Kullanıcı mesaj:Ataberkevin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Ataberkevin. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Vito Genovese 18:56, 6 Mart 2011 (UTC).

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 16:43, 12 Temmuz 2011 (UTC)


Merhaba. İçerik şu ölçütlere uymadığı için silinmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:25, 12 Temmuz 2011 (UTC)

{{ ve }} etiketleri arasında kullanılanları "şablon" olarak adlandırıyoruz. Maddelerde genel bilgi sunan şablonların listesi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. Özgür lisanslı resimlere ilişkin sorularınız için de şuraya bakınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:01, 12 Temmuz 2011 (UTC)
Video yüklemek resim yüklemek gibidir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:50, 13 Temmuz 2011 (UTC)
Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Superyetkinileti 19:01, 12 Temmuz 2011 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Merube 89msj 07:59, 13 Temmuz 2011 (UTC)


3 tane sayfayı niye sildiniz? --Ataberkevin 13:43, 13 Temmuz 2011 (UTC)Ataberkevin

Merhabalar. Yukarıda, daha sonradan çıkardığınız şablondan da görebileceğiniz üzere ansiklopedik olmadıkları için silindi. Lütfen hayali maddeler veya ansiklopedik olmayan maddeler girmeyiniz. Ayrıca Bahçesaray Çeşmesi maddesinde yaptığınız gibi maddeleri boşaltmayınız lütfen. Bu boşaltma işlemi bir silme işlemi değildir. Silme işlemlerini sadece hizmetli kullanıcı grubundakiler yapabilmektedir. "Athem Yılmaz'ın şiiri" gibi maddeler KD değildir. Burası bir ansiklopedi sitesi olduğundan bu tarz içerikler barındırılamaz. Size yolladığım bağlantıları okumanızı salık veririm. Bu tarz değişiklikleriniz silinecek veya geri alınacaktır. Lütfen ısrarcı olmayınız. Vikipedi:Vikipedi ne değildir?, kayda değerlik ölçütleri başta olmak üzere vikipedi sayfalarını okumanızı, vikipediyi tanıdıktan sonra değişikliklerinize devam etmenizi rica ederim. Sorularınız olursa, her vikipedist gibi benim de onları severek cevaplayacağımdan emin olunuz. Ancak lütfen bu tarz değişikliklerinize devam etmeyiniz. Saygılar--Merube 89msj 19:53, 13 Temmuz 2011 (UTC)
  • Ayrıca şu tarz değişiklikleriniz de uygun değildir. Lütfen dikkat--Merube 89msj 19:55, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Mevcut maddelerin içeriğini tamamen silip, yerine telif hakkı saklı metin eklediğinizi fark ettim, bakınız. Bu durum hem maddenin daha önceki yazarlarına karşı nezaketen uygun olmamakla beraber, viki için çok önemli olan ve kesinlikle yapılmaması gereken bir telif hakkı ihlalidir. Lütfen size yollayacağım şablonu ve içindeki linkleri okuyunuz.--Merube 89msj 22:01, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Merube 89msj 22:01, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Fotoğraf makinenizle çektiğiniz fotoğrafları uygun bir lisansla yüklemeniz durumunda herhangi bir sorun olmayacaktır. Konuya ilişkin daha ayrıntılı bilgiye şu sayfadan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:50, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Vikipedi'ye istediğiniz her alanda katkıda bulunabilirsiniz. İş birliği projesi iyi bir başlangıç olabilir. --Superyetkinileti 15:57, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Şu sayfadaki katılımcılar bölümüne imzanızı atmanız gerekiyor. Bunun ardından proje sorumlusu sizin için bir sayfa oluşturacak ve katkılarınızı bu sayfaya ekleyebileceksiniz. --Superyetkinileti 16:04, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Adınızı buraya eklemeniz gerekiyor. --Superyetkinileti 16:17, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Bu haftanın projesi {{sansür}} şablonundaki kırmızı bağlantıların giderilmesiyle ilgilidir. Elbette bu konu dışındaki maddeleri de açabilirsiniz. --Superyetkinileti 16:37, 14 Temmuz 2011 (UTC)
Şuradaki kırmızı bağlantılardan birine tıkladığınızda açılan sayfada yazmaya başlayabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:40, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Hayır, bağlantıları mavileştirmekle bunu kastetmiyoruz "Müzikte sansür" adlı bir madde oluşturmanız gerekiyor. Çeviri yapacaksanız şunu temel alabilirsiniz. --Superyetkinileti 17:55, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Salih Aydoğan[kaynağı değiştir]

Selamlar. Salih Aydoğan hakkında şikayet niteliğinde yazdığınız maddeyi gördüm. Girdiğiniz maddenin VP:KD (kişi) sayfasındaki kayda değerlik kurallarına uygunluğunu ispat edebiliyorsanız (kaynak da göstererek), maddenin sitede yer almaması için hiçbir neden yoktur, tabii başka bir yerden aynen kopayala-yapıştır bilgi olmadığı sürece...--вяí¢αи76ileti 12:32, 16 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba. Şu sayfayı inceleyerek Vikipedi'nin ne olmadığını öğrenebilirsiniz. Şu ana dek girdiğiniz maddeler Vikipedi standartlarını karşılamadıklarından silinmiştir. Ayrıca, bu tür silme işlemleri hizmetlinin kişisel görüşlerinden bağımsız biçimde gerçekleştirilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:38, 16 Temmuz 2011 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 15:38, 16 Temmuz 2011 (UTC)

