Kullanıcı mesaj:Cbukowski91

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız.

Ancak mesajlarınızı ne yazık ki gecikmeli cevaplandıramayacağım...


  • Günlüklerin dikkatimi çekti, okudum da Kene başlığı epey bi' komik. Kimse okumuyor falan yazmışsın. Dikkatini çeken kişiler okuyabilir benim gibi. Kolay gelsin.--c3mâL 14:17, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • İlgimi çekti okudum, bazen mahremiyet dikkat çeker. Hhehhehe! --c3mâL 15:20, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • Ama sayfanı izlemeye al, mesaj eklenirse görürsün. Bu arada imza kullanmıyor musun?--c3mâL 15:23, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • Ok! Kolay gele. Ben de sf.yı izlemeye aldım! Ehehe. Neyse göürüşürüz.--c3mâL 15:26, 16 Haziran 2008 (UTC)

ey dost(: SeCHİL 17:17, 16 Haziran 2008 (UTC)

Sempati Yıldızı
Sevgili SERCAN Vikipedi'ye geldiği 22 gün boyunca diğer kullanıcılardan farklı bir yanının varolduğu ve genç yaşına rağmen potansiyel Vikikolik olabileceğini hissettirdiği için bu Sempati Yıldızı'nı almaya hak kazanmıştır. Çalışmalarının artarak devam etmesi dileğiyle.--Bora006 mesaj gönder 17:32, 16 Haziran 2008 (UTC)
  • Rica ederim ne demek. Bazen hepimiz imzayı unutabiliyoruz.--Bora006 mesaj gönder 17:41, 16 Haziran 2008 (UTC)

Bu sayfadaki içerik, ne yazık ki Vikipedi'nin içerik politikası ile uyumsuz olması nedeniyle silinmek zorundadır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 20:07, 16 Haziran 2008 (UTC)

Sorum Olacaktı[kaynağı değiştir]

Ben yıllardır akvaryum ve balıklara çok meraklıyımdır ve çoğu tür hakkında bilgilendirebilecek derecede bilgiye sahibim. Buradaki Challenger ve Siyah Calvus'u ben ekledim ancak Siyah Calvus silindi. Balıklar hakkında bir proje yapıp tüm balıkları zamanla buraya eklemek isterim ama Siyah Calvus başlığı silindiği gibi diğerlerinin de silinmesinden korkuyorum neye dikkat etmeliyim? Yada bu tip bir bilgilendirme mi yersiz görülüyor?

Eğer bunu yaparsam Challenger balığında olduğu gibi fakat resimli halini yaparım. Resim ekleyemiyordum daha önce hata veriyordu onu da düzünleyeceğim...

İmza koymayı unutmuşum konuya kapılıp özür dilerim--Cbukowski 19:36, 16 Haziran 2008 (UTC)

Az önce bir resim yüklediğini gördüm. Lisans bilgilerini girmemişsin, büyük olasılıkla silinebilir. İstersen şuradaki etiketlere bir gözatıp resme ekle.--Bora006 mesaj gönder 15:46, 17 Haziran 2008 (UTC)


Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı |}

--Yabancımsj 15:48, 17 Haziran 2008 (UTC)


