Kullanıcı mesaj:Dsmurat/Şubat 2008

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa, Dsmurat'a Şubat 2008'de gelen iletilerin arşivlendiği arşiv sayfasıdır.

Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın.
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

  • DP (1992)'nin logosu bu şekilde ama biraz değişik.Hiç bir yerde bulamadım orijinalini.Gerçeğinde lacivert zeminde sadece sarı bir sağ el var.Şimdilik bu olsun farketmez.İyi çalışmalar.Volki16 14:37, 10 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Hazelnuts.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:11, 3 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Alter Strom.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:11, 3 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:MIT Dome night1 Edit.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:11, 3 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Lower Manhattan from Staten Island Ferry Jan 2006.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 22:11, 3 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Pterois volitans Manado-e.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 14:54, 4 Şubat 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Seahorse Skeleton Macro 8 - edit.jpg , Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 14:54, 4 Şubat 2008 (UTC)

Cologne6 -> Mızrak[kaynağı değiştir]

Merhaba Dsmurat, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Elimden geldiğince katkıda bulunmaya devam edeceğim. Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Mızrak 16:00, 10 Şubat 2008 (UTC)

Halledildi sanıyorum, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 21:27, 11 Şubat 2008 (UTC)

Aksi belirtilmediği sürece içerikler sahiplerine otomatik olarak telif hakkı kazandırır.Dolayısıyla bahsettiğiniz siteden alınan resimler telif hakkı saklı durumdadır.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 19:48, 12 Şubat 2008 (UTC)

madde adı...[kaynağı değiştir]

Merhaba Dsmurat. Bu maddeye göz atar mısın.--Martianmister 18:31, 15 Şubat 2008 (UTC)

madde adı...[kaynağı değiştir]

Merhaba Dsmurat. Buraya göz atar mısın.--Martianmister 18:32, 15 Şubat 2008 (UTC)

haftanın iş birliği[kaynağı değiştir]

merhaba. bunları düzeltmeye başladığınız için sağolun. ama herhalde şablon şeklindekileri değiştiremiyorum. hib ana sayfasındaki fontlu yazıları değiştiremedim. bir el atıverseniz. tabi bir de ana sayfadaki link değiştirilmeli. --Müştehi 20:50, 15 Şubat 2008 (UTC)

Selamlar kriter gereği portal silindi ancak bazı maddelerde portala bağlantı var.Eğer gördüklerimizi çıkarabilirsek iyi olur.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 12:46, 21 Şubat 2008 (UTC)

Bu sefer anasayfa maddesi önerisi, tam değişme dakikasından önce gerçekleştiğinden anasayfa güncelleme işlemi büyük bir zevkle yapıldı :) teşekkürler. Cat msj 22:54, 22 Şubat 2008 (UTC)


Merhabalar terörizm hakkında tarafsız bir madde yazmak zor biliyorum, Tartışma:Kürdistan İşçi Partisi/arşiv1 sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum. Neyden bahsettiğim hakkında bir örnek verecek olursak "PKK/KONGRA-GEL terör örgütünün mensuplarını" yazmışsınız. Vikipedide yargılara yer veirlmez ne olduğu anlatılır. Yargılar okuyucuya bırakılır. Yani kimin terörist olup kimin olmayacağını hakkında vikipedinin bir yargısı yoktur.PKK konusunda dugyusal davrandığımız için farklı bir konuyla örnek vereyim Hitler çoğu insana göre katildir, kimilerine göre kahramandır. Peki vikipedide katil mi yazacak kahraman mı? daha tarafsız bir cümle olarak ingilizce wikipedia'daki cümleyi örnek gösterebilirim "Kurdistan Workers Party (PKK) which is listed as a an international terrorist organization[5]." gibi bir cümle... Hiçbir yargıda bulunulmamış görüldüğü üzere. Saygılar.--Machiavelli' msj 18:17, 23 Şubat 2008 (UTC)


Merhaba, uyarınız için teşekkür ederim. Uyarınızın ardından maddede bir düzeltme yapmakla birlikte, aklıma birşey takıldı: Vikipedi'mizdeki PKK maddesinde, PKK'nın tanımı "Kürdistan İşçi Partisi (Kürtçe: Partiya Karkerên Kurdistan), Türkiye'nin güneydoğusu, Irak'ın kuzeyi, Suriye'nin kuzeydoğusu ve İran'ın kuzeybatısını kapsayan bölgede bir devlet kurmayı amaçlayan ve bu amaçla söz konusu toprakların Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde kalan kısmına sahip olabilmek için Türkiye halkına karşı silahlı eylem yapan terörist örgüt" ifadesi geçmekte; o halde "terör örgütü" ifadesinde bir sorun yok diye düşünüyorum. Sonuçta sizin de gösterdiğiniz sayfaya ve diğer sayfalara baktıktan sonra, yapılan değerlendirmelerin ardından bu tanımın yapıldığı ortaya çıkıyor.
Amacım sorun çıkarmak ya da VP:TBA'ya aykırı davranmak değil. Bütün Vikipedi'lerde TBA var; ama uygulamaları farklı demekki. Ama bizim temel almamız gerekenin Vikipedi'nin kendi Vikipedi'miz olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla... -- Dsmuratileti 19:01, 23 Şubat 2008 (UTC)
Bende İngilizce Vikipedinin uygulamasını alalım demiyorum zaten sadece daha tarafsız bir cümle nasıl kurulabiliri göstermek için bir örnek verdim. Başak diller biliyor olsaydım oradanda gösterebilirdim. Bu sadece bir cümle örneğidir, İngilizce vikiyi temel alalım şeklinde asla yroumlanmamaldır. Evet o ifade geçmekte idi, bahsettiğiniz giriş cümlesi 16 Kasım'da yapılmış bir değişiklik. Kişisel bir değişiklik. Yoksa benim gösterdiğim sayfada bu tanım çıktı, topluluğun kararı diye yazılmış bir şey değil. Tartışma sayfasını okuyacak olursanız TBA'ya neden aykırı olduğunu ve hangi tanımın çıktını net bir şekilde görebilirsiniz. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 19:14, 23 Şubat 2008 (UTC)
Gerekli uyarı yapıldı.Teşekkürler.--Eldarionileti 22:24, 23 Şubat 2008 (UTC)

