Kullanıcı mesaj:Dogaturkmen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba , selam !

Selamlar. Biyografiniz, bir ansiklopedi olan Vikipedi'de yer alacak kadar kayda değer değildir. Dolayısıyla madde silinmiştir. İyi çalışmalar. --Eldarion 05:38, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Gerekli şartlar[kaynağı değiştir]

Peki konumun kayda değer olmasını belirleme aşamasında neleri göz önünde bulunduruyorsunuz--Dogaturkmen (mesaj) 05:39, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Bu linkte gerekli kriterleri görebilirsiniz. Biyografinin birden çok, güvenilir ve tanınmış kaynakta konu edilmiş olması gerekmektedir. --Eldarion 05:42, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Kişinin bizzat kendisiyle iletişim kurarak hazırladığım biyografide radikal gazetesinin blogunda yayınlanmış bir metin halinde röportaj bulunmaktadır. Habertürk kanalı ile pazartesi günü yaptığı röportaj ise bugün kanalın internet sitesinde bir video olarak yayınlanacaktır. Ekstra kaynağı nereden bulabilirim ya da neler eksik. Konu açıldıktan birkaç saat sonra kitlendi hatta 24 saat geçmeden silindi bu kadar kısa bir sürede bu kadar erişim alması kişinin bilindik ve aranan bir kişi olmasını göstermez mi

Bloglar güvenilir kaynak olarak kabul edilmezler. Kişinin bizzat kendisiyle iletişim kurarak tanıtımını başka ortamlarda yapmaya çalışmasını tavsiye edebilirsiniz. --Eldarion 05:51, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Habertürk kanalının resmi sitesinde bugün yayınlanacak olan videoyu güvenilir bir kaynak olarak kabul edemiyor musunuz ve şöyle bir şey daha eklemek isterim gerekli koşullar sağlandığını varsaydığımızda ben dün konuyu açtım ve birçok saldırı gerçekleşti. Bu saldırılarda konu içeriği değiştirilerek kişiye hakaret söyleminde bulunuldu. İstediklerinizi sağladığımızda ve yeniden konuyu aktif hale getirdiğimde bu tür saldırılar ile konunun değiştirilmesinin önüne nasıl geçeceğiz kendisi sosyal medyada çok tanınmış ve tanımayanların sürekli aradığı bir şahıstır.

Var olmayan bir video üzerinden kayda değerlik iddiasında bulunuyorsunuz. İkinci olarak şahsın tanınmış biri olduğu iddialarınız sizi bağlar, Vikipedi'yi değil. Yukarıda da söylediğim gibi, tanıtım için başka web sitelerini kullanmanızı tavsiye ederim. --Eldarion 05:59, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Tamam sadece öğrenmek istediğim şu o videoyu kaynak göstererek konuyu tekrar açtığım zaman yeniden aynı şeylerle karşılacak mıyım.

Maddeyi tekrar açtığınızda da silinecektir, çünkü kayda değer değil. Tek bir video ile biyografinin kayda değerliğini ispatlayamazsınız. Maddeyi ısrarla açmayınız. --Eldarion 06:02, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Yani kişinin biyografisinin doğruluğu değil önemli bir şahıs olup olmadığının mı asıl husus olduğunu söylüyorsunuz

Yukarıda gönderdiğim linkleri okumuyor musunuz ? Vikipedi bir blog veya forum değil, bir ansiklopedidir. Şahıs burada yer alacak kadar kayda değer değil, dolayısıyla biyografisi silinmiştir. Kayda değer olmayan biyografiler burada yer almazlar. --Eldarion 06:09, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Kayda değerlik konusunu pek anlayamadım şuan için sizlere teşekkür ediyorum. İyi günler.

Konuma saldırı[kaynağı değiştir]

Açmış olduğum konu bir biyografi konusuydu. Bizzat şahsın kendisinden izin alarak açmış olduğum konuya 10-12 saat içinde yaklaşık 2400 erişim sağlandı. Bu erişim sayısının fazlalığı konuya saldırı olmasını kaçınılmaz hale getirdi. Bu saldılar sonucu için konu silinmesi için işaretlenmiştir. Sayfanın kontrol edildiği zamanda bu saldılar nedeniyle konu tamamen değiştirilmiş ve şahsa hakaret edilmiştir. Sayfanın işaretlenmesinin nedeni G10 maddesidir. Gereğin yapılmasını arz ediyorum.--Dogaturkmen (mesaj) 04:36, 4 Temmuz 2014 (UTC)

  • Merhaba Sn.Dogaturkmen. yukarıda konuyla ilgili olarak gerekli açıklamalar yapılmış. Benim de söyleyebileceğim farklı bir şey yok. İyi çalışmalar dilerim..--Eğitmenmahmut msj 21:06, 4 Temmuz 2014 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Eldarion 05:40, 9 Temmuz 2014 (UTC)