıkçası, maddeyi en son incelediğimde düzene uygunsuz bir tarafını görememiştim. Adaylık sebebi dolayısıyla da kayda değerliğini sorgulamamıştım. İstersen bu sefer de VP:KD'den olmak üzere aday göster. Ya da Harry Potter'cılardan yardım isteyelim, onların yaratıkları bir arada topladığı bir sayfa olabilir, oraya birleştirsinler, biz de temizlik amacı ile silelim. Sen bilirsin. Biraz erken olmuş haklısın ancak sonuç bariz görünüyordu o an ve kayda değerlik aklıma gelmedi. Görüşürüz.Sağlamcıileti 07:32, 24 Ocak 2008 (UTC)

Hirodes Antipa (ya da Herod antipas :)) adlı maddenin çevirisine başladım. Bir çok kaynaktan ismi teyit ettim ancak sizin de fikriniz almak isterim. "Hirodes antipa" doğru bir kullanım mı ? kolay gelsin...--tyrex 09:42, 24 Ocak 2008 (UTC)

  • selam filanca, şu katkılara bir bakabilir misin.. genel eğilimin aksine isim değişiklikleri var. senin konundur diye düşündüm.. :) kolay gelsin.. --kibelemesaj 13:40, 24 Ocak 2008 (UTC)
  • merva ulusoy'un kayda değerlik problemi olmayabilir, ama metin telifliydi. istersen nedeni değiştirerek sil, sorun olmasın.. selamlar. --kibelemesaj 22:23, 26 Ocak 2008 (UTC)
  • ben tam teliften ötürü silerken senin sildiğini gördüm. yani geri almayı düşünmüyorum. sadece nedenini kayda değerlikten daha sağlam bir nedene dayandırmayı tercih edersin belki diye önerdim. tam olarak bakmadım, ben bu tür emin olmadığım konularda kayda değerlik etiketini tercih ediyorum sadece. kolay gelsin. --kibelemesaj 22:28, 26 Ocak 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:RembrandtNightwatch.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 15:25, 27 Ocak 2008 (UTC)

Milli Reasürans maddesinden şirket taslak şablonunu kaldırmanızın sebebi nedir? HoşcakalınLaw&Order 18:21, 27 Ocak 2008 (UTC)

Diyorum ki o zaman olması için taraflı ifadeleri silelim, yeterki olsun yani, razıyım...--Sαвяι¢αи76ileti 19:44, 28 Ocak 2008 (UTC)

Başlık Açma[kaynağı değiştir]

Çok tesekkur ederim mesajlarınız için. Simdi ben bir baslık acmak istiyorsam, metni kendim mi yazayım? Yazım olarak nelere dikkat edeyim? --Eceboun 20:09, 28 Ocak 2008 (UTC)

Bir bakarmısınız...[kaynağı değiştir]

Bayağı değişiklik oldu da acaba madde tarafsız olabildi mi?--Sαвяι¢αи76ileti 17:19, 31 Ocak 2008 (UTC)

Selam, Noumenon şu sayfada yazdığı gibi VP:TBA ihlallerinin çözüme kavuştuğunu söylüyor, sizce nasıl oldu? bu arada bir tane de Ermeni iddiası ekledim...--Sαвяι¢αи76ileti 16:07, 2 Şubat 2008 (UTC)
-NickServ-            Nickname: filanca 
-NickServ-          Registered: 1 year 26 weeks 1 day (1h 48m 34s) ago
-NickServ-           Last Seen: 1 year 26 weeks (23h 14m 21s) ago

bunu #freenode 'dakilere soyleyip nicki kullanmak istediginizi (registrationu drop etmek (tarzan turkcesi oldu ama ne yapayim)) belirmeniz yeterli. Iki aydan daha uzun bir sure kullanilmayan nickler busekilde drop edilebiliyor. -- Cat chi? 21:46, 4 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba. Benim tartışma sayfamda yazılanlarb silinmiş. nasıl oluyor bu--JAF 23:22, 9 Şubat 2008 (UTC)

Selamlar Filanca.Şahsen ben SAM oylamalarında yüzde 75 civarında oyun güçlü bir sil fikri oluşturduğunu düşündüğümden böyle sonuçlandırdım.Oyların gerekçelendirme kaynaklandırma konusunda tamamen haklısın ancak bunları bütün oylamalarda uygulamamız gerekiyor ve an itibarı ile bunu yapmıyoruz.Eğer sadece bunda yaparsak çifte standart olabilir.Son olarak 12 gün SAM sonlandırmak için yeterli bir süre ve son oy kapanmadan 4 gün önce verilmiş.O an için yeni oy gelebileceğini düşünmedim açıkçası.Ancak eğer senin SAM sonucu yorumun silinmesi gerektiği yönünde ise silebilirsin elbette.İyi çalışmalar kolay gelsin.--Eldarionileti 22:55, 10 Şubat 2008 (UTC)

Filanca selam, daha önceki bir mesaj arşivimde daha öncede sorduğunu gördüm bu soruyu :) Rücu hukuk ve rücu edebiyat olmalı kontrol edeceğim şimdi iyi çalışmalar.--Boyalikus 13:42, 20 Şubat 2008 (UTC)

Not:[1] şimdi gördüm zaten bir anlam ayrım sayfası hazırlamışım..--Boyalikus 13:43, 20 Şubat 2008 (UTC)

sigorta meseleleri[kaynağı değiştir]

