Kullanıcı mesaj:Alperen vikipedist

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Alperen vikipedist!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 16:00, 12 Nisan 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 3 Temmuz 2012

Aramıza Hoş Geldin Alperen vikipedist![kaynağı değiştir]

Aramıza hoş geldin Alperen vikipedist! Tartışma sayfasında Çalışma Odası hakkındaki değerli yorumunu bekleriz. Üye olduğun için {{Kullanıcı VP Siyaset}} şablonunu kullanabilirsin.

~--~ Cano 58ileti 18:33, 27 Haziran 2012 (UTC)


Oylama sizi bekliyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Oylama
İyi günler...
Siyaset Projesi'nde önemli bir oylama vardır. Oylarınızı belirlemek için TIKLAYIN .Cano58 (mesaj) 11:26, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Çalışma Odası hakkında tartışma vardır. Birkaç fikir var. Üye olduğun için sende fikrini söyle ~--~ Cano58ileti 18:33, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Portal:Siyaset[kaynağı değiştir]

Salam Alperen vikipedist. Siyaset Portalı'nı biraz karıştı. bu işten anlarmısın? ~--~ Cano58ileti 08:00, 14 Temmuz 2012

  Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.

İyi vikilemeler, sevgiler... ~--~ Cano58ileti 08:41, 29 Mart 2012 (UTC)

Ramazan'da Vikipedi'de olamayacağım. Şimdiden bayramını kutlarım!
  Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Zafer Bayramını kutlarım!

Daha nice bayramlar görmek dileğiyle, ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Haydi bu ayın işbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Siyaset bünyesinde bu ayın iş birliği belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için için TIKLAYIN Cano58 (mesaj) 08:06, 1 Eylül 2012 (UTC)

Haydi tartışmaya katılın![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Tartışma
İyi günler...
VikiProje Siyaset içerisinde önemli bir tartışma başlamıştır. Lütfen fikrinizi ve düşüncelerinizi söyleyiniz..

Daha fazla bilgi ve katılım için için TIKLAYIN Cano58 (mesaj) 11:45, 5 Eylül 2012 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Senin ve tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlarım, bayramınız kutlu olsun!

İyi vikiler, sevgiler, ~--~ Cano58ileti 08:41, 23 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Alperen vikipedist , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:09|

Merhaba Alperen vikipedist... Estağfurullah. Herkes gibi katkı yapıyoruz burada. Zaten sınav dönemimdeyim. Fizik ödevi için buradayım, mesajınızı öyle gördüm :) Benim yaşımdakilere gelince iç karartıcı bir durum. Facebook'ta ve okulda abuk sabuk işler peşindeler...Burada katkı yaptığımı söylesem adama gülerler. Sonuçta para almıyorum, kendimi yoruyorum. "Boş boş vakit geçiriyorsun" derler. Eee tabii onlar için önce eğlence. Ben de eğlence severim tabiki. Ama gençlik, henüz bu işin değerini ve önemini kavrıyamadı. Bu arada ödevlerini vikipedist arkadaşlarımızın yazılarından alıyorlar :) Birkaç arkadaşımı "gel sen de katkı yap" diye yönlendirdim. Cevabı: "lan olum burada hiçbir şey yok, sıkıcı". 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başarılar dilerim. Ben de siyasal bilgileri düşünüyorum :) Neyse şimdi fizik ödevime geçeyim...İyi günler. --- Cano58mesaj at |24 Kasım 2012, 19:02 (UTC)|

  200,000 maddemiz Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Vikipedi'nin 200,000 maddeye ulaşması bayramınız kutlu olsun! Bu sayının artması ve daha nice yüzbinler görmemiz dileğiyle

İyi vikiler, sevgiler! --- Cano58mesaj at |9 Aralık 2012, 12:20 (UTC)|


  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz çin mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler, --- Cano58mesaj at |30 Aralık 2012, 14:41 (UTC)|

Vikiproje Din Daveti[kaynağı değiştir]



Vikiproje Din Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sizi Din ile ilişkili tarih, eğitim, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Din projesine davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. MediaWiki message delivery (mesaj) 22:55, 9 Ağustos 2017 (UTC)


Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu Din İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 15 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje Din İş Birliği Projesi olan Din ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına Vikiproje şablonunun konulması konulu projenin bitmesine kalan son 15 gün. Proje bitim tarihi olan 30 Ağustos 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj Vikiproje İnternet toplu mesaj listesindeki kullanıcılara otomatik olarak gönderilmşitir. Bu tarz mesajlar almak istemiyorsanız listeden adınızı kaldırabilirsiniz -- MediaWiki message delivery (mesaj) 00:43, 15 Ağustos 2017 (UTC)


Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.