Güneş Harekatı[kaynağı değiştir]

Değişiklik savaşçısını şikayet ettim.Bu arada kumandanlardan sadece Bekir Kalyoncuyu bırakalım ne dersiniz?--Kadirmesaj sayfam 22:26, 23 Şubat 2008 (UTC)

Avustralya'yı da ekledim.Bu arada TSK'yı değil Türkiye'yi taraf olarak yazalım ayrıca Yaşar Büyükanıt'ı çıkaralım diğerleri kalsın.--Kadirmesaj sayfam 13:26, 24 Şubat 2008 (UTC)

Sağol Murat[kaynağı değiştir]

Sağol arkadaşım, artık gönül rahatlığıyla kesin bir tatile çıkabilirim. Bekleyin beni 2009 Haziranında bomba gibi bir dönüş yapacağım. Haydi sana kolay gelsin...--Sαвяι¢αи76ileti 10:29, 24 Şubat 2008 (UTC)

Bu güzel kutlamanın takdir ettiğim birinden gelmesi, iki kat doping oldu. Teşekkürler, sevgiyle.. Levent Abi ileti 14:37, 24 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Kongra-gel kullanılmıyor. Yine sakıncası yoktur. Demin KONGRE-GEL olarak değişikliği yapan vardı. Haklı ve doğal olarak geri aldım. Haberiniz olsun. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 16:58, 26 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba, Sözkonusu ad 2003'ten beri kullanılıyor benim bildiğime göre. Sonradan farklı adlandırılmaya gidilse de, bugün TSK tarafından yapılan açıklamalarda "PKK/KONGRA-GEL" olarak geçmektedir. Tartışma sayfasında belirttiğiniz silahlı örgütün adının ise, hiçbir resmî kurum tarafından telafuz edildiğini duymadım ve okumadım. Örgüt yandaşı bazı kanallarda kullanılan bir adlandırma bu. Neyse, tabii tartışma sayfasında tartışabiliriz. İyi çalışmalar!... -- Dsmuratileti 17:12, 26 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Yok yok. Öyle adlandırma için sorun etmiyorum. Demin Kongra değil de Kongre yazan arkadaşımız vardı. Onu geri çevirdiğimi size iletmek isterdim. Kongra-gel de kullanılabilirsiniz. Ama kongre-gel değii:))) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 17:15, 26 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar. Murat Karayılan'ı PKK kumandanı kısmından çıkartmışsınız. Burada belirttiğim nedenlere dayanarak değişikliği geri alıyorum. Lütfen maddeyi değiştirmeden önce tartışma sayfasına gelin. Orada tartışalım. Saygılarımla...--Martianmister 13:09, 27 Şubat 2008 (UTC)

Güneş Harekatı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Murat Karayılan'ı PKK kumandanı kısmından çıkartmışsınız. Burada belirttiğim nedenlere dayanarak değişikliği geri alıyorum. Lütfen maddeyi değiştirmeden önce tartışma sayfasına gelin. Orada tartışalım. Saygılarımla...--Martianmister 13:09, 27 Şubat 2008 (UTC)

Kukla şüphelileri[kaynağı değiştir]

İsterseniz önce Vikipedi:Denetçi isteği'ne başvurun eğer iki kullanıcı arasında teknik bilgiler kesişirse bir davaya gerek yoktur. Bundan bir sonuç çıkmazsa izlenmesi gereken yok davranışsal izdir. İki kullanıcı arasında davranışsal izlerle ilgili kanıtları sunmak için Vikipedi:Kukla şüphelileri bölümünde dava açınız. Eski davaları arşiv sayfasında bulabilirsiniz, davanın nasıl açılması gerektiğine dair ipuçları vereceklerdir.--Machiavelli' msj 15:51, 28 Şubat 2008 (UTC)

Selamlar.Müdahale için teşekkür etmenize gerek yok ben görmesem başka bir kullanıcı görüp müdahale ederdi.İkinci olarak şu an pek vaktim olmadığı için şikayete bakamayacağım ancak başka bir hizmetli ilgilenecektir.İyi çalışmalar.--Eldarionileti 17:42, 29 Şubat 2008 (UTC)