  • merhaba, bu konuda bütün bu sistemik meselelerin ötesinde biraz duygusal ve dolayısıyla da taraflı yaklaştığını düşünüyorum sevgili filanca. maddenin başa konmasını istemek, inan daha iyi olurdu. ansiklopedinin neredeyse tamamı toplumun bilgi eksikliği olan konularla dolu. ve bu özel örnekten hareketle, depremi türkiyenin en önemli konusu farzetsek bile, (ki değil, sadece marmara bölgesinin gündemidir, anadoluda binlerce insanın öldüğü onlarca depremde değil de, istanbul'a yaklaşınca gündemin başına yerleşmiştir) birileri de çıkıp, binaların güçlendirilmesinin bu konunun en önemli yönü olduğunu söyleyebilir. sen iyi bir ansiklopedist ve farklı konulara ilgisi olan biri olarak bunun elbette farkındasındır. sevgiler. --kibelemesaj 09:08, 13 Mart 2008 (UTC)
  • kastettiğim şu: bu söylediklerini daha önce söyleyerek başa alınmasını önerebilirdin. genel bir konu olduğu için problem olmadan alınırdı muhtemelen. bunu öznel bir yaklaşım sayıp söylememişsin, ama şimdi sitemde sınır tanımıyorsun.. :) ben de o zaman söyleseydin daha iyiydi diyorum kısaca. yani tabii ki kötü yapmamışsın, konunun önemini tartışmıyoruz. dediğim gibi biraz duygusal yaklaştığını düşünerek seslenmek istedim sadece. kendine iyi bak. --kibelemesaj 09:57, 13 Mart 2008 (UTC)

Margaret Thatcher[kaynağı değiştir]

Merhaba; Kaynaklardan birinde "Türk Solu"na ait bağlantı farklı bir yere çıkıyor. Bununla birlikte Bilgi kutusunun üst bölümünde bulunan önekleri de çevirebilir misiniz? Piyade13 ileti 10:15, 15 Mart 2008 (UTC)

gittiğim evlerde IP adreslerini engellemişsiniz. Bu doğrumu (bu imzasız mesaj 18:23, 19 Mart 2008'de 78.184.34.74 tarafından yazılmıştır)

Maddeyi asıl geliştiren kişi sizsiniz diye biliyorum. Ben sadece İngilizcedeki kaynakları maddeye aktardım, biraz da düzenledim; ama maddeye hakim değilim. İngilizcem yeterli olmadığı için diğer kaynaklar konusunda da pek katkım olmaz; ama belki bazı bilgiler (En kötü 100 britanyalı gibi) internette halen vardır. Başka bir seçenek de bilgileri ekleyenlerle irtibata geçmek. Silinmesi gerekiyorsa da sizin karar vermeniz en doğrusu. Teşekkürler, İyi çalışmalar Piyade13 ileti 20:30, 23 Mart 2008 (UTC)

İlk fırsatta tekrardan okuyacağım. İyi çalışmalar.--2ulus 20:04, 24 Mart 2008 (UTC)

Merhaba. Bu seçkin madde adayına bakıp oy kullanmak ister misin? Saygılar, Filanca 19:49, 24 Mart 2008 (UTC)

  • benim seçkin madde adaylarıyla ilişkim daha çok yazımla ilgilenmek şeklinde oluyor. ama ille de oy kullan dersen ona da bakarız elbette. :) --kibelemesaj 20:16, 24 Mart 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Bildirdiğiniz için teşekkürler bu doğrultuda fikrimi güncelledim... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 23:03, 24 Mart 2008 (UTC)

Doğallıkla kelime sözcüğünü her Türkçe sözlükte bulabilirsin, çünkü sıkça kullanılan bir sözcüktür. Kökeninin Türkçe değil Arapça olduğunu da her sözlük gösterir. Püsküllüoğlu, Türkçe Sözlük'ünde kelime'den sözcük'e yöneltiyor bile! Bu tür tartışmalarla enerjimizi boşuna harcamayalım diyorsun. Öyle diyorsan senin onlarca maddeleri eski durumlarına getirdiğini bayağı şaşırtıcı buluyorum. Daha yararlı bir işin yok muydu acaba? Sözcük sözcüğü anlaşılmaz mı? Bu konuda abartmamamız gerektiğini düşünüyorum yalnız ara sıra bir sözcük yerine Türkçe karşıtını koyarsam ne kaybederiz? --Benne 22:45, 29 Mart 2008 (UTC)

Nederlands = HOLLANDACA, başka bir şey değil!!![kaynağı değiştir]

Benim dilim Felemenkçe değildir. Bunu kabul edemiyorum! Az sonra yeniden geri koyarım hepsini, bunu gerçekten kabul etmiyorum. Gerekse 25 milyon HOLLANDACA kunuşanlardan destek alarım. Bunu Hollanda'da ve Belçika'da haber alabilir... Kullanıcı:nederturk 30 Mart 2008

Tamam, özür dilirim. Kelemeyi sildim. Benim dilim benim için (herkes için) hasas bir konu. "Türkçe Azerbaycan dilinin bir lehçesidir" diyorsaydım, siz nasıl cevap verecekseydiniz?

İyi geceler Filanca bey/hanım / gğnaydın,

"Felemenkçe" kelemesi nereden geliyor? Sadece Vlaams/Flemmish'den gelebilir. Hiç Nederlands'a benzemiyor. Şimdi Hollandaca sayfası değiştirdim. Böyle bir şey olur mu? "eşanlamlı" olarak yazalım bu?

"Felemenk", Osmanlıca'da eskiden bugünkü Hollanda ve Belçika'nın oluşturduğu alanın ortak adıydı. Hollandaca ile eşanlamlı değiller, güneyde, Belçika'nın Flaman bölgesinde yaşayanlar Hollandace konuşmuyor. Felemenkçe maddesinin tartışma sayfasına bakın, orda bazı kaynaklar verdik. Filanca 01:48, 30 Mart 2008 (UTC)

Türkçe Osmanlıca değildir. Atatürk'ün torunları değilmiyiz? Yeniden, dilimiz Felemenkçe değildir. 25 milyon insanlara sorun... Ik ben Nederlander. Nederlands is mijn taal. Hollandalıyım. Hollandaca benim dilim.

