Kullanıcı mesaj:Amigo35

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Birlik, Bornova[kaynağı değiştir]

Birlik, Bornova sayfasına eklediğiniz 2011 Genel Seçim Sonuçları için kaynak göstermemişsiniz ayrıca zaten 2011 Sandık sonuçları YSK'nın sitesinde açılmamaktadır. Kaynak gösterebilirsek gerçekliğini kanıtlama açısından daha doğru olur bence. Tabi yanlışım varsa siz de beni düzeltin. Teşekkürler. Bazzinga741 (mesaj) 13:46, 11 Temmuz 2013 (UTC)

TCDD sayfasına eklediğiniz bilgiler sayfanın tarihçe bölümü ile çelişiyor. Aslında TCDD kaynağınızda sizin yazdığınız şekilde görünüyor ancak Tarihçe bölümü de genel olarak TCDD kaynaklı bilgilerle dolu. Bu durumda hata/sorun TCDD'den kaynaklanıyor görünüyor. Yani değişik dokümanlarında değişik bilgiler vermişler. Sanırım en güzeli 3. kaynaklardan doğrulama yapmalıyız. Bu durum netlesene kadar tablo kaldırmamız daha doğru gibi görünüyor. ne yapalım? | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 21:44, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba, söylediğiniz gibi madde içerisinde yer alan ve TCDD kaynaklı olan bilgilerle çelişki mevcut. Fakat ilgili kaynağın çoğu Tarihçe başlığı altında text olarak hazırlanan http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=267 sayfasından alınmış. Benim gösterdiğim kaynak ise excel/pdf formatında olup daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ayrıca demiryolu hat uzunlukları eskiden hem gidiş hem dönüş olarak hesaplanır ve toplam yol miktarı 2 kat fazla görünürdü. 1990'lar itibariyle TCDD bu uygulamayı bıraktı. Fakat yine de kesin bilgi malesef yok. "1866 - 2011 Gelişimi" dolayısıyla "Tarihçe" kısmının en altına Osmanlı döneminde inşa edilen demiryolu uzunluğu için TCDD sitelerinde de çelişki olduğu belirtilerek, madde geliştirmesi talebi açabiliriz. Ben net kaynak aradım ama ne yazık ki bulamadım. A YILMAZ (mesaj) 22:24, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Konu üzerinde güncellemeler yaptım. Bilgi farkı 3-4bin km den 355 km'ye indi. Bu farkta tcdd tarihçe sayfasındaki "Osmanlı Döneminde yapılan 4.136 km’lik bölümü bugünkü milli sınırlarımız içerisinde kaldı. Bu hatların 2.404 kilometresi ise yabancı şirketler, 1.377 kilometresi de devlet eliyle işletilmekteydi" bilgisinden kaynaklanıyor. Gösterdiğim zip kaynak dosya ile ise veriler uyuyor şuan. A YILMAZ (mesaj) 23:02, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Evet daha güzel olmuş, elinize sağlık. Aslında Cumhuriyet sonrası yılları düzensiz bir şekilde gruplama yerine mesela 10'ar yıllık gruplasak (1922-30; 31-40, 41-50,.. 2001-ve sonrasi gibi) ve oluşan ani değişiklikleri şu anda yaptığınız gibi sagda not düşerek belirtsek daha güzel olur sanırım. Şu anda salt istatiski bilgiden ziyade sanki bir mesaj verme niteliği var gibi tablonun. Aslında şu da bir gerçekki demiryolu'nun gelişimini sadece hat uzunluğunu artırma olarak görmekde biraz yanlış gibi. sonuç olurak elektrik ve sinyalizasyon'da hem maliyet hem de gelişim olarak yadsınamayacak nitelikte gelişmelerdir. Ne dersiniz? (Bu arada siz zaten eski bir kullanıcıymışsınız o yüzden kendi eklediğim hoşgeldiniz şablonunu kaldırdım, sayfanızda mesaj görmeyince öyle düşünmüştüm..) | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 10:11, 31 Ağustos 2012 (UTC)
10'ar yıllık periyotlara böldüm ve başlığı değiştirdim. Son hali daha iyi durdu. Bir mesaj değil, doğru bilgi verme niyetindeyim sadece. A YILMAZ (mesaj) 19:56, 31 Ağustos 2012 (UTC)


10'ar yıllık periyotlara böldüm ve başlığı değiştirdim. Son hali daha iyi durdu. Bir mesaj değil, doğru bilgi verme niyetindeyim sadece. A YILMAZ (mesaj) 19:56, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Elinize sağlık, güzel olmuş. Not kısmına gene devletleştirmeyi yazsak güzel olur, ama sanırım bu kolay ulsılabilicek bir bilgi değil. Ben bulabilirsem kendimde eklerim. Kolay gelsin. | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 21:32, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Tekrar merhaba. Elektrikli yol uzunluğunu ayrı bir sütunda detaylandırma yapıyorsak, diğer tipteki (standart, yüksek hızlı vs.) hatlarıda sınıflandırmalıyız. Bu haliyele tabloya bakıldığında örneğin 2011 yılı için 12.000 km + 2.336 km olarak algılanıyor. Aslen hepsinin toplamı 12.000 km'dir. Ayrıca 2005 verisi olarak girdiğin alanlar için şu sayfada kaynak var. Elektrikli yol sütununun kaldırılmasının uygun olduğunu düşündüğümden ref etiketi eklemedim. Sence ne yapalım? Amigo35 (mesaj) 09:49, 4 Eylül 2012 (UTC)
Sizin teklifiniz mantıklı geldi ve yeni bir düzenleme yaparak sütunları ekledim ve notları aşağı aldım. Ancak son yıllardaki detayı fazla vaktim olmadığı için giremedim. Eğer siz onları girebilirseniz güzel olur. Birde kavramları açıklamaya çalıştım ancak hatalı olabilir. Eğer hatalılar ise düzeltmekten çekinmeyin, lütfen. iyi çalışmalar.| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 14:32, 4 Eylül 2012 (UTC)

Vikipedi:Devriyelik başvurusu[kaynağı değiştir]

İsterseniz şu sayfadan devriyelik başvurusu yapın. Böylece katkılarınız onay gerektirmeyecektir. Bilginize | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 21:49, 31 Ağustos 2012 (UTC)

katkılarınızı devriye olarak sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 14:15, 4 Eylül 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Yeni şehir maddeleri açmak


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 07:01, 3 Ekim 2012 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerin şuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:44, 13 Ağustos 2013 (UTC)

PKK saldırıları tablosu hakkında[kaynağı değiştir]

Lütfen şu tartışmaya bakar mısınız: Tartışma:PKK saldırıları ve çatışmaları kronolojisi (2010'lar). Teşekkürler. Sultan Galiyev (mesaj) 07:26, 20 Ağustos 2015 (UTC)

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 19.13, 1 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 19.13, 1 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.50, 21 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Helil Kınay[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Helil Kınay maddesi hızlı silme kriterlerinden "Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan konuya sahip madde gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. İmmortalance (mesaj) 14.21, 28 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Helil Kınay silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Helil Kınay) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Helil Kınay sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --İmmortalance (mesaj) 15.36, 28 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Karabağlar ilçe belediye başkanı olduğu için kayda değerlik ölçütlerini karşıladığını düşünüyorum. Sayfada düzenlemeler yaptım. Amigo35 (mesaj) 14.41, 2 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]