  • Merhaba. Yukarıdaki uyarıyı kısaca şu şekilde özetleyeyim: Kaynaksız ve lisanssız resimleriniz silinir. İnternet sitelerinden aldığınız resimler nadiren serbest lisansa sahiptir. Değilse de mutlaka VP:AKP'ye uyması gerekir. Ayrıca kaynağı url cinsinden yazmanız gerekir. Çok ayrıntı var biliyorum ama, telif hakları bunu gerektiriyor. Sorunuz olursa yardıma hazırım. Teşekkürler. --Yabancımsj 15:48, 17 Haziran 2008 (UTC)
  • Ne yazık ki eklediğiniz bilgiler yeterli değil. url cinsinden derken şunu kastetmiştim, tıklandığında resmin açılacağı şekilde yazmanız gerekiyor. Örneğin şu doğru bir kaynak gösterme biçimidir: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Brocquy_Image_of_Beckett.jpg Ancak şu yanlıştır: www.ornek.com. Yalnız, yüklediğiniz resimlerdeki asıl sorun şu: Bunlar özgür lisanslı mı? Aldığınız sitede açıkça özgür lisanslı olduklarına dair bir ibare yoksa, telif hakkının saklı olduğu kabul edilir. Eğer öyleyse, bu resimleri asla vikipedide kullanamazsınız. Zira telif hakkı saklı resimler burada ancak adil kulanım politikamıza uygunsa kullanılabilir. Bunun en önemli koşullarından biri de özgür lisanslı bir benzerinin üretilemeyecek olmasıdır. Bu karides cinslerinden dünyada varolduğu, yani soyları tükenmiş falan olmadığı sürece özgür lisanslı resimleri her zaman üretilebilir. Dolayısıyla biz de telif hakkı özgür bırakılmamış bir resmi alıp ben bunu kullanırım diyemeyiz. Umarım açıklayabilmişimdir. Siteyi inceleyelim. Dediğim gibi bir ibare yoksa resimleri hızlı sille silmek gerekecek. teşekkürler. --Yabancımsj 16:07, 17 Haziran 2008 (UTC)
  • "All Photos on this page are protected by copyright and should not be reproduced with any alterations whatsoever. If you wish to use any of these photos you must leave them unaltered and provide a link back to this page giving credit to both the website and Peter Maquire." denilmiş. Açıkça telif hakkı saklı olduğundan VP:HS Resim/Medya m. 4 gereği silmem gerekiyor. Yukarıdaki mesajlarda verdiğim bağlantıları tıklarsanız resim yüklemeyle ilgili daha geniş bilgi alabilirsiniz. --Yabancımsj 16:23, 17 Haziran 2008 (UTC)
  • Ben de yanıt gelmeyince yanlış bir şey mi yazdım acaba diye düşünmeye başlamıştım. Hiç önemli değil, hepimiz alışma sürecinde yanlışlar yapıyoruz. Tek ricam, yanlışı yapmadan önce farkedebilmek için, ilk kez yapacağınız bir şey hakkında deneyimli kullanıcılara soru sormanız. Burada size seve seve yardım edecek pek çok kullanıcı var. Sonradan uğraşmaktansa önceden uğraşmak daha iyi olur. Dediğim gibi, ben de size yardıma hazırım, ne zaman isterseniz. Katkılarınız için teşekkürler. --Yabancımsj 17:07, 17 Haziran 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

İyivikiler... homonihilis // ileti 14:12, 13 Eylül 2008 (UTC)

Öncelikle size yukarıda gönderilen uyarı mesajında bağlantısı verilen sayfaları okuyunuz. Resim yüklerken neler yapılması gerektiği bu sayfalarda detaylı şekilde anlatılmıştır. Yine de sorunuzu kısaca cevaplayayım. Eğer yüklediğiniz resimler size ait ise, resim sayfasına Vikipedi:Resim telif etiketleri#Resim sahipleri altında listelenen üç telif şablonundan birini eklemelisiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:31, 13 Eylül 2008 (UTC)

yapıorm işte bişiyler aa öğreniorz işte yavaş yavaş herşeyy aaaa :D --SeCHİL 13:35, 3 Ekim 2008 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 10:19, 28 Aralık 2008 (UTC)


  • Eklediğiniz Alper Türek maddesi, Google aramalarına göre kayda değerlik kriterlerine uymuyordu.. Levent Abi ileti 10:25, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • Üstte verdiğim bağlantıda vardı, ancak burada yine veriyorum Vikipedi:Kayda değerlik (kişi), inceleyebilirsiniz. Hevesinizi yitirmeyin, amaç, Vikipedi'nin sağlıklı işlemesini yürütmeye çalışmak. Güzel katkılarınızın devamı dileğiyle. Levent Abi ileti 10:30, 28 Aralık 2008 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 10:47, 9 Temmuz 2009 (UTC)
Yukarıda Levent bunun kararını neye göre verebileceğiniz ile ilgili bağlantıları vermiş. Açtığınız maddeden bahseden, kaynaktan bağımsız,tanınmış ve güvenilir kaynaklar var ise maddeye ekleyerek kayda değerliğini ortaya koymuş olsaydınız madde silinmezdi.İyi çalışmalar.--Eldarion 13:53, 9 Temmuz 2009 (UTC)
Tekrar selamlar.Birde şunu hatırlatmak isterim, telif hakkı saklı materyalleri Vikipedi'nin hiçbir yerinde kullanamıyoruz.Kullanıcı sayfanıza girmiş olduğunuz nargile ile bilgiler birçok forumda yer alıyor ve özgür lisansa sahip değil.Bu yüzden o kısımları kullanıcı sayfanızdan çıkarmanız gerektiğini hatırlatmak istedim.Kolay gelsin.--Eldarion 17:15, 9 Temmuz 2009 (UTC)
Haklısınız maddenin içeriğinde de varmış o sebeple oradan da çıkardım.Maalesef telif ihlali Vikipedi'de çok karşılaşılan bir durum ve çoğu kullanıcı eklenen bilginin telifli olup olmadığını kontrol etmek yerine düzenlemeye başladığı için artık madde içinden ayıklanması çok zor hale geliyor.Resim hali hazırda özgür lisansa sahip o yüzden istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.Maddeyi kontrol etmek konusunda uyarınız için teşekkürler.İyi çalışmalar.--Eldarion 17:21, 9 Temmuz 2009 (UTC)