"Hollandaca bir lehçedir." diyorsunuz. Aynısı "Türkçe bir lehçedir." Nasıl geliyor size? Lehçe ve dil... Ben Nederlands'ın resmi dili konuşuyorum ve yazıyorum, yani İstanbul Türkçesi gibi Türkçe. Gerçekten, Lehçe konuşmuyorum. Bu yanlışdır.

Felemenkçe sayfasında "Hollandaca konuşuyorum" - "Ik spreek Nederlands" olarak tercüme etti... Yeniden Hollandaca = Nederlands ve Nederlands = Hollandaca. "Nederlandca" gibi dir kelime olsaydı... pfff...

Selam Filanca. Maddedeki kaynak isteklerini tamamladığında lütfen haber ver, KM ilan edeceğim. Kırmızılar da biraz azalınca SM adaylığına da koyabiliriz. Khutuckmsj 16:59, 30 Mart 2008 (UTC)


ABD eyaletleri yıldız ve takımyıldız adlarının türkçeleştirilmesi vb. konularda türkçe konusundaki duyarlılığını gösteren siz kelime yerine sözcük yapılan maddeleri neden değiştiriyorsunuz anlamadım. Burada vikjipedi kurallarını ihlal eden bir durum varsa söyleyin yapmayayım. Ben kelime yerine sözcük yapıyorum tamam ama bir diğer önemli nokta da imla kurallarını düzeltiyorum. Siz benim yaptığım değişiklikleri vandallık saypı değiştireceğinize neden köy maddeleri ile ilgilenmiyorsunuz. Örneğin bazı köy maddelerinin içinde gerekli birtakım bilgiler var ama bunlar taraflı dille yazılmış ya da yazımı kötü. Bu tür maddelerde kullanılmak üzere bir düzenle benzeri şablon hazırlarsanız gördüğüm maddelere seve seve eklerim; ama dediğim gibi, benim yaptığımda vikipedi kurallarını ihlal eden bir durum yok sevgili filanca. Saygılar--88.232.94.34 09:34, 31 Mart 2008 (UTC)

Birleştirim, ama ilk önce bu tartışmayı bitirelim ... --Benne 19:42, 31 Mart 2008 (UTC)

Hollandaca :-)[kaynağı değiştir]

Biterse... se... Dili hakkında daha çok yazmak istiyorum. Benne ile ben iki tercüman hazır... Türkçe konuşanlara dilimizin ne olduğu açıklamak istiyorum, ama Felemenkçe'nin altında çok zor kabul edebilirim... Günlük hayatında Felemenkçe hiç kullanmıyorum, ama her gün Türkçe olarak dilim hakkında konuşuyorum. Böyle de yaklaşık 1,5 milyon Türkçe web siteleri... Nederturk 22:52, 31 Mart 2008 (UTC)

Buraya bakarmısın:)Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Biz kaç kişiyiz?--PONY 07:35, 1 Nisan 2008 (UTC)

Sence artık haritayı maddeye ekleyebilir miyiz? Hiçbir cevap yazmadın tartışma sayfasına... Kullanıcı:BeyazFikirler 15:41, 2 Nisan 2008 (UTC)

Oktar konusu...[kaynağı değiştir]

Buraya da yazdığıma göre umarım ne dediğinizi anlamış olduğumu anlamışsınızdır. Neden sürekli sizi anlamadığımı düşünüyorsunuz? Bir şeyin olduğunu söylemekle iddia edildiğini söylemek arasındaki farkı çok iyi biliyorum. Buna rağmen bu iddiaların madde de yeralacak kadar ansiklopedik olmadığının da farkındayım. İlk olarak, bahsedilen iddiaların tamamı bahsi geçen kişiyle uyuşmazlık yaşayan kişilerin iddiaları. Bu iddialarar yer verirsek Atatürk'ün mason olduğu, Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ajanı olduğu gibi iddialara da yer vermeliyiz. Umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir. Lütfen bir daha yukarıdaki cümleyi anlamadığımı söylemeyin. Kendimi aptal yerine konmuş biri gibi hissediyorum. İçten saygılarımla.--Martianmister 19:25, 5 Nisan 2008 (UTC)

  • Anlayışınız için teşekkürler.--Martianmister 20:01, 5 Nisan 2008 (UTC)

Kaliteli Madde Yazarı Ödülü - Margaret Thatcher[kaynağı değiştir]

Filanca, bir Kaliteli Madde'ye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.


Margaret Thatcher maddesi KM seçilmiştir. Khutuckmsj 14:06, 6 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar Filanca Köy çeşmesinde yazmışsın: "Akşam'daki şu haber, tekâfül sayfamızdan alınmış bilgiler içermekle kalmıyor" hangi haber? :) İklside Vikipedi sayfasına çıkıyor da.--Machiavelli' msj 21:37, 15 Nisan 2008 (UTC)

Teşekkürler.--Machiavelli' msj 11:22, 16 Nisan 2008 (UTC)

Maddede aynı konularla ilgili birbiriyle çelişen bilgiler var. Girişte minarelerin 79,89 metre, kubbesinin çapının 31,28 metre olduğu yazılı. Üçüncü paragrafta kubbenin 33,28 metre çapında olduğu, dördüncü paragrafta ise minarelerin 70,89 metre yüksekliğinde olduğu yazılı. Bunun dışında minarelerin şerefelerine giden yollarla ilgili bilgiler iki kere tekrarlanmış ama tam olarak ne denilmek istediği de bence anlatılamamış. Avlu içini gösteren resim de metnin bir bölümünün üstünü örtmekte. Birinci paragrafta yapımına 1568'de, ikinci paragrafta 1569'da başlandığı yazılmış. II. Selim tarafından Mimar Sinan'a Edirne'de Baltacılar Koğuşu'nun olduğu yere yaptırıldığı ilk iki paragrafta gereksiz yere tekrarlanmış. Ayrıca "kalem gibi incecik minareler" ifadesi de pek ansiklopedik sayılmaz. Ayrıca kişisel olarak bu uzunlukta bir maddeyi bu kadar sayıda resimle doldurulması pek bayıldığım bir şey değil. Tabi bu kişisel bir fikir. Ama sonuçta daha fazla resim için zaten "commons" linki konulabiliyor.