Telifli içerik[kaynağı değiştir]

Yazınızı şimdi fark ettim. Uyardığınız için teşekkür ederim.Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 06:06, 14 Temmuz 2011 (UTC) Şu değişikliğiniz başka sitelerden kopyala yapıştır ile eklenmiş olup bu, size daha önce de açıklandığı üzere, telif hakkı ihlalidir. Ayrıca daha önceki içeriği tamamen silip o şekilde eklemeler yapmak da nezakaten uygun değildir. Böyle telif hakkı ihlali yapan değişikliklerinizin tekrarında vikipedide geçici olarak engellenebilirsiniz. Engel sonrası tekrarlarda bu engel süreleri artarak devam edecektir. Uyarıları lütfen dikkate alınız. Bir de uzun bir telif açıklaması yolluyorum, tamamını okumanızı salık veririm. --Merube 89msj 15:58, 17 Temmuz 2011 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Merube 89msj 15:58, 17 Temmuz 2011 (UTC)


Ayrıca şimdi farkettiğim bir değişiklik üzere, son bir uyarıda bulunma ihtiyacı hissettim. Vikipedi:Yasal tehditler yasaktır. Şimdilik yaptığınızı anlık heyecana ve tecrübesizliğe bağlayarak sadece uyarmakla yetiniyorum. Eğer tekrar ederseniz, süresiz engelleneceksiniz. Dikkatinize --Merube 89msj 16:03, 17 Temmuz 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 29. hafta projesi Kemal Sunal maddesi üzerine seçkin madde çalışması olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----Emperyan-ileti 19:33, 18 Temmuz 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Klavye Sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Windows kullanıyorsanız klavye ve fare ayarlarına Denetim Masası'ndan ulaşabilirsiniz. Lütfen iletilerinizin sonuna imza eklemeyi de unutmayınız. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:53, 19 Temmuz 2011 (UTC)

Telif Hakkı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Mehmet55 21:55, 20 Temmuz 2011 (UTC)

Yapılan Hata[kaynağı değiştir]

Merhaba. Deneme tahtasını boşaltmak için içeriği şu biçimde değiştirmeniz gerekmektedir:

{{/BU SATIRA DOKUNMAYIN}}

İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:10, 10 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Karakterlerin tam listesi şurada yer almaktadır. Bunun Şirinler maddesinde olduğu gibi kullanılmamasının nedeni ise pratik olmaması. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:34, 11 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Bu sitenin kayda değer olduğundan emin değilim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:42, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl, İkinci Sezon[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Coolland 12:27, 18 Eylül 2011 (UTC)
  • Bak Colland, ben o kadar usta bir vikipedist değilim ama yine de uğraşıyorum. Ne yaptıysam bu siteye yaranamadım. İyi silme de sayfayı sen düzenle! Bu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Özel Alçev İlköğretim Okulu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Okulun kayda değer bir madde olması tartışmalı. Bunun yanında, içerik de ansiklopedik değildi. Lütfen ansiklopedik içerik yazınız ancak bunu yaparken telif haklarını ihlal etmeden kendi cümlelerinizle aynı anlama gelecek şekilde yazın. Kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 16:33, 24 Eylül 2011 (UTC)

  • niye sildin alçev sayfasını ben vikipediye uyarlayarak yapmıştım sen niye sildin okuduğum okula saygın olsun biraz --Ataberkevin 16:34, 24 Eylül 2011 (UTC)

haksızlık.direniş.hesap sorma.çok üstüne gitmişsem affola[kaynağı değiştir]

birde gülücük koymuşsun lan bir bakıyorum hemen silinmiş s... lan işine benle ne uğraşıyorsunBu imzasız yazı Ataberkevin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sildiğim içeriği şu sayfada yedekledim. Burada okulun kayda değerliği bir yana, bir ansiklopedide bulunamayacak şeyler var. Örneğin sen bir ansiiklopediye her gün ne yaptığını yazabilir misin? Aynı şekilde okulda kim kiminle ne yapmış, kim ceza almış türünden içerik bir ansiklopedide yer alamaz ve kim görürse siler. Sana yedeklemiş olduğu linki istediğin deneyimli kullanıcıya sor. Hiç biri bu içeriğin kalmasından yana olmayacaktır. Burada özgür katılımlı ama ciddi bir ansiklopedi yaratmak için saatlerimizi harcıyoruz. Bunun saygıyla bir ilgisi yok. Lütfen bu tip ansiklopedik olmayan içeriklerle meşgul olmak yerine vikipediye kurallar dahilinde katkı yapmaya bakalım. Küfretmeni yaşının küçük olmasına bağlıyorum. Kimsenin kimseyle uğraştığı yok. Alta da uyarıyı koyuyorum. Küfretmenin sürmesi durumunda engellenirsin. Küfür ve hakaret içerikli ifadeler kullanmadan konuşmanı tavsiye ederim. Burada keyfi iş yapmıyoruz. Hayatımızdan saatleri buraya harcayarak hiç bir çıkar beklemeden vikipedinin gelişmesi için çalışıyoruz. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 16:45, 24 Eylül 2011 (UTC)
DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. вяí¢αи76ileti 16:45, 24 Eylül 2011 (UTC)