Merhabalar sevgili CBukowski,=[kaynağı değiştir]

  • iletinize yanıtı vereceğim ancak kısa bir süre daha yokum. özür diliyorum.. ancak içiniz rahat olsun ve güveninizi yitirmeyin lütfen.sevgiler.  Levent İleti Katkılar   19:53, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeye son veriniz[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 12:47, 2 Şubat 2010 (UTC)


Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 07:08, 5 Kasım 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Eldarion 16:56, 7 Kasım 2010 (UTC)


Bahsettiğiniz sitede resimler telif hakkı saklı şekilde yayınlanırlar. Ek olarak sizin sanatçıdan izin almış olmanızın hiçbir geçerliliği yok, resmin kullanıldığı siteden direk olarak izin e-maili gönderilmesi gerekiyor. Son olarak da telif hakkı ihlali konusunda defalarca uyarı almışsınız. Israrla tekrarı sebebiyle değişiklik yapmanız engellendi. Tekrar etmemeniz dileğiyle. --Eldarion 06:56, 9 Kasım 2010 (UTC)

Telif hakları politikası bütün Vikipedi sürümlerinde aynıdır. Özgür lisansa sahip olmayan resimler sadece buradaki kurallara uyduğunda kullanılabilirler. --Eldarion 06:54, 10 Kasım 2010 (UTC)

Yonca İnal Başlığı[kaynağı değiştir]

Selamlar, Yonca İnal başlığının daha düzenli görünmesi için yapılan tablolar, Şehir Tiyatrolarının sitesinden ve oyuncu ile ilgili google'dan ulaşılabilen oyun bilgileri ve hatta eklenen klip, program katılımı linkleri dahi silinmiş.

Gerekçe kaynak gösterilmemesi ancak sayfa düzeninin kaynağı olmaz, içindeki bilgilerde ise örnekse sanatçının yazdığı şarkının klibinin linkli eklenmiş ve linkte yazan Yonca İnal olarak yer alıyor daha nasıl bir kaynak bulunabilir? Katıldığı TV Programları eklenmiş, video linkleri de yer alıyor daha nasıl bir kaynak olabilir?

Ayrıca bu tip sayfalar genel olarak kaynaksız yaratılmışlar, sayfanın son hali sayfanın önceki halinden desteklenen bilgilerle daha güvenilir değil mi?

Bu bilgilerin eklenmesi engellenecek ise içerikler nasıl geliştirilecek?

Soyisim değişikliği de sanatçının medeni hali değişikliği nedeniyle yapılmıştır bu noktada kaynak olarak nereyi göstermeliyiz?