Bunları farkedip de neden hemen düzenlemediğimi sorabilirsiniz. Çok meşgul bir anımda en azından etşketleyeyim dedim. Niyetim uygun bir zamanda daha düzenli bir şekilde, kısmet olursa da kaynaklı bir şekilde yazmak. Biraz uzun oldu. Yanlış anlaşılmasın tespit edebildiklerimi yazmak istedim. İyi çalışmalar.--2ulus 16:36, 16 Nisan 2008 (UTC)

Selimiye'yi biraz düzenleyip, kaynaklandırdım. Siz de bir bakın isterseniz. Eksiği, gediği varsa üzerine konuşuruz.--2ulus 20:26, 18 Nisan 2008 (UTC)

Adnan Turani[kaynağı değiştir]

Sayın Filanca;

İyi geceler diliyorum. Umarım iyisiniz. Birileri tarafından girilen Adnan Turani maddesi 10 Eylül 2007'de sayın Mskyrider,27 Kasım 2007'de ise sizin, tarafınızdan silindiği halde maddeyi bu kez ben girme cesareti buldum. Uygun göreceğiniz bir zamanda bakabilir misiniz? Kapçak 22:18, 28 Nisan 2008 (UTC)

Linguistic assistance needed: Sol as Ottoman rank[kaynağı değiştir]

Hello Kızıl Şaman, please excuse me if I molest you but I looked for a Turkish wikipedian who knows English and has some knowledge on Ottoman history. I need some assistance for Ottoman military ranks. In the German colonial army de:Schutztruppe für Deutsch-Ostafrika for East Africa (Alman Doğu Afrikası) they used ranks of Ottoman origin for African soldiers. Its origin was the recruitment of 600 Sudanese soldiers from regiments of the Egyptian-Sudanese Army. They came with their Osmanlı ranks like Ombascha, Schausch, Betschausch and Effendi for officers. These I have identified as originally „onbaşı“ , „çavuş“ and „başçavuş“ . Now they also had the rank of "Sol" for a "Sergeant Major" (alman.: Feldwebel). With my very little Turkish I have not found this as a rank and I get the impression that it was some kind of abbreviation. Could it be that the word "sol"=left was part of different ranks meaning a "second" in this rank or deputy? The German-African "Sol" was not a full officer, he was what the British call "noncommisioned officer". I would appreciate any kind of advice. Thank you very much, vielen Dank, teşekkür ederim - Asante sana (de:Benutzer_Diskussion:Kipala) --78.53.17.11 21:08, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Hocam bu adam burada ne demiş tam anlamadım,Bunların bi rütbesi varmış karşılığını bulamamış galiba,,"Sol" diye bi rütbe mi varmış?--Kızıl Şaman 21:13, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Sanırım Asteğmeni soruyor gibi sanki--Kızıl Şaman 21:15, 5 Mayıs 2008 (UTC)
Bence de Asteğmen'i soruyor,ben bunu tam anlatamayacağım galiba, sen anlatırsan sevinirim,,İyi Çalışmalar,İyi geceler--Kızıl Şaman 21:25, 5 Mayıs 2008 (UTC)
Bakalım ne olacak ,bi deneyelim--Kızıl Şaman 21:36, 5 Mayıs 2008 (UTC)
Bi şeyler yazdım umarım olmuştur,,yardım için teşekkürler--Kızıl Şaman 21:43, 5 Mayıs 2008 (UTC)

Ugurcoder çok üzgün[kaynağı değiştir]

Değerli Filanca arkadaşım, sistem operatörümüz. Tartışma sayfasında hizmetli Eldarion hakkında yaptığım hatalı ve usulsüz tartışma nedeniyle kullanıcı adım ve IP numaram tarafınızdan haklı olarak bloke edilmiş durumda. Gerçekten çok üzgünüm. Çok heyecanlı davrandım. Hataydı. Gerçekten "Canlı Kukla" olmadığım konusunda bana inanmanızı istiyorum. Bana bu şansı verir ve kullanıcı adıma geri dönmemi sağlarsanız çok memnun olurum. Çok iyi huylu bir Vikipedist olacağıma söz veriyorum. Kukla suçlaması beni çok üzüyor. Lütfen o şablonu kaldırın. Ugurcoder

Merhaba. Şu sayfayı incelediğimde, kullanıcı adının firma adıyla aynı olduğunu gördüm. Siz de bir bakabilir misiniz? Teşekkürler. --Yabancımsj 14:19, 14 Mayıs 2008 (UTC)

Osmanlı İmparatorluğu Hk.[kaynağı değiştir]

Osmanlı İmparatorluğu maddesinde geri getirdiğiniz önceki versiyonda pek çok bilgi hatası mevcuttur. Fakat sistemi öylesine kendi oyun hamurunuz haline getirmişsiniz ki gerekli gereksiz tüm katkıları görmezden gelmeye; en iyisini ben bilirim ya da biz biliriz demeye devam ediyorsun(uz). Bu daha beklenmedik bir sonuç doğurmaz umarım. --Ö.Selim Çelik 09:00, 1 Haziran 2008 (UTC)

