Kullanıcı mesaj:Dsmurat/Mart 2009

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, DsMurat'a Mart 2009'da gelen iletilerin arşivlendiği arşiv sayfasıdır.

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın.
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Shoeshine in Turkey-edited.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 00:47, 2 Mart 2009 (UTC)
Selamlar Dsmurat, {{SR}} olması için önerdiğin Reading newspaper.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 01:06, 2 Mart 2009 (UTC)

  • Kimler gelmiş kimler.. Yolunuza çiçekler mi sersek? Özletmeyelim bu kadar.. Ayrıca bir de yeni eklenen (yolda, geliyor) "viki-ihmal şablonumuz var ki görmek bile istemezsin.  Levent İleti Katkılar   18:08, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Aman efendim, ben de özledim; daha da uzatmadan geldim . Viki ihmal şablonunu görmeden, arayı telafi etmeye başlayayım en iyisi . --DsMuratileti 18:12, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Sevgili Dsmurat seni yeniden buralarda görmek güzel, kolay gelsin, çalışmalarında başarılar, sevgiler...--Düşünenadam 22:57, 18 Mart 2009 (UTC)
  • Sağolasın üstadım. Uzuuun bir kafa dinleme molasından sonra yavaş yavaş aktif olmaya başladım. Böyle güzel mesajlar daha da şevkli kılıyor beni. Görüşmek üzere, çok özlettirme sakın kendini Göz kırpma. --DsMuratileti 08:01, 24 Mart 2009 (UTC)

Dönmüşsünüz, sizi yeniden burada görmek güzel..

İki tane uygunsuz KA var.

İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 15:54, 30 Mart 2009 (UTC)

  • Hoşbulduk efendim. Döndüğümüzde sizleri burada görmek de güzel . Birinci ad, İlyas adının diğer dillerdeki karşılıklarından biridir. O yüzden doğrudan reklam amaçlı diyemeyiz. İkincisi ise bir şirket adı olmakla birlikte, örneğin XYZ Kuyumculuk A.Ş. gibi bir ad değil. Bu yüzden değişikliklerinin içeriğine bakmamız gerekiyor. Aslında en son söylediğim şey, ilki için de geçerli. İlginize teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 15:58, 30 Mart 2009 (UTC)

Ana sayfaya girince[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, ah kötü yakalandım . Siz söyleyince bende farkettim ancak açıkçası ne anasayfada ne de anasayfanın bağlı olduğu şablonların eski versiyonlarına baktığımda bir farklılık göremedim başlığı değiştirebilecek birşeye dair. Açıkçası siz hizmetlilerin kullandığı bir panel var mı yokmu bilmiyorum ancak varsa bu ayarı değiştirme ordandır diye düşünüyorum. Html bilgim ve azıcık viki kurcalaması sonucu birşey bulamadığım için buna vardım . Yardımcı olamadım kusura bakmayın. İyi vikiler.--Onur Kayabaşı Sms 20:28, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Tamamdır efendim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar Göz kırpma. --DsMuratileti 10:51, 31 Mart 2009 (UTC)
  • Merhabalar, o gün fazla ilgilenemediğim için hafif göz atma sonucu yazmıştım ve sonra da vikiye bakacak vaktim olmamıştı açıkçası . Ben de durumu Metal Militia'ya ilettim şimdi, bakalım artık neredeyse forward çılgınlığına dönüşecek konuya çözüm Metal'den çıkacak mı? . Kolay gelsin.--Onur Kayabaşı Sms 19:15, 1 Nisan 2009 (UTC)
  • Eklediğim bilgileri neden siliyorsunuz? Bu imzasız yazı 88.238.60.149 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Merhabalar. Eklediğiniz bilgiler kaynaksız, dolayısıyla doğrulanamaz olduğundan dolayı vandalizmlerle birlikte sayfadan çıkarılmıştır. --DsMuratileti 10:49, 31 Mart 2009 (UTC)
  • Eklediğim bilgilerin hepsinin kaynağı vardır. Eklediğim bilgilerde yer isimlerini yazdım. Bu yer isimleri zaten dünyaca bilinen isimler. (Örnek: Manastır Makedonca: Bitola gibi) Eklediğim bilgilerin daha genişi maddenin Almanca, İngilizce ve Grekçe versiyonlarında mevcut. O versiyonları da okursanız bunu görürsünüz. Ayrıca "aslen Rumeli Manastır kökenli bir aileye mensuptur" ibaresinde Türkçe yanlışı var. Son olarak şunu söylemek isterim. Ben bu ansiklopediye batı dillerinde de katkı sağlıyorum. Ama ne hikmetse hep Türkçe versiyonlarda sorun çıkıyor. Hiçbir batılı wikipedia sorumlusunun yazımı sildiğine şahit olmadım. Ceza ne güzel demiş: "Aramızda kocaman bir fark var." Saygılarımla... Bu imzasız yazı 88.238.64.34 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.