Cbukowski (mesaj) 05.35, 3 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sayın Cbukowski91, öncelikle mesajınız için teşekkürler. Mevcut bilgilerde bazılarını silmişsiniz, mesela bilgi kutusunda evlilik kısmı silinmiş, çocuğunun ismi silinmiş bu doğru ama 1 olarak yazılmalı, meslek kısmıda silinmiş durumda. Bu tip silmeleri yapmamanızı, mevcut paragraflı kısımlarda da bazı bilgiler silinmiş, onlarıda silmeden ilerlemek önemli olacaktır. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 19.31, 3 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Merhaba Zafer bey, aslında evlilik kısmı dışında sildiğim bir bilgi olmamalı belki sayfa düzenine odaklanırken bilgiyi bir yerden düzen açısından diğerine taşımışımdır. Ya da yanlışlıkla yapmışımdır çünkü çocuk ismi vs silmek istememiştim. Son düzenleme yaptığım taslağı onaylayıp sildiğim kısımları eklemek konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Yalnız sanatçının şu an medeni hali bekar, kendisine ait hesaplar ve şehir tiyatroları sayfasındaki güncel ismi yalnızca Yonca İnal. Medeni hal kısmını bu açıdan bilinçli sildim. Cbukowski (mesaj) 10.43, 4 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Zafer bey şimdi yeniden kontrol sağladım 10.31, 29 Eylül 2023 tarihli değişim taslağına baktığımda çocuk bilgisi yer alıyor, şu an ise yer almıyor. Meslek bilgisi yer alıyor. Bir yanlışlık mı oldu acaba?
Belirtmiş olduğum ve onaylanmayan taslakta tek sorun eş bilgisinin silinmesi ki bu da dediğim gibi medeni hal değişikliği kaynaklı. Ama sorun bu ise ve silmek için başka bir kaynak bulmak gerekiyorsa en azından diğer bilgiler, tablolar, bilgileri de teyit eder nitelikte verilen linklerin onaylanması gerek diye düşünüyorum.
Bu taslak üzerinden silindiğini fark ettiğiniz yerler varsa taslağı onaylayıp söylerseniz ekleme yapabilirim ya da daha sağlıklı ilerlemek adına siz ilgili taslak üzerinden kaynaksız silindiğini düşündüğünüz yerleri ekleyebilirsiniz.
Medeni hal değişikliği için de nasıl bir kaynak sunulmalı? Cbukowski (mesaj) 12.06, 4 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Merhaba sayın Cbukowski91, medeni hali dolayısıyla sayfa taşınarak soyad kısmı değiştirilebilir ama bununla ilgili kaynak göstermek gerekir. Ama eski eşinin bilgisini silmek doğru olmaz. Örnek olarak şu ve şu sayfadaki gibi evlilik ve boşanma tarihleri kaynaklandırarak eklemek doğru olacaktır. Çünkü bu bilgi kişi için ansiklopedik bir bilgidir. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 17.49, 4 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Zafer bey merhaba, sayfada pek çok değişiklik gerçekleştirmiştim onları aktif edip evlilik kısmını değiştirmeseniz olur mu? Benden daha hızlı ve doğru bu düzenlemeyi yapacağınızı düşünüyorum.
Evlilik içinde sonrasında evlenme ve boşanma tarihlerine erişmeye çalışırım. Konu ile ilgili kaynak bulmak sanırım zor, İBŞT'nin sitesinde bu gibi bilgiler yer almıyor ancak bulmaya çalışacağım. Cbukowski (mesaj) 19.26, 4 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Zafer bey merhaba, eş bilgisini silmeden sayfanın görsel düzenini sağlayan ve ek bilgiler ekleyen düzenlememi yeniden geri almışsınız.
Düzenleme içeriğinde verilen bazı bilgilerin video linkleri yani kaynağı mevcut.
Oyun vs bilgilerinin hepsini İBŞT Sitesinden aldım sadece düzenledim.
Bu noktada sayfa nasıl geliştirilebilir anlayamadım? Ayrıca sayfanın zaten bir kaynağı yok yani mevcut bilgilerin dışında eklenen bilgiler ile mevcut bilgiler arasında konu kaynaksa yeni hali daha dayanaklı diyebiliriz. Cbukowski (mesaj) 13.04, 10 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba sayın Cbukowski91, boşandığına dair kaynak ögstermeksizin eşi bilgisini metnin içerisinden silerek, soyadı kısmını da siliniyorsunuz. Eş bilgisi giriş paragrafında yer almamalı ama komple de silinmemelidir. Diğer örneklere bakarsanız Özel hayatı diye bir başlık açıp oraya eklemek gerekir ki boşandı ise de onuda kaynağı ile eklemek gerekmektedir. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 20.41, 10 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]

Zafer bey son düzenlemem içerisinde eş bilgisini silmedim? Tablo içerisinde yer alıyor, metnin içinden de silinmemeliyse onu da eklerim. Benim anlamadığım şu;
100 düzenleme var 1i uygun değil diye komple reddediyorsunuz? Sorun silinen bir yerse burayı ekleyip kalanı onaylamak gerekmez mi?
Bu akışı anlayamadım. Cbukowski (mesaj) 10.42, 12 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Ben önceki düzenlemeye de dönemiyorum. Bu düzenlemeyi evliliğe ait bilgiyi silmeden onaylayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben geri dön yapabilsem dediğiniz şekilde düzenleyeceğim ancak yetkisel olarak olmuyor.
Evlilik ile ilgili de kaynak bulursam o düzenlemeyi de daha sonra yaparım ama yaptığım diğer değişikliklerin onayını rica ediyorum ki içindeki bilgilerin kaynak ve videoları dahi mevcut. Cbukowski (mesaj) 10.46, 12 Ekim 2023 (UTC)[yanıtla]
Zafer bey merhaba, sayfayı büyük bir özenle bilgi araştırıp bularak hazırladım ve tüm emeğim yok olmuş durumda desteğinizi talep ediyorum.
Evlilik kısmı dışında kaynak belirterek yaptığım değişikliklerin, ve yeni sayfa düzeninin onaylanmasını talep ediyorum.
Önceki taslağa erişimim yok, olsaydı onun üzerinden tekrar düzenleme yapmayı denerdim o açıdan sizden destek rica ediyorum. Cbukowski (mesaj) 11.19, 6 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Çapa İlköğretim Okulu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Çapa İlköğretim Okulu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çapa İlköğretim Okulu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 17.08, 2 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]