85.100.82.92 nolu vandalla ilgilenirseniz sevinirim.--88.235.103.234 15:38, 7 Haziran 2008 (UTC)

Selamlar.Bence de dilin adı Kmer olmalı.Ama sayfada belirtildiği gibi Khmer dili deniliyor.Eğer Kmer diye beirtirsek Kmer dili olmalı."dili" kelimesi yerine "-ce" eki kullanmamız daha doğru.Yani Kmerce olmalı.Tartışma sayfasında belirtmişsizniz de bence Kmerce olmalı.Saygılar.--Kullanıcı:Lord Leatherface 14:11, 25 Haziran 2008 (UTC)

Hakem Kurulu[kaynağı değiştir]

Tüm Vikipedistlere selamlar. Hakemler Kurulu'nun artık kurulması lazım. Hakemler Kurulunun kurulmasına yönelik fikirlerinizi Vikipedi:Köy çeşmesi (yönetmelik)nde belirtirseniz sevinirim. Naip İffetoğlu 16:53, 28 Haziran 2008 (UTC)

  • Aslında bu tür maddeler için küçük çaplı ve haddini fazla aşmayacak sözler/içerik eklenmesine karşı değilim. Bunların VP:TBA ihlali olmayacağına inanıyorum/eminim. Ancak bu, sözkonusu madde için biraz farklı sanıyorum; ilerde bir başkası bu maddeyi kaynak gösterip, daha ileri giden sözler eskleyebilir. Ölümünden sonra saygıyla anılmış olması, karşıt görüşlülerin aksi yönde birşeyler eklemesine, değişiklik savaşı çıkmasına yol açabilir. Şiirin tamamı eklenmediği için şiirle ilgisi yok, o sorun değil. Gerçi N. Cerrahi'yi tanımayanı etkilemesi açısından tarafsızlık konusunu da etkiler ama benim hareket noktam o değildi. Yani sorun sadece tarafsızlık meselesinde değil, bilmem düşüncelerimi ifade edebildim mi? Ama siz eğer, "yok ben bu maddenin takipçisiyim, olmaz öyle şeyler" diyorsanız, içiniz rahat edecekse, benim için sorun yok, değiştirebilirsiniz. O durumda bu düşüncelerimin bu mesaj sayfaları/arşivlerinde yitip gitmemesi için maddenin tartışma sayfasına eklemem gerekecek. Karar sizin.. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 11:03, 29 Haziran 2008 (UTC)

Bu sayfada görüş belirtirseniz, konunun sürüncemede kalma süresinin kısalmasına katkıda bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim. (Bu kopya bir iletidir. Lütfen bana yanıt yazmayın.) Levent Abi ileti 20:09, 4 Temmuz 2008 (UTC)

Uannis - Veda[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de bir buçuğuncu yılımı doldurdum. Bu süre içerisinde onlarca yeni insan danıdım. Bu kişilere Vikipedi'de olabildiğince yardım etmeye çalışırken, Vikipedi dışında da onlarla arkadaşlığımı ilerletmeye çalıştım. Zamanla öğrendim ki bu kişileirn çoğu benimle arkadaşlığını kendi çıkarları doğrultusunda adam toplamak için kurmuş. Bunca haksızlığa göğüs germeyi kendime borç bildim ve hep (kendimce) haklının yanında olmaya özen gösterdim. Zamanla Vikipedi kurallarına daha çok vakıf oldukça kuralcıların aslında kural bilmediklerini anladım. Vikipedi'de bulunma amacı tartışma ve insanları incitmek olan; ve bu gereksinimlerini sevdiklerinden karşılamak yerine umrunda olmayan bireylerden karşılamak olan bireyler gördüm. Bunca haksızlığa rağmen ben kişileri değil; amacımı düşündüm. Amacım insanlara güzel bir şeyler bırakmaktı. İleride sevdiklerime 'bunda benim de emeğim geçti' demek ve basılı bilgiliklerde bile geçen yanlışlıkları en aza indirmekti. Böylece ileride benim de okur olarak yararlanacağım güzel bir bilgilik yaratılmasında emeğim geçmiş olacaktı. Ancak bir çizgi vardı ki o çizginin aşılmasına daha fazlatahammül edemeyeceğim. Kendi yaşamımdan kıstığım süreyi buraya harcamakla hata ettiğimi düşünmeye başladım. Bunca emeğin karşılığı vandal damgası yemekse ben bu işte yokum. Böylece hem savaşacağım bir haksızlık kalmaz; hem de arkadaşlarımla, ailemle, sevgilimle vs. daha çok vakit geçirebileceğim. Ayrıca bu yıl ÖSS'ye gireceğim. Herkes benden en yüksek dereceleri bekliyor, onları düş kırıklığına uğratmak istemiyorum. Vikipedi'yi bırakıyorum. Benden geriye Uannis kullanıcı adı ve ona bağlı bilinen-bilinmeyen kuklalarla yapılmış tr, az, en, crh gibi birçok Vikipedi'de yapılmış 50.000i aşkın katkıyı bırakıyorum. Vikipedi'den kendimde bir şeyler bıakmak istemediğimden sizleri de MSN dizelgem, Facebook gibi yerlerden de siliyorum. Bana gerçekten değer veren ve Vikipedi dışında da görüşmek isteyen, zaten bana bir şekilde ulaşır. Alay konusu olmak pahasına size bu iletiyi atıyorum. Hoşçakalın...--88.232.95.13 19:45, 10 Temmuz 2008 (UTC)

Merhabalar. Adnan Oktar maddesinde Harun Yahya ile ilgili kısmı çıkartmışsınız. Dilerseniz kaynak bularak geri ekleyelim bu kısmı. Adnan Oktar'ın mehdilik iddiaları ile doğrudan alakalı olduğunu düşünüyorum. Saygılar.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:54, 10 Ağustos 2008 (UTC)


