Kullanıcı mesaj:Dsmurat/Kasım 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, Dsmurat'a Kasım 2007'de gelen iletilerin arşivlendiği arşiv sayfasıdır.

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın.
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Sayfalara...[kaynağı değiştir]

  • sayfalara zarar vermeyin ve anlamsız isim yönlendirmeleri yapmayın lütfen. --kibelemesaj 08:25, 2 Kasım 2007 (UTC)

Telif hakkı ihlali yapmayınız[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Metal Militia ileti 19:03, 2 Kasım 2007 (UTC)

Şiir ekleme hakkında[kaynağı değiştir]

şiiri eklemeden o linke yönlendirme mi yapmalıyım? Dsmurat

Vikipedi telif konusunda çok hassastır. Şarkı sözü, şiir, resim, fotoğraf vb konularda telif ihlali yapmamak üzerine çok sıkı politikaları vardır. Lütfen telif hakları sayfasını dikkatlice okuyunuz. İlgili maddede şiire, dış bağlantılar başlığı altında link verebilirsiniz. Mesaj sayfalarında imzanızı dört adet ~ işaretiyle atabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:11, 2 Kasım 2007 (UTC)

Özgür ansiklopedi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Yaşayan bir kişinin özgür lisanslı bir resmi çekiebileceği veya oluşturulabileceği için kişiyi gösteren, telif hakları saklı yani özgür olmayan resimler kulllanılması Adil kullanım politikamıza aykırıdır. Zeki Sezer maddesinde kullandığınız resim tam olarak bu sebeple çıkarılmıştır. Lütfen resmi tekrar maddeye koymayınız. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 20:54, 5 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Demokratik Sol Parti maddesine kaynak göstererek, tarafsız ifadeler kullanarak eklediğim ve kritik bir kongreyle ilgili önemli bilgiler içerdiğinden ansiklopedik olan içeriği ikinci kez çıkardığınızı gördüm. (Kastettiğim değişiklikler: [1] ve [2].) Lütfen bu bilgileri maddeden çıkarmayınız. --Yabancımsj 12:22, 6 Kasım 2007 (UTC)

Rica ederim. İyi çalışmalar. --Abuk SABUK 22:46, 6 Kasım 2007 (UTC)

Hoşgeldin...[kaynağı değiştir]

Yeni kullanıcılara hoşgeldin mesajını {{subst:Hoş geldin}} şeklinde yollarsanız daha uygun olacaktır. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 18:38, 7 Kasım 2007 (UTC)

Atatürk çiçeği[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hassasiyetiniz ve verdiğiniz emek için ben teşekkür ederim, madde şimdi çok daha iyi görünüyor. Hemen oyumu değiştiriyorum, iyi çaışmalar :) --Yabancımsj 07:20, 9 Kasım 2007 (UTC)

Koy cesmesi, tarafsizlik ve 5TT[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'yi mumkun oldugunca din, politika ve milliyetcilik konularindan uzak tutmaya calisiyoruz (bkz. VP:5TT). Bu yuzden Koy Cesmesi'ne eklediginiz yaziyi kaldiriyorum. Fikirlerinize saygim var, ancak yeri burasi degil. Tesekkurler, Citrat 05:50, 10 Kasım 2007 (UTC)

Anlayisin icin tesekkur ederim. Gosterdigin yazi da politikalara uygun degil ve cikardim. Saygilar, Citrat 16:17, 11 Kasım 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ben de kendi yorumumu yazmıştım köy çeşmesine az önce. Vikipedi:Adil kullanım politikasını isteğimize göre değiştiremiyoruz. Telif hakkına bağlı bazı kurallar var ve bunlara uymakla, bunları ihlal etmemekle yükümlüyüz. İsterseniz bu kurallara tekrar göz atabilirsiniz. Tartışmaya katkınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 12:23, 22 Kasım 2007 (UTC)

Bütün Atatürkçüleri Nutuk adlı maddeyi düzenlemeye davet ediyorum. Bookman 21:33, 27 Kasım 2007 (UTC)