  • Yazdığın maddeyi silmem gerekecek çünkü şu sayfada yazan kriterlerden en az ikisini karşılamıyor. Sadece bir kriteri karşıladığı için 3 yıl önce yazdığım kendi okuduğum lise maddesini kendim silmiştim. Şimdi senden bu vikipedi politikasına maddenin uygun olup olmadığını soruyorum. Acaba bu madde politika sayfasında yazan kriterlerden kaçını karşılıyor açıkla bakalım. Eğer birini karşıladığını ispatlarsan madde silinmeye aday sayfalara çıkartılır ve orada vikipedistler tarafından karar verilir. Eğer birini bile karşılamazsa direkt silinir...--вяí¢αи76ileti 17:18, 24 Eylül 2011 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 15:32, 31 Ocak 2012 (UTC)

Utku Tanrıveremesaj 15:36, 31 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Bilgi kutusu için elinize sağlık. Yüklediğiniz resmin ise kaynak ve lisans bilgilerini girmeniz gerekmekte. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:54, 31 Ocak 2012 (UTC)

Şuradan uygun bir lisans seçiniz. --Superyetkinileti 17:57, 1 Şubat 2012 (UTC)
Eklediğiniz lisans geçerli değil. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:46, 1 Şubat 2012 (UTC)
Lütfen resimlerden uyarı şablonlarını çıkarmayınız! Eksik bilgisi olan ve uyarı etiketi konulmuş resimlere sadece eksik bilgileri ekleyiniz, uyarı şablonlarını çıkarmayınız. Eklediğiniz bilgilerle birlikte hizmetliler resmi inceleyecekler ve eğer doğru şekilde girdiyseniz uyarı şablonunu çıkaracaklardır. --Utku Tanrıveremesaj 09:50, 1 Şubat 2012 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen ciddi olunuz. Bir ansiklopedide değişiklik yaptığınızı unutmayınız ve espri amaçlı değişiklik yapmayınız. Vikipedi'ye bilgi edinmek amacıyla gelen diğer okuyucular bu yaptıklarınızı eğlenceli bulmayacaklardır. Unutmayın ki, Vikipedi milyonlarca kişi tarafından okunmaktadır ve bu nedenle de yaptığımız işi ciddiye almamız gerekir. Deneyim kazanmak için diğer maddeleri inceleyebilir ve deneme tahtasını kullanabilirsiniz. İyi Vikilemeler.
Eldarion 11:39, 2 Şubat 2012 (UTC)

Yaratmış olduğunuz El Kebap savaşı maddesi silinmiştir. Lütfen dikkat ediniz. --Eldarion 13:26, 2 Şubat 2012 (UTC)


Ben resmin içeriğini, kaynağını ve lisansını yazıyorum. Siz siliyorsunuz eski haline getiriyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Eğer yanlış yapıyorsam, doğrusunu nasıl yapacağım? --Ataberkevin 13:27, 2 Şubat 2012 (UTC)

  • Merhabalar. Eğer eski haline getiriyorsam yanlış bir işlem görmüşümdür; ama "bir resim" tanımınızın ucu o kadar açık ki... Eğer bağlantı verebilirseniz durumu açıklamaya çalışayım elbet. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 16:37, 2 Şubat 2012 (UTC)
  • Bu arada şimdi fark ettim ki şablonları çıkartmanıza dair bir şablon göndermişim. Resim dosyalarında gerekli değişiklikleri yapsanız dahi, ilgili uyarı şablonlarını çıkarmayın lütfen. Siz değişiklik yaptıktan sonra bir hizmetli veya editör inceleyerek, yapmış olduğunuz değişiklik doğruysa, gerekli düzenlemeyi yapacaktır. Bunun dışında dediğim gibi bağlantı verirseniz sorunun ne olduğunu açıklamaya çalışayım. Utku Tanrıveremesaj 16:39, 2 Şubat 2012 (UTC)

Eksik kaynak ve adil kullanım bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 09:22, 9 Şubat 2012 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --İyivikiler... [ho? ni!] 09:41, 9 Şubat 2012 (UTC)


Acıkmışsındır diye! Üzgünüm fıstık ezmesi yok :)[kaynağı değiştir]

Bu kurabiye başarıların için Perseus "Percy" Jackson (mesaj) 07:28, 29 Eylül 2012 (UTC)

saol :) --Ataberkevin (mesaj) 09:19, 20 Ekim 2012 (UTC)

Telif ihlali nedeniyle engellendiniz.[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. kibele 21:30, 20 Ekim 2012 (UTC)

Yamak Ahmet silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yamak Ahmet) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yamak Ahmet sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 21.09, 2 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]