Kaynaklandırma[kaynağı değiştir]

Kaynaklandırma yaparken bir yer ismi için, o yerin adres bilgisi kaynak olarak gösterilebilir mi (Türkiye'de bulunmayan adreslerden bahsediyorum). Çünkü şöyle bir problem var, kendi sitenizde/kitap ya da derginizde bir yerin adresini verecekseniz, o adresin bulunduğu ülkenin kullandığı adreslendirme-isimlendirme kullanılmalı, yoksa postacılar şehirlerinin her dildeki isminin karşılığını öğrenecek değiller. Malum, bir şehir için onlarca isim kullanılabiliyor. Bu yüzden adresler hep yerel isimlendirmelerle verilir, öğrneğin Üsküp'e mektup atacaksak, Üsküp yazmayız, Skopje yazarız. Benim sorum ise bu adres bilgilerinin/isimlerinin "geçerli isim" olarak sıfatlandırılıp sıfadlanırılamayacağı? (Yoksa Londra'ya London, Üsküp'e Skopje demek zorunda kalacağız da o bakımdan soruyorum.)

Sayin filanca lutfen degistirmekte oldugunuz konularda belirli bir neden koyarak degisiklige gidiniz, devamli bilgileri farkli halde yansitarak yada duzenlenmis bir sayfayi kendi acinizdan degistirerek mudahalede bulunmayiniz bulundugunuz takdirde tartisma sayfamizdan nedeninizi aciklayarak konuyu aciga kavusturabilirsiniz neden belirtmeden konuyu degistirmek hatali bir sekilde yansitmak dogru bir davranis degildir... Konuya dikkat ediceginizden eminim... Wikipedia da iyi vakitler gecirmeniz dilegiyle

İyi geceler;[kaynağı değiştir]

  • Üzgünüm ama ben aynı düşüncede değilim. Sizin de dediğiniz gibi sadece "taslak kıstaslarını karşılıyor gibi görünüyor". Üniversite kurulması dışında "önemli" bilgi yok. Türkiye'de onbinlerce mahalle, binlerce belde, sayısız köy, üst aşama olmayı bekliyor; bu ne ansiklopedik bir bilgidir, ne de önemlidir. Güzel piknik alanları olması, ilçe merkezine uzaklığı ise oldukça sıradan ve kayda değerlik özellikleri taşımayan şeyler. Tek başına cümle sayısının ölçek olmadığı da hesaba katılırsa onca zayıf kalan bir madde için bu haliyle yaptığım uygulama doğrudur. Yine de tekrar düşünüp gözden geçirmenizde yarar var. Kolaylıklar dileklerimle, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:30, 12 Ekim 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba; bu tür bir başlıkta Bağlı olduğu ilçe, il, ilçe merkezine uzaklığı gibi bilgiler zaten olağan olarak bulunmak durumundadır. "Yakınlarında piknik alanları olması"nın neresi ansiklopedik olabilir bunu anlamak güç. Sonuç olarak "kısa içerik nedeniyle" (VP:HS#M-1) hızlı silinmeli, ancak bir polemik oluşmaması için hızlı silme prosedürü uygulamıyorum. Bunun yanısıra görüşümü tekrarlayıp bekletmeli silme şablonu ekledim. Çünkü SAM'ı işgal etmeye değmeyecek kadar açık bir durum sözkonusu ve madem maddeyi benimsiyor, savunuyorsunuz, bekleme süresi de bunu göstermek için size bir olanaktır. :) Eğer madde gerekli sürede geliştirilerek kayda değerliği ortaya konulmazsa sizden tekrar bu maddeyi ekleme konusunda ısrarcı olmamanızı rica eder, anlayış ve hoşgörünüze teşekkürlerimi belirtirim. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 17:40, 15 Ekim 2008 (UTC)

Ümmet maddesi için kaynakça[kaynağı değiştir]

Ümmet maddesi ile ilgili uyarınız için teşekkürler. Maddeye ekleme yaptım ve kaynak belirttim, tekrar bakmanızı rica ederim. AMS ileti 15:46, 15 Kasım 2008 (UTC)


İsim Değişikliği[kaynağı değiştir]

  • Ben sayfanın adını değiştirmedim. Sadece yönlendirmeye olan yönlendirmeyi değiştirdim. --Reality006 14:37, 19 Kasım 2008 (UTC)

istanbul uni[kaynağı değiştir]

Abi merhaba; İstanbul üniversitesi mad. sinde yaptığınız son değişiklik anlam buhranına neden olmuş. Eu EPISTVLA 08:40, 22 Kasım 2008 (UTC) eksiltili cümle wiki'nin benimsediği bir üslup mu ? Eu EPISTVLA 08:43, 22 Kasım 2008 (UTC)

Saygı bizden :) en yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile abi.Nikbinlik!! Eu EPISTVLA 09:09, 22 Kasım 2008 (UTC)

Tartışma:İlkyardım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Tartışma:İlkyardım sayfasına madde adının yazılışıyla ilgili bir not yazmıştım. Tekrar görüş bildirirseniz uzlaşmaya varabiliriz diye düşünerek haber vermek istedim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:54, 2 Aralık 2008 (UTC)

Kurban Bayramı[kaynağı değiştir]

Kurban Bayramı'nız kutlu olsun. --Kerem 233ileti 08:02, 8 Aralık 2008 (UTC)

Hüseyin İleri maddesine istenilen kaynaklar eklenmiştir. Oyunuzu tekrar gözden geçirmenizi rica ederim.

Çanakkale (foto)[kaynağı değiştir]

O fotoyu çektiğimde arkadaşımın yanındaydım, fotoyu o çekti. Ama Commons'a resim atmayı bilmiyor, o da benim commonsa atmamı söyledi, ben de hemen hallettim. Fakat çevirmeyi bilmiyorum, ne yapabilirim? --Maniaqq msj → 21 Aralık 2008

  • Şu kullanıcı dinamik IP midir, statik IP midir acaba? Eğer statikse, nasıl ayırt edebiliriz dinamiklerden? --DsMuratileti 17:38, 21 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba :) Bilemiyorum, bu konuyu teknolojiden daha iyi anlayan birisine sormalısınız. Ama bana o ip tehlikeli göründüğü için süreli engel verdim. İyi çalışmalar, Filanca 18:05, 21 Aralık 2008 (UTC)

  • Ben de fırsat bu fırsat işin püf noktasını öğreneyim demiştim . Dinamik IP'lere küfürlü değişiklik nedeniyle en fazla 24 saat engel verebildiğimiz için de rahatsız etmiştim aslında. --DsMuratileti 20:24, 21 Aralık 2008 (UTC)

Tekrar merhaba. Haklısınız, ama burada IP'nin dinamik mi statik mi olduğu bilinmediği gibi, bayraklı maddelere yönelik küfür de içeren ciddi bir saldırı söz konusu. O ip'nin mesaj sayfasına bakarsanız uyarı aldığı halde tutumunu sürdürdüğünü göreceksiniz. Bu durumda ihtiyatlı olmayı tercih ettim. İyi çalışmalar, Filanca 20:29, 21 Aralık 2008 (UTC)

  • O hâlde dinamik/statik konusunu öğrendikten sonra, değerlendirelim o zaman. Bu konuda Noumenon'un bilgisi olabilir; ona danışacağım. İlginize teşekkürler... --DsMuratileti 20:32, 21 Aralık 2008 (UTC)


Taraflı şablonunu silerken söylediğiniz şey, "bu bir addır" ifadesi, adların taraflı olamayacağı anlamına geliyor ilk bakışta ama bunu sizin söylemenize şaşırıyorum. Burada taraflı adlarla ilgili bir sürü tartışma oluyor, daha önce rastlamış olmalısınız. Vikipedi, bir ansiklopedi olarak birilerini "kahraman" ilan edip tarafsızlığını koruyabilir mi? O madalyayı almış olanların bazıları bugün bazılarınca değil kahraman, insanlık suçu işlemiş katiller olarak görülüyor. Veya, bir başka açıdan bakınca: O madalyayı almamış ama "kahraman" kabul edilebilecek kimse yok mu Sovyetlerde? Lütfen konuyu tekrar düşünün, o kategori ismini değiştirmeliyiz. Saygılar, Filanca 17:19, 21 Aralık 2008 (UTC)

Öncelikle söz konusu kategorinin tartışma sayfasında taraflı olduğuna dair haklı gerekçe gösterilmeden sadece taraflı etiketinin eklendiğini gördüm. Birde daha önce Kurtuluş Savaşı Kahramanları adlı bir kategoeri vardı. Orda bariz taraflılık sorunu mevcuttu. Kurtuluş Savaşı Kahramanı adlı bir madalya filan yoktur yani. Doğal olarak uygun hale getirildi. Fakat Герой Советского Союза / Sovyetler Birliği Kahramanı (vikipedideki adı: Sovyetler Birliği Kahramanlık Madalyası fakat doğru çevirmemiz gerekirse "Sovyetler Birliği Kahramanı" madalyası) alan Sovyetler Birliği Kahramanı denir. Yani bir addır. Dolayısıyla kategoride taraflılık söz konusu değildir. Ancak kategoriye bu madalya almamış kahraman eklenmez. Yine de Sovyetler Birliği Kahramanı adından rahatsız olanlar çoğaldığında Kategori:Sovyetler Birliği Kahramanlık Madalyası sahipleri v.s. yapılabilir. Enerjisi olan arkadaşlarımız varsa değiştireceklerdir. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 01:05, 22 Aralık 2008 (UTC)

Merhabalar. İsim değişikliği için şunu silebilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Brk ileti 16:53, 23 Aralık 2008 (UTC)

Maddenin tartışma sayfasında varılan sonuç doğrultusunda ismini düzelttim. Eğer farklı görüşte iseniz önce tartışma sayfasında bunu belirtip diğer kişilerin de görüşünü almanızı rica ediyorum. Saygılar, Filanca 18:24, 23 Aralık 2008 (UTC)
Afedersiniz, sizin görüşünüzün ne olduğunu tartışma sayfasına bakınca hatırladım. Yukarıdaki mesajımı dikkate almayın lütfen. Saygılar, Filanca 18:27, 23 Aralık 2008 (UTC)
Rica ederim, hiç önemi yok. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Brk ileti 18:34, 23 Aralık 2008 (UTC)

Şahtar da neyin nesi? Türk Televizyon Kanallari bile asla Şahtar yazmiyor!

(XxX-ivory-XxX 15:32, 24 Aralık 2008 (UTC))

Nadia Petrova maddesini SMA yaptım. Okuyup oy verirseniz sevinirim. --Maniaqq msj → 27 Aralık 2008

Paristeki anitlar[kaynağı değiştir]

Mehraba, Sacré Coeur, Les Invalides... gibi maddeleri yeni açtim ancak homonphilus diye bir hizmetçi maddeler çok kisa diye sildi, sanki maddeyi bir günde yazilacakmi$ gibi. Lütfen bi söz atin. Saygilar --Aniosgel 16:58, 27 Aralık 2008 (UTC)

Evet, dediğiniz gibi, o maddelerin kategorisi, şablonu, intervikisi tamam da bilgi kısmı eksik. Palais Garnier için Paris'te bulunan eklektisizm mimarisini en iyi temsil eden bir anıttır. yeterli bir bilgi mi sizce? Ya da Grand Palais için Paris Şanzelize caddesinin kenarında bulunan 77.000m² kaplayan önemli bir anıttır. cümlesi yetiyor mu? Bu türden birçok maddeyi her gün defalarca siliyoruz. Bana kalırsa resim ve şablon eklemek bu maddeleri taslak kriterine getirmiyor.
Sizin de bildiğiniz gibi Vikipedi:Taslak madde sayfasında taslak maddeler Taslak, çok kısa olan, ancak işe yaramayacak kadar da kısa olmayan maddelere denir. Genel olarak, madde başlığını anlatacak kadar uzun olmalıdır, ki bu da genellikle 3 ile 10 kısa cümle arasındadır. Ancak daha uzun maddeler bile, eğer konuyu tam olarak anlatamıyorlarsa taslak olabilir. Aynı şekilde, kısa içerikli bazı maddeler de, madde başlığını fazlasıyla iyi anlatıp, söylenecek başka şey bırakmıyorlarsa taslak sayılmayabilirler. şeklinde tanımlanmış. Şimdi Grand Palais için Paris'in neresinde bulunduğunu ve ne kadar alan kapladığını söylemek eğer madde başlığını fazlasıyla iyi anlatıp, söylenecek başka şey bırakmıyorlarsa maddeleri geri getirebilirsiniz. Ancak ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Zaten fark ettiyseniz, kullanıcının size yukarıda bahsettiği maddeleri, taslağa biraz daha benzedikleri için silmedim. Ama silmiş olduğum üç maddenin de taslak sayılabileceğini sanmıyorum.
Bu maddeleri geri getirmek, kanaatimce bundan sonra hiçbir maddeyi taslak kriterini karşılamadığı için silememek anlamına gelir. O zaman yüzlerce tek cümlelik taslak açalım ve şablonla, resimle süsleyelim. İçerikte kaliteye nasıl ulaşacağız bilemiyorum. İyivikiler... homonihilis // ileti 17:36, 27 Aralık 2008 (UTC)

Bu maddeleri geri getirmeye kalkarsanız, buna karşı olduğumu tekrarlarım ama doğal olarak tekrar silmeye kalkmam. Fikir ayrılıkları elbette olacaktır. Söylemek istediğimi örnek üzerinde anlatmaya devam edeyim o zaman:
Palais Garnier maddesi resimli ve yukarıdaki cümleden ibaret olsun. Bu durumda bu bina ile ilgili olarak:

  • Mimarını
  • Kimin yaptırdığını
  • Yapım yılını
  • Kullanım şeklini
  • Önemini
  • Paristeki yerini

öğrenemiyoruz. Bütün bunları da bir tek cümle ile anlatabilirsiniz ve o zaman bu madde taslaktır diyebilirim. Söz konusu kullanıcı, tekrar ediyorum, neredeyse içeriksiz 3 madde açmak yerine, aynı zamanı harcayarak yukarıdaki bilgileri içeren bir madde açmış olsaydı, bana göre Viki'ye daha fazla katkıda bulunmuş olurdu.
Her neyse, karar sizin. Maddeleri geti getirebilirsiniz. Ama en azından {{yetersiz}} eklemelisiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:01, 27 Aralık 2008 (UTC)

Mehraba Filanca, aslinda homonihilis dedigi gibi maddeleri birer birer yaparak daha uygundur. Basilique Sacré Coeur maddesini bitirmek üzereyim zaten. Sagolun --Aniosgel 18:23, 27 Aralık 2008 (UTC)

Merhaba, Basilique Sacré Coeur ve Champs Elysées maddelerini bitirdim, ancak Paris sokaklarina Özel bir Bilgi Kutusu yapmak istedim, ayni fransiz ve ingiliz vikipedialarindaki gibi, ancak bir türlü ba$aramadim. Ilgilenirsesiz çok iyi olacak. Concorde Meydani, Avenue Charles de Gaulle, Rue Lepic... gibi çok sayida tarihi sokaklari var, o maddeleri de açacagimda. Sagolun --Aniosgel 14:49, 28 Aralık 2008 (UTC)

  • Merhaba; II. Abdülhamit maddesinden bir içeriği "taraflı ifade silindi" özetiyle çıkardınız. Söz konusu içerik, kendisinin sözleriyse, bunun neresi kim tarafından "taraflı" ifade olarak kullanılmıştır, açıklayabilir misiniz? Levent Abi ileti 22:59, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • Bahsettiğim bu değişiklik.. Levent Abi ileti 23:02, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim, yanıtımı yarın yazmayı umuyorum.. Tek eklemek istediğim: Eğer kendi sözleriyse, "taraflı" gerekçesiyle çıkarmamalı, ama başka gerekçeyle çıkarılabilirliği olacak bu geç saatte. İyi geceler, sevgiler. Levent Abi ileti 23:15, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • Gecikmeyle konuya dönüyorum: Oradaki sözlerin aidiyeti ya da farklı bir neden değil, önemli olan "tasvip etti" gibi taraflılık elbette.. Bilgilendirmeniz ve titiz araştırmanız için teşekkür ederim. Uygulamanıza katılıyorum. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:41, 30 Aralık 2008 (UTC)

Kaliteli madde incelemesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Filanca. Vikipedi:Kaliteli madde incelemesi sayfasına Atlasjet 4203 Sefer Sayılı Uçuş maddesini eklemişsiniz. Madde KM olmadan bu sayfada incelenmsi olanaksız. Galiba bir yanlışlık olmuş. Kolay gelsin. Mızrakmsj 16:01, 31 Aralık 2008 (UTC)

Ek: Yapmış olduğunuz değişikliği az önce geri aldım. Bilginize. Mızrakmsj 16:07, 31 Aralık 2